Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

439 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      110
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      342
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

8 minutes ago, Sokmeniki said:

Dakle, nije dovoljno sto su samoinicijativno odmarali u cetvrtoj cetvrtini juce. Predlazem da dobiju i slobodan vikend posle Makabija, mozda neki team building kod Nemketa na Zlataru, pa bez ijednog treninga na derbi.

• Like 2

Ljudi, verovatno nemamo trening zato što smo u fazonu: "Maa daaj šta će nam trening za neki Makabi, taj Makabi jedno 7 utakmica u nizu nikoga živog nije pobedio, a mi odrali Bajerna i Olimpijakosa bez Nedovica, Bolomboja, plus protiv Olija petruseva, taj bezvezni Makabi ćemo pobediti zatvorenih očiju, hajmoo na pivoo pa u krevet da se naspavamo posle da ne budemo mamurni pred sutrašnji meč, koji ćemo dobiti već u prvoj četvrtini"

• Tuzno 1

18 hours ago, mister-no said:

Pa čoveče nije trebalo da igra protiv Studenskog centra, ili je mogao da kalkuliše sa objektivno lakšom utakmicom protiv Makabija a ne ovako. Niko nije rekao da mora da igra 37 minuta kao neki kod najboljeg trenera Evrope svih vremena.

Pa,"covece" da ga je odmarao protiv Studentskog centra mozda bi i izgubili.Pokazalo se vec protiv Splita i Dubajia da mozemo da izgubimo protiv ekipa i par klasa slabijih.Nazalost,i u ABA ligi on mora da igra jer drugi pokazuju nemoc i(li) nezainteresovanost.Ovo za "naboljeg trenera Evrope svih vremena" mi bas i nije jasno? Ako mislis na Obradovica koji u ovom trenutku nije ni medju 19 najboljih trenera u Evroligi,koji 33-godisnjak kod njega igra 30+ minuta??

18 minutes ago, Smrtokapa said:

Možda (samo možda) su igrači zaista umorni i potrebniji im je odmor od treninga, pa je Sfero rešio da ipak stavi u prvi plan rezultat protiv Makabija a ne kažnjavanje igrača zbog očajne partije.

Sutrašnji meč daće par odgovora.

Ili su na necijoj slavi 

• Like 5
  • Love 2
  • Ha-ha 3

Ako ne mozemo bez treninga pobediti 1 razlike(JEDAN SAMOO, pošto je to redak tim gde je nebitno koju koš razliku i medjusobni skor imamo sa njima), ondaa mi nismo čak ni da učestvujemo u EL, jesu oni borbena ekipa, ali su 3 klase lošija ekipa nego prošle sezone, a mi za klasu ili 2 klase bolji nego prošle, plus oni takodje imaju i povrede Rivero i Gebriel oba centra...

1 hour ago, fradler said:

Dakle, nije dovoljno sto su samoinicijativno odmarali u cetvrtoj cetvrtini juce. Predlazem da dobiju i slobodan vikend posle Makabija, mozda neki team building kod Nemketa na Zlataru, pa bez ijednog treninga na derbi.

Mozda im predsednik Drcelic da slobodno protiv komsija u ponedeljak 

• Like 2
  • Tuzno 1

Šta mislite hoće li i ove godine 17 pobeda moći da donese 10.mesto makar(dakle da imamo 9-8 u prvom i 8-9 u drugom delu samo), ili i za 10.mesto makar će nam biti potrebno u oba dela takmičenja 9-8 skor, odnosno 18 pobeda i da li vam miriše da bi 19 ili 20 pobeda bilo dovoljno za to 6.mesto makar i direktan plasman u plej of.

O 4.mestu neću ni da sanjam ni da pitam, pošto je to već sada nedostižna misija, s obzirom da bi trebalo računati u drugom delu sezone ne samo da Zvezda obori klupski rekord od 9-8 skora u jednom delu sezone, nego bi trebalo debelo da se premaši taj rekord u drugom delu i da imamo tipa 13-4 skor u drugom delu da bismo bili 4.mesto, tu kontam bez 23 pobede na kraju ligaškog dela sezone nema razgovora...

