Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Izgubili smo od jako iskusne i loše ekipe koja će u PO biti počišćena.

Priprema za meč je bila loša, pre svega mentalno smo uvek katadzrofa kad je važno...neke petorke su za smejanje i plač istovremeno

Svaka čast pojedincima na borbi, ne svima (jer je više ovih mlakonja u timu) koji su nas i vratili u egal na kraju.

pre svega mislim na CMM-a.

Naša spoljna linija je pretužna.

Večeras smo se oprostili od PO, nadam se da nećemo izgubiti i od (mnogo boljeg) Efesa  pa ispastii iz Play-in zone jer Pao možemo da dobijemo juče u Atini

• Like 2
Posted (edited)

Dobra borba, grizli su do kraja , koliko god da nas nije išao šut.

Šteta,  ovo je bila lepa prilika da posle Olimpijskosa i Virtusa , na krilima te dve pobede sredimo i Real, koji ništa posebno nije igrao,  gde bi glat dobili sa i ole pristojnim sutem.

Nista. Udri Efes.

Edited by No name
  • Like 1
Posted

Popizdeo sam na trenutak na Janisa jer je Teo igrao skoro pola 4/4, ali onda sam shvatio da su mu alternativa Jago koji je imao 3 bacene lopte za kontu za svega 5 min na terenu i Nedovic koji se sasrao do ledja, koji nije imao ni jedan pokisaj za dva, pravi faul na Ljulju uz smesak dok Kalina ostavlja bubrege po terenu.

To i govori o njihovim karijerama.

Svaka cast ekipi i treneru na borbi, osim lelemudu Nedovicu.

Plavsic sa knedlom se oprasta od komentarisanja, bas bezveze. 😞

• Like 10
Posted
7 minutes ago, NMX said:

1. Odlicno drugo poluvreme

2. Skandalozan start

3. Janis odlican

4. Igraci se usrali

5. Sudije bedne, jebo vas Real

6. Forumasko pljuvanje na lajvu, navijaci rezultata, sram vas bilo, u kosarku, i sport uopste, se razumete k'o marica u kriv kurac

Nisam otvarao, vredi citati? :heart:

• Love 1
Posted
1 minute ago, MrTripleDouble said:

Nisam otvarao, vredi citati? :heart:

Vredi koliko i skok u septicku jamu punu krokodila

• Thanks 1
  • Ha-ha 3
Posted

Šanse protiv Efesa su nam minimalne. Real jako loš večeras ali mi, po tradiciji, očajni i pogubljeni. Rešiti se luzerske klice u timu u vidu Teodosića i Nedovića.

• Like 3
  • Ha-ha 3
Posted

Koliko je celu sezonu ali ovu utakmicu pogotovo emotivno vodio Plavsic. Verovatno s akcento da mu je poslednja na SK. U glasu mu se sve vreme primecivalo da veruje u preokret. Steta sto su ga bezobrazno losom igrom razocarali kosarkasi. 

Ako budem morao u naredna dva kola da slusam 'neutralnog' Karovica, izboscu se def.

• Like 12
Posted (edited)

Mogu da čestitam Kodiju i Braunu. Ostalima ne. Neki ovde glume lažne moraliste. Ekipa se usrala ko grlica, sem spomenutog dvojca, a ovi nikad lošije nisu odigrali u Beogradu. Kalina u bully modu glumi Džordana, Petrušev se prepao kao nikad, Deda i Dobri naravno da se nisu pojavili. Kenan i Nedović ponovo sramotni, Gidra se fajtao ali bio loš... Jago no comment... 

Koji ćemo mi qrc uopšte u PO ako ćemo svaku bitnu utakmicu ovako da pustimo u gaće i igramo kao amateri? Gomila zicera i bacanja, trojke da ni ne pominjem... 

Edited by Issey
  • Like 12
  • Thanks 2
Posted
1 minute ago, berti said:

Tacno ce da odlucuje ono od cega se bezi tokom cele sezone, a to je mec u Atini sa odvratnim zelembaćima. 

E mrka kapa ako to odlucuje.

Sledeca sa Efesom je odlucujuca.

Koliko minse cini ako izgubio obe, mozemo uci u trougao sa Partizanom i Milanom, a onda moze slaviti 12 mesto

• Like 2
Posted

Molim vas da kad neko nabasa na snimak pesnice Tavaresa da mi pošalje, čisto da šaljem drugu grobaru, koji mi govori realna je odluka obostrana nesportska, svaki dan a posebno kad njima dođe Real

• Like 1
Posted

Za pisanje na live temi sam ja najvise kriv,nismo svi isti ne pokazujemo emocije isto. Znam da preterujem ali me je bolelo prvo poluvreme,ako sam zasluzio banujte me,znam da preterujem nema problema.

• Like 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
Just now, Kosjan Willavić said:

Nedoviceva poklonjena bacanja Ljulju su za samaranje. Iako smo sutirali grozomorno za tri, dosli je na kraju na naplatu i losa realizacija nekih zicera kao i bacanja Kaline. O sudjenju ne bih da ne popijem ban

Apsolutno neverovatan faul, na -5 i minut do kraja, kada nisu mogli da kupe kos i to na rutineru sa bacanja, sve uz smesak.

Kalina napad pre toga dobio lakat u bubrege, cela ekipa gine, rilja u odbrani.

Celu cetvrtinu nije smeo da pogleda ka kosu, samo skretnicio. Zato ce biti prvi na instagramu da se napicava, a na terenu kada treba qrcina.

• Like 8
  • Love 1
Posted
11 minutes ago, Bode said:

Kakva crna borba, pali smo 5 pozicija kd je najvaznije

Porazi od makabija, žalgirisa i milana nas spuštaju dole, Real u ovom delu sezone nemoguće je dobiti

• Ha-ha 1
Posted

Ovo je bila sansa, Real tuzan, ruzan i zreo da bude pregazen. Protiv Efesa ce biti mnogo tesko.

Cela karijera sirotog Nemanje Nedovica stala je u ovu utakmicu. 

• Like 12
Posted (edited)

Rokas je opasan takmičar i gotivac. U prvom poluvremenu bio najborbeniji. Kreće bez respekta na kucanje u kontri preko Tavaresa. Kakav megacar i mudonja.

Edited by Čvarkov
  • Like 22
  • Love 4