Jump to content

Recommended Posts

Kad smo kod Lundberga i koliko je kul, jedan ženski razgovor između mečeva BG blizanaca, transkript po sećanju:

Reveal hidden contents

The end :classic_biggrin: 

Edited by DameTime
spoiler
  • Ha-ha 4
  • WOW 1

On 11/6/2024 at 1:48 PM, Aman 2 said:

Karlik igra sutra. Pariz ekipa slicnog kalibra. Željko jbg ovo bi moralo da se dobije. Nema opravdanja. 

Expand  

Ja idem na utakmicu, a poslednji put kad sam gledao uživo utakmicu koju je KKP izgubio to je bilo početkom 2014. u Top 16 (od tada još gledao protiv Sućeske u Pioniru kad je Pera Sin Brut Božić bio trener i u Levallois u EC sa @uvrnuto i njegovim drugarima). DakleM Željko Obradoviću molimve da ispoštujete moj decenijski niz!!!!!!!!1 :s_w:

• Like 10
  • Love 1

On 11/6/2024 at 3:19 PM, Beonegro said:

Ja idem na utakmicu, a poslednji put kad sam gledao uživo utakmicu koju je KKP izgubio to je bilo početkom 2014. u Top 16 (od tada još gledao protiv Sućeske u Pioniru kad je Pera Sin Brut Božić bio trener i u Levallois u EC sa @uvrnuto i njegovim drugarima). DakleM Željko Obradoviću molimve da ispoštujete moj decenijski niz!!!!!!!!1 :s_w:

Expand  

Plot twist: To je bio i poslednji put da si gledao KKP 😄

• Ha-ha 1

Neretko je pečat Obradovića (najviše prve i prošle sezone) bio odličan ulazak u mečeve koje je imao dovoljno vremena da pripremi...da bi se stvari raspale pri prvim mukama/crnim minutima na terenu. Za sada ova sezona više odaje taj vajb nego onaj koji svi želimo (22/23). Očekujem sutra da dobro otvorimo, a da li ćemo napokon ispoštovati sami sebe kroz ceo meč ili sledi potop čim Ti Džej Kratkis ubaci 2 mega usera i razbudi ever-živahne parižane....moguće da će nam od toga zavisiti i cela ova EL sezona.