• Ha-ha 1

7 hours ago, Fromthecorner said:

Zaboravicu u zivotu i kako se zovem ali nikad kako ste me izvredjali jer sam vas pitao da li ste ispred zgrade gledali Dauma kako igra ledjima posto ga ja nisam video

On 10/16/2024 at 11:22 AM, Fromthecorner said:

Autor sam komentara o gledanju Dauma kako igra ledjima ispred zgrade i nikad nisam srećniji bio što sam pogrešio ❤️

Da l' si ikada

Mene volela

Kao tebe ja

Da l' si ikada

• Ha-ha 18

4 hours ago, liv7 said:

Pa,"covece" da ga je odmarao protiv Studentskog centra mozda bi i izgubili.Pokazalo se vec protiv Splita i Dubajia da mozemo da izgubimo protiv ekipa i par klasa slabijih.Nazalost,i u ABA ligi on mora da igra jer drugi pokazuju nemoc i(li) nezainteresovanost.Ovo za "naboljeg trenera Evrope svih vremena" mi bas i nije jasno? Ako mislis na Obradovica koji u ovom trenutku nije ni medju 19 najboljih trenera u Evroligi,koji 33-godisnjak kod njega igra 30+ minuta??

Možda bismo izgubili, a možda i ne. Ali smo sigurno izgubili od Efesa.

Malo sam sarkastičan za najboljeg trenera mislio sam da je vidljivo svima.

I kakvi su ovo ejdžizmi prema nama starijima 🙂

Eno Le Bron uzeo 40 pa guli svako drugo veče po 40.

Bez zajebancije Sfero ima prostora i igrača gde i kad da odmori Kalinu.

Ako ne može Gidra ili Deda protiv Hadžibegovića onda jebiga

7 hours ago, fradler said:

Imali smo, nismo znali.

Kakav gospodin, tako do rade veliki treneri.

Isuse...

evo i vizuelnog prikaza one procene uprave: "nije još trenutak za ulazak Brauna u takmičarski ritam...".

Cigani - vazda četnici.

Matori je pretežak,

kreće se kao u Riletovim pancericama a ovu skočnost možemo sutra očekivati i kod domaće osnove nakon današnje pauze i overNikolisanja.

Sa nama ludacima nikad dosadno.

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 1

1 hour ago, Wingwalker said:

Jasno kao dan zašto neće skoro u rotaciju...''he moves in mysterious ways''.

Ovu okretnost možemo očekivati sutra i kod domaće osnove nakon današnjeg Nikolisanja.

Kao usporeni film i to bez čuvara, da mu je Plavsa stao ispred istekao bi napad dok šutne na koš. Kakvi smo mi genijalci, TT 2.0. 

17 hours ago, СтелаРоса said:

ne mozemo od njega ocekivati da kaze kao Terza aj sase pomerite, uzme loptu i natrpa 20+ poena. Tako nesto nije mogao ni Kampaco. 

Faku je od 9 utakmica u El koliko je igrao za nas, na 4 utakmice imao 20+ poena.

Inace Mekintajer ono sto je igrao u Baskoniji u plej inu i plej ofu je bilo brutalno i delovao je kao bukvalno najbolji plejmejker u Evroligi u tom trenutku a imao i brutalnih partija tokom sezone, 8 puta je imao 20+ indeks u regularnoj fazi (i to jednom 39 i jednom 42 sto je ludilo) dok je kod nas na pola sezone tek imao 2 puta po 20 i to jednom protiv Albe. Samo mu Olimpijakos racunam. Ne ocekujem da odigra svaku drugu tako jer znam da to mozda nije realno, ali svaku trecu bi morao i svaku drugu barem solidan da bude. Ovako se par utakmica jedva video a na vecini je bio ne vise od solidan. Za moj ukus to je malo. Ali ne zavisi nam bas sve od njega tako da ga ne mogu krivi toliko, igrao je u boljoj petorci nego sto je igrao u petorkama do sad kod nas i otvaralo mu se vise. Hauard bio najbolji skorer, Sedekerskis top legao tu sve radio na terenu, Moneke najkorisnija cetvorka i Kostelo koji je mogao da siri teren. Mislim da ce biti jos bolji kad bude zaigrao sad sa Kenanom/Nedovicem na 2, Kalinom na 3 i Bolombojem na 4 i kad tu svi budu u formi.

U Baskoniji je bio jedini kvalitetan plej, igrao 4 minuta vise i tamo je morao da igra i kad mu ne ide a samim tim i budzio brojke gotovo uvek. Ovde Sferopulos ima i Jaga koji moze da se zapali (i po meni igra vise nego korektno ove sezone) i Teodosica koji moze da doprinese kad napad zastuca a s obzirom da ne moze da gleda u pasulj kad je kome kakav dan (ili nije sigurno kakav ce imati match up) on ih proba obojicu po par minuta da vidi kakvi su danas sto je po meni vise nego legitimno, Jago je imao solidan doprinos u par pobeda a Teodosic je po meni imao klucnu ulogu protiv Monaka i Bajerna kad je u par minuta prelomio u nasu korist.