KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 892 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Znači Janis se iznervirao, jer je mislio da ambiciozna publika skandira Dubai i da želimo da naš tim pobedjuje i ide na F4? Sram nas bilo. Pa logično je da je to nemoguće i da ćemo da gubimo sve do kraja. Mislim da se tom izjavom još više ukopao. A i što reče Borča, domaćin finalnog turnira je Abu Dabi, pa je još gluplje to što je rekao. 

• Like 3
Posted
7 hours ago, Bejn said:

Jadna, luzerska družina. Nadam se da ćemo sve izgubiti do kraja. I EL i ABA i KLS. Valjda će to biti dovoljno da se rešimo Čovićevih uhljeba i kilavih stranaca. Verovatno i Grka. Ostaviti Bolomboja, Petruševa, Kalinića. Ostalo razlaz. Pa dogodine da , polako, počnemo da gradimo KK od samog početka. Verovatno u EC.

Sve se slažem osim ovog zadnjeg "verovatno EC".

Igraćemo EL sledeće sezone kao i sve ekipe iz ove sezone. Upadaju još Valensija i Dubai i biće 20 klubova.

Urbonas je najjači insajder što se košarke u Evropi tiče. 

• Like 2
Posted (edited)
8 minutes ago, forumko topic said:

Je l ovo Petrušev nabacio istog trenera za vežbanje šuta kao i Luka Mitrović? Šta mu se desilo sa izbačajem? Jedva i bacanja pogadja

Do ove utakmice je imao isti procenat pogođenih bacanja kao i u Duško sezoni, nije se tu ništa ni pokvario ni popravio.

Inače Sfero se skroz pogubio sa rotacijama, ista priča kao kad smo vezali 4 poraza nakon 3:0 starta i u onom periodu oko prvog derbija. Šanse za top6 sad i definitivno nemamo, za plej in smo u borbi ali smo u kriminalnoj situaciji za koju smo sami krivi.

Edited by Урош19
Posted
29 minutes ago, Dzo23 said:

Sve se slažem osim ovog zadnjeg "verovatno EC".

Igraćemo EL sledeće sezone kao i sve ekipe iz ove sezone. Upadaju još Valensija i Dubai i biće 20 klubova.

Urbonas je najjači insajder što se košarke u Evropi tiče. 

Ne treba da igramo Evroligu sledece sezone, potreban je potpuni reset i mnogo pametnija strategija. Sa maksimalno 6 skupih igraca, da li stranaca ili domacih, nebitno. Bolomboy ako hoce da ostane kapiten. Svi ostali vanka. Ukljucujuci i trenera.

Nedovic da vrati pare.

Jel se izvinio do sad?

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, JPM said:

Ne treba da igramo Evroligu sledece sezone, potreban je potpuni reset i mnogo pametnija strategija. Sa maksimalno 6 skupih igraca, da li stranaca ili domacih, nebitno. Bolomboy ako hoce da ostane kapiten. Svi ostali vanka. Ukljucujuci i trenera.

Nedovic da vrati pare.

Jel se izvinio do sad?

Kad sam napao kumasina ovde su me mnogo napadali kao on je zvezdino dete bla bla..mada i Kalinic mi je veliko razocarenje a igra jos za vece pare od kumasina..

• Ha-ha 1
Posted
On 1/24/2025 at 8:06 AM, Šarunas said:

Као што предвидех прошле недеље - креће серија пораза и врло брзо опраштање од такмичења. 
Екипа нема квалитет за оно што навијачи очекују од ње. Није ово материјал за ТОП 10 и то ће свима убрзо постати јасно.

Јбг, ко год је хтео, могао је још у јануару да примети куда ово иде.

Победе против Партизана у ЕЛ и Купу су само замаскирале стварно стање.

Биће ружно.

• Like 1
Posted

Sta je sinoc bio problem sa Nedovicem? Nas najbolji igrac. 12 poena i 5 asistencija, 16 PIR, +10 sa njim.

Sutiramo bacanja 20/30 u neizvjesnom mecu, 2 nasa najbolja izvodjaca bacanja mase bacanja. Filip 5/11, uzas.

U utakmici gdje se poradjaju poeni u 2 pol, mi sutiramo 8/14 bacanja. Nedopustivo.

O onoj gluposti DeDe na kraju 1/2 da ne pricam. Bas bih volio da neko izvuce statse nasih napada posle tajmauta, posebno u zavrsnicama pol i utakmice. 

• Like 17
Posted

Ako mu tim sa Kodijem, Kenanom, Kalinom, Gidrom, Bokijem, Filipom lici na sta liči, onda da nam Grk ostane jos 10 godina. 

