Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

452 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      354
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      93
    • Niko!
      183

Recommended Posts

1 minute ago, strah od vozova said:

Jedna stvar mi nije jasna. Koliko mi lako upadnemo u euforiju bez ikakvog rezona. Citam danima da smo favoriti protiv Fenera. Optimizam zasnivamo mestom na tabeli i nekim iznenadjujucim pobedama u gostima, a igramo protiv tima koji ima sve to isto, pa jos malo bolje od nas. Plus igrace koje mi ne mozemo da dovedemo, ali ne oni su "zmaj od papira". Bukvalno sami sebi smo najveci protivnik. 

Pa jesmo bili favoriti, sva logika je da smo bili favoriti sinoc. Nismo uspeli da taj teret iznesemo.

• Like 6

Stvarno užas od atmosfere generalno, oseća se da dosta toga nije u redu, delije kojih je ako mogu da primetim sve manje, onda ostatak hale koji čeka da oni pokrenu a zna se da nema ništa od toga, onda celo poluvreme posvećeno gazdi njihovog gazde itd drtago mi je što se bar u par navrata čulo za huljicu

nismo mi baš toliko jaka ekipa da možemo da igramo u visokom ritnu u kontinuitet, tako da ako dobijemo monako to je baš korektno odrađeno duplo kolo, ako bude duplo golo jbg ništa novo niti neobično.

• Like 2

5 hours ago, bergkamp bcd said:

Realno, plasman van TOP6 znaci i PAO ili OLY u cetvrtfinalu, sto znaci i ispadanje u toj fazi takmicenja.

Ako cemo da govorimo o rosteru, samo da podsetim sve na proslogodisnji roster i igrace koji su ih zamenili. Otisao je Topic, dosao CMM, otisao Hanga, dosao Kalinic, otisao Smart, dosao Canaan, otisao Tobey, dosao Petrusev, otisao Gillespie, dosao Brown, otisao Ilic, dosao Daum, otisao Lazarevic, dosao Dobric. Pa samo CMM, Canaan, Kalinic i Petrusev su i kosarkaski i cenovno mnogo iznad Topica, Smarta, Hange i Tobey-ja.

Ne moram ja ovo da pisem, svako ko prati EL i EC barem poslednje dve sezone moze da razume da su CMM, Canaan, Kalinic i Petrusev jedni od najboljih igraca na svojim pozicijama u EL. I onda neko dodje i napise, "uspeh je igrati Play In i ispasti u 1/4 finalu". Pa nije, zar neko misli da je ovoliko novca ulozeno u ekipu da bi imala rezultate kao Bayern/Zalgiris/Paris Basket/Virtus u njihovim boljim sezonama?

Uzmimo Fenerbahce, pa njihova rotacija na 1 i 2 je penzioner - letonski rekovalescent koji je propustio veci deo sezone - Guduric koji je 2/3 - Hall koji je suter - Mays koji nije za EL. To nije neki posebno strasan sastav, imaju 3-4 krila koja su im najbolji deo ekipe, odnosno 90% kvaliteta im je skoncentrisano na 2 pozicije, 3 i 4 (cak i Guduric moze da igra na poziciji 3, a Melli je svakako blizi poziciji 4).

Recimo, jedan Real Madrid nema ni priblizno isto dubinu kao KKCZ. Imamo odlicnu prvu petorku Campazzo - Musa - Hezonja - Deck - Tavares, onda izmene u vidu Feliza, Llulla, Abaldea, Garube i Ibake (dva matora igraca i trojica koji nisu imala dobru proslu sezonu). Od preostalih 6 igraca, cetvorica su klinci, jedan je Ndiaye i jedan sumnjivi americki bek. Niko nije branio KKCZ da ima 4 klinca van 12, a ne Lazica, Teodosica i Davidovca i onda sa tim parama mozda i uzmu jos jednog skupljeg igraca umesto, sta znam, Dauma? Zapravo, zna se i zasto se ovoliko igraca nagomilalo u rosteru, zbog toga sto se po svaku cenu ide na rezultat, pa onda se Brown dovodi samo zato sto postoji mogucnost da se Bolomboy povredi.

