Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

439 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      110
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      342
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Steta sto u Teovoj poruci nisu dodali "come to redstar bro", vec bi cetvoro popilo ban zbog frustracija da nam Klejburn ne zavrsava posao i da je jos jedno matoro puvalo u nizu. 

• Thanks 1

1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

Odlicno, nadam se da je vijest tacna.

Ja se secam da sam citao da je pravilo za klubove da je ako ti duplo kolo pocinje u utorak, onda je rok ponedeljak u 18h a ako ti pocinje u sredu onda je rok utorak u 18h.

Dakle 18h dan pre duplog kola.

Ako su promenili to, onda ok.

1 minute ago, JPM said:

Ja se secam da sam citao da je pravilo za klubove da je ako ti duplo kolo pocinje u utorak, onda je rok ponedeljak u 18h a ako ti pocinje u sredu onda je rok utorak u 18h.

Dakle 18h dan pre duplog kola.

Ako su promenili to, onda ok.

Mozda postoji neka rupa u pravilniku pa ce se Jakovljevic voditi kao glavni trener, a Dusko ce moci da sedi na klupi i zapravo vodi utakmicu.

Kakva je klosarksa organizacija Evroliga ne bi me to uopste cudilo.

Btw, kakav scenario da Dusko 2 godine nakon sto je preuzeo nas seda za kormilo tima sa tandemom cetvorki koji je on hteo u Zvezdi, Toko-Polonara, plus mu je pomocni Nesa koji je bio oficir za vezu u onom finalu kupa.

• Like 1

1 minute ago, nik_nurse said:

Pa šta se plašite Ivanovića on je valjda neka teška neznalica od trenera 😂

Zanimljiv upis. 

Probaj jos nesto da nagadjas cisto da deluje zvucnije. 

Osim ako ne citas misli pa znas da sam se uplasio 🙂

4 hours ago, NMX said:

Da Despot i Laza (ili npr. Deda i Laza danas) odigraju po 27 i 25 minuta večeras, ovde bi termonuklearna bomba roknula. Duškovo nije ovo socijalna ustanova da svi moraju da igraju at its best. 

Treba imati u vidu da su u 12 bili Raduljica, Ilic i Holand sa po 0 minuta 

Plus Kuzmic kraj Covica

Da se roknes kad poredis rostere ali je opet Dusko iskoristio tu domacu osovinu jer je morao 

• Like 1
  • Ha-ha 1

22 minutes ago, nik_nurse said:

Pa šta se plašite Ivanovića on je valjda neka teška neznalica od trenera 😂

Dobar za sok terapije. Sto bibse reklo fata na prepad al kad ga skontas Beli i Teo ga isutiraju iz kafane. 

U Baskoniji skontali foru pa ga uzimaju samo na pola sezone a vise mu i ne daju da sastavlja rostere.

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1

33 minutes ago, Igor_ said:

Zanimljiv upis. 

Probaj jos nesto da nagadjas cisto da deluje zvucnije. 

Osim ako ne citas misli pa znas da sam se uplasio 🙂

Ne ti nego opšta histerija oko toga da li može da vodi ili ne,ako je toliko loš trener kao sto se piše ,zbog čega je onda bitno ko ih vodi protiv nas ,a ovo hvatanje za pravila je tek smešno.

Не треба правити баук од Виртуса, али не треба се ни заваравати да су очајни. И даље имају у екипи бар 3-4 играча који могу вечерас спаковати 20+ поена ако су инспирисани.

За неке њихове бисмо и по два-три наша дали само да нас појачају... Ако Звезда игра као против Партизана и Милана онда победе нема ни у сновима. Зато наши морају показати карактер од старта, а не да тек после меча причају да су играли малодушно и да то треба боље наредни пут.

Надам се прошлогодишњем сценарију са дуплог кола Лион-Милано кад смо на паклено лошег првог меча одговорили енергијом и фокусом у другом кад је пораз малтене био унапред уписан.

• Like 2

Ako je mogao raspali Partizan sa 2-8 skorom da nas defragmentiše pred 20k cigana ja ne sumnjam u Duška u revenge modu da će nas i sa fenjerašem 2-11 Virtusom tresnuti u sred Bolonje. 

" Ooooo-štrimo otupljeni šuteri... ooo-svežavamo kumulatori...🏀🏀🏀".

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 2

36 minutes ago, srlepajce said:

Treba imati u vidu da su u 12 bili Raduljica, Ilic i Holand sa po 0 minuta 

Plus Kuzmic kraj Covica

Da se roknes kad poredis rostere ali je opet Dusko iskoristio tu domacu osovinu jer je morao 

Ih, gde bi Dušku i nama svima bio kraj te sezone, da je kao Sfero još izrotirao i Raduljicu i Dalibora. Otišli bismo na F4. Ništa Duško ne znae. Neka bude na klupi večeras slobodno.

24 minutes ago, nik_nurse said:

Ne ti nego opšta histerija oko toga da li može da vodi ili ne,ako je toliko loš trener kao sto se piše ,zbog čega je onda bitno ko ih vodi protiv nas ,a ovo hvatanje za pravila je tek smešno.

Pa hvataju se ljudi bas zbog toga, sto su ta pravila tu i treba da vaze za sve.