Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

1 hour ago, Bejn said:

A kad je Teu ušla trojka kad je trebalo, i pre i posle Zvezde? Osim ona Iberima. A drugo kako će i da uđe kada smo uspeli da od 13 egal utakmica u poslednjih godinu dana izgubimo 12. To ne može svako i da hoće.

Nebitna je sad Teova trojka, slažem se da on ne treba da rešava u završnici jer je prenervozan igrač. Isto može da se kaže i da Kalina nije izgubio onu loptu ili da je Nedoviću ušla ona duga dvojka. Moj post je bio reakcija na nekoliko prethodnih, gde je svaki mogući igrač napljuvan, ništa ne valja, bićemo na dnu EL, itd., kao da nas svi gaze redom po 20 razlike a ne da smo odigrali sasvim korektnu utakmicu protiv apsolutnog favorita i aktuelnog prvaka Evrope i izgubili na jednu loptu.

Ja sam sinoc bas tesko podneo poraz zato sto je Pao zaista odigrao vrlo, vrlo skromno za svoje standarde, nudili su se od pocetka do kraja. Cak je i Ataman bio atipicno miran i poluzainteresovan za desavanja na parketu. Bili su spremni da se polako odjave sa utakmice da je usla neka od onih otvorenih trojki za +17, ali smo ih svojim glupostima uspesno odrzali u zivotu i dozvolili da nas stignu, uozbilje se i ukradu pobedu. Mec protiv npr. Barse je bio totalno drugaciji, ljudi dosli 100% motivisani i fokusirani, odigrali vrhunsku partiju i tu se stvarno nije imalo sta zameriti. Ali ovo sinoc...

Retke su evroligaske veceri kad je protivnik indisponiran, takve utakmice se moraju uzimati, posebno kod kuce. Pao je isto ovako traljavo odigrao u Parizu i ljudi su to uredno iskoristili. Ponistili bismo poraz u Kaunasu, dobili priliku da se protiv Albe opet vratimo u vrh tabele, a da ne pricam kakav bi boost bio za ekipu da su srusili prvaka Evrope... Al' jbg, fali nam taj killer instinct, ne umemo da dotucemo grogiranog protivnika. Nemamo ni plan ni egzekutore za neizvesne zavrsnice, bojim se da cemo se nagledati ovako frustrirajucih poraza.

• Like 3
  • Thanks 1

6 minutes ago, fradler said:

Ja sam sinoc bas tesko podneo poraz zato sto je Pao zaista odigrao vrlo, vrlo skromno za svoje standarde, nudili su se od pocetka do kraja. Cak je i Ataman bio atipicno miran i poluzainteresovan za desavanja na parketu. Bili su spremni da se polako odjave sa utakmice da je usla neka od onih otvorenih trojki za +17, ali smo ih svojim glupostima uspesno odrzali u zivotu i dozvolili da nas stignu, uozbilje se i ukradu pobedu. Mec protiv npr. Barse je bio totalno drugaciji, ljudi dosli 100% motivisani i fokusirani, odigrali vrhunsku partiju i tu se stvarno nije imalo sta zameriti. Ali ovo sinoc...

Retke su evroligaske veceri kad je protivnik indisponiran, takve utakmice se moraju uzimati, posebno kod kuce. Pao je isto ovako traljavo odigrao u Parizu i ljudi su to uredno iskoristili. Ponistili bismo poraz u Kaunasu, dobili priliku da se protiv Albe opet vratimo u vrh tabele, a da ne pricam kakav bi boost bio za ekipu da su srusili prvaka Evrope... Al' jbg, fali nam taj killer instinct, ne umemo da dotucemo grogiranog protivnika. Nemamo ni plan ni egzekutore za neizvesne zavrsnice, bojim se da cemo se nagledati ovako frustrirajucih poraza.

Bukvalno sve od riječi do riječi,isti osjećaj,da je Panatenaikos odigrao motivisano i ozbiljno standardnu utakmicu ne bi mi bilo krivo, ali ovako baš težak poraz..

50 minutes ago, MarkoKep said:

Nebitna je sad Teova trojka, slažem se da on ne treba da rešava u završnici jer je prenervozan igrač. Isto može da se kaže i da Kalina nije izgubio onu loptu ili da je Nedoviću ušla ona duga dvojka. Moj post je bio reakcija na nekoliko prethodnih, gde je svaki mogući igrač napljuvan, ništa ne valja, bićemo na dnu EL, itd., kao da nas svi gaze redom po 20 razlike a ne da smo odigrali sasvim korektnu utakmicu protiv apsolutnog favorita i aktuelnog prvaka Evrope i izgubili na jednu loptu.

Prijatelju, ništa nisam napisao na račun tvog posta samo na račun Teodosića i na užasni problem da nemamo damu za neizvesne završnice i da je to sada baš teško rešiv problem. Živ ti meni bio i piši i dalje i više.

dva detalja:

petorka jago, teo, dobric, daum, mitrovic... oci krvare

momenat kad se pojavi lesor i ugasi ceo nas tim. niko vise i ne gleda ka kosu. horor

a da i treci. grcka vreca gela nema pojma.

4 hours ago, Clash said:

Izvini, mozes li da mi kazes kad se ovo tacno dogodilo na sinocnjoj utakmici?

U hali slabo sta primetim zbog atmosfere i zelje za pobedom a sad bi da pogledam uzakmicu pa da obratim paznju.

4/4 8:30 do kraja, Teo masi za 2p, Hernangomez je skida sa obruca, gura je u vis, Luka je u polukrugu lopta mu bukvalno pada na glavu, Hernangomez je doskocio ispod kosa i nije bitan za skok, sledeci najblizi na 2 koraka je Sloukas (jbt ako ne moze njega da nadskoci), iza ledja na 2-3 koraka mu je Yurtseven koji mu sa ledja skida loptu i hvata je Grant koji je bio na 3m od Luke... 

Luka je toliko omasio tajming tog skoka da je samo nedostajalo kao u crtanom filmu da se pojavi natpis iznad glave "jackass". 

Ugao kamere cak i slabije docarava ovu situaciju, ne deluje da mu je Yurseven toliko daleko jer su u liniji kamere. 

GbaG73JaUAA68db?format=jpg&name=small

• Like 1
  • Ha-ha 1

17 minutes ago, Clash said:

Hvala, i pohvala za trud i skiciranje. 

Nema na cemu...

Ovo je znaci to to, mislio sam da ima jos?

Ima, pogledas i statistiku koja obicno laze ali ne bas toliko i vidis da je za nesto preko 9min imao 1 skok. Plavsic je onako neartikulisan i sirov za 18min imao 6 skokova i to gro tih minuta protiv Lesora. Ne mogu sada da trazim neku naprednu statistiku i ostale situacije, i ovo fotkanje i crtkanje me dodatno iznerviralo 😄 

Mada meni ovde vise lici na srbskog junaka iz domace osovine okruzenog sa pet dusmana a on sam.😉

Izdali ga prijatelji, izdao ga brat...