Na kraju, ovo je mozda i poslednja sezona u kojoj KKCZ moze da sigurno racuna na napad na F4. Sledece sezone Nedovic i Kalinic ce biti jos stariji, Teo ide u penziju, Lazic u penziju, Dobric, Davidovac i Mitrovic ce biti losiji nego ove sezone. Ako mislite da to moze da se nadoknadi, uzmimo samo Real kao primer - nakon odlaska tri vrhunska "penzionera" (Chacho, Rudy, Causeur), oni jedino sto mogu da rade je da se mole da ce Campazzo i Tavares sto duze da potraju, a kada i ova dvojica odu, Real ceka dosta muka u prelaznom roku.

No, to je sve posledica sto ima sve manje i manje biljojeda (odnosno, klubova koji daju sansu nedokazanim i/ili mladim igracima), ovi mesozderi kao sto su KKCZ i Real vise nemaju koga da prozderu i sve se urusava. Da su u klubu imali mozga iskoristili bi ovaj period da uloze u omladiniski pogon, skauting, privuku neke nove mlade i nedokazene igrace. Umesto toga, sastav je 12 igraca starijih od 30 godina, Daum, Dos Santos i Petrusev koji ni nije igrac KKCZ nego Olympiacosa.

Naravno da je uspjeh igrati 1/4 EL. Da, jesu ulaganja nikad veća ali i drugi ulažu mnogo. I dalje imaš bar 8 ekipa koje imaju mnogo više novca 

i mogućnosti od nas. Ne ulazi se svaki dan u top 8. Nama treba kontinuitet ulaska u top 8 da bi mogli sanjati nešto više.

Ovo da Real nema ni blizu dubinu kao Zvezda je nonsens teški.

Nagomilalo se jer je duga sezona i treba ti 15-16 igrača što i vidimo

iz priloženog. Ubitačan je ritam i igrači ispadaju kao na traci. To da su

neki igrači preplaćeni, mogao bih da se složim, ali politika kluba je

da ima što više srpskih igrača.

Kontradiktoran si. Napišeš da je bolje da su dovedeni mlađi igrači umesto Teodosića, Davidovca, Mitrovića...,

a onda u sledećem pasusu kako je ovo možda i poslednja šansa za f4 jer će nabrojani igrači biti stariji i lošiji

nego ove sezone. 😄

Da te pitam, hipotetički, šta ako dodju Micić i Gudurić? Kakve su nam šanse?🤦‍♂️

A koji su to klubovi u el biljojedi? Koji klubovi u el daju šansu mladim i nedokazanim igračima? 

Generalno gomila niđe veze stvari što pišeš i to nije samo u ovom upisu. Vidim to i na drugim temama.

Imaš neskriveni animozitet prema Zvezdi pa konstruišeš tako stvari, a da nemaju uporište u realnosti.

• Like 1
  • Ha-ha 1

Pišem već neko vrijeme da je atmosfera u hali užasna i da nema nikakve prednosti domaćeg terena. 

To svakako nije opravdanje za loše izdanje igrača i trenera ali sa atmosferom koju ima recimo omraženi Žalgiris bili bismo značajno opasniji kad igramo kući. Šteta.

Što se tiče domaćih igrača, sve su to igrači u padu i godinama izuzev Petruševa koji što kaže goldi i nije naš igrač i grci će ga povući ako im bude trebao. Teo i Lazić penzioneri, Kalina takođe igrač u padu, nedin nastup zavisi od toga je li bilo promaje u sobi dan prije. O Prađedu ćemo snimati kasete zbog trojke Barsi, od njega dosta ali makar je dao neki doprinos za razliku od Mitrovića kome bi Filip Čović skidao lopte sa glave da i dalje igra košarku.

Monako, Maccabi i Asvel se moraju dobiti ako ćemo se i dalje nadati top6, od derbija ne očekujem previše.

• Like 10

15 minutes ago, Čočo said:

Što neko reče, samo kad bi mogli da rasteramo bagru da na miru možemo da navijamo za svoj tim. 

Mislis da mozemo na miru da jeb*vamo majke igracima kada pogrese? Posto nam je to maksimum navijanja kada navijacka grupa nije u hali. I ok, ako je derbi onda repertoar uvreda za Obradovica i Savica. 

Da me ne shvatis pogresno, ono sto se juce desilo je bio uzas po atmosferu i nasu ekipu, ali ajde da ne pricamo bajke ipak. Atmosfera nam je vec duze vreme nikakva, treba svako od sebe da pocne i zapita se zasto dolazi u halu nervozan. Protiv Pariza neki klinac u blizini mene psuje majku nasem igracu koji je izgubio loptu na 2 minuta do kraja i 15 razlike za nas. I nije jedini. 

