Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Virtus i Žalgiris su kući već dobili svoje protivnike. Ne mora da znači da su Barsa i Efes sigurni. Pogledajte samo meč Oly sa Makabijem, u sličnoj situaciji još kad je pritisak veći svašta može da se desi.. 

Ono što je problem je što mi treba da dobijemo prvaka Evrope na njihovom terenu. A oni nas već dobiše kući..

Što mi naravno, ni najmanje ne smeta da se sutra ložim da ćemo da dobijemo 😂

• Like 1
  • Love 1
Posted
31 minutes ago, Born Ready said:

Jedino što se nama večeras "poklopilo" jeste da Fener dobije Bajern u 50-50 utakmici i da Real dobije KKP kao favorit. Ne vidim kako to utiče na šanse potpunih autsajdera da dobiju Barsu i Efes u gostima u utakmicama koje za te ekipe znače direktan plasman u plejof. Efes je nepredvidiv a Žalgiris nezgodan, tu možda i postoje neke minimalne šanse za iznenađenje, ali ne vidim scenario gde Virtus dobija u Blaugrani. Zato i kažem, u slučaju senzacije sutra, 8. mesto je najrealnije i to bi već bio vrhunski scenario, ne treba se zamarati bajkama.

Edit: Ili jednostavnije, treba poći od pretpostavke koliko je realno da se nešto poklopi, a ne kao da su 50-50 šanse da se poklopi ili ne poklopi.

Armani je večeras dobio dvocifreno i urnisao Baskoniju i nebitnom meču, koliki su procenti bili da će Armani pobediti Virtusa koji je 17.mesto?? A debakl se dogodio Armaniju a slavili protiv Zvezde i Partizana u Beogradu, daklee Armani je pobedio seti se jako ubedljivo neke ekipe u gostima tipa Barselonu istoo, imali su oni skalpova i Monaka mislim i Fenera su nešto valjda urnisali po 20-30 razlike, ne znam protiv Efesa moguće i tu da su skinuli skalp, a inače Barselona je nepredvidiva, oni su ladnoo od Asvela izgubili, paa se protiv Albe mučili, Zvezda ih u Blaugrani dobila, izgubili su i u Španiji svaštaa, imali su poraz neki i kod kuće mislim jako ubedljivo od Fenera, izgubili su nešto glatko i od Baskonije ove sezone, ne sećam se protiv Bolonje mislim da su i tu ili pukli, ili jedva dobili tako daa Barsa ima povredu 3 bitna igraca do kraja sezone Veseli Laprovitola i Metu i još neko ja mislim

Posted

Ja sam izuzetno zadovoljan sa ovom sezonom, kako god da se završi ovaj meč protiv Panatinaikosa. Mislim da Milano ima jedno 20 miliona veći budžet od našeg, a nije došao ni do plej-ina.
Napisao sam u jednom od svojih postova odavno da će za nas ta utakmica poslednjeg kola imati takmičarski značaj, jedino mi je drago što smo pre nje obezbedili plasman u plej-in. Ne zanima me da li će Ataman nekog da odmori ili ne, mi ove sezone igramo fenomenalno u gostima, i sigurno da nećemo skinuti gaće pre ovog susreta.
Na kraju krajeva, ako završimo na desetom mestu na tabeli, najverovatnije ćemo igrati protiv dve ekipe koje nisu nepobedive, i apsolutno nikakve veze nema što se ti mečevi igraju na strani, pošto se hiljadu puta pokazalo ove sezone da ovaj tim Zvezde ima određeni pritisak na domaćem terenu. Da toga nije gotovo sam siguran da bi dobili i Žalgiris i Milano.

Elem, jedina stvar koja mi se ne sviđa, sada više kada nema Čovića sa svojim jutarnjim programima i to je dovođenje iskusnih evroligaških igrača, preciznije, na zalasku karijere. Džavonte Smart nije bio dobar potez, naravno, ali vredi nekad rizikovati sa takvim košarkašima, uslovno rečeno ispod radara, pogotovu što bi od leta vrlo lako mogli da imamo sve dostupne domaće opcije, pa mora biti neki ubod i kada su stranci u pitanju.

Možda sam lud, ali više bih voleo da budemo deseti i igramo jedan ili dva meča na strani, nego da budemo osmi, igramo sa Realom u gostima i posle na krv i nož pod nenormalnim pritiskom dočekujemo u Areni Bajern ili Pariz.

Podrška za Sfera i momke.

