Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prošli prelazni rok je bio neizdrživ, svakodnevno bombardovanje tračevima sa svih strana, ali ovo mrtvilo ovog ljeta me baš bacilo u letargiju.

Bukvalno sam se uželio onih glupih poraza i završnica na jednu loptu, eto dotle je došlo.

• Tuzno 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Iduce nedelje open air  napoljy protiv Paoka a a druga ce biti unutra protiv Zenita

za vikend ide italija...

jeb ga.. malo bar kosarke da gledamo...

jedva cekam da vidim nove igrace... 

• Like 1
Posted

Moram da bacim hejt za pripremne utakmice, smatram da nisu dovoljno kvalitetne provere. Virtus i Pao kao jedine EL ekipe, pritom Pao igra preko one stvari pripreme (videti pod proslo leto).

Ono sto me jos vise nervira je sto letimo preko pola sveta u zavrsnom delu priprema. Razumem zasto se to radi ali ne razumem tajming. 

Posted
46 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Prošli prelazni rok je bio neizdrživ, svakodnevno bombardovanje tračevima sa svih strana, ali ovo mrtvilo ovog ljeta me baš bacilo u letargiju.

Bukvalno sam se uželio onih glupih poraza i završnica na jednu loptu, eto dotle je došlo.

Kako ces samo brzo da se pokajes za ovo...🥲

7 minutes ago, Mrk said:

Moram da bacim hejt za pripremne utakmice, smatram da nisu dovoljno kvalitetne provere. Virtus i Pao kao jedine EL ekipe, pritom Pao igra preko one stvari pripreme (videti pod proslo leto).

Ono sto me jos vise nervira je sto letimo preko pola sveta u zavrsnom delu priprema. Razumem zasto se to radi ali ne razumem tajming. 

O ovome sam bas razmisljao. Komsije imaju neuporedivo jace pripremne meceve

7 minutes ago, Mrk said:

O ovome sam bas razmisljao. Komsije imaju neuporedivo jace pripremne meceve