Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

452 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      354
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      93
    • Niko!
      183

Recommended Posts

9 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

2 i nesto miliona za onog kvazi vuka. Protiv Blatta, Jokubaitisa, Dibartolomea se decko ne vidi. Neko ga zalijepi, decko ne da povuce rucnu nego ide u rikverc

Kako 2 i nesto, pa kolika mu je plata onda, obestecenje je valjda 600k?

Došao je i taj dan, komšije će nas konačno preskočiti na tabeli. Na kraju ipak onako kako sam rekao. Ko želi da čestita neka čestita. Kome je drago neka mu je drago, kome je mrsko neka mu je još mrskije. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3

5 minutes ago, TB Told said:

Stvarno si naporan sa tim targetiranjem, da nije njega imali bi smo bar tri pobede manje.

4 minutes ago, Don Dusko said:

Eh da nam nije bilo Kenana protiv Monaka...Baskonije.....Virtusa.....

2 poena. Protiv Makabija. 

1 minute ago, Cavani said:

Kako 2 i nesto, pa kolika mu je plata onda, obestecenje je valjda 600k?

2.1 milion. Tako mi je receno

• Like 4
  • Ha-ha 1

Жао ми је Теа. Одиграо је супер у нападу. Онако исцеђен на крају треће четвртине није требао да се враћа у четрвртој. Те ума лишене петорке са три ниска играча су нам јако лоша навика. Како је концепирана екипа да толико искочимо из рутине када један бек фали. Овог пута Недовић- Продукција баш лоша. Главни играчи - носиоци испод очекивања. Од послуге истицао се немач појма  Давидовац који баш ништа није урадио вечерас.  Мучан утисак. Не знам зашто увек Звезда и код Радоње је падала у ово време са формом, па смо се касније дизали. Док комшије увек раде контра и у овом периоду почињу да расту.  Ваљда ће се погледати у огледало после меча и одреаговати на ово срамотно просипање бодова.

Sreća pa imamo dobar raspored, mesec dana ne mrdamo iz Bg-a. Imao je Sfero vremena za treninge. Čekaj pa to je u pitanju, ne dajte mu da drži trening, pretvarajte se da smo na gostovanjima. 

Edited by K.Dot

Najslabija naša utakmica u sezoni. Da nije bilo minijature Tea, Makabi bi nas demolirao.

Ovo nije bila ona ratnička ekipa sa početka sezone. Bezidejno smo delovali u napadu, odbrana takođe jako loša.

Žao mi je što ovo moram da kažem, ali, Partizan odavno nije bio veći favorit u derbiju. Kapiram da će iskoristiti sve naše mane, baš kao što je to bio slučaj u prvom derbiju. Donekle sam to već upisao kao poraz, ali je mnogo bitno da ne padnemo nakon toga, jer i dalje je sve u našim rukama i ne zavisimo previše od drugih rezultata.

Rekao sam već, top 6 je strava, ali je realnija borba za 7-10 mesto.

• Like 4

Smesno je Dubai stavljati kao reper bilo cega. ABA liga je toliko bitna da se govori o istupanju srpskih timova iz nje. Poraz nije prijatan, ali desi se i drugima. Moralo se dobiti, ali ipak nije. Dobile su se neke koje nismo ocekivali, bice takvih pobeda jos. aj boze prva vec sledece nedelje.

Ono sto plasi je da smo izgleda procitani. 

Sto se tice nase odbrane, treba biti realan. Nema Sfero tu sad neki veliki manevarski prostor. Imamo dosta rupa, pogotovo na bekovskim pozicijama i covek je da kazem izmislio odbranu u kojoj svi preuzimaju sve. Sad protivnici imaju odgovor na to. Za neku jacu odbranu cemo imati problem, jer smo na bekovskim pozicijama ili skraceni ili spori. Kad se probije ta prva linija posle je sve tesko.

• Like 1

10 minutes ago, Issey said:

Kalina već počinje ozbiljno da brine, ne vidim onu energiju u njemu, a to obično znači da nije zadovoljan nečim. 

Kalina je i prosle godine u Barsi odigrao ocajnu zavrsnicu sezone nakon dobrog prvog dela, zbog toga ga uostalom i nisu produzili. Narocito je los bio u plej ofu gde se nije video i bio skroz irelevantan.

Ne mora da bude nuzno nezadovoljstvo, tesko je prihvatiti ali i Kalina je vec veterancina, ovo sto on pruza je skroz ok od njega i to je neki maksimum, u sledece dve sezone moze samo losije od ovoga. 