Baš baš mislim da ćemo odigrati veoma dobar meč u Oaki, možda bude i što biti ne može.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

A debakl se dogodio Armaniju a slavili protiv Zvezde i Partizana u Beogradu, daklee Armani je pobedio seti se jako ubedljivo neke ekipe u gostima tipa Barselonu istoo, imali su oni skalpova i Monaka mislim i Fenera su nešto valjda urnisali po 20-30 razlike, ne znam protiv Efesa moguće i tu da su skinuli skalp, a inače Barselona je nepredvidiva, oni su ladnoo od Asvela izgubili, paa se protiv Albe mučili, Zvezda ih u Blaugrani dobila, izgubili su i u Španiji svaštaa, imali su poraz neki i kod kuće mislim jako ubedljivo od Fenera, izgubili su nešto glatko i od Baskonije ove sezone, ne sećam se protiv Bolonje mislim da su i tu ili pukli, ili jedva dobili tako daa Barsa ima povredu 3 bitna igraca do kraja sezone Veseli Laprovitola i Metu i još neko ja mislim

Jbt, ovo je jedna rečenica... i to kakva... 

Spiderman-Hospital.jpg

• Like 1
  • Ha-ha 29
Posted (edited)
9 hours ago, Guru said:

Barsa ima povredu 3 bitna igraca do kraja sezone Veseli Laprovitola i Metu i još neko ja mislim

S tim da se veseli vratio treninzima apropo Barselone. Svakako želim momcima sreću u Atini. Jednom su tamo pobedili, mogu i opet. Odgovaram na citat iz posta na koji je replicirao kolega Guru.

Edited by božija noga
Posted
28 minutes ago, Placebo Lone star said:

Jel ima vesti o Bolomboju?bilo je 3 do 6 nedelja

Cekamo da Sfero izadje sa informacijom da je "u poslednjoj fazi oporavka", to je obicno pouzdan signal da se igrac vraca za 3 nedelje.

• Like 3
  • Tuzno 2
Posted
2 minutes ago, Čočo said:

Dugo ova naša Zvezda nije zasvetlela punim sjajem. Nek momci zaspnu kao da je presudna. Dobijamo! 

Eee to jee pravi stav, neka naši odigraju čuveni hrkljuš, nema ni Tea da nas zezne kao u prvom meču, kada smo vodili 14 razlike i onda je on ušao u trecoj cetvrtini i na kraju poraz 4 razlike, daklee na parketu osim Nedovica će mahom biti sve "ratnici" i većina njih i defanzivni borci, paa da se pobijemo za tu pobedu i uz Duška Ivanovića uzmemo to 7.mesto i u utorak oderemo Bajern, pa 7 dana da se spremimo za plej of i Fener 😉 , 6.mesto nam ništa ne igra, tu bismo 3-0 verujem ipak ispali od Panatinaikos, ili 3-1, jedino Monako(sami smo krivi što nam to nije rival i što nismo 4. ili 5.mesto, ili Fener dolaze u obzir kao ekipe sa kojima se definitivno MOŽEMO ozbiljno pošibati za prvi istorijski final 4) 

Posted

Jago i Kenan su verovatno i najsimpatičniji ili spadaju u najsimpatičnije strance na tim pozicijama koji su igrali u Zvezdi, rekao bih i najharizmatičnije i onim ludim trojkama kao retko ko(uz Kodija takodje) moguu izazvati takvu erupciju navijača Zvezde na tribinama, medjutim isto tako to su igrači koji te sa druge strane i toliko mogu iznervirati i pokidati živce da je to zaista neverovatno....

Posted
2 hours ago, Zvezdaš96 said:

Jago i Kenan su verovatno i najsimpatičniji ili spadaju u najsimpatičnije strance na tim pozicijama koji su igrali u Zvezdi, rekao bih i najharizmatičnije i onim ludim trojkama kao retko ko(uz Kodija takodje) moguu izazvati takvu erupciju navijača Zvezde na tribinama, medjutim isto tako to su igrači koji te sa druge strane i toliko mogu iznervirati i pokidati živce da je to zaista neverovatno....

4 hours ago, Don Dusko said:

Majke mi @Zvezdaš96 jesi ti cuo za tacku? :D

Cak 4 tacke u ovom postu😀

• Ha-ha 2
Posted

Jel PAO kompletan?
Koliko sam shvatio, njima pobeda ne znači ništa u smislu neke prednosti u plejofu, ali ja verujem da će igrati motivisano zbog tog našeg odnosa sa navijačima Olija.

• Ha-ha 1
Posted
27 minutes ago, Drug Crni said:

Jel PAO kompletan?
Koliko sam shvatio, njima pobeda ne znači ništa u smislu neke prednosti u plejofu, ali ja verujem da će igrati motivisano zbog tog našeg odnosa sa navijačima Olija.

Nadamo se da su Janakopulos i Nan proslavili novi ugovor kako dolikuje pa Nan preskoči utakmicu.

Spoiler

cocaine-snort.gif

• Ha-ha 12
Posted
44 minutes ago, Čvarkov said:

Nadamo se da su Janakopulos i Nan proslavili novi ugovor kako dolikuje pa Nan preskoči utakmicu.

Hide contents

cocaine-snort.gif

Pa s obzirom da je Janakopulos prosu šampanjac po novom ugovoru verujem da je bilo divljanja nakon potpisa.

• Like 1