Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

Ja sam sinoc bas tesko podneo poraz zato sto je Pao zaista odigrao vrlo, vrlo skromno za svoje standarde, nudili su se od pocetka do kraja. Cak je i Ataman bio atipicno miran i poluzainteresovan za desavanja na parketu. Bili su spremni da se polako odjave sa utakmice da je usla neka od onih otvorenih trojki za +17, ali smo ih svojim glupostima uspesno odrzali u zivotu i dozvolili da nas stignu, uozbilje se i ukradu pobedu. Mec protiv npr. Barse je bio totalno drugaciji, ljudi dosli 100% motivisani i fokusirani, odigrali vrhunsku partiju i tu se stvarno nije imalo sta zameriti. Ali ovo sinoc...

Retke su evroligaske veceri kad je protivnik indisponiran, takve utakmice se moraju uzimati, posebno kod kuce. Pao je isto ovako traljavo odigrao u Parizu i ljudi su to uredno iskoristili. Ponistili bismo poraz u Kaunasu, dobili priliku da se protiv Albe opet vratimo u vrh tabele, a da ne pricam kakav bi boost bio za ekipu da su srusili prvaka Evrope... Al' jbg, fali nam taj killer instinct, ne umemo da dotucemo grogiranog protivnika. Nemamo ni plan ni egzekutore za neizvesne zavrsnice, bojim se da cemo se nagledati ovako frustrirajucih poraza.

• Like 10
  • Thanks 1

6 minutes ago, fradler said:

Ja sam sinoc bas tesko podneo poraz zato sto je Pao zaista odigrao vrlo, vrlo skromno za svoje standarde, nudili su se od pocetka do kraja. Cak je i Ataman bio atipicno miran i poluzainteresovan za desavanja na parketu. Bili su spremni da se polako odjave sa utakmice da je usla neka od onih otvorenih trojki za +17, ali smo ih svojim glupostima uspesno odrzali u zivotu i dozvolili da nas stignu, uozbilje se i ukradu pobedu. Mec protiv npr. Barse je bio totalno drugaciji, ljudi dosli 100% motivisani i fokusirani, odigrali vrhunsku partiju i tu se stvarno nije imalo sta zameriti. Ali ovo sinoc...

Retke su evroligaske veceri kad je protivnik indisponiran, takve utakmice se moraju uzimati, posebno kod kuce. Pao je isto ovako traljavo odigrao u Parizu i ljudi su to uredno iskoristili. Ponistili bismo poraz u Kaunasu, dobili priliku da se protiv Albe opet vratimo u vrh tabele, a da ne pricam kakav bi boost bio za ekipu da su srusili prvaka Evrope... Al' jbg, fali nam taj killer instinct, ne umemo da dotucemo grogiranog protivnika. Nemamo ni plan ni egzekutore za neizvesne zavrsnice, bojim se da cemo se nagledati ovako frustrirajucih poraza.

Bukvalno sve od riječi do riječi,isti osjećaj,da je Panatenaikos odigrao motivisano i ozbiljno standardnu utakmicu ne bi mi bilo krivo, ali ovako baš težak poraz..

50 minutes ago, MarkoKep said:

Nebitna je sad Teova trojka, slažem se da on ne treba da rešava u završnici jer je prenervozan igrač. Isto može da se kaže i da Kalina nije izgubio onu loptu ili da je Nedoviću ušla ona duga dvojka. Moj post je bio reakcija na nekoliko prethodnih, gde je svaki mogući igrač napljuvan, ništa ne valja, bićemo na dnu EL, itd., kao da nas svi gaze redom po 20 razlike a ne da smo odigrali sasvim korektnu utakmicu protiv apsolutnog favorita i aktuelnog prvaka Evrope i izgubili na jednu loptu.

Prijatelju, ništa nisam napisao na račun tvog posta samo na račun Teodosića i na užasni problem da nemamo damu za neizvesne završnice i da je to sada baš teško rešiv problem. Živ ti meni bio i piši i dalje i više.

4 hours ago, Clash said:

Izvini, mozes li da mi kazes kad se ovo tacno dogodilo na sinocnjoj utakmici?

U hali slabo sta primetim zbog atmosfere i zelje za pobedom a sad bi da pogledam uzakmicu pa da obratim paznju.

