Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

439 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      110
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      342
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Steta, pojedinci bi imali dodatni motiv, Yago je prosle sezone ubacio skoro 30p Baskoniji i konstantno gledao ka Dusku. A i bila bi teska konfuzija od vodjenja utakmice, ne zna jos ni imena igracima. Jakovljevic ce to bolje da ishendluje.

Bitna tekma sa 50-50 sansama, takve obicno gubimo. No, iz nekog razloga imam dobar predosecaj...

• Like 1

Sfero je kod mene suspendovan, ne uzimam ga za ozbiljno kao verovatno i većina stranaca u rosteru. Domaćima vazda svira radijo...

Žao mi je opet samo Kaline. Vidi se iz aviona da je i njemu jasno ko ovde mota vunicu.

Za Filipa mi je drago jer nije mogao da predje u adekvatniji EL tim za drukanje statsa do nivoa karijernog rekorda pre nego se vrati u ozbiljnu franšizu ili zameni Ibaku, Ernangomeza, Šan-li-a.

Večeras ćemo verovatno vazda juriti njihovu prednost od 7 do 9 poena koju će‚da napravi i zamenik pomoćnog trenera Virtusa našoj startnoj petorci sa Kodijem, Daumom i Dobrićem.

Samoubićemo se kada nam izbace Filipa koji im je već metno jedno 24 poena ili kada ga Janis zakuca na klupu dok proba Mitrovićem da zaustavi Toka.

Kraj će označiti Ludi Miša kada se opet sudijama načestita familije o sopstvenom trošku.

Eto...ne može da nam izadje na dru-gačie od ovoga pa da ebeoca. A i zašto bi...

Ista meta - isto rastojanje.

Edited by Wingwalker
  • Like 2
  • Ha-ha 5
  • Tuzno 2

Inače iščekujem mečeve sa popriličnom dozom optimizma, čak i kada za isti nema baš razloga, ali večeras ga baš nekako ne pronalazim. Generalno su mi naši mečevi u Bolonji bili baš ružni, koliko god da Virtus nije bio spektakl od tima, otvarali su mečeve sa nama kao prajm Bulsi, a mi potpuno preuzimali ulogu ikebane do kraja mečeva. Još sada ovaj poraz od Albe u sredu uz užasan procenat šuta za tri, sve se namešta za šutersku rapsodiju, dokazivanje novom treneru i vađenje večeras. Da ne pričam o nekom scenariju koji mi prolazi kroz glavu gde Belineli pakuje 3 od 3 trojke u prvoj četvrtini...

Nadam se stvarno da neću biti u pravu i da ću biti demantovan. Rutinirani smo u sredu tako da smo verujem sačuvali svežinu za večeras i nadam se da ćemo izvući samopouzdanje iz naftalina. Pa kako god , samo da smo porodili pobedu...

Očekujem pre svega znatno boljeg Filipa večeras.

• Like 1

2 minutes ago, Bejn said:

Od kada postoje forumi , portali i sl. ne pamtim ni blizu da je ovakvo razočaranje vladalo međ našim navijačkim pukom.

Ipak je bilo jače pred Sašinu presudnu tekmu sa Zenitom. 

Edited by Wingwalker

2 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Pobjeda. To se ne dovodi u pitanje vcrs

Cek cek.

Ne dovodi se u pitanje da dobijemo na strani ekipu koja je dobila komsije aka F4 ekipu pre par nedelja u "grotlu" arene?

Htedoh reci, potpuno luda jurolig sezona i veceras ama bas niko ne zna sta ce biti.

• Like 7

8 hours ago, Pero_Cameron said:

Igramo protiv ekipa koja je jedino matorija, tromija i meksa od nas

Virtus je vjerovatno jedina ekipa u EL sa lošijom sportskom politikom od nas. 

No, ipak imaju Šengeliju koji je klasa, a nama je ta pozicija rak rana. Plus Žižić koji nije u nekoj zavidnoj formi, ali je jak, i ne vidim kako možemo da ga sačuvamo. 

Dusko Ivanović je dobio otkaz posle Virtusa. Koja bi to koincidencija bila da upravo on uruči otkaz svom nasledniku u Zvezdi tek što je preuzeo baš Virtus. 😂

Život piše romane. 🤷

• Like 1

Just now, BojanaCZV said:

Cek cek.

Ne dovodi se u pitanje da dobijemo na strani ekipu koja je dobila komsije aka F4 ekipu pre par nedelja u "grotlu" arene?

Htedoh reci, potpuno luda jurolig sezona i veceras ama bas niko ne zna sta ce biti.

Cek cek.

Da😀 lagano vcrs

• Love 1

12 minutes ago, Nini3112 said:

Bolje napisi ono tvoje nego da tvrdis da si toliko siguran u pobedu😁

10 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Pobjeda. To se ne dovodi u pitanje vcrs

Miki...

...ako izgubimo večeras...

...otkriću ko si, pronaći ću tvoj broj telefona i proslediti ga Dušku Ivanoviću da te zove na video poziv usred noći.

• Like 1
  • Ha-ha 3

13 minutes ago, Smrtokapa said:

Miki...

...ako izgubimo večeras...

...otkriću ko si, pronaći ću tvoj broj telefona i proslediti ga Dušku Ivanoviću da te zove na video poziv usred noći.

Znamo se😀

Mislim na tog o kome pricas, ne na tebe.

• Ha-ha 1

30 minutes ago, BojanaCZV said:

Cek cek.

Komsije djelimo na dve faze,jedna prije vaskrsenja(derbija) i jedna poslje a Virtus je pobjedio prije naseg stvaranja ove elementarne nepogode 🤣.

Edited by Borky

1 hour ago, Igor_ said:

Pa hvataju se ljudi bas zbog toga, sto su ta pravila tu i treba da vaze za sve. 

Pa pravila ne vaze za sve u realnom životu ,će vaze u basketu ,mi do sada smo valjda na svoj koži osetili to,ps izgleda da mu ipak nisu dozvolili.

Koliko vas ovde priziva smenu trenere da sam ja prilicno iznenadjen kad vidim ovaj vas poll koji ste postavili na pocetku sezone gde pod rednim brojem 3 stoji ko ce prvi napustiti tim ove sezone a na listi nije eksplicitno imenovan Janis.

• Like 1
  • Ha-ha 1