Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

5 minutes ago, dzakala said:

I ja sam bas to hteo da pitam?Sta je ono radio kod stola?

Verovatno je ulozio zalbu na sudijsku odluku.

Sudije odu, odgledaju snimak i ne vide ocigledan lakat u lice. Sta vise ima da se prica.

Ja sam prezadovoljan Plavsicem veceras. Imao je propusta u odbrani ali ovo sto je pokazao ima vise koristi nego stete, i to poprilicno. Bravo decko, ja licno nisam verovao u ovako nesto.

Sfero da nije glumio vaspitaca sa minutima svima u prvom poluvremenu, mi bismo ovo dobili.

• Like 3
  • Thanks 1

5 minutes ago, drakon1 said:

Napisao sam na Live temi: Izgleda da on eksperimentiše u prvim poluvremenima po deafultu i onda se odluci za 7-8 koji igraju 2. poluvreme, a ostali mogu da ostanu u svlacionici i idu na tuširanje.

Mislim da sa Dedom nema potrebe da eksperimentiše a možda ni sa Mitrom posle večerašnje utakmice. Tu mi jedino Jago ima smisla da ga istrpiš 4-5 minuta pa ako ga hoće (npr protiv Barse) daš mu još nekih 7-8 a ako je loše počeo klupa do kraja. CMM kakav god da je u napadu u odbrani će svakako više pomoći nego yjago.

• Like 2

Ja ljudi i dalje ne mogu da verujem kakva krađa! Umesto nesportskog faula nad Kalinom koji je bio očigledan (dva bacanja i lopta sa strane), u bitnom momentu, on priznaje 2pt Smailagica i dodatno bacanje, za čist lakat u glavu i još gleda snimak i to dosudi, otvorena pljačka…

Kenanu svira tehnicku umesto 3pt + bacanje…Nedović ovaj faul u napadu i poništena 2pt Plavsica, debelo diskutabilno…Bruka 🙄

Vreme da krene, ništa a?

Jaooo šta bih im sve poručio…

• Like 1

Just now, PorodicneVrijednosti said:

Za izbacivanje noge na sutu da se inicira kontakt nikad ne ide dodatno bacanje nego il loose ball faul ako zakaci defanzivca il tehnicka ako ne zakaci ko sto je ovdje bio slucaj. 

Jeste naravno, panteru sviraju vec dve sezone to, ili Nunnu.. To se svira bednicima kao sto smo mi. 

• Like 19

6 minutes ago, NMX said:

Da, sa Bolombojem je ovo laganih 5-10 razlike za nas bilo. Jbg.

Takođe i sa Bolombojem i bez njega, jebem onoj trojici slepaca sve što imaju. Ajd bože zdravlja da Evroliga uvaži onu Sferovu žalbu pa da lepo postane praksa, da im svi treneri jebu majku tako na sred utakmice.

Šta će se desiti ako uvaže žalbu?

Just now, bodo said:

Ako Plavšić može ovako u kontinuitetu onda smo na konju. A Petrušev će se uklopiti, treba vremena. A kad se tek Boki vrati ako bude ok sa zdravljem onda smo na dva konja. 

Zavisi protiv koga igra. I 10-ak korektnih minuta od njega bi bilo dovoljno, ali što pre nam treba Petrušev u formi. Nadam se samo da je završeno sa gledanjem Mitrovića.

• Like 6

2 minutes ago, Pero_Cameron said:

Na sve ove amaterske odluke sudija, u ključnim momentima Cmm-u i Kalini ispadaju lopte iz ruku. O bacanjima da ne pricamo.

Kako smo odigrali u kljucnim trenucima kad smo mogli da odemo u vodstvo 2-3 napada i kako smo branili zadnji napad, takvo je bilo i sudjenje. Amatersko. Uz to i kriminalno odigrano 1. poluvreme. Čudo je kako smo na kraju bili u egalu. Ok, njiih su stale trojke.

1 minute ago, vul3 said:

Mislim da mi je ovo jedno od najtezih veceri u zivotu za 27 godina

Bez preterivanja, i pogurao sam jako na kladionici, i mnogo volim nas klub. Na ovakav nacin ovakvu utakmicu ne pamtim da je neko izgubio.

Stvarno se osecam katastrofalno

Jeste bolno, ali ima mnogo gorih stvari u životu.

• Like 14