• Like 7
  • Love 1

10 minutes ago, Todo said:

I za kraj vrhunac bezobrazluka i tendencije, takodje plavi gospodin, aut u 4 čet kod ulaza Dobrića gde Meli iz okreta rukom šalje loptu u aut, ceo nivo 400 vidi, on sudi  kontru.

Ok dešava se, ALI onda nastupa sledeće (to se verovatno nije videlo preko TV) , ide čelendz, čovek sa Garsijom prilazi monitoru, i doslovno ali bukvalno doslovno gleda 3 sek i kaže lopta za Fener, Garsija se okreće i gleda da li ga zajebava, zove, gledaju snimak 2 min, Garsija mu sve vreme priča i objašnjava šta se desilo, i čovek klima glavom vraćaju se i on OPET svira za Fener (verovatno se zbunio), gde Garsija širi ruke i  gleda ga i menja loptu za nas

Videlo se ovo i na TVu. Baš WTF situacija. I na kraju svira loptu za Fener, pa skapira šta je uradio pa vraća. Garsija gleda, ne veruje.

Delom se slažem, prebili nas jesu u fazi gde su igrali sa nižim petorkama a volšebno čuvali Bokija i Filipa pod košem. Svako Filipovo primanje lopte je bilo uz faul. Pa onda još 2-3 kontakta. Boki isto.

To, ipak, nije razlog poraza. Takticki smo umeli da odnesemo pobede (na primer, ono takticko unistavanje Barselone). Sinoc to nismo uspeli. Uz onakav šut protivnika (džaba nama bolji %) i očajnu odbranu i onu wtf petorku na početku četvrte, mi nismo imali šanse. 

Ekipa nek se skupi i prebije Monako. Pre dve godine u Areni nas je MOnako razmontirao na čiste fizikalije, skakali nam po glavi. Više nisu toliko fizikalniji tim od našeg, imamo i mi municije za tu bitku. MOže to da se dobije. 

• Like 9

1 minute ago, СтелаРоса said:

Mislis da mozemo na miru da jeb*vamo majke igracima kada pogrese? Posto nam je to maksimum navijanja kada navijacka grupa nije u hali. I ok, ako je derbi onda repertoar uvreda za Obradovica i Savica. 

Da me ne shvatis pogresno, ono sto se juce desilo je bio uzas po atmosferu i nasu ekipu, ali ajde da ne pricamo bajke ipak. Atmosfera nam je vec duze vreme nikakva, treba svako od sebe da pocne i zapita se zasto dolazi u halu nervozan. Protiv Pariza neki klinac u blizini mene psuje majku nasem igracu koji je izgubio loptu na 2 minuta do kraja i 15 razlike za nas. I nije jedini. 

Sve stoji. Ali mislim da i huljinim plaćenicima stvari izmiču iz ruku. Poprilično dobro je ostatak hale krenuo da vodi navijanje kad su plaćenici vodili politiku na utakmici. Naročito sa tribine A odakle i kreće sve. I da, pre bih izabrao da energija bude kakva god i ds sami vodimo navijanje nego da se izliva, pravi razdor i nemir u hali i navijače tera na još veću ogorčenost i uvodi u nervozu. A da ne spominjem da to i te kako utiče na igrače što se sinoć i videlo. 

• Like 3

8 minutes ago, JPM said:

Pa jesmo bili favoriti, sva logika je da smo bili favoriti sinoc. Nismo uspeli da taj teret iznesemo.

Nismo bili favoriti. Ova utakmica me je jako podsetila na njihovu protiv grobara pretprosle sezone u Beogradu. I njih su ovako lagano rutinirali, a atmosfera je bila paklena, bili su u strahovitoj seriji pobeda, pa opet dzaba. Mislim kapiram da pojedinci imaju neke lose projekcije pojedinih ekipa. Tako i ja dozivljavam vec godinama Monako. Bukvalno kao da igraju na nekom autopilotu i kao da ih svaka usere. Bukvalno su mi oni i Alba kad dodju u Beograd kao jedan isti djavo. Cak i Dzejmsa dozivljaam kao nekog Marka Marinovica. Jednostavno neke ekipe ne dozivljavas kako treba. Sjajan primer su i komsije. Oni su uspeli da Brendona Dejvisa predstave kao nekog Nikolu Jankovica ili Bozu Djumica. A u stvarnosti je on najvece ime kad se svi nasi i njihovi centri ubroje. Mislim meni licno je to problem, jer ovde ljudi stvarno poveruju u to, sto takodje dosta toga objasnjava kad ovde krene kuknjava.