Nije potop sveta, idemo da dobijemo derbi, bukvalno nema razloga da ne idemo po pobedu u toj utakmici.

• Like 3

hahahaha siguran sam da domacini foruma veceras imaju problem da hendluju veliki priliv studenata psihologije koji prekidaju strajk i blokade samo kako ne bi propustili tradicionalni ciganski meltdown posle poraza.

Sta kukate, ko pobedjuje i igra dobro konstantno ove sezone u EL? Olimpijakos? I? Niko vise. Poleteli smo malo a? Strah od grobara? Pa evo prilike da ih dobijemo sledece nedelje. 

Kakvo otkrivanje tople vode: MI MOZEMO DA POBEDIMO SVE I IZGUBIMO OD SVAKOGA. Vauuuuu

Isto kao i svaka ekipa u evroligi ove sezone.

Uzasna utakmica veceras, izgubio sam 3h u uglu pionira. Ne treba se uopste zamarati, rastereceni su, mi smo pickasto usli i bukvalno niko osim Petruseva povremeno nije zasluzio ni prelaznu ocenu. U salu i spremaj se za derbi. 

Nedovic nam treba hitno.

Glavni problem je u organizaciji napada, niko ne zna pik da odigra. Sve potice od toga, onda svi moraju da iskacu iz opanaka i pokusavaju nesto sto ne umeju. Jbg nemamo pravog pleja, tj imamo jednog ali on je bivsi igrac. Na Sferopulosu je da nadje resenje, nije problem od juce.

• Like 6
  • Thanks 2

17 minutes ago, Don Dusko said:

Ali ponor kod cigana posle svakog neocekivanog poraza je duuuubok.

Gore je samo kada se leti u nebo posle obrnute situacije.

NEMATE SREDINE.

Pa kako drugacije posle ovakve partije?

Ima li jedna pozitivna stvar da se kaze za vecerasnji nastup?

Проблем је таргетирање Кенана, а није Недовића који није ни играо...

Да се придружим у том случају Микију са једним податком:

Кенан је ове сезоне на 23 утакмице 3 пута имао кромпир. Недовић је за 3 сезоне у ЕЛ на 72 утакмице два пута остао без поена и то када је играо 4:16 против Олимпијакоса и 1:09 против Фенера.

• Like 2
  • WOW 1

3 minutes ago, Losmi17 said:

Istorija je keva kad ste vi u pitanju.

Ja sam doduse ovo ocekivao jos ranije.

Moze biti samo gore...

Знамо да си срећан, али лагано тек треба да се одигра дерби, не предајемо се тако лако. 🙃

• Like 2

Ubiće nas Željko budemo li odigrali ovakvu odbranu u derbiju. Zajebano je što mi nešto drugo osim preuzimanja ne možemo i ne znamo da igramo. Čudi me da nas ostale ekipe nisu ranije pročitale. 13/10 sa ovim rosterom je izvanredan rezultat, možda i nerealan. Nije klub kriv što su pojedini ovde pomislili da će kkcz da osvoji EL ove sezone. 

• Like 4

Sve ocekivano, pisao sam i nakon Monaka da ovo nije tim za velika dela, naprosto previse zavisis od suta rivala, ako promasuju super, ako ne promasuju, to je to. Posebna prica je nas pozicioni napad i o tome sam pisao nakon Monaka, pretesko za gledanje, bolno za oci.

Kodi je veliki teg oko nogu, to sto oni pruza je nedovoljno, te asistencije su nesto sto se ocekuje, ali za taj novac mora i da zna probaci loptu kroz kos, covek odigra nesto mozda jednom mesecno.

Jos na to dodaj ozbiljan problem u vidi ocajne energije, to je zapravo mnogo veci problem od pojedinacnih analiza ko sta isporucuje, ako ti kao trener imas nedelju dana da spremis utakmicu maltene na domacem terenu ( domaca baza cuvena je odigrala mali milion utakmica na tom terenu ), onda je u velikoj meri i do trenera.

Ali nista novo nista cudno, toliko puta je gledan ovaj film, pisao sam i da je top 6 nerealan, top 10 moze da se koljemo, ali u principu ti nista ne znaci, sa pozicije 9 ili 10 nista neces uraditi u play in play offu.

• Like 8

Just now, BojanaCZV said:

Kakva izjava Kaline.

Jasno je kako smo usli u mec i ne mogu da verujem da su to dozvolili. Iskreno.

Eh kao da smo top 3 pa mozemo sa pola snage protiv ovakvih timova kao Makabi.E pa ne mozemo gospodo...

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...