Barka73 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ono što mene buni, a niko nije pominjao, je na koji način su nastale rane na nosu i kapku. To nije od flaše čiji udarac se jedini vidi na snimku i bio je u vrh glave
MC Thunder 2 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Dzej Keju povrede nisu oduzele maštu i smisao za humor, svaka čast. Kao da opisuje niskobudzetnu krimi-dramu iz 90tih sa pokojnim Tupakom. Ili skoro pa parodiju u reziji brace Wayans. Nema meru u izmisljanju, baš po srpski. Edited 14 hours ago by MC Thunder 2 1
berti Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Da malo obrnemo priču. Studenti su više puta napadani do sada, prebijani. Zamislimo da je neko od studenata zgrabio flašu i razbio glavu nekom od batinaša, a posle ga i gađao dok mrcina leži. Ubeđen sam da bi ogromna većina ljudi bila na strani studenata i da bi se skupilo hiljade ljudi da brani od privođenja studente koji su se branili. Tačno je da košarkaši nisu studenti, ali je sigurno da su oni koji su napali košarkaše u stvari ćaci. Te bitange su tipičan primer ćacija, mozak koji provocira zbog boje kože, dobacuje devojkama i vređa ih, provocira tuču... To je mozak ćacija, to je stvor koji je stvoren za ćacilend i uopšte me ne bi čudilo da su te bitange bile tamo. 1 1
MC Thunder 2 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 hour ago, Sinnerman said: Šta god da je bilo, ko god koga provocirao, ko god je započeo, Karlik je polomio flašu o glavu liku koji se teturao od udarca i nije čak ni bio okrenit ka njemu. Na sve to ga je i overio flašom. Kriv je i morao bi da najebe kao što bi najebao svako od nas običnih smrtnika. Ukoliko prođe nekažnjeno, sa nekom smešnom novčanom kaznom, jasno je koliko je sati i samo još jedna potvrda da ovde mora sve da se menja. Pises bukvalno najostrašćenije crveno bele postove, optužujuci partizanovce da su ostrašćeni i pišu samo crno belo. Valjda i sam vidiš ironiju. 2 1
Volter Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 4 minutes ago, Barka73 said: Ono što mene buni, a niko nije pominjao, je na koji način su nastale rane na nosu i kapku. To nije od flaše čiji udarac se jedini vidi na snimku i bio je u vrh glave Možda kad je udario o beton. Inače, naravno smešna je priča ovog lika, al me jedan detalj naterao da ponovo pogledam onaj snimak. On kaže da ga je pre udarca flašom Bonga nečim posekao. U prvom trenutku meni je delovalo da Bonga želi razdvajati, al sad kad bolje pogledam i nije baš tako.
kendrick duckworth Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Promakao vam je detalj, u kojem su tamnopute devojke bile u njegovom društvu. Možda je zaista bilo prigovora na osnovu boje kože, samo u suprotnom pravcu... 1 1
MarioKempes Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 1 hour ago, Jakob Aman said: Odmah se na snimku videlo da je ovaj lik nevinasce. A i sta mozete da ocekujete od profesionalnih kosarkasa osim da prave sacekuse ispred noćnih klubova i razbijaju glave flasama... Ne bih generalizovao. Ima mnogo situacija u kojima su profi sportisti izazivali incidente i pravili probleme (ne mislim da je ovde to slučaj). Hoću da kažem, to što je neko uspešan košarkaš ne znači a priori da neće praviti gluposti. Čak i sam Sterling Braun (koji je na snimku reagovao prilično pribrano) ima u domovini solidnu istoriju susreta sa zakonom, kao i mnogi drugi NBA košarkaši. Edited 14 hours ago by MarioKempes
Volter Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 7 minutes ago, kendrick duckworth said: Promakao vam je detalj, u kojem su tamnopute devojke bile u njegovom društvu. Možda je zaista bilo prigovora na osnovu boje kože, samo u suprotnom pravcu... Kaže da su ćaskali sa par tamnoputih devojaka. Možda su one bile u društvu košarkaša, a ovi likovi u prolazu proćaskali sa devojkama što je izazvalo ljubomoru košarkaša i napad na njih ispred kluba.
