Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Just now, srlepajce said:

Minutaze, odmaranje, vodjenje utakmica Sfera u aba je za posebno izucavanje

Ja bih ipak izdvojio Lazića na terenu u zadnjih 6 minuta. Na obe strane terena igrač manje.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ni da me takne.

Sad se lepo istusirajte ledenom vodom, pa kod Drcele na po jednu samarcinu onom medvedjom šapom pa da se presaberete i tresnete taj Efes i niko se nece secati ove kurcu nebitne utakmice.

• Like 12
Posted

Aba bekovi po ko zna koji put ove sezone pokazali Kodiju, Kenanu i Nedovicu kako se resavaju utakmice. Neverovatno je koliko nam bedno izgleda bekovska linija, ja u njih nemam poverenje da su u stanju da pogode bacanje kada se lomi utakmica, a kamoli nesto vise. 

• Like 7
  • Thanks 1
Posted

Kodijeva minijatura je slika i prilika. Ne zbog promašaja, to se svakome desi, vec zbog odsustva ikakvog smisla za organizovanje napada. Ovakvi napadi koje on "organizuje" su ili neki suludi šut ili koska nekome na sekund do kraja.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Čočo said:

Dajem prva sedam mesta u ABA ligi i preostali KLS za plej in Evrolige. Dajem i ABA ligu i KLS za plej of Evrolige. 

Ae Coco ne blamiraj se. 

Previse para je ulozeno, previse kvaliteta imamo za Aba ligu da se cijele sezone ovako blamiramo.

Potrosili se u duplom kolu? Dje su Rokas, Yago, Kostic u 2 pol? 

Kalinic i CM odigrali preko one stvari. Spartak odigrao uzasnu utakmicu a mi? Dno dna

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Volter said:

Sad vidim da smo izgubili. Kratko je trajala naša dobra forma. :smiley53: :classic_biggrin:

Sem nedefinisanog Olija i raspalog Virtusa mi smo izgubili sve što smo mogli... Kakva crna dobra forna

Posted

Samo se tesite da je nešto nebitno, kad se izgubi. Kad nas tresne efes bice i to nebitno, pa ćemo naći novi izgovor.

Ovakvu kurcobolju nisam gledao. Kao na streljanje da su izašli a ne masno plaćeni.  

Četvrto mesto  na tabeli, a kroz celo takmičenje kaskamo za vodećim timovima, I sad cu da se pravim kako je nebitno. Pa sto igramo? Zašto lepo ne predamo meč pre početka nego da se ovako igra i izadje na utakmicu...? Poštenije bi bilo, bar ovih 1,500 ljudi ne bi dolazilo na utakmicu. 

Sad da gurnemo ovo pod tepih ,a nate" dobićemo efes

..ako ne efes, dobićemo Pao, ako ne to, pa tu je KLS...a iza ćoška i prelazni rok uvek aktuelna tema, koja sve loše poništava i daje neku novu nadu.

• Like 6
Posted
1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

Kalinic i CM odigrali preko one stvari.

Ne vidim šta bi bilo drugačije da nekog od njih odmori u ovakvim utakmicama. Ovako se kao pokušava na najačom petorkom napraviti razlika i odigrati mirniji meč, što se u 90% ABA mečeva ne desi, već bude suprotno.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, berti said:

Kodijeva minijatura je slika i prilika. Ne zbog promašaja, to se svakome desi, vec zbog odsustva ikakvog smisla za organizovanje napada. Ovakvi napadi koje on "organizuje" su ili neki suludi šut ili koska nekome na sekund do kraja.

Najgore sto je postigao nasih poslednjih 7 poena i ocekujes da gori i da ce da resi raspali Spartak i on odigra onakvih nekoliko napada za kraj. Ja ne znam sta je njemu u glavi, ali bukvalno jedan minut odigra kao Dzordan, a drugi kao da je prvi put u zivotu uzeo loptu u ruke.

Posted
1 minute ago, Sokmeniki said:

No comment, ostavljam upis samo da pronosam malo novu profilnu.

Odlično, mislio sam da ti se nešto desilo nakon pobede u Pireju.

• Ha-ha 5
Posted

Kako je sve predobro izgledalo pre mesec dana. Nestvarno!

A sada nam preti najneuspešnija sezona u poslednjih 10 godina.

Neverovatno kako se sve okrene dok si rekao keks

Posted

Nije toliko bitan poraz, ali zaista tim deluje kao izduvan balon.

Katastrofa i u odbrani i u napadu.

Kalinic je sutirao zadnja dva suta, ne znam koji je bio gluplji. Svakako, oba su bila daleko od kosa, ni blizu sto bi se reklo.

Ajde, neka se vrati protiv Efesa, pa da zatvaramo sezonu.

Ne uzivam vise u gledanju nasih utakmica. Ne znam sta se desilo, ali je tako.

• Like 1
Posted

Predajem se, definitivno nikad necu razumeti Sferove petorke i principe rotiranja.

Yago napokon odigra dobro poluvreme, u drugom ga nema nigde.

Rokasa drzi na klupi prvih valjda 18 minuta, onda ga u zavrsnici forsira... Dobro da covek nije poludeo, kakvu sizofrenu ulogu ima.

1 Brane Lazic nicim izazvan obitava na parketu dok poradjamo koseve, a utakmica se lomi.

Pocne sa Dobricem u petorci, posle ga nema nigde.

Braun ne moze da se sastavi i djuska 25 minuta...

Efes je neuporedivo ozbiljnija ekipa od ovog naseg krsa i loma, pobeda u petak bi bila prvorazredna senzacija. Sve su sanse da ce da nas pregaze i odsviraju kraj ove premucne sezone.

• Like 5
Posted

Priznajem da sam se ponadao da smo se digli s formom i da ćemo odlično finiširati sezonu. 

Brzo smo vraćeni u realnost.

Sramotna igra, sramotno vođenje utakmice indolentnog Grka koji je opet ludovao sa svojim rotacijama i hokejaškim izmjenama. Bez plana, ideje, naznake bilo kakve smislene košarke. 

Mi se mučimo sa Spartakom koja je prosječna abaligaška ekipa, i sad treba da se ložimo nešto u petak?

Nećemo se zezati, Efes je nba ekipa za nas. 

• Like 2
Posted
3 minutes ago, СтелаРоса said:

Najgore sto je postigao nasih poslednjih 7 poena i ocekujes da gori i da ce da resi raspali Spartak i on odigra onakvih nekoliko napada za kraj. Ja ne znam sta je njemu u glavi, ali bukvalno jedan minut odigra kao Dzordan, a drugi kao da je prvi put u zivotu uzeo loptu u ruke.

Da se ne preteruje, on je odigrao loše pretposlednji napad, prethodni je upropastio Kalinić kada je umesto asistencije slobodnom Gedraitisu odlučio da šutira preko ruke.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Ae Coco ne blamiraj se. 

Previse para je ulozeno, previse kvaliteta imamo za Aba ligu da se cijele sezone ovako blamiramo.

Potrosili se u duplom kolu? Dje su Rokas, Yago, Kostic u 2 pol? 

Kalinic i CM odigrali preko one stvari. Spartak odigrao uzasnu utakmicu a mi? Dno dna

Upravo zbog toga se ne mogu povezati sa ovom ekipom. Ekipa koja bira kad će i šta da igra i na koje utakmice će se pojaviti a na koje ne nije ekipa sa kojom se mogu povezati. Ali ću svakako sve oprostiti sa jednim plejofom Evrolige. I to će već biti poprilični pomak i ostvaren glavni cilj ove sezone.