Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

450 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      183

Recommended Posts

U sledećem kolu igramo protiv Makabija u Pioniru, treba biti oprezan i dobro spremiti utakmicu zabeležiti pobedu. Nakon toga sledi derbi 31. u koji treba uci što opuštenije i naravno dobro spremiti. Partizan će biti pod velikim pritiskom, a mi ne treba da se opterećujemo ako dobijemo to bi nam dosta toga donelo, i da izgubimo ništa strašno.

5 minutes ago, Don Dusko said:

Valjda ti je jasno da mi obicno idemo na 1:1?

Jbg.

Protiv Asvela i Albe u sledecem duplom kolu menjamo kurs, idemo na 2:0😃

• Like 2

4 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Pašće krv ne bude li 2:0 za nas u sledećem duplom kolu. 

Sledeće duplo kolo za nas najteže. Ako dobijemo Asvel i Albu u duplom kolu, prestaće da nas prate duhovi prošlosti.

• Like 15

Prelomni momenat bukvalno, 8min do kraja:

59:65, ulaze Kalina i Petrusev, Kodi pravi faul u napadu.

Strazel masi otvorenu tricu, Jago daje 2+1 na samo njemu poznat nacin i mi se vracamo u igru.

Bukvalno sam tada pomislila: ovo nam je poslednja sansa veceras. 

• Like 17
  • Love 2

Ако рачунамо да ће Фенербахче тући Париз у заосталој утакмици почетком марта, а нема разлога да не рачунамо тако, тренутно се налазимо на трећем месту јер у седам окршаја са четири екипе са којима смо на 13-9 имамо пет победа и индивидуално нас само Панатинаикос добија у међусобном скору (пре него што га проспемо у Атини).

Мада треба бити опрезан и не отписивати и остале екипе са 11+ победа, сматрам да је велики капитал то што смо у окршајима са (тренутно) највећим конкурентима узели све међусобне дуеле уз изузетак Реала и Панатинаикоса против ког смо водили двоцифрено у Београду и ком ће у другом окршају фалити први центар.

Јако сам срећан овим скором ако у обзир узмем преостали распоред и надам се да ћемо у ове две недеље спремити добро два "гостовања" која би могла да нас лансирају на неке позиције о којима смо досад само маштали. Већ смо показали да играмо боље кад је само један меч на програму током недеље и тренер и играчи ће сада имати добре услове да се прво припреме за дивљаке који не држе фењер само због постојања Албе и за Партизан који нам је правио проблеме у два дербија, али више не може ничим да нас изненади.

49 minutes ago, JPM said:

@Kooineeperk batalio si crtice iz arene na moju veliku zalost. To mi nekako bilo bas cool.

Nisam... ali sam se samo sada javio na brzinu, da me ne proglasite pokojnikom 🙂 

Ipak, nemam nesto posebno veceras jer sam usao bas kasno u Arenu, a volim da udjem i do sat vremena pre utakmice i posmatram igrace i na zagrevanju, govor tela, strucni stab, publiku. A inace, kad je utakmica ovako intenzivna kao ova, onda i nemas nesto vremena niti fokusa za bilo sta drugo sa strane. Recimo, tek sad kod kuce kad sam pustio poslednjih 10ak minuta, shvatio sam da je i Covic bio na svom mestu 😄 toliko sam veceras bio fokusiran na teren. 

A sa terena, nista nije bilo posebno sto nije moglo da se vidi i na TVu. Jedino Petrusev sto je i dalje prilicno nervozan i puno prica sa sudijama. Druga neka dva detalja koja su mi bila simpaticna a koja se mozda nisu videli, Kalinic kad je iskomunicirao sa Sferom oko onog challenge-a za aut na 3 i nesto do kraja. Sfero ga pita, Kalina u fazonu "nisam bas siguran" ali je Sfero ipak trazio i dobili smo aut. Drugi detalj, Kenan pogadja za 2, protrcava pored klupe Monaka i onda tu ima onih par mesta za specijalne gledaoce, do zapisnickog stola, mislim da je tu sedeo Zivorad Vasic sa par klinaca, i jedan klinac skace od sreca i nesto govori Kenanu a Kenan zastane, gleda ga u facu zacudjeno i onda rasiri osmeh i baci mu pet 🙂 

E jos jedan utisak, Monacani prilicno gospodski, nisu se razbezali, ispozdravljali se, ostali na terenu jos par trenutaka i onda uz aplauze prema publici, posebno Motijeunas je prednjacio, polako izasli. 