СтелаРоса Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 19 minutes ago, berti said: Da malo obrnemo priču. Studenti su više puta napadani do sada, prebijani. Zamislimo da je neko od studenata zgrabio flašu i razbio glavu nekom od batinaša, a posle ga i gađao dok mrcina leži. Ubeđen sam da bi ogromna većina ljudi bila na strani studenata i da bi se skupilo hiljade ljudi da brani od privođenja studente koji su se branili. Tačno je da košarkaši nisu studenti, ali je sigurno da su oni koji su napali košarkaše u stvari ćaci. Te bitange su tipičan primer ćacija, mozak koji provocira zbog boje kože, dobacuje devojkama i vređa ih, provocira tuču... To je mozak ćacija, to je stvor koji je stvoren za ćacilend i uopšte me ne bi čudilo da su te bitange bile tamo. Koliko sam ispratio uopste se ne zna identitet ovih ljudi sa kojima su se kosarkasi potukli. Ni ko su, ni sta su, ni cime se bave. Samim tim mi nije jasno kako mozes da tvrdis to sto pises? Jedino eto da sam nesto propustio, ako jesam zamolio bih da me demantuje neko. Svakako je izjava ovog lika suplja, pogotovo deo za noz. Ocekivano je da ce obe strane sada da pakuju, pa i lazu. Verovati kosarkasima samo zato sto su kosarkasi Partizana mi je neozbiljno. Treba se voditi iskljucivo cinjenicama i dokazima, a koliko znam i dalje je jedino sto imamo onaj snimak. 3
berti Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 11 minutes ago, СтелаРоса said: Koliko sam ispratio uopste se ne zna identitet ovih ljudi sa kojima su se kosarkasi potukli. Ni ko su, ni sta su, ni cime se bave. Samim tim mi nije jasno kako mozes da tvrdis to sto pises? Jedino eto da sam nesto propustio, ako jesam zamolio bih da me demantuje neko. Svakako je izjava ovog lika suplja, pogotovo deo za noz. Ocekivano je da ce obe strane sada da pakuju, pa i lazu. Verovati kosarkasima samo zato sto su kosarkasi Partizana mi je neozbiljno. Treba se voditi iskljucivo cinjenicama i dokazima, a koliko znam i dalje je jedino sto imamo onaj snimak. Ne kazem da sam u pravu, ali bih se pre kladio da incident nisu izazvali kosarkasi. Desavaju se napadi na strance, provociranje, rasisticki ispadi. Setimo se Rundeka, glumca Maksimovica... Opet kazem, na prvu loptu mi je takav osecaj, moguce je da grešim.
Papanikolesku Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 43 minutes ago, СтелаРоса said: Koliko sam ispratio uopste se ne zna identitet ovih ljudi sa kojima su se kosarkasi potukli. Ni ko su, ni sta su, ni cime se bave. Samim tim mi nije jasno kako mozes da tvrdis to sto pises? Jedino eto da sam nesto propustio, ako jesam zamolio bih da me demantuje neko. Svakako je izjava ovog lika suplja, pogotovo deo za noz. Ocekivano je da ce obe strane sada da pakuju, pa i lazu. Verovati kosarkasima samo zato sto su kosarkasi Partizana mi je neozbiljno. Treba se voditi iskljucivo cinjenicama i dokazima, a koliko znam i dalje je jedino sto imamo onaj snimak. Ne, nego ću da verujem šupljoglavom da su košarkaši njega napali, a razlog je konkretno koji? Verovati košarkašima samo zato što su košarkaši Partizana - kakve veze ima klub za koji nastupaju sa incidentom i izjavama? Aj malo smanjite doživljaj sa klubaštvom, da se Joel Bolomboy (koji meni lično deluje kao mnogo dobar tip i porodičan čovek) našao u sličnoj situaciji, da li bi ti ovde napisao, verovati Bolomboju samo zato jer je košarkaš Zvezde!? Ma nikako, rukovodićemo se samo snimkom, a zanemarićemo izjavu svedoka koju je devojka dala u policiji. To si izgleda prevideo, šteta. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 10 minutes ago, Papanikolesku said: Ne, nego ću da verujem šupljoglavom da su košarkaši njega napali, a razlog je konkretno koji? Verovati košarkašima samo zato što su košarkaši Partizana - kakve veze ima klub za koji nastupaju sa incidentom i izjavama? Aj malo smanjite doživljaj sa klubaštvom, da se Joel Bolomboy (koji meni lično deluje kao mnogo dobar tip i porodičan čovek) našao u sličnoj situaciji, da li bi ti ovde napisao, verovati Bolomboju samo zato jer je košarkaš Zvezde!? Ma nikako, rukovodićemo se samo snimkom, a zanemarićemo izjavu svedoka koju je devojka dala u policiji. To si izgleda prevideo, šteta. Ne desava se nikad da svedok nesto precuti ili kaze neistinu. To nikako 1
