Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Princeton said:

Dobrić je veoma dobar u defanzivi, pogotovo u poređenju sa Nedovićem i Yagom. Uz to njegova trojka iz ćoška mi je najpouzdaniji šut od svih šuteva što ovi mogu da izmisle.

Teo je ista rupa kao i Yago/Neda u odbrani. U napadu je i dalje naš najbolji šuter i pnr bek, ako ovu dvojicu ne ide, treba probati i sa Starac Foćom.

CMM (25mins) sigurica, ako ne ide Yaga, probati sa Teom. Ako ne ide ni Tea, onda gurati Kodija i do/preko 30mins. - Ova se utakmica mora dobiti. Plejof mode čitavo vrijeme.

Canaan (25mins), ako Nedovića ne ide, onda Dobrić. Ako i njega ne ide, guliti Canaan-a. Ako ne ide ni Canaan-a ni CMM-a, onda makar neka poderu koljena, a tražiti napadački učinak na drugim pozicijama.

Dobrić je na spoljnim pozicijama jedino bolji šuter od CMM, od svih ostalih je lošiji. 

U odbrani je daleko bolji defanzivac na igračima bez lopte, nego kad čuva igrača sa loptom. 

Teo nije najbolji šuter, a nije pokazao ni da može da u dužem periodu bude plus na terenu. Raspad protiv Bajerna je bio sa njim na parketu (za 5 minuta u drugoj četvrtini rezultat je bio 16:6, uz učinak Teodosića 3 poena (šut za tri 1/2, 0 asistencija, dve izgubljene lopte i tri trojke primljene preko njega). 

• Like 3
Posted

Danas angazovanje I logistika oko protesta primoravaju da sezonska ostane neiskoriscena.

Srecno I Zvezdi, a I svima u subotu!

• Like 4
  • Love 1
Posted

Kakav krah i fijasko od sezone na kraju.

Ovo mislim da niko nije očekivao ali definitivno smo beznadežan slučaj u košarci.

• Like 1
Posted

Sami smo krivi. Prvo na 78:78 Filip opet veze 2 promasena pa izlazi Gidri trojka i to je to.

Previse Tea za moj ukus jbg.

Sreca pa je forum pao inace bi ovde bilo dosta posla za moderaciju.

• Like 1
Posted

Sto bi gejmeri rekli "GG EZ"

Mora ovde remont...nadam se da se razmislja da se uruci zahvalnica vecini igraca na kraju sezone pocevsi od domace osnove i skracenih bekova. Krivo mi je, osecam se bedno. Krivo mi je sto sam to dozvolio sebi

Posted

Grkov poraz. Njegov hrkljuš je došao na naplatu nažalost... 

Njegove izmene najbolje govore o tome. Guranje raspalih Dobrića i Davidovca u prvom, a bez minuta u drugom... Ubijeni u pojam neki igrači... Previše kurčenja Kalinića i guranje Teodosića... 

Mekani Filip koji gura loptu kad šutira bacanja, ponavlja mu se stalno. 10 promašenih bacanja ulupno, ziceri... Kompletan raspad ekipe posle pauze... 

Ova sezona je gotova, možemo polako o sledećoj, nažalost. 

Duša me boli zbog povrede Bokija, nas kao ekipu sam prežalio posle Žalgirisa... 

Grk je zreo za otkaz sad odmah... 

• Like 1
Posted

Nisam ljut. Svi su dali svoj maksimum, borili se, nije nam se dalo. Najvaznije je da Boki bude dobro, sve je mucno trenutno oko kluba. Idemo dalje, jbg.

• Like 2
Posted

Kola su ranije posla nizbrdo, iako na zelji ne moze da se zameri, vecaras je nastavak pada koji nece imati kraj.

Bolomboj nam je jedan od nosilaca i retka svetla tacka tima, a nema ga za dalje definitivno.

Qrac od ovce...

Posted (edited)

Za mene je gospodin Sferopulos bivsi trener Crvene Zvezde. Od veceras je izgubio svu podrsku. 

Kakva blamcina, i kako lose spremljena ekipa, napadi katastrofalni, odbrana nuletina jedna. 

Uvodi Teodosica u cetvrtu cetvrtinu kad se lomi. Hiljade gresaka , neke neboluzne petorke, znao sam da ce se ovo desiti. 

Pisao sam vec i pre da cemo ispasti iz 10. 

Zapamtite. Na kraju sezone celokupna smena svih u upravi i dolazak kadra koji zna nesto o kosarci. 
Trener koji forsira cvrstu igru u odbrani  , recept gospodina Radonjica. 

Ovo je bila utakmica za top 10. Bio sam ubedjen da cemo izgubiti sa ovakvim trenerom .

Edited by Saxon01
Posted (edited)

Zasluženo. Realno su nam se čak i nudili.

Dugo nisam video ovako flopersku ekipu kao Olimpiju. Mnogo antipatični, bez identiteta, baš skup stranih plaćenika. Mirota non stop u nekim grimasama i bolovima, pa se kreće oko blokova kao Jusein Bolt. 

I takve ih ne bi dobili do sutra.

Sezona se pretvara u sunovrat. Preti nam ozbiljno ispadanje iz 10.

Podrška Bolomboju.

Edited by Problem sa licnim greskama
Posted

SK kaze da je Boki hitno prevezen u bolnicu.

Uzasni dani za nas KK za koje smo najvecim delom sami krivi.

Steta, mogla je ova sezona uz ovako dobar raspored posle NG da bude skroz drugacija.

Od merkanja 5-6 pozicije do frke za top10.

Malo cu da iskuliram sve ovo. Previse stresa jbg 

• Like 2
Posted

Gurao sam optimizam ali ne ide vise.

Nece se izucavati kako je ovaj tim prokockao 16-10 osam kola pred kraj i ispao iz Top 10, vec ce se izucavati kako je ovaj tim uspeo da ostvari 16 pobeda u Evroligi ove sezone.