E evo jos jedno - voleo bih da se Loyd nekada vrati, izgrlio se sa bivsim saigracima, zastao i popricao, trolovao Dobrica na terenu kad je ovom sudjen neki diskutabilan faul, vidim da mu nesto dobacuje uz osmeh dok Dobric pokusava sa sudijom da istera pravdu pa su posle jos nastavili da razmenjuju reci 🙂 gotivac. 

O ucinku igraca pojedinacno, nema sta posebno. Statistika na ovoj utakmici ne laze.

Razocaran sam sto nije bilo VCCPDR ni u jednom trenutku, niti neke poruke, uocljivo je prazno bilo sto se tice transparenata, cak ni Dileje nisu nista istakle. Bila jedna zastava Grcke, jedna Brazila i jedna Kosovo-Nema Predaje. Barem koliko sam ja video.  

• Like 6
  • Love 1

5 minutes ago, aleksa7 said:

Ако рачунамо да ће Фенербахче тући Париз у заосталој утакмици почетком марта, а нема разлога да не рачунамо тако, тренутно се налазимо на трећем месту јер у седам окршаја са четири екипе са којима смо на 13-9 имамо пет победа и индивидуално нас само Панатинаикос добија у међусобном скору (пре него што га проспемо у Атини).

Nema razloga da ne racunamo , da ce Fener dobiti Pariz u Parizu. Od Pariza bolji skor na svom terenu imaju samo Oly, Pao i Bajern. Posle te recenice dalje nisam citao.

Edited by kokodakalo

Pritisak mi je 300 sa 200 posle ovog meca, jos kad cujem Dobric i Gidraitis odigrali dobru odbranu.. Kako su ih pretrcavali kao cunjeve. 

Mi moramo da skratimo rotaciju u bitnim mecevima, nesto slicno kao veceras, samo je i Filip trebao neki minut vise. 

Kodi je zreo za klupu, mozda ga to trgne malo, nek startuje Jago. 

• Tuzno 1

Велика, велика победа! После свега онога прекјуче, екипа се скупила и изрударила победу против екипе какав је овај Монако. Побеђен је Монако, и то у тренутку када екипа није у форми и када фале неки играчи и све некако изгледа безвезе. Они су успели све да преброде и овако одиграју. Свака част, мајстори и хвала!

Атмосфера у Арени вечерас врло добро, али може и боље.

Кенан коначно ради оно због чега је и доведен и због чега је такво име и толико појачање. Част је имати таквог играча. Петрушев феноменалан, баш му прија Монако. Калина брат, иако није у форми, дао целог себе за вечерашњу победу. Мислим да му много значи ово и да сада форма иде узлазном путањом.

Него, где су сада сви они који су после једног пораза, и то од јебеног Фенера, осули паљбу по тренеру, да нема појма, да се он не сналази са играчима, са тактиком, са изменама, са поставкама, осули паљбу по играчима, по постигнутим резултатима у досадашњем току сезоне? Као да пре те утакмице није било све што је било - толико добрих ствари. Сад ваља Јанис. Иде се из крајности у крајност, и после пораза и после победе, утисци зависе од тек завршене утакмице и уопште се не сагледава шира слика.

Био сам баш сморен јуче и данас, и због пораза од Фенера, али више од онога са удареном девојком јуче и читаве те неке атмосфере која је владала. Ова утакмица ми је баш онако лепо легла на душу, иако ми за време исте није било добро због неизвесности, али када је на крају остварена победа оваквом борбом, баш сам осетио радост.

Edited by Red
  • Like 4

5 minutes ago, Kooineeperk said:

Nisam... ali sam se samo sada javio na brzinu, da me ne proglasite pokojnikom 🙂 

Ipak, nemam nesto posebno veceras jer sam usao bas kasno u Arenu, a volim da udjem i do sat vremena pre utakmice i posmatram igrace i na zagrevanju, govor tela, strucni stab, publiku. A inace, kad je utakmica ovako intenzivna kao ova, onda i nemas nesto vremena niti fokusa za bilo sta drugo sa strane. Recimo, tek sad kod kuce kad sam pustio poslednjih 10ak minuta, shvatio sam da je i Covic bio na svom mestu 😄 toliko sam veceras bio fokusiran na teren. 