4/4 8:30 do kraja, Teo masi za 2p, Hernangomez je skida sa obruca, gura je u vis, Luka je u polukrugu lopta mu bukvalno pada na glavu, Hernangomez je doskocio ispod kosa i nije bitan za skok, sledeci najblizi na 2 koraka je Sloukas (jbt ako ne moze njega da nadskoci), iza ledja na 2-3 koraka mu je Yurtseven koji mu sa ledja skida loptu i hvata je Grant koji je bio na 3m od Luke... 

Luka je toliko omasio tajming tog skoka da je samo nedostajalo kao u crtanom filmu da se pojavi natpis iznad glave "jackass". 

Ugao kamere cak i slabije docarava ovu situaciju, ne deluje da mu je Yurseven toliko daleko jer su u liniji kamere. 

GbaG73JaUAA68db?format=jpg&name=small

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2

17 minutes ago, Clash said:

Hvala, i pohvala za trud i skiciranje. 

Nema na cemu...

Ovo je znaci to to, mislio sam da ima jos?

Ima, pogledas i statistiku koja obicno laze ali ne bas toliko i vidis da je za nesto preko 9min imao 1 skok. Plavsic je onako neartikulisan i sirov za 18min imao 6 skokova i to gro tih minuta protiv Lesora. Ne mogu sada da trazim neku naprednu statistiku i ostale situacije, i ovo fotkanje i crtkanje me dodatno iznerviralo 😄 

Mada meni ovde vise lici na srbskog junaka iz domace osovine okruzenog sa pet dusmana a on sam.😉

Izdali ga prijatelji, izdao ga brat... 

Pa bilo je. U svakoj utakmici od početka ove sezone, da ne gledamo uopšte dalje unazad, što u ABA što u Evroligi. Luka je užasno loš na skoku od poslednjeg dolaska kući u Zvezdu.  Barem da zagradi pa da neki bek pokupi skok. Sada je u lošoj formi, bez trunke samopouzdanja. Ne znam čemu taj tvoj stav i ignorisanje činjenica. Luka je mnogo dobar momak, ali što bi rekao moj ćale dobar čovek nije zanimanje. Lično ga volim i poštujem sve što je uradio za Zvezdu. Suze su mi krenule u pioniru kada je povredio koleno. 

Mislim da ga je Zvezda prerasla i da više nema potreban kvalitet za igranje na nivou koji je Zvezdi sada potreban. Može on sigurno bolje od ovog što trenutno pruža, ali ni to bolje nije dovoljno. Možda će blesnuti u nekoj utakmici protiv određenih protivnika, ali to nije dovoljno. 

• Like 6

Nesto duzi upis, nisam dugo pa se nadam da ce biti razumevanja, a i necu pisati narednih dana.

Mitrovic ove sezone ima 3.3 skoka za 13.4 minuta, tanko, ali ne i strasno kad se analiziraju svi visoki u El. Prosle sezone je bio odlican u skoku sa 5 skokova za 19 minuta (tako da nije istina sto pise iznad da je los u skoku od kad se vratio, a i 22/23 sezone kad je igrao na 5 4.4 skoka na 19min ga je cinilo 11. najboljim skakacem na centarskoj poziciji u citavoj ligi pritom su svi ovi iznad njega igrali vise minuta od njega te je on po posedu imao vise od vecine njih) a i tad se provlacila prica o njegovoj inferiornosti u skoku cim dodje prva losija partija ,sto nije imalo bilo kakvo ozbiljnije utemeljenje na nivou sezone jer je on vise puta imao vise skokova od igraca koje je cuvao nego manje prethodne sezone. Ok ustanovili smo da je to zato sto je igrao na 4 i to je sada vec proslost jer ove sezone igra na 5 iskljucivo. Da, nije odlican skakac al nije ni "najgori skakac kome svi uzimaju loptu sa glave" zato sto je 3.3 skoka na na 13.4minuta ok i niko mu ne uzme bas duplo vise skokova u tom periodu i slicno. Uzorak ovih 7 meceva nije veliki al vidim ovde se predstavlja kao da on nikad vise nikom ne moze uzeti skok, pa posmatrajuci i cetvorke i petice kao visoke igrace koji bi trebalo imati najvise skokova u ligi Mitrovic ima vise skokova (neracunajuci one koji igraju ispod 10min) od Pitersa, Polonare, Herisa (5), Pokusevskog, Dejvisa (5/4), Sanlija (5), Vilisa, Zizica (5/4), Petruseva (5/4), Smajlagica (5/4), Mitoglua... Ima identican broj skokova u decimalu kao pominjani Jurtseven, Sorkin, Ndiaj, Danston i Birutis. Svega 0,1 skok vise po mecu sto je isto sto i 0 na ovako malom uzorku meceva ima ovde favorizovani Vrajt (koji pride igra 4min vise), Blek, Parker, Osmani, Motijeunas, Micel, Ernangomez, Diouf i Da Silva. Manje od jednog celog skoka po mecu vise od Mitrovica imaju Bobi, Meli, Ndiaj 2, Poarje, Ledej, Hejs Dejvis, Birc, Veseli, Metju, Papajanis, Ibaka i Oturu. Dakle niko od njih nema ni 1 ceo skok po mecu vise od njega a pritom svi igraju od solidno do znacajno vise minuta po mecu te su u prilici da pokupe vise skokova.