Sinnerman Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Pises bukvalno najostrašćenije crveno bele postove, optužujuci partizanovce da su ostrašćeni i pišu samo crno belo. Valjda i sam vidiš ironiju. Pišem ostrašćene crveno bele postove gde kažem da je samo Karlik kriv i da mora biti osuđen jer je lika uneredio staklenom flašom što se jasno vidi na kameri, pa ga overio i nakon toga flexovao? Ok tebra. Treba da mu daju orden za hrabrost, poteže flašu na već onesposobljenog lika. To se u narodu zove p...a. 1
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Pises bukvalno najostrašćenije crveno bele postove, optužujuci partizanovce da su ostrašćeni i pišu samo crno belo. Valjda i sam vidiš ironiju. To je ono o cemu pricam. Nevezano za pisanje forumasa kom si odgovorio. To je glavna crta naseg naroda. Po drugome serem, moje hvalim, a ista govna. 1
Papanikolesku Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 5 minutes ago, Sinnerman said: Pišem ostrašćene crveno bele postove gde kažem da je samo Karlik kriv i da mora biti osuđen jer je lika uneredio staklenom flašom što se jasno vidi na kameri, pa ga overio i nakon toga flexovao? Ok tebra. Treba da mu daju orden za hrabrost, poteže flašu na već onesposobljenog lika. To se u narodu zove p...a. Komičan si momak. 7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ne desava se nikad da svedok nesto precuti ili kaze neistinu. To nikako Svako veruje u ono što želi da veruje, tako da... slobodan si da misliš šta hoćeš, pa tako i da su košarkaši napravili sačekušu i napali ovog jadnička. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 8 minutes ago, Papanikolesku said: Svako veruje u ono što želi da veruje, tako da... slobodan si da misliš šta hoćeš, pa tako i da su košarkaši napravili sačekušu i napali ovog jadnička. Svedok rekao, svedok uvijek govori istinu i nikada nista ne precuti. Spocitavas decku jedno a ti radis to isto. Nije sve crno i/ili bijelo. A da hvala ti za slobodu misljenja.
Papanikolesku Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Svedok rekao, svedok uvijek govori istinu i nikada nista ne precuti. Spocitavas decku jedno a ti radis to isto. Nije sve crno i/ili bijelo. A da hvala ti za slobodu misljenja. Nema na čemu, uvek sam tu da ti pomognem kad zapne
СтелаРоса Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 52 minutes ago, Papanikolesku said: Ne, nego ću da verujem šupljoglavom da su košarkaši njega napali, a razlog je konkretno koji? Verovati košarkašima samo zato što su košarkaši Partizana - kakve veze ima klub za koji nastupaju sa incidentom i izjavama? Aj malo smanjite doživljaj sa klubaštvom, da se Joel Bolomboy (koji meni lično deluje kao mnogo dobar tip i porodičan čovek) našao u sličnoj situaciji, da li bi ti ovde napisao, verovati Bolomboju samo zato jer je košarkaš Zvezde!? Ma nikako, rukovodićemo se samo snimkom, a zanemarićemo izjavu svedoka koju je devojka dala u policiji. To si izgleda prevideo, šteta. Ja rekoh i za "supljoglavog" da mu je prica suplja, ne verujem mu, ali ne donosim i dalje zakljucke. I ti opet nazivas coveka za kojeg pojma nemamo ko je i sta je "supljoglavi" jer se uklapa u pricu da su u pitanju neki probisveti koji su bili pijani i drogirani, provocirali i napali kosarkase, a dokaze za tako nesto i dalje nemamo. Izjava devojke svedoka apsolutno nista ne znaci, pogotovo bih uzimao sa rezervom jer jedna strana moze dosta novca da ponudi svedocima da malo ukrase pricu. Ne kazem da je tako i bilo, ja ne tvrdim nista, samo se vodim cinjenicama za razliku od mnogih koji znaju sve od a do š sta se desilo to vece a da nemaju gotovo nikakve dokaze.
