Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, drakon1 said:

Grešiš. Sudjen je prestup Filipu. Šta god da je Kalinić radio, nije imalo uticaja.

Sudija video prestup Filipu koji nije uticao uopste na igru, ali nije odigrano kolo njemu pred ocima.

• Like 1
Posted
Just now, Cavani said:

Sudija video prestup Filipu koji nije uticao uopste na igru, ali nije odigrano kolo njemu pred ocima.

Ima uticaja, jer je jasno da Petrušev ide na skok posle namernog promašaja.

Nije isti sudija. Kolce nije hteo da vidi Mogulkoc, prestup je svirao naš miljenik Dupli Perez.

• Like 1
Posted (edited)
4 minutes ago, Drug Crni said:

Dugo smo bili KK Sledeća sezona
Sad smo se doveli do statusa KK Zamalo.

Znam da će mnogima zvučati kao cinizam, ali i to je napredak. Fokusirati se na ABA...sa partijama kao ovih poslednjih 3-4 ne sumnjam da je osvajamo i bez prednosti domaćeg parketa.

Napisao sam isto to posle Efesa. Jebiga, jesmo popušili za plej of iako smo imali dobru situaciju ali je svakako i ovaj plej in napredak u odnosu na prošle sezone. Idemo korak po korak, nadogradimo ovu ekipu pa da sledeće sezone napadnemo top6 ili 7-8 mesto i dve šanse u plej inu.

Edited by Урош19
  • Like 3
Posted
2 minutes ago, drakon1 said:

Ima uticaja, jer je jasno da Petrušev ide na skok posle namernog promašaja.

Nije isti sudija. Kolce nije hteo da vidi Mogulkoc, prestup je svirao naš miljenik Dupli Perez.

Koji je, ako se ne varam, bio sudija ispod koša koji je dosudio nepostojeći faul nad Bukerom umesto faula Bukeru.

• Like 1
Posted (edited)
3 minutes ago, drakon1 said:

Dupli Perez.

Perez je sudio skandalozno u drugom poluvremenu. Posebno u crunch time-u kada se odlucivao pobednik. Direktno je uticao na rezultat.

Edited by DijametralnoSuprotan
  • Like 4
Posted
1 minute ago, Урош19 said:

Napisao sam isto to posle Efesa. Jebiga, jesmo popušili za plej of iako smo imali dobru situaciju ali je svakako i ovaj plej in napredak u odnosu na prošle sezone. Idemo korak po korak, nadogradimo ovu ekipu pa da sledeće sezone napadnemo top6 ili 7-8 mesto i dve šanse u plej inu.

Mi ovakvu šansu koju smo imali posle kupa teško da ćemo imati u skorije vreme. Ovo nije nikakav napredak, čak je i psihološki unazadio tim zato što smo izgubili ko znna koju utakmicu po redu i nebrojeni produžetak..

Posted
2 minutes ago, Night wolf said:

Mi ovakvu šansu koju smo imali posle kupa teško da ćemo imati u skorije vreme. Ovo nije nikakav napredak, čak je i psihološki unazadio tim zato što smo izgubili ko znna koju utakmicu po redu i nebrojeni produžetak..

Pričam za sezonu u celini, kad bi se fokusirao na više od poslednjih 5-6 utakmica u EL skontao bi o čemu pričam.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, TB Told said:

Koji je, ako se ne varam, bio sudija ispod koša koji je dosudio nepostojeći faul nad Bukerom umesto faula Bukeru.

Da.

Posted
21 minutes ago, drakon1 said:

Grešiš. Sudjen je prestup Filipu. Šta god da je Kalinić radio, nije imalo uticaja.

Pogledaj situaciju ponovo.Filip nije ni sutnuo bacanje, Kalini leva noga je na liniji.Kada Filip ispusta loptu, noga Kaline je jos uvek na liniji.Ako nisu svirali Nikoli prestup onda je jos jedna greska sudija.

Posted
13 minutes ago, suptil said:

75320_covic-drcelic-04_f.webp?timestamp=

"Šta smo gledali cele sezone, gledali smo i večeras. Niko nas ne čašćava, a tretman nam je kao da treba da budemo počastvovani što igramo. Platiš im da te kradu... Sramota!", izjavio je Drčelić za Meridian sport.

Sta je doticni uradio da popravi taj status od kad je preuzeo funkciju?! Otprilike, ove dve-tri recenice je i neki maksimum koji moze da sastavi. Dobro, ne mora mnogo smisleno da bude. 

Ovako moze da nastupa samo nadrogirani vlasnik zelenog kluba koji izvrce svoje dzepove za sve sto kaze i uradi, i za ono sto posle dovede i plati

• Like 1
Posted
Just now, Kooineeperk said:

Sta je doticni uradio da popravi taj status od kad je preuzeo funkciju?! Otprilike, ove dve-tri recenice je i neki maksimum koji moze da sastavi. Dobro, ne mora mnogo smisleno da bude. 