Pre nego sto pocnemo da pisemo o bilo kom igracu u bilo kom segmentu igre odemo na sajt Evrolige i pogledamo sta je sredina i prosek Evrolige i u odnosu na to se suocimo sa realnoscu koliko je neko dobar ili los u odnosu na prosek igraca koji igraju El u bilo kom segmentu igre, u ovom slucaju u skoku. Za skokove ne moze da se prevari, prosto Bolomboj je top skakac sa 9 skokova po mecu i iznad prosecan skakac a Dejvis je dosta los skakac s obzirom da igra 20 minuta i ima 2.7 skokova po mecu i tu su brojke sve, kao sto su najbolji skoreri u takmicenju sa najvise poena tako i u skokovima ne moze drugacije da se meri skok osim po broju skokova, odnosno moze, ali to je gro price. Nema tog dobrog skakaca koji ima malo skokova i obrnuto. Pre nego sto neko krene da mi prica o eye testu, to je samo njegov licni dozivljjaj gde je on sebi iskreirao sliku da je video da su Mitrovicu skinuli 3 puta loptu sa glave (sto niko i ne spori) i misli da se samo njemu to desava (nit obraca previse paznju na protivnicke centre dal je Mitrovic uzeo neki skok a uzeo na 3 meca do sad po 2 ofanzivna, nit se gleda previse Evrolige van Zvezde) sto nije blizu istine, pogotovo ako se negira da je na ovom malom uzorku Mitrovic imao 6 skokova protiv Barselone i po 4 protiv Reala, Baskonije i Pariza a za vasu informaciju 4 skoka je vise od proseka. Tako da ukoliko zelimo da se suocimo sa realnoscu i vidimo sta je realnost, objektivnost i sredina onda odemo vidimo koliko imaju i svi drugi a ne zbog rekao bih svojih licnih nesimpatija ka istom razvlaciti Mitrovica kao da nikad skok uzeo nije. Prosle sezone je svaki 3. mec imao vise od 6 skokova da ne kazem da je imao 5 meceva sa 8+ skokova i 2 sa 10+ bez obzira sto je igrao na 4 gde su igraci mahom ili fizicki jaci ili visi od njega i neko pise da je on inferioran u skoku od kako se vratio u Zvezdu... Covek bio odlican skakacki prosle sezone, 22/23 iznad proseka cak u prvoj trecini najboljih centara skakaca a ove je tik ispod proseka na jako malom uzorku i evidentno nije u formi.