Alek The Great Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago A sta ako neko posvedoci da je i ovaj JK imao neko oruzje kod sebe i da je Karlik samo hteo da bude siguran da se resio pretnje?
Papanikolesku Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 12 minutes ago, СтелаРоса said: Ja rekoh i za "supljoglavog" da mu je prica suplja, ne verujem mu, ali ne donosim i dalje zakljucke. I ti opet nazivas coveka za kojeg pojma nemamo ko je i sta je "supljoglavi" jer se uklapa u pricu da su u pitanju neki probisveti koji su bili pijani i drogirani, provocirali i napali kosarkase, a dokaze za tako nesto i dalje nemamo. Izjava devojke svedoka apsolutno nista ne znaci, pogotovo bih uzimao sa rezervom jer jedna strana moze dosta novca da ponudi svedocima da malo ukrase pricu. Ne kazem da je tako i bilo, ja ne tvrdim nista, samo se vodim cinjenicama za razliku od mnogih koji znaju sve od a do š sta se desilo to vece a da nemaju gotovo nikakve dokaze. Ja ću ga nazivati šupljoglavim, a ti, što se mene tiče možeš da ga zoveš i bubica, ne smeta mi. Koje dokaze misliš da imaš šta se desilo, osim izjave prisutnih i svedoka? Može eventualno isplivati odnekle i snimak kad su im napravili sačekušu, i to bi bilo to. Niko ovde ne zna šta se desilo, ali mi je bliže logici, na konto nekog iskustva po klubovima koje svi mi imamo, da radije verujem sportisti, nego domaćem ćaciju. Vidim, izjava koju je dao je tačno u skladu profila jednog glupana kojem je zinula guzica za lovom. Edited 12 hours ago by Papanikolesku
Smrtokapa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kad već hipoteziramo, šta ćemo ako se pojavi deo snimka koji je prethodio ovome i vidi se da iz noćnog kluba izlazi Želimir u društvu mladih svedokinja? 7
MC Thunder 2 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Side note- Meni je nejasno kako i dalje kad god se snima nesto vitalno (dobro ili lose), snimak je uvek kao krompirom da je pravljen? Ja vec 5 god ne znam za osobu koja na tel ima kameru slabiju od Spilbergove, zoom included. A ovakvi snimci uvek govna.
СтелаРоса Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 33 minutes ago, Papanikolesku said: Ja ću ga nazivati šupljoglavim, a ti, što se mene tiče možeš da ga zoveš i bubica, ne smeta mi. Koje dokaze misliš da imaš šta se desilo, osim izjave prisutnih i svedoka? Može eventualno isplivati odnekle i snimak kad su im napravili sačekušu, i to bi bilo to. Niko ovde ne zna šta se desilo, ali mi je bliže logici, na konto nekog iskustva po klubovima koje svi mi imamo, da radije verujem sportisti, nego domaćem ćaciju. Vidim, izjava koju je dao je tačno u skladu profila jednog glupana kojem je zinula guzica za lovom. Pa mora da postoji snimak i iz kluba i ispred kluba, taj objekat je sigurno pod video nadzorom. Kada se pogleda taj snimak znace se tacno sta je bilo.
MarioKempes Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 29 minutes ago, Alek The Great said: A sta ako neko posvedoci da je i ovaj JK imao neko oruzje kod sebe i da je Karlik samo hteo da bude siguran da se resio pretnje? Ako sud proceni da je svedok kredibilan uzeće se i to u obzir, i za JK i za kolegu mu. Značiće i lekarski izveštaj iz Urgentnog, da li su sve povrede nanete samo staklom od flaše ili ima još nešto. Postoji i kontakt Bongine (ako je to on) ruke i lica ovog tipa neposredno pre Karlikove flaje, kao i Sterlingov udarac za koji se pretpostavlja da je bio samo rukom, a ne znamo da li je šaka bila prazna... mnogo je nepoznanica, samim tim i mnogo pretpostavki i insinuacija, u oba smera.
Recommended Posts