Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

477 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      112
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      89
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, NMX said:

Kakav je ovo kalendar ABA lige jbt :ajme: Prva utakmica finala 06.06.

Nama u teoriji i odgovara, ako bi uspeli makar još jednog visokog da osposobimo. Mislim da od Dede nema ništa. Zna li se kakva je situacija sa Mitrovićem, šta je sada? Jel naš medicinski tim kupio dovoljno kupusa do polufinala?

Kako god, sa igrom i pre svega pristupom od juče mi nemamo šta da tražimo u polufinalu sa Futurom. Ako se pristup (prvenstveno u odbrani) promeni, može to da se prođe. Strašno me brine Filipova nonšalancija u odbrani. Ono sinoć je bio level up. Gde mu je posle jedne trojke (moguće Jeremića) Sfero pokazivao da podigne jebene ruke (ni milimetar ruku nije podigao). Onaj ludi Braun se bar cimao nešto i hvatao skokove (mislim da je sinoć imao sjajnih 9of skokova). Fića neće moći da napuni Futuru toliko koliko će njega da probuše jebeni Tanaskovići Kamenjaši koji su nas i u Pioniru, sa sve Džoelom, prilično napunili.

Jel se znaju termini polufinala?

Posted

Rokas je sinoć zatvorio tekmu. Treba istaći i ove dve Nedovićeve minijature na 90:86 

Prodor i asistencija pa prodor i koš

Namestio sam (valjda) na te dve sekvence

• Like 6
Posted
3 hours ago, СтелаРоса said:

Bas zbog limita koje ima mu treba dati slobodu da trci u ledja protivniku i pali trojku cim malo dobije prostor, jer tako najbolje dolazi do izrazaja njegova brzina i dobar sut za 3. Utisak je da nije dobio dovoljno slobode (ne u smislu minuta nego u smislu stila igre). Hrabrost i samopouzdanje koje je imao prosle sezone je nestalo. Nije mu pomoglo ni sto su protivnici poceli sve vise da ga targetiraju u odbrani, kao ni to da je uglavnom vreme na parketu provodio sa Nedovicem ili Kenanom koji su takodje busni u odbrani. 

Yagova brzina je velika zabluda. Problem sa Yagom je što bi za svoju visinu i građu (kratke ruke) morao da bude munja, da bi bio bilo kakav faktor na EL nivou. 

Za Rokasa bi mi bilo drago da doprinosom do kraja sezone zaradi ostanak u timu...

Posted

Nisam gledao utakmicu sem poslednja dva minuta. Ali sam sad video sve poene Nedovića. Svaka kao kap. Čak i kao plejmejker 1 na 1 lagan kao pero. Kakav raj za oči. Duša me boli za tog dečka kakav je on samo potencijal koji nije u potpunosti iskoristio. Definitivno igrač najlepši za oči za gledanje u Evropi kad mu je dan da pleše po terenu. 

Posted
11 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Filip Covic- "Legendin" sin. Zaboravio sam ko je kreator nadimka 😄

Nadao sam se da nisi mislio na njega.

Steta bio si kul lik. :D

• Ha-ha 1
Posted
5 hours ago, JPM said:

Hvala bogu pa će otići iz kluba. Nek mu je sa srećom dalje u životu i što dalje od Zvezde. Ovakvno manijakalno unošenje sudijama u lice, i konstantna rasprava, odvratno. Treba da ga je sramota.

Potpuno si u pravu. 

To je rezervisano samo za Želimira da radi bez ikakve kazne i sramote.

Posted

Šteta za Megu, mogla nam je dati par dana više da se neko od silnih povredjenih oporavi.

Na kraju Bud na kvalitet i malo vetar u ledja od sudija okrenu.

Šta je sa Kalinom I Kodijem? Ima li nekih vesti?

Mitrović šta je sa njim?

Davidovac,Boki i Teo svakako završili sezonu.

Nije strašno, samo 50% tima van rotacije.

Posted

Gledam malo grobare i spartak

Na sta lici Dalibor Ilic majko mila, covek kao da jedva ceka kraj utakmice karijere. Kome smo mi 2 (tri?) godine davali priliku da bude makar i na treningu pa jos i placali :ajme:

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, NMX said:

Gledam malo grobare i spartak

Na sta lici Dalibor Ilic majko mila, covek kao da jedva ceka kraj utakmice karijere. Kome smo mi 2 (tri?) godine davali priliku da bude makar i na treningu pa jos i placali :ajme:

Popularni Dača😃

Ume on da pospremi loptu u koš, ali problem je da je savlada. Na svakoj utakmici mu bar 4,5 lopte izmigolje iz ruku.