Ja nisam navijac Luke Mitrovica, navijac sam Zvezde i ovde ne branim Mitrovica vec pisem ono sto smatram da je objektivno i tacno, isto ovo bi pisao za bilo kog drugog igraca Zvezde ili bilo kog igraca bilo kog drugog tima ako smatram da je objektivno i ono za sta mogu da potkrepim argumentima. Primera radi za Kalatesa kod komsija na temi su ga proglasili za najveceg ciglara  Evrolige i najgoreg u sutu za 3 a on sa prosekom za 3 bio solidno iznad proseka. Sve su to narativi bez ikakvih ozbiljnijih argumenata, takav smo narod prosto. Slabo promisljamo a volimo da imamo misljenje o svemu. Ponekad je bolje da se nista ne kaze ako nismo sigurni u nesto. Kada kazem da nisam navijac Luke Mitrovica a navijac sam Zvezde, radovacu se ako dodje Motli zato sto je bolji igrac od njega i moze vise da nam pomogne i ja licno mislim da on nema veliki kvalitet za ozbiljniju ulogu u Evroligi odnosno u plej of kontenderima (ali mislim da bi i sa njim kao bek apom mogli do top8 ukoliko kljucni nosioci igre budu na nivou tokom sezone), ali razipinjati ga ovde svakodnevno je po meni dosta neumesno zato sto se po difoltu i narativima iznose stvari koje nisu bas sasvim tacne a neke stvari uopste nisu tacne. Nas nosioc centar je Bolomboj i nase pobede zavise od nasih 5-6 kljucnih igraca sta ce da urade a ne od bek ap centra. Kao sto Panatinaikos pri osvajanju titule je najvise zavisio od Nana, Slukasa, Lesora, Grenta, Mitoglua a ne od Kostasa Adetokumba ili Balcerovskog koji su bili bek ap centri. Svi timovi u El u najvecoj meri zavise od projektovanih nosioca igre.

Iako se uvek trudim da se pristojno izrazavam i postujem sve sagovornike (mada sad se ne obracam direktno jednoj osobi nego svima koji se pronadju i koji svakodnevno doslovno vrse torturu nad Mitrovicem) sada cu napisati kako i mislim, a to je, da mislim da je ultra glupo okriviti bek ap centra (ili bilo kog drugog bek ap igraca) za bilo koji poraz i baviti se sa takvim stvarima vise od eto da se provuce u nekoj siroj analizi a pogotovo baviti se u kontiuitetu (neki samo o bek ap opcijama i zloj domacoj osnovi pisu) i mislim da se masi sustina za jedno beskonacno. Isti je slucaj i sa ostalim bek ap opcijama na svim pozicijama.

• Like 8
  • Ha-ha 1

Meni dosta jak utisak ostavila Lukina faca kad je video da ga Sfero menja nakon blamantnog nastupa. Kao nije mu jasno, zbunjen kao otkud sad ovo...cela hala komentariše fala k...mučenik nije izgleda svestan koliko je inferioran u odnosu na EL nivo. Nema šut, al zato ne zna ni da zagradi skok u odbrani...

• Like 19

1 hour ago, Obi-Wan said:

Meni dosta jak utisak ostavila Lukina faca kad je video da ga Sfero menja nakon blamantnog nastupa. Kao nije mu jasno, zbunjen kao otkud sad ovo...cela hala komentariše fala k...mučenik nije izgleda svestan koliko je inferioran u odnosu na EL nivo. Nema šut, al zato ne zna ni da zagradi skok u odbrani...

Bio tačno iza klupe. Luka je bio besan, udarao po stolici i na kraju seo na kraju klupe vidno besan i razočaran. U principu krivo mi zbog njega lično ali stvarno igra loše i nema tu neke prevelike filozofije.

• Like 5

6 hours ago, Brat od Korneta said:

Nesto duzi upis, nisam dugo pa se nadam da ce biti razumevanja, a i necu pisati narednih dana.

Mitrovic ove sezone ima 3.3 skoka za 13.4 minuta, tanko, ali ne i strasno kad se analiziraju svi visoki u El. Prosle sezone je bio odlican u skoku sa 5 skokova za 19 minuta (tako da nije istina sto pise iznad da je los u skoku od kad se vratio, a i 22/23 sezone kad je igrao na 5 4.4 skoka na 19min ga je cinilo 11. najboljim skakacem na centarskoj poziciji u citavoj ligi pritom su svi ovi iznad njega igrali vise minuta od njega te je on po posedu imao vise od vecine njih) a i tad se provlacila prica o njegovoj inferiornosti u skoku cim dodje prva losija partija ,sto nije imalo bilo kakvo ozbiljnije utemeljenje na nivou sezone jer je on vise puta imao vise skokova od igraca koje je cuvao nego manje prethodne sezone...

Ja Luku vise ne kritikujem od kada je to postalo moderno, radio sam to najvise pretprosle i manje prosle sezone ali uhvaticu se samo za boldovan deo, gde statistika ne pokazuje nista.

Vec smo o tome pisali, od tih 5 skokova samo je 2.xx (mozda gresim ali nije daleko, necu ponovo gledati njegove statse) po utakmici imao defanzivnih a to je za provedeno vreme na terenu premalo.