Posted (edited)

Činjenica jest da još nije sve gotovo i izgubljeno gledano strogo u sferi teorije i verovatnosti no realno stanje na terenu je takvo da se ne nazire dobar kraj. Možda u najboljem slučaju play In. Nažalost kad je bilo najbitnije da izgledamo kao tim ne uspevamo u tome. Puno je razloga tome ali tako je kako je. Podrška našima i dalje bezrezervna pa kuda nas odnese. A računi se ionako na kraju svode. 

Edited by bodo
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Sta je sinoc bio problem sa Nedovicem? Nas najbolji igrac. 12 poena i 5 asistencija, 16 PIR, +10 sa njim.

Neke asistencije BB i (čini mi se) Filipu bolje nego vaterpolo pasovi koje im Kodi baca cele sezone.

• Like 3
Posted

Dobrić koji ne vidi Petruševa pod košem, Kenan koji ni ne gleda...Dobrić koji ostaje sam na trojci pa se onda usere i baci airball. Šuter...jebo nas takav šuter. Petrušev koji se utronja na slobodnim bacanjima... šta ima se priča. Kalinić koji i da nije driblao sebi u nogu ne bi stigao da šutne jer je krenuo kao baba ka košu.

Posted

Nekako se ovo moglo predvidjeti,i ako smo dobijali nije to izgledalo dobro,meni se čak ni naša odbrana nije svidjala i ako smo kao po nekim statistikama bili u vrhu.Imam osjećaj da protivnik odigra u napadu šta zamisli,pa ako ih ne ide šut mi se odbranimo.

Ne može se košarka igrati bez ozbiljnog beka,a mi nemamo baš ni jednog.

Sferopulos se skroz pogubio,one izmjene pravi iz nemoći,a malo i smara sa ovom pričom kako nismo igrali play of,sad kako nemamo pobjede,trebao bi mu neko reći da sad ima 3-4 puta veći budzet i da se to ne može porediti,zadržao je kog je htio igrača,dogovorio pojačanja već u junu julu,to je ranije bilo nezamislivo.

Nekako me ovi porazi toliko ne pogadjaju,zao mi je nekih igrača kojima  je stvarno teško,ali nekako mi se čini da je veći broj onih koje baš zaboli,počevši od ovih glavnih pojačanja Kodija i Kenana..Pa što onda mi da se nešto previše potresamo,znao sam po dva dana biti nervozan zbog poraza a oni se smješkaju odma poslije utakmice i lagano u stan igrati igrice i malo na instagram.

• Like 1
Posted
1 minute ago, JPM said:

Dobrić koji ne vidi Petruševa pod košem, Kenan koji ni ne gleda...Dobrić koji ostaje sam na trojci pa se onda usere i baci airball. Šuter...jebo nas takav šuter. Petrušev koji se utronja na slobodnim bacanjima... šta ima se priča. Kalinić koji i da nije driblao sebi u nogu ne bi stigao da šutne jer je krenuo kao baba ka košu.

Nije driblao sebi u nogu nego je lopta otisla od noge Ledeya ali mec je tu vec uveliko bio gotov. 

Povreda Bolomboya i 2 promasena bacanja Filipa, bye bye. Bukvalno se moglo osjetiti da smo tu bili gotovi

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
7 hours ago, СтелаРоса said:

Zaboravio sam u prethodnom upisu da spomenem onu djubrad sakrivenu pod imenom Delije Sever. Sramota za prave ultrase i Delije da se i ova saka jada naziva tim imenom. Koliko ti je bedan zivot kad ides po tribinama i pretis ljudima sto nesto skandiraju. Mogao sam jos nekako i da progutam ono skidanje zastave krvave ruke, pa i njihovu "apoliticnost", ali ako skandiranje protiv vlasti i podrska protestima od 15ak sekundi mora da se gusi na ovaj nacin o cemu vise da pricamo? 

Na sta tacno mislis? Nisam primetio nista a bas sam gledao njih dok je trajalo skandiranje.

Sto se tice utakmice sta reci a ne zaplakati.

Mislio sam da cu sanjati bacanja Petruseva i trojku Gedraitisa.

4/4 me podsetila na mec protiv Monaka gde niko nije mogao da pogodi kos i bilo pravo mucenje.

Ovaj put otislo na stranu protivnika. 

Nadam se da povreda Bolomboja nije toliko ozbiljna. I kao sto neko napisa, povreda je totalno isekla ekipu a narocito FIlipa.