• Like 6

7 minutes ago, NMX said:

To, ipak, nije razlog poraza. Takticki smo umeli da odnesemo pobede (na primer, ono takticko unistavanje Barselone). Sinoc to nismo uspeli. Uz onakav šut protivnika (džaba nama bolji %) i očajnu odbranu i onu wtf petorku na početku četvrte, mi nismo imali šanse.

Mislim da je Sferopulos posle 3/4 procenio da ne mozemo do pobede i da je hteo da odmori Bolomboja, Kodija i Kalinica. Jbg, mora ostati energije i za sutra.

I da, Gudura nas je razvalio, pocepao nam je odbranu. Sad vidim da je imao 8 asistencija, bukvalno im je plej.

Edited by СтелаРоса
  • Like 1

Just now, srlepajce said:

Sfero je sinoc opet upao u mod "prioritet naci svima minute" a to se nikad dobro nije zavrsilo

I meni je ovo palo na pamet. Međutim pada mi na pamet i da u januaru igramo neverovatnih 10 utakmica (a onda još 4 u prvih 10 dana februara), da smo mator tim, da nas povrede kasape, da negde moramo da se štekamo i čuvamo.

Naravno da nema priče o obaranju forme i slične gluposti koje su se ovde ponavljale godinama, obično u trenutku kada nam ne ide, ali ja verujem u neke cikluse koji postoje tokom sezona, kada treneri nagaze ekipu pa onda kad puste gas, tempirajući neki peak forme za onda kad je najvažnije.

Mi smo decembar i početak nove godine odigrali na max obrtaja, ovako matora ekipa, pa još uz rovitog Jaga i bez Nedovica i Dauma teško da može da izgura pun gas sve vreme. Ne branim Sfera ovime, juče je pošteno nalupan od Šarasa, samo imam razumevanja zašto je delio minutažu ko deda mraz poklone. 

• Like 5

6 minutes ago, NMX said:

Videlo se ovo i na TVu. Baš WTF situacija. I na kraju svira loptu za Fener, pa skapira šta je uradio pa vraća. Garsija gleda, ne veruje.

Delom se slažem, prebili nas jesu u fazi gde su igrali sa nižim petorkama a volšebno čuvali Bokija i Filipa pod košem. Svako Filipovo primanje lopte je bilo uz faul. Pa onda još 2-3 kontakta. Boki isto.

Ekipa nek se skupi i prebije Monako. Pre dve godine u Areni nas je MOnako razmontirao na čiste fizikalije, skakali nam po glavi. Više nisu toliko fizikalniji tim od našeg, imamo i mi municije za tu bitku. MOže to da se dobije. 

Apsolutno se slažem, ja sam baš boldirao prvu rečenicu šta je glavni razlog poraza, naša odbrana.

Ovo sam naveo kao neke sporedne/dodatne faktore i mislim da bi bili još bezobrazniji da smo bili u igri, jer tako su nastupili od početka.

Barsa je dobijen baš kako si naveo, samo jedna razlika je tu. Mi smo tada bili 10. na tabeli a sinoć bi pobedom otišli na 3. mesto?Možda ja paranoišem( voleo bih da je tako), ali čim se približimo toj zoni vrha, nekako se kriterijum sudijski menja.

Kažem sinoć ne bezobrazno i lopovski kao na početku sezone, niti su faktor poraza, ali nešto se menja to je definitivno.

Monako, nas dobio kući 5 od poslednjih 6 mečeva. Ne volim kada igramo sa njima, ali uvek smo duplo izgurali sa 1-1, pa neka i sada bude tako.🔴

• Like 6

Nisam ispratio da li je neko od novinara pitao Sferopulosa šta je bio plan sa onom petorkom na početku četvrte četvrtine?

Kada ovako izgubimo od Fenerbahčea koji realno ima Gudurića i Hejs Dejvisa,ostalo prosječni igrači,ne računam povredjene,ne znam stvarno čemu se nadati protiv Monaka.

Ne znam da li ja nešto pogrešno vidim ali meni se naša odbrana ni malo ne svidja,ono što Dobrić radi je nevjerovatno,čovjek stane poted igrača kog čuva,ostavi mu prrostor da lagano prodje i onda kao za njim ide,generalno odbrana jedan na jedan katastrofa a i odbrana pika,jedino neku utakmicu Bolomboj izvuče kada preuzme pa kao izgleda da igramo neku odbranu.