Recimo uhvati defanzivni skok iz treceg napada protivnika jer su mu predhodna dva skinuli loptu protivnicki centri ...

Sirova statistika je ok ali oko je ispred nje.

Luka je ok da bude neka treca opcija i sasvim dobar za aba ligu, ocigledno da mu je poljuljano samopouzdanje a i u uzasnoj je formi i sad se tuce po njemu iz sve snage, meni to bzvz i necu to raditi.

Edited by nunilo
  • Like 7

Ne tuce se po Luki sad i iz sve snage, vec se vec duze vreme upozorava da on ne moze biti drugi centar ekipe koja ima aspiracije da se dokopa najmanje Top 10. Luka je jednostavno uocen kao slaba karika, koja moze da nas kosta ostvarenja nasih ambicija.

Mi smo u Bolomboju dobili Top 5 EL centra i ukoliko je zdrav on moze da nam iznese 30 minuta na poziciji 5. E sad, nama u sustini treba zamena za Bolomboja, neko ko ce za tih 10 minuta da osigura zastitu reketa, skok, a u napadu sta uradi uradi, jer za to vreme mozemo ziveti bez ucinka sa pozicije 5, pogotovo sad kad je Petrusev dosao. 

Ukoliko dodje jos jedan visoki, a izgleda da se na tome radi, Mitar je potpuni visak, jer je Plavsic visinom mnogo zahvalniji za ulogu treceg centra. Plavsic moze da parira nekolicini igraca u El koji odudaraju visinom i u teoriji mogu da nam prave problem, ali i da poprilicno osigura skok. Statistika je nezahvalna, pogotovo kad nije napredna, jer mnogo toga ostaje sakriveno, ali oku manje toga moze da se sakrije. A oci nam jasno govore da sa Mitrovicem u igri imamo probleme u zastiti skoka, u zastiti reketa. Ni jedna statistika nam nece pokazati sa kakvim sutevima nam ulaze u reket protivnicki igraci kada je u igri Mitrovic ili recimo Bolomboj, pa cak i Plavsic. Oko vec vidi da su bez njega u reketu to sutevi sa mnogo vise luka nego kada je on zastitinik istog. Znaci mnogo tezi sutevi. 

Ne mislim da je sad moderno kritikovati Mitrovica, vec nam je sad situacija najteza u zadnje dve godine. Proslu je Bolomboj gurao celu i nismo imali takav problem kao sad, pa ni Mitrovic kao rezervni centar nije bio problem kao sto je to sad.

Na kraju krajeva o njegovoj korisnosti najbolje govori minutaza sad kad nema Bolomboja, a ona je mrsava. Prosto covek nije ono sto nam treba i zali boze snazne spoljnje linije. Plavsic se ne kritikuje toliko iako ni on nije resenje, jer je otprilike jasno da moze imati svoju ulogu kao treci centar, I Mitrovic moze biti treci centar, ali samo onda kada ne bi bilo Plavsica. Ovako nama trenutno prvog centra igra jedan od dvojice trecih centara. Prvi je povredjen, drugog nemamo, a ako moramo da biramo ko da nam bude treci, mislim da je Plavsic bolji izbor. Morao bih dodirnuti ekran na Kornetovom upisu, pa da dobijem inspiraciju za nasiroko objasnjenje zasto je tako, pa prosto to necu ni objasnjavati.

• Like 19

10 hours ago, Clash said:

Nisam mislio na statistiku nego vidim da te najvise iznerviralo uzimanje lopte sa glave pa sam mislio da je bilo toga vise

Pa bilo je slicnih...

1/4) od 5 mogucih skokova (2def+3off) pokupio je jedan defanzivni, drugi defanzivni je pokupio Kenan, a 3 pod PAO kosem je pokupio PAO.

2/4) za prvih 2 min koje je igrao nije bilo skokova (ili sve pogotci ili izgubljene lopte).

3/4) od mogucih 4 skoka (2def+2off) nije nista pokupio, 1 defanzivni je pokupio Dobric a igraci PAO su pokupili 2 defanzivna i 1 ofanzivni. Za 2 i po minuta njegove igre.

4/4) za nesto manje od 2min igre od moguca 2 skoka (1def+1off) nije pokupio ni jedan, Daum je uzeo taj defanzivni a s druge strane pod kosem PAO, Grant je uzeo njihov defanzivni kos. 