Ovako moze da nastupa samo nadrogirani vlasnik zelenog kluba koji izvrce svoje dzepove za sve sto kaze i uradi, i za ono sto posle dovede i plati

Iz mog ugla nasa sezona je prelomljena neuspesnim lovom na Motlija. Da smo bili kompletni Bolomboj proslo bi bolje.  Samo sam preneo reakciju Neka i Drcela plati.

• Like 1
Posted

Samo se nadam da sledeće sezone nećemo robovati imenima domaćih igrača jer su samo domaći. Mada da je Deda včrs bio čitav svašta bi bilo.

Brutalna utakmica sa timom sa kojim sam ubjedjen da prolazi Real.

Posted

CMM je pokazao da je klasa i stvarno se nadam da nekome nece pasti na pamet da ode sledece sezone,sta god bilo u nastablu sezoni njega moramo ostaviti.

• Like 5
Posted (edited)
8 minutes ago, suptil said:

Iz mog ugla nasa sezona je prelomljena neuspesnim lovom na Motlija. Da smo bili kompletni Bolomboj proslo bi bolje.  Samo sam preneo reakciju Neka i Drcela plati.

Nikakav napad na prenosioca poruke, tj. tebe, nego me nervira ta njuska, koja je tu znamo kako i zasto... 🙂 

Naravno da nece platiti iz svog dzepa niti ce u svoj dzep da zavlaci ruku kad se budu birali igraci za sledecu sezonu. 

Edited by Kooineeperk
Posted
26 minutes ago, suptil said:

75320_covic-drcelic-04_f.webp?timestamp=

"Šta smo gledali cele sezone, gledali smo i večeras. Niko nas ne čašćava, a tretman nam je kao da treba da budemo počastvovani što igramo. Platiš im da te kradu... Sramota!", izjavio je Drčelić za Meridian sport.

Trebao je da im kaže onu staru naprednu - ko se lača mati...

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
Just now, Kooineeperk said:

Nikakav napad na prenosioca poruke, tj. tebe, nego me nervira ta njuska, koja je tu znamo kako i zasto... 🙂 

Naravno da nece platiti iz svog dzepa niti ce u svoj dzep da zavlaci ruku kad se budu birali igraci za sledecu sezonu. 

A nema ni smisla da šalje ovakvu populističku poruku, kad zna da će koliko sutra jedva dočekati da se plati da budemo deo takmičenja.

• Like 2
Posted
7 minutes ago, Урош19 said:

Pričam za sezonu u celini, kad bi se fokusirao na više od poslednjih 5-6 utakmica u EL skontao bi o čemu pričam.

Ma znam brate šta ti pričaš, nego to isto pričamo svake sezone. I onda dođe remont tima za koji ne znaš da li da se smeješ ili da plačeš. Celu sezonu isto radimo kao i uvek. Izgubimo 2-3 ključne utakmice koje ne smemo da izgubimo i onda pokušavamo da vadimo fleke kad već nemamo ni igru, ni samopouzdanje ni cohones.. 

Ne znam samo šta da nadogradimo kad mi ne smemo i ne možemo da šutnemo i pogodimo trojku svako drugo poluvreme bilo koje tekme koja nam znači plasman ili prolaz. U 90% slučajeva čak i ne smemo da je šutnemo osim ako nam ne ističe napad pa smo primorani. 

Ovo ništa lično tebi, nego generalno razočarenje u ovakvu igru.

Posted
10 minutes ago, Kooineeperk said:

Mozda da im pokaze materijalne dokaze o kradjama(ono Miroticev kos iz auta,nameran prekrsaj Smailagica,.....)ili da prihvatimo da nije bio kos izbolje  auta,nije bila namerna Alena jer su oni Evropa,civilizacija a mi Balkan.Da im da jos vise para,namesta bolje zenske ili muske(to je ultra popularno u toj Evropi), da im jos vise lize dupe....

Posted

Jednostavno luzerski mentalitet u i oko kluba. 

Paris ode u Madrid i rutinira Real, a mi se ovde radujemo plej inu i 10. mjestu.

Jednostavno od utakmice sa Parizom u januaru mi se vise mucimo nego sto igramo kosarku.

I pobjede koje smo ostvarivali nisu ohrabrivale, igra je stagnirala i ovakav rasplet je bio neminovan.

U 15 dana smo igrali 3 produzetka i sva 3 izgubili, mislim da nije to nikakva slucajnost niti je neka losa sreca, ima tu mnogo faktora koji uticu na to, a zna se koji je glavni.

• Like 5
Posted
1 minute ago, akisaki said:

Mozda da im pokaze materijalne dokaze o kradjama(ono Miroticev kos iz auta,nameran prekrsaj Smailagica,.....)ili da prihvatimo da nije bio kos izbolje  auta,nije bila namerna Alena jer su oni Evropa,civilizacija a mi Balkan.Da im da jos vise para,namesta bolje zenske ili muske(to je ultra popularno u toj Evropi), da im jos vise lize dupe....

E za to bi morao da zna i kosarkaska pravila. Mnogo trazis 😄 

...ma cuti, vazno da je podoban i da je bio na skupu.