Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

474 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      110
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      112
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Princeton said:

Dobrić je veoma dobar u defanzivi, pogotovo u poređenju sa Nedovićem i Yagom. Uz to njegova trojka iz ćoška mi je najpouzdaniji šut od svih šuteva što ovi mogu da izmisle.

Teo je ista rupa kao i Yago/Neda u odbrani. U napadu je i dalje naš najbolji šuter i pnr bek, ako ovu dvojicu ne ide, treba probati i sa Starac Foćom.

CMM (25mins) sigurica, ako ne ide Yaga, probati sa Teom. Ako ne ide ni Tea, onda gurati Kodija i do/preko 30mins. - Ova se utakmica mora dobiti. Plejof mode čitavo vrijeme.

Canaan (25mins), ako Nedovića ne ide, onda Dobrić. Ako i njega ne ide, guliti Canaan-a. Ako ne ide ni Canaan-a ni CMM-a, onda makar neka poderu koljena, a tražiti napadački učinak na drugim pozicijama.

Dobrić je na spoljnim pozicijama jedino bolji šuter od CMM, od svih ostalih je lošiji. 

U odbrani je daleko bolji defanzivac na igračima bez lopte, nego kad čuva igrača sa loptom. 

Teo nije najbolji šuter, a nije pokazao ni da može da u dužem periodu bude plus na terenu. Raspad protiv Bajerna je bio sa njim na parketu (za 5 minuta u drugoj četvrtini rezultat je bio 16:6, uz učinak Teodosića 3 poena (šut za tri 1/2, 0 asistencija, dve izgubljene lopte i tri trojke primljene preko njega). 

• Like 3
Posted

Danas angazovanje I logistika oko protesta primoravaju da sezonska ostane neiskoriscena.

Srecno I Zvezdi, a I svima u subotu!

• Like 4
  • Love 1
Posted

Kakav krah i fijasko od sezone na kraju.

Ovo mislim da niko nije očekivao ali definitivno smo beznadežan slučaj u košarci.

• Like 1
Posted

Sami smo krivi. Prvo na 78:78 Filip opet veze 2 promasena pa izlazi Gidri trojka i to je to.

Previse Tea za moj ukus jbg.

Sreca pa je forum pao inace bi ovde bilo dosta posla za moderaciju.

• Like 1
Posted

Sto bi gejmeri rekli "GG EZ"

Mora ovde remont...nadam se da se razmislja da se uruci zahvalnica vecini igraca na kraju sezone pocevsi od domace osnove i skracenih bekova. Krivo mi je, osecam se bedno. Krivo mi je sto sam to dozvolio sebi

Posted

Grkov poraz. Njegov hrkljuš je došao na naplatu nažalost... 

Njegove izmene najbolje govore o tome. Guranje raspalih Dobrića i Davidovca u prvom, a bez minuta u drugom... Ubijeni u pojam neki igrači... Previše kurčenja Kalinića i guranje Teodosića... 

Mekani Filip koji gura loptu kad šutira bacanja, ponavlja mu se stalno. 10 promašenih bacanja ulupno, ziceri... Kompletan raspad ekipe posle pauze... 

Ova sezona je gotova, možemo polako o sledećoj, nažalost. 

Duša me boli zbog povrede Bokija, nas kao ekipu sam prežalio posle Žalgirisa... 

Grk je zreo za otkaz sad odmah... 

• Like 1
Posted

Nisam ljut. Svi su dali svoj maksimum, borili se, nije nam se dalo. Najvaznije je da Boki bude dobro, sve je mucno trenutno oko kluba. Idemo dalje, jbg.

• Like 2
Posted (edited)

Za mene je gospodin Sferopulos bivsi trener Crvene Zvezde. Od veceras je izgubio svu podrsku. 

Kakva blamcina, i kako lose spremljena ekipa, napadi katastrofalni, odbrana nuletina jedna. 

Uvodi Teodosica u cetvrtu cetvrtinu kad se lomi. Hiljade gresaka , neke neboluzne petorke, znao sam da ce se ovo desiti. 

Pisao sam vec i pre da cemo ispasti iz 10. 

Zapamtite. Na kraju sezone celokupna smena svih u upravi i dolazak kadra koji zna nesto o kosarci. 
Trener koji forsira cvrstu igru u odbrani  , recept gospodina Radonjica. 

Ovo je bila utakmica za top 10. Bio sam ubedjen da cemo izgubiti sa ovakvim trenerom .

Edited by Saxon01
Posted

Kola su ranije posla nizbrdo, iako na zelji ne moze da se zameri, vecaras je nastavak pada koji nece imati kraj.

Bolomboj nam je jedan od nosilaca i retka svetla tacka tima, a nema ga za dalje definitivno.

Qrac od ovce...

Posted (edited)

Zasluženo. Realno su nam se čak i nudili.

Dugo nisam video ovako flopersku ekipu kao Olimpiju. Mnogo antipatični, bez identiteta, baš skup stranih plaćenika. Mirota non stop u nekim grimasama i bolovima, pa se kreće oko blokova kao Jusein Bolt. 

I takve ih ne bi dobili do sutra.

Sezona se pretvara u sunovrat. Preti nam ozbiljno ispadanje iz 10.

Podrška Bolomboju.

Edited by Problem sa licnim greskama
Posted

SK kaze da je Boki hitno prevezen u bolnicu.

Uzasni dani za nas KK za koje smo najvecim delom sami krivi.

Steta, mogla je ova sezona uz ovako dobar raspored posle NG da bude skroz drugacija.

Od merkanja 5-6 pozicije do frke za top10.

Malo cu da iskuliram sve ovo. Previse stresa jbg 

• Like 2
Posted

Gurao sam optimizam ali ne ide vise.

Nece se izucavati kako je ovaj tim prokockao 16-10 osam kola pred kraj i ispao iz Top 10, vec ce se izucavati kako je ovaj tim uspeo da ostvari 16 pobeda u Evroligi ove sezone.