Dakle od 11 potencijalnih skokova on je uspeo 1 da uhvati. Dakle 9%. Sa njim u timu od 11 mogucih skokova pokupili smo timski 3. 3/11 = 27.3%

A na celoj utakmici (dakle i njegov period) imali smo 26/(26+36-5) = 45.6% uspesnosti skokova. (onih -5 su timski skokovi pa to ne racunam). 

Naravno, statistika, kao bikini, mnogo toga otkriva ali mozda ne pokazuje ono sto je bitno 🙂 meni moj eye test kaze da je Mitrovic u EL cist minus igrac i da ce biti bas bas bas bas bas retkih situacija kada nam on moze pomoci, toliko je to lose da mi je Plavsic zaista ispred njega u bilo kakvoj rotaciji. Kad dovedemo centra (ako ga dovedemo), ni Plavsic nece dobijati minute. Pre bih Petruseva gledao na 5 i Dauma na 4, nego Petruseva na 4 a Plavsic/Luka na 5. 

• Like 9

Ove godine:

Na 100off+100def poseda:

• Luka ima 13.8 skokova (off 4.8 / def 9)
  • Plavsic ima 15.7 skokova (5.2/10.5) <- nema BBIQ kao Luka ali ocigledno ima vise zelje i snage.
  • Bolomboj ima 22.2 skokova (5.4/16.8) <- eksplodirao je ove sezone u tom segmentu
  • Petrusev 16.1 skokova (6.3/9.8) <- a nije uvek igrao na poziciji centra i obuhvata utakmice u Oly

Na 40min igre:

• Luka ima 9.6 skokova (off 3.3 / def 6.2)
  • Plavsic ima 11.6 skokova (3.9/7.8)
  • Bolomboj ima 14.8 skokova (3.6/11.2)
  • Petrusev 11.2 skokova (4.4/6.8) <- a nije uvek igrao na poziciji centra i obuhvata utakmice u Oly

Prosle godine:

Na 100off+100def poseda:

• Luka ima 14.1 skokova (off 6 / def 8.1) <- sam Luka je bio bolji nego sada, pa u proseku bolji i od Bolomboja
  • Bolomboj ima 13.2 skokova (5.1/8)

Na 40min igre:

• Luka ima 10.1 skokova (off 4.3 / def 5.8)
  • Bolomboj ima 9.4 skokova (3.7/5.8)

Kako god se okrenes, dupe je pozadi. 

Mi centra jednostavno moramo dovesti ako hocemo u 8. Dok BB udje u formu, ode voz. Plus sto se igraci pomeraju na jednu poziciju vise od optimalne ... Filip na 5, Kalina na 4. Onda Kalinu upropastimo iz istog razloga kao BB i ode sve u q ... 

Ako je taj centar Motli, onda povratkom BB mi postajemo legitiman konkurent za prvih 6.

Taj ce nam igrac odrediti sezonu ... treba nam PRVI centar na 2 meseca a ovaj je to i jos u takmicarskoj formi

Edited by Plant
  • Like 6

@Kooineeperk Ovo sto si napisao nije uzimanje lopte sa glave sto je floskula koja se koristi za Mitrovica bez obzira na  dogadjanja na terenju. Btw. I oni sto si skicirao je jako nategnuto kao i sto je ova statistika orilagodjena tvojoj pocetnoj premisi.

Medjutim nije to ono sto zelim da istaknem kao poentu.

Mitrovic je bio u Zbezdi pa otisao pa dosao pa ce opet otici u neke Andore ili Japane oli Klizeve ili ce zameniti Lazu na klupi pored Vesne  i odigrati koju utakmicu u Aba ligi do kraja karijere.

Dosao je da bude treci centar. I odjednom treci centar odlucuje sudbinu Zvezde u EL!!! Pa kako brate mili, u kom klubu u kom takmicenju to ima?