A sa terena, nista nije bilo posebno sto nije moglo da se vidi i na TVu. Jedino Petrusev sto je i dalje prilicno nervozan i puno prica sa sudijama. Druga neka dva detalja koja su mi bila simpaticna a koja se mozda nisu videli, Kalinic kad je iskomunicirao sa Sferom oko onog challenge-a za aut na 3 i nesto do kraja. Sfero ga pita, Kalina u fazonu "nisam bas siguran" ali je Sfero ipak trazio i dobili smo aut. Drugi detalj, Kenan pogadja za 2, protrcava pored klupe Monaka i onda tu ima onih par mesta za specijalne gledaoce, do zapisnickog stola, mislim da je tu sedeo Zivorad Vasic sa par klinaca, i jedan klinac skace od sreca i nesto govori Kenanu a Kenan zastane, gleda ga u facu zacudjeno i onda rasiri osmeh i baci mu pet 🙂 

E jos jedan utisak, Monacani prilicno gospodski, nisu se razbezali, ispozdravljali se, ostali na terenu jos par trenutaka i onda uz aplauze prema publici, posebno Motijeunas je prednjacio, polako izasli. 

E evo jos jedno - voleo bih da se Loyd nekada vrati, izgrlio se sa bivsim saigracima, zastao i popricao, trolovao Dobrica na terenu kad je ovom sudjen neki diskutabilan faul, vidim da mu nesto dobacuje uz osmeh dok Dobric pokusava sa sudijom da istera pravdu pa su posle jos nastavili da razmenjuju reci 🙂 gotivac. 

O ucinku igraca pojedinacno, nema sta posebno. Statistika na ovoj utakmici ne laze.

Razocaran sam sto nije bilo VCCPDR ni u jednom trenutku, niti neke poruke, uocljivo je prazno bilo sto se tice transparenata, cak ni Dileje nisu nista istakle. Bila jedna zastava Grcke, jedna Brazila i jedna Kosovo-Nema Predaje. Barem koliko sam ja video.  

Male ispravke:

Kalina je rekao nisam siguran ali trazi sta ima veze ima tri cetiri minuta do kraja

( ne bas ovako ali tako nesto)

Bilo je Vucicu pederu na izlaznim vratima u onoj guzvi prilikom izlaska i to se fino skandiralo

• Like 3
  • Thanks 1

Par crtica

-ubrzati napad, ili bar protok lopte, forsirati tranziciju.. kad zabagujemo, svi stanu, pojača se nesigurnost, nervoza.. brzina odgovara plejevima a i centrima, naročito Petruševu.

-kalina čovek tim, i kada nije u formi, sve vidi, čak i kad sudije ne vide, trener na terenu u svakom momentu zna šta treba da se igra itd

-bolomboj, dobroćudni Džin, another day in office, više od posta ono zakucava, otrese Džejmsa, okreće se i odjaha u suton, ne tarzaniše.

-vitomir brown, naš čovek

-naš brown, pojačati trening, i da se vraća u ritam, treba nam za plej of

-gidra, milion malih korisnih stvari, nevidljiv a jako bitan.

-deda i dobrić, nisu nas navikli na ovakve njihove stvari ali malo ih je i sfero ubacio u atipične uloge, biće bolje..

-jagiša malo baguje zadnje 2,3 utakmice, nedostaje da bocne još neku onu njegovu trojku i par ulaza.

-neda ozdravljaj pa da se vraćamo.

-u narednih 4 idemo na 4/4, ali utakmicu po utakmicu, i nemoj da mi nudi niko ništa 😊 (ono da nam je neko ponudio...)

Edited by mister-no
  • Like 9

6 minutes ago, Kooineeperk said:

Drugi detalj, Kenan pogadja za 2, protrcava pored klupe Monaka i onda tu ima onih par mesta za specijalne gledaoce, do zapisnickog stola, mislim da je tu sedeo Zivorad Vasic sa par klinaca, i jedan klinac skace od sreca i nesto govori Kenanu a Kenan zastane, gleda ga u facu zacudjeno i onda rasiri osmeh i baci mu pet 🙂 

Klinac i Kenan su zastali zajedno u stavu mirno, ozbiljni i zatim osmeh i bace petaka. I na tv-u se videlo. Lep momenat! ❤️

• Like 1

Svaka cast igracima ali ja sam najvise potegao veceras.

Sad sam dosao kuci, promukao sam, smrsao tri kilograma, prosuo kolu po jakni, napusi nekog balvana sto je pljuvao Kalinu za ona dva bezze pasa i rekao mu da ide da gleda FMP.

Sto kazu dudbaleri pokazao sam karakter, dao 120% sebe i ispostovao dogovor iz svlacionice (kafane).

• Like 3
  • Love 1
  • Thanks 1