Nije ni malo bio fokusiran prilikom sutiranja poslednja 2 bacanja.

• Like 1
Posted
51 minutes ago, JPM said:

Nedovic da vrati pare.

Jel se izvinio do sad?

Kad znaš nebitno je koje takmičenje igraš. Kad ne znaš dzaba i i fibin eurocup da igramo. Ovo je apropo reseta.

Bilo je ekipa koje su promjenile i po 12-13 igrača pa su igrale odličnu košarku.

I dalje mislim da je kontinuitet jako bitan, ali prije svega moraš imati nekog ko zna da selektuje ekipu, da ih uklopi i stvori hemiju, i da izvuče najbolje iz svakog od njih.

Sfero prosto ne zna, što je i pokazao, i tu se svaka priča o kontinuitetu završava.

Naravno, prije svega trebaju nam sposobni ljudi i znalci u upravi, umešto fikusa i bezveznjakovića Dozeta i Vasiljevića. Pa onda sve ostalo.

I da, nema priče, apsolutno treba da igramo EL!

Posted
7 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Nije driblao sebi u nogu nego je lopta otisla od noge Ledeya ali mec je tu vec uveliko bio gotov. 

Povreda Bolomboya i 2 promasena bacanja Filipa, bye bye. Bukvalno se moglo osjetiti da smo tu bili gotovi

Mi smo gotovi od kupa, a možda i malo ranije. 

Posted

Lopta nije ni isla na Kalinica vec je skocio posle promasenog bacanja Mirotica. 

Tesko da je mogao dati pas za Tea ili Nedu. Svakamo mislim da su tu ocekivali da Mirotic ubaci 2/2 a onda da ide neka akcija, lopta za Tea koji bi je prenosio i sutirao ili dodao Nedi ili Canaanu koji se spremao da udje posle tih bacanja.

• Like 2
Posted

Za te 4 sekunde koliko je bilo kad se lopta odbila Kalini, samo bi CMM od naših igrača stigao bliže košu jer su ostali prespori sa loptom.

Svakako rešeno je bilo pre toga, 2 bacanja Filipa i onaj zicer.

• Like 2
Posted
7 hours ago, СтелаРоса said:

Zaboravio sam u prethodnom upisu da spomenem onu djubrad sakrivenu pod imenom Delije Sever. Sramota za prave ultrase i Delije da se i ova saka jada naziva tim imenom. Koliko ti je bedan zivot kad ides po tribinama i pretis ljudima sto nesto skandiraju. Mogao sam jos nekako i da progutam ono skidanje zastave krvave ruke, pa i njihovu "apoliticnost", ali ako skandiranje protiv vlasti i podrska protestima od 15ak sekundi mora da se gusi na ovaj nacin o cemu vise da pricamo? 

Daj pojasni nešto više za nas koji nismo bili na utakmici.

Posted

Prvo izvedeno bacanje Filipa meni ukazuje samo na tremu. Jedva da je dotaklo desnu stranu obruča. Tu možemo pričati i o mentalnoj čvrstini Filipa. Ali meč winner je definitivno propustio biti Gidra kad je promašio trojku u odličnoj poziciji i skoro neometan kod nerešenog rezultata.  

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Lopta nije ni isla na Kalinica vec je skocio posle promasenog bacanja Mirotica. 

Tesko da je mogao dati pas za Tea ili Nedu. Svakamo mislim da su tu ocekivali da Mirotic ubaci 2/2 a onda da ide neka akcija, lopta za Tea koji bi je prenosio i sutirao ili dodao Nedi ili Canaanu koji se spremao da udje posle tih bacanja.

Mogao je da doda. Naravno da je mogao. Ali neće jer hero ball. I onda se spetljao kao poslednji amater.

Posted

Sve je vodilo ka raspadu, postojala je mala nada da ce posle kupa i pauze nesto da se promeni... Sok terapija posle Zalgirisa? Moguce je da bismo dobili Armani. Nismo hteli to, sada je kasno, neka ga sada ovaj do kraja.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, bodo said:

Prvo izvedeno bacanje Filipa meni ukazuje samo na tremu. Jedva da je dotaklo desnu stranu obruča. Tu možemo pričati i o mentalnoj čvrstini Filipa. Ali meč winner je definitivno propustio biti Gidra kad je promašio trojku u odličnoj poziciji i skoro neometan kod nerešenog rezultata.  

Nek batali veliku scenu i prebaci se u Krku, tamo nikad nema više od par hiljada ljudi a i ne zamera ti niko ako šutem lomiš obruče.

• Like 1