Jedino mi se protiv Barse svidjela odbrana sa visokim igračima,jest da su i tad bila sve preuzimanja,ne znam što to nismo sinoć probali.

4 minutes ago, Taki said:

Kada ovako izgubimo od Fenerbahčea koji realno ima Gudurića i Hejs Dejvisa,ostalo prosječni igrači,ne računam povredjene,ne znam stvarno čemu se nadati protiv Monaka.

Pa dobro nije bas da ima samo njih dvojicu. Ima tu jos dobrih igraca poput Melija, Hola, Kolsona, Birca... Kada bi ponudili Sarasu da menja neke svoje igrace za nase ne verujem da bi puno rokada napravio. Generalno smo mi svi dosta podcenili Fener. Mozda i sa pravom jer su stvarno imali neke lose utakmice, ali umeju da odigraju dobro kao sinoc. Ne znam da li su F4 ekipa, ali su definitivno tu negde peta ili sesta ekipa po kvalitetu. 

• Like 1

Treba staviti tačku na utakmicu od sinoć. Ne vidim poentu razglabanja više o njoj. Izgubili smo, skoro svi su očekivali pobedu što realno i nije bilo realno, poleteli su kako navijači tako i igrači. Imamo utakmicu već sutra koja je bitna. Opet su se očekivanja spustila, obrnuta situacija nas čeka nego pre utakmice sa Fenerom. Sad se više očekuje poraz nego li pobeda. A do sada smo pokazali da se u tim situacijama dobro snalazimo i nalazimo rešenja do pobede. Sa pobedom opet skačemo u prvi deo tabele. A zatim sledi povoljan raspored sa ekipama koje su ispod nas. Imamo šansu sa sutrašnjom pobedom da opet uđemo u niz od nekoliko pobeda u EL i zadržimo prvih nekoliko mesta na tabeli. Sva energija da se usmeri sa tribine na tim i teren i idemo do pobede! 

Edited by Čočo
  • Like 6

9 hours ago, berti said:

Kosarkasima svaka cast, borili su se. Pobedis danas, sutra izgubis. Igrali smo protiv klasne ekipe. I to je to. Nije sramota izgubiti. Ali je sramota nesto drugo i to velika sramota. A ta sramota su ti najverniji.

Da se razumemo, Hil je jedno govedo od čoveka, jedna mrcina što je šurovala sa ovk govnarskim teroristima i jedan od utemeljitelja samozvane drzave Kosovo. Ali, isto tako je on najbolji pajtos onoga kojem ne date da se pogrdno skandira jer necete da se mešate u politiku. On je onaj koji dozvoljava vašem jaranu da sprovodi veleizdaju. Necete da budete protiv Vucica jer ce doci neko ko ce da uradi sta? Sta jos moze da se izda, a da vas jaran nije izdao?

Što ste protiv Hila, pa mozda dođe neko gori od njega. Vi ste bruja i sramota. Vasa objasnjenja su infantilna, branite neodbranjivo. Bolje ucutite sa vasim objasnjenjima, ne vređajte najpre sebe jer i sami znate da su objasnjenja besmislena totalno. 

Najverniji ne samo da ne pomazu vise klubu, vec sve vise odmazu. Svojim glupostima skrecu fokus, pravi se totalno nekosarkaska atmosfera. Da im sutra neko ponudi naslovnu stranu po tifo sajtovima i forumima, a da kosarkasi izgube utakmicu, pristali bi sto posto. Postali su sekta totalna. Da li su ucenjeni? Jebe mi se, ako se kurcite da vam je Zvezda sve, onda to pokažite. Onaj koga necete da vređate vam je UBIO coveka sa tribine poslavši ga u Banjsku. Ubio vam je coveka i vi ćutite. Nije ga ubio Hil, nije ga ubio lgbt pokret, nije ga ubila opozicija, nisu ga ubili studenti, nisu ga ubili simpatizeri koji su vam veci neprijatelji nego vas vrhovni vođa... Ubio ga je vas Vucic? Nije vas? Jeste, vaš je jer nemate nijedan argument da nije vaš.

Sada bih potpisao da igramo sve do kraja u gostima. To su normalne utakmice. Ovo veceras moze da bude uvertira u još gora desavanja u Areni. 

Igraci i trener nisu to zasluzili.

Svaka cast za upis, svaka ti je kao u Njegosa.