Aj i to na stranu ali ono sto mi najvise smeta je sto je ovaj prostor postao kao Informer. Za sve su krivi Djilas Solak tj. Davidovac Mitrovic. I onda umesto da sa uzivanjem citamo ljude koji se razumeju u kosarku probijamo se kroz sumu postova gde se pljuju najvise ova dvojica do nekih ozniljnijih analiza utakmica i igre. Ludilo lajv teme i prelaznog roka i da ne spominjem. Tako da se teme sve vise pretvaraju u Jovana Jeremic emisiju, znaci jedna salata bez ikakvog smisla, sto vise pljuvanja to bolje. Ne mislim na kritiku koja je normalna i dobrodosla nego klasicno vredjanje i pljuvanje. Izjave tipa ja nemogu cise da gledam ovog i onoga, ovaj mora da igra ovako ili ja necu vise ici na utakmice, ova postava mora i tacka nisu bas neke interesantne teme. Mislim koga boli kurac Milorade sta ti hoces a sta neces da gledas. Otice Mitrovic i Davidovac i sta onda, naci ce se nove zrtve i vozi dalje. Nije bas da ce to opravdati izmisljenu titulu najboljeg kosarkaskog foruma. 
jasno je meni da najvise klikova i lakkova donise negativne vesti ali previse je brate mili i ako ovaj forum nastavi u tom smeru nece biti bas citljivo.

Sectorov hejt je interesantan i duhovit 10 puta, mesec dana, pola godine, godinu, posle postaje neukusan i dosadan.

Jasno je meni da se na lajvu u afektu reaguje svakako( mada mi nije jasno kako se moze skoncetrisano pratiti utakmica i pisati na lajvu al ajde) ali ako posle tri dana od utakmice omas iste uvredljive postove onda je to vec problem.

Ali mi smo u Srbiji i ovaj forum ne moze da bude drugaciji od trenutnog stanja u nasij zemlji koliko se god mi kurcili da smo ovde drugaciji. A to stanje u medjusobnoj komunikaciji, postovanju drugih i drugacijih, u medjuludskim odnosima nije nimalo sjajno.

I da zavrsim sa Mitrovicem, kao sto rece Kornet, ja ne navijam za Mitrovica, navijam za Zvezdu, Mitrovic ce otici ili ce u penziju a ja cu i dalje  navijati za Zvezdu. Vredjati bilo kog igraca jer se meni ne svidja ono sto on radi necu nikada. Kao sto ne vredjambkasirku u prodavnici jer ne radi dovoljno brzo po mom misljenju i kao sto ne vredjam konobara koji mi je doneo pivo sa vise pene nego sto sam ja hteo.

Mozda nije u trendu ali mislim da bi bilo bolje da probamo tako.

• Like 10
  • Thanks 5
  • Ha-ha 2

Nije ni broj skokova tu sad on ima premalo skokova, njegov problem je sto ne gradi dobro ne mora on da pokupi loptu, ali lopte koje nam/Luki kupe preko glave cesto su problem jer ne zagradi dobro, tj ne voli/ne moze da se gura drzi poziciju…

Npr primeri igraca koji nisu imali mnogo skokova al grade dobro pa saigraci kupe lopte kao sto su u NBA Stiven Adams, Bruk Lopez ili nekad Pero Antic itd

• Like 4

14 hours ago, Taki said:

Luka je ove sezone baš u kanalu,najbolje za njega bi bilo da mu se nadje neka Španska ekipa,mislim da bi se tamo dobro uklopio i da takav tip igrača prolazi tamo.

Boli njega ona stvar da se u 30 i kusur godina, sa zenom i malom decom, vuklja po inostranstvu.

Ovde je kuci, ima 700k po sezoni sto mu niko nigde nece dati ni upola i to je to, nije sam sebi dao te uslove.

Uostalom, pricao je i on sam da mu nije problem da bude precrtan, tako je bilo i sa Milojem u Buducnosti.

Tada mu je bilo saopsteno da se na njega ne racuna, on sedeo sa strane, trenirao i na kraju imao solidnu rolu u onom finalu protiv nas.

Iz ovoga je jasno da Luka verovatno nece nigde, e sad, nije njegova krivica sto klub pristaje na svakakve dogovore se menadzerima, sto produzuju ugovore veteranima bez ikakve dugorocne strategije itd.

Sreca u nesreci da niko od igraca, narocito Luka, nije problematican, te eventualno izbacivanje iz 12 nece uticati bitno na atmosferu u ekipi.

Deluje da smo nakon 50 potrosenih miliona konacno na putu da napravimo centarsku liniju u kojoj Mitar nece biti u stanju da se izbori ni za minut na terenu, aleluja.

U tom slucaju ocekujem da Luka po isteku sezone ode Kuzovim stopama u FMP, to tako lici na nas klub.

Edited by Nenadd
Dopuna
  • Like 1