Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

477 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      112
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      89
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
40 minutes ago, Stefi88 said:

Da, posto, cemo dovesti mnogo ozbiljnije igrace od Sengenlije i Monekea... 😁

Nećemo, al nećemo ni Šengeliju i Monekea makar ih 300 000 puta spomenuli ovdje tako da bolje bez njih da uđemo u prelazni rok.

• Like 5
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted

Nama je neophodan sut sa pozicije 4 pre svega zato sto nam je svim visokim to najtanje napadacko oruzje, a takodje nam i ostali nosioci nisu primarno suteri cal stavise dosta su diskutabilni u tom segmentu. Nije mi jasno ovoliko pominjanje Sengelije pa petorka CMM, Stef Kari, Kalina, Sengelija i Bolomboj/Petrusev bi se sudarala u reketu. Vidim da se i Hoard pominje cesto ali ni sa njim ne vidim nikakav uspeh bez sirine na parketu.

• Like 7
Posted
7 hours ago, bosMan_jr said:
13 hours ago, forumko topic said:

Ok, tnx, samo je bad timing za fantomke, iako su za karting. 

Kada je good timing za fantomke?

Sta znam, bio je i taj 15. mart... mozda tada... video sam neke da ih nose. 

• Like 1
Posted
14 hours ago, Stefi88 said:

Da, posto, cemo dovesti mnogo ozbiljnije igrace od Sengenlije i Monekea... 😁

Petnaest godina ista priča i na kraju dovedemo Dauma, Tobija i sl. Kao što vidimo, ozbiljni klubovi sada završavaju ozbiljne igrače, kasnije ostaju samo mačke u džaku.

• Like 4
Posted
1 hour ago, Sinnerman said:

Petnaest godina ista priča i na kraju dovedemo Dauma, Tobija i sl. Kao što vidimo, ozbiljni klubovi sada završavaju ozbiljne igrače, kasnije ostaju samo mačke u džaku.

Jel ti jasan ključni razlog zašto je to tako? Ili razlozi, kako god.

Elem...Ispratio sam plej of evrolige. Mogu da kažem samo da mi tamo ne pripadamo, da je sezona za nas dobra (evroligaška) i da smo eventualno mogli kao Pariz ali to je maksimum. Šansu smo ispustili da igramo direktno plej of, kada smo imali 16-10 i osam utakmica do kraja od kojih 5 na domaćem terenu i jednu protiv Makabija u "gostima". Ali opet ne bismo ništa uradili. Čak i da smo nekim čudom došli do četvrtog mesta i prednost domaćeg terena, opet bi nas taj neko ko bi nam se pao dobio 3-1.

Mi kao klub nemamo ni infrastrukturu ni organizaciju ni tradiciju da bismo pucali na visoko. To se gradi teškom mukom, a pozicije su dobrano već raspodeljene. Zna se ko su velikani evropske košarke, dva grčka kluba, dva španska kluba (koji su spram reputacije imali značajno slabije sezone od naše iako su bili u plej ofu), jedan ruski klub, par turska kluba i to je to. Kada svako od njih uzme ono što im pripada, tu je možda jedno ili dva mesta za sve nas "ostale".

No dobro, Rim nije izgrađen za jedan dan. Idemo polako. Šta god mi mislili o Janisu, dobro je da se stvori jedan kontinuitet sa njim. Da izgradimo ime na konto igre kakvu gajimo, da nadogradimo ekipu. Da mu se dozvoli da sam pravi tim spram finansija kojima raspolažemo. Pa možda i bude nešto od nas. 

• Like 9
  • Thanks 1
Posted (edited)

Naravno da mi je jasan. U klubu godinama rade ne preterano sposobni ljudi, skauting ravan nuli, već šta ti menadžer Miško ponudi. Kad se naljutiš na Miška, tu je Raško i tako. Jebavaju nas 15 godina, nismo makli sa polazne tačke. Sve što smo postigli su skuplje sezonske i lošija atmosfera na utakmicama. Igrače ne proizvodimo, služimo za taljenje, rehabilitaciju rekovalescenata, starački dom i sl.

Edited by Sinnerman
  • Like 4
Posted

Glavni razlozi su:

1. Reputacija kluba

2. Negarantovano mesto u Evroligi.

Ima i ovo što ti kažeš, i delimično to utiče na reputaciju kluba, ali ne presudno.

Igrači koji su traženi prosto ne žele da se obavežu sa nama u junu ili maju. Tek tamo u Septembru ako već ne stigne bolja ponuda.

Posted
1 hour ago, Dzonii said:

Taman da se vrati Dabovicka i Jago da proigra.

Svi bi da je*u, niko detetu patike da kupi...

• Ha-ha 3
Posted
4 minutes ago, forumko topic said:

Jes, pa da posle Jago otvori onli fens 

Jago bi bio u ulozi onog ćelavog što saliće Milf Lilly...

• Ha-ha 2
Posted
17 minutes ago, Kooineeperk said:

Covic za predednika KKCZ!

Reveal hidden contents

Vesna Covic, dabome. 

Ana Dabovic dodje a za predsednika Djilas 😂

• Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, BaneSto01 said:

Pise SK da se Bolomboj (nadamo se) vraca u novembru, i da ima jako retku povredu koju su mu i u Americi jedva dijagnostikovali.... jbg

Da uzme dobrog advokata/e i da se useru u klub i medicinsko odeljenje.

Dosta je bilo nestrucnosti i neznanja. Ovo vec godinama traje

• Like 4
Posted

Da trazimo mi prvog i treceg centra za narednu sezonu. Boki naravno drugi centar

Svaka cast za medicinski tim od 4 do 6 nedelja dosli smo do 8 meseci 

• Like 8
  • Tuzno 2
Posted
4 minutes ago, Mile1 said:

Da trazimo mi prvog i treceg centra za narednu sezonu. Boki naravno drugi centar

Svaka cast za medicinski tim od 4 do 6 nedelja dosli smo do 8 meseci 

Aj sad realno, covek je otisao u Ameriku, operisali su ga, nakon toga nisu mogli da provale i dalje o cemu se radi pa su ga podvrgli ko zna kakvim analizama i na kraju slucajno ustanovili koliko je to teska povreda i tebi su nasi doktori krivi?

Da ne pricam o tome da se on leci na najskupljim klinikama u Americi verovatno.

Vec sam pisao prosle nedelje da su povrede stopala izuzetno komplikovane, jer moze da se cini da je sve u redu, a da se u stvari sve pretvori u pakao. Bez bilo kakve namere da branim nase lekare, ali treba realno sagledati neke stvari, pa nisu ga oni posle povrede dodatno sakatili... Ne treba bas za svaku losu zdravstvenu vest kritikovati lekare

Posted

Užasne vesti. 

Treba pružiti podršku Bolomboju pre svega, sačekati ga naravno.

Sad nam je potreban i prvi centar. Biće veselo. 

• Like 2