I moj utisak je da je skandiranje Hilu okrenulo momentum i atmosferu u hali.

Ako nista, bar su dobili samar od ostatka hale sa skandiranjem "Zvezda, Zvezda" i "Vucicu pederu" pa su se prisabrali.

Delovalo mi je da je Fenerovoj suterskoj rapsodiji (pre svega Melijevoj) dobrim delom kumovao Petrusev. Konstantno je kasnio ili nije dizao ruku na sutu. Jel to samo moj utisak?

Zasto je Brown igrao tako malo a uporno nas trpali njihovi visoki Meli/NHD ?

I za kraj - nadam se da cemo se za F4 boriti sa ovim Fenerom.

Edited by NikolaTest
  • Like 9

Neko ko ima vremena da napravi gif onog dodavanja Kodija i Jaga pri kraju poslednje četvrtine. Ja tebi, ti meni, aj ti, ne aj ti, na kraju Kodi gubi loptu i u kontri nas poenima dokusuriše. Tako je to kad si neodlučan.

• Like 3

Po kladionicama smo blagi favoriti sutra.

Realno većina ovde je pričala pre duplog kola, uključujući i mene, da je 1-1 uz bolji međusobni skor sasvim zadovoljavajuće, samo šta sam ja mislio da ćemo dobiti juče, a ne u petak.

Edited by Bruda
  • Like 12

Što se atmosfere tiče na kraju ispade da je najbolje bilo tamo gde smo se najmanje nadali, a to je Olimpijakos. Ostatak hale je tu i tamo pevao sa organizovanima, uglavnom se pratila dešavanja na terenu. Organizovni su imali svoju priču al su bar uglavnom pevali pesme Zvezdi, Oliju. Ozbiljno mislim da je atmosfera bila odlična i da su momci imali daleko veću podršku nego sinoć.

Edited by Volter
  • Like 1

Neću da prelaznorokujem ALI :lol_2: da kažem da Gudura zaista igra neverovatno zrelo i ako postoji ikakva šansa da se vrati, obe ruke za to.

Čovek nas je juče ubio a mislim da se, posebno u prvom poluvremenu, štekao maksimalno. Dodavao kad može da šutne (pošalice stop), dva tri puta nam bukvalno poklonio loptu. Šutirao očajno iz igre, 1/4, 1/4, promašio tri bacanja i uprkos tome index 17, 8 asistencija i neverovatnih 9 faulova nad njim. Ali je surovi profi uprkos tome i igrač koji je u prajmu i ako takav može kod nas, Drčela reaguj. 

• Like 20

Just now, NMX said:

Neću da prelaznorokujem ALI :lol_2: da kažem da Gudura zaista igra neverovatno zrelo i ako postoji ikakva šansa da se vrati, obe ruke za to.

Čovek nas je juče ubio a mislim da se, posebno u prvom poluvremenu, štekao maksimalno. Dodavao kad može da šutne (pošalice stop), dva tri puta nam bukvalno poklonio loptu. Šutirao očajno iz igre, 1/4, 1/4, promašio tri bacanja i uprkos tome index 17, 8 asistencija i neverovatnih 9 faulova nad njim. Ali je surovi profi uprkos tome i igrač koji je u prajmu i ako takav može kod nas, Drčela reaguj. 

Sem tog suta i bacanja(umor) odigrao kako svaki plej treba da igra.

• Like 1

3 minutes ago, Don Dusko said:

Sem tog suta i bacanja(umor) odigrao kako svaki plej treba da igra.

Šteka se malo Gudura kad igra sa nama. Mislim da se to baš vidi. I uspe i pored toga da odigra kao zmaj. Alal vera. 

A momak nije plej po vokaciji. Tim pre kapa dole.

On je jbt u Istanbulu od 2017, 8 godina na leto. Gudura, dosta je. Ajde nazad

• Like 13
  • Love 1

4 minutes ago, NMX said:

Ali je surovi profi uprkos tome i igrač koji je u prajmu i ako takav može kod nas, Drčela reaguj. 

Takav neće sigurno. Izjavio je da će se vratiti kad se sve poklopi, a većina nas zna kada će to biti. :classic_biggrin:

• Like 1

Klasa je Gurden. Baš je sazrio kao igrač. Dosta igra i na pleju gdje se vidi Šarasov potpis. Strpljivo i konstantno trazi najbolje (mismeč) rješenje. 

Više bih se njemu obradovao nego Vasi. 

• Like 3