Tunis Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, DameTime said: Reputacija, prodaje Teo redovno te kontakte. Nije za džabe Teo svojevremeno bio najbolji defanzivac grčke lige 🙂
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 53 minutes ago, realno *w said: Elem, juče broj 1 po kidanju živaca, bez premca, Tajrik. Prvo, da se razumemo, dobra je to partija. 15p+6sk, sa njime na terenu +12, ubedljivo najbolji u timu. Ali mene ubija u pojam, koliko njemu malo fali, da to bude još savršenije, da pogura sebe ka nekom lesorovskom nivou. Kao prvo izgubljene lopte. Sinoć, a i svaki drugi pokušaj tokom sezone, da povede kontru, se završio izgubljenom loptom. Super što si ukrao, ili šta već, ali brate stani i uruči najbližem igraču. Kraj priče. Drugo, izlazne lopte moraju biti bolje, naročito da se ne događaju one stvari, gleda na jednu stranu, vidi da ne može, onda bez gledanja pas na drugu, u out. Koncentracija u odbrani. Ostane sa Kalinom u ćošku, na 2 sek do kraja napada, ne digne ruku, primi trojku. Tu prioritet mora biti branjenje šuta, pa ako će da te probije i šutne flouter sa 5 metara, neka ga. Ili u drugom poluvremenu, napada ga Nedović, potpuno bez ideje, i taman kad kreće da baci neki bezvezni flouter, ovaj kreće da mu izbije loptu i pravi faul. Već si odigrao dobru odbranu, ruka gore i kraj, kakva krađa lopte. Sve u svemu, lud lik. Tajrik i Lesor su nekako slicni. Slicni, i tu se prica zavrsava. Mnogo manje slicni nego sto vi izgleda anticipirate. Za pocetak ja ne verujem u verodostojnost merenja. Mislim da je Lesor visi od Tajrika , tj da je malo tune-ovan za Tajrika. Kao malo veci raspon ruku ima Lessor (nekoliko cm). Ni u to ne verujem. Ti data za Tajrika su verovanato povezano za draft prilike, i te njhove sminke. A i wingspan je varajuca kategorija. Wingspan nije isto sto i vertical reach. Igrac moze da ima krace ruke a da ima veci wingspan, ako mu torzo siri. Tacnije nego sa manjim wingspan-om moze da ima efektivno duze ruke. Mislim da i Lessor ima znaaaatno duze noge. Mnogo lakse uglavi nogu iza protivnikove patike za dropstep.... Meni se Tajrik bas svidja, odmah disclaimer da ovo nije kritika njega. Stavise, u ostatku posta ces videti da bas mislim da je pokidao mec. Fora je sto ima podudaranja nekih sa Lesorom, ali su za neke stvari krucijalno drugaciji. Lessor ima bolju motoriku, mnogo lakse se rola, mnogo lakse pravi drop step, brze i lakse iznosi loptu do obruca na manjem prostoru. Tajrika mozes da ometes da promasi nesto blizu obruca. Tajrik je mocan kad je vec solidno otvoren obruc, pa onda zakuca kao zivotinja. Ali moze da se iskontestuje, Lessora retko ko moze u celoj Evropi. I ne verujem da Tajrik ikada moze da se priblizu Lessoru za te stvari. Sa druge strane, one je meni iznenadjujuce dobar u reakcijama kada se udvoji itd. Verovatno ste malo potisnuli kako je izgledao Lessort u prvoj sezoni u tim situacijam. Rokao je 2,3 greske po mecu u prvoj sezoni. Za prvu sezonu sa Zeljkom, meni Tajrik to moze resava. Pogotovo ako se uzme kontekst da je ovo manje uskladjen tim Partizana, nego iz obe sezone kad je tu bio Lessort. Mislim da ce sledece godine biti bas zajeban, mozda i najbolji igrac Partizana. Ne mislim da moze da bude kao Lessort, taj nivo dominacije.
Recommended Posts