kojihit Posted Thursday at 05:40 PM Posted Thursday at 05:40 PM Nešto me dvorana mira i prijateljstva ne inspiriše da bacim lejm rimu kako će Oly da se peče, ispašću zagovornica nasilja pa cu smo da kažem: Dobijamo 8 razlike, dalje znate šta im radimo 2 1
Mrk Posted Thursday at 06:07 PM Posted Thursday at 06:07 PM Na danasnji dan, pre tri godine https://www.instagram.com/reel/DG3eMmtNw9J/?igsh=QkFKV1FIOThOVg%3D%3D
goofy Posted Thursday at 08:52 PM Posted Thursday at 08:52 PM 24 minutes ago, Jakob Aman said: Idu nam rezultati u prilog... Sad je još veća šteta poraza sutra... 1 1
Alek The Great Posted Thursday at 09:02 PM Posted Thursday at 09:02 PM Sad jos rasterecenije sutra. I nadamo se iznenadjenjima u Istanbulu i Berlinu.
kendrick duckworth Posted Thursday at 10:21 PM Posted Thursday at 10:21 PM 1 hour ago, Alek The Great said: Sad jos rasterecenije sutra. I nadamo se iznenadjenjima u Istanbulu i Berlinu. Šarunas nas ispoštovao dvaput za tri dana, večeras vala svaki rezultat kako bismo birali. Od iznenađenja sutra u Stambolu i Berlinu nema ništa, ali zato imamo sve razloge ovog sveta da sutra rasterećeno izletimo i odigramo najbolje što možemo protiv najbolje ekipe u EL. Pošto je zero sum game, pitanje je za šta će to biti dovoljno, ali meni se Medžik Majk, Vanja i Brendon crtaju još od krasotice u Novom Mestu. Svakako, mnogo, mnogo važnije utakmice nas čekaju posle Pireja. Verujem da mnogi pamte kako smo tamo prošli prošle sezone.
TripleJ Posted Thursday at 10:55 PM Posted Thursday at 10:55 PM Ispostovali svi, sem komsija. Nekako mi se cini da bi nam bolje legao poraz Bayerna, idemo tamo u goste, mozemo da ih cacnemo. Ako se sutra desi sve onako kako bi trebalo, mi sa porazom i dalje tu negde dzudzimo u zoni 8, Barsa i Milano na istom skoru, Efes i Real pobedu iza. Bice napeto. Mora da padne ta jako oslabljena Barsa sledece nedelje :).
MC Thunder 2 Posted Thursday at 10:55 PM Posted Thursday at 10:55 PM Meni se crta nastup kao protiv PAO u Atini, ako ne i gore. Majstori smo za tako nesto kada imamo ovakva poklapanja rezultata, iako treba biti max rasterecen i napaljen, sto kazu kolege.
Jonas Lunden Posted Friday at 06:57 AM Posted Friday at 06:57 AM Sto se tice vecerasnje utakmice, ona pocinje u 20:15 🤐 1 1 4
Tex_Willer Posted Friday at 07:07 AM Posted Friday at 07:07 AM Toplu dobrodošlicu nam zeli gospodin Perez veceras.
Son_of_a_gun Posted Friday at 08:10 AM Posted Friday at 08:10 AM Gledam sinoć, Howarda iznesoše neki dan sa terena - lik najnormalnije igra, kod nas igrač sam izađe sa terena u izmjeni i dva mjeseca ne može da se sastavi. #justpartizanthings
Tex_Willer Posted Friday at 08:12 AM Posted Friday at 08:12 AM 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Gledam sinoć, Howarda iznesoše neki dan sa terena - lik najnormalnije igra, kod nas igrač sam izađe sa terena u izmjeni i dva mjeseca ne može da se sastavi. #justpartizanthings Zglob je ipak druga prica, Frenk je valjda pokidao list... 1
ScepanScekicSto Posted Friday at 08:20 AM Posted Friday at 08:20 AM Nocas samo nek odigraju posteno... i daju max da se pobijemo sa najboljom ekipom u EL kod njih na terenu.. pa kako bude
MC Thunder 2 Posted Friday at 08:47 AM Posted Friday at 08:47 AM 28 minutes ago, Son_of_a_gun said: Gledam sinoć, Howarda iznesoše neki dan sa terena - lik najnormalnije igra, kod nas igrač sam izađe sa terena u izmjeni i dva mjeseca ne može da se sastavi. #justpartizanthings Gledao sam sad taj jucerasnji intervju Zeljka pred polazak u Atinu, bas se vidi da je isfrustriran Frenkom (govor tela i glas u fazonu "jel lik realan") i vremenom izostanka....A i Bongom, rekao bih sa pravom.
DameTime Posted Friday at 09:01 AM Author Posted Friday at 09:01 AM Atmosfera prava grobljanska, nedobog da neko i pomisli na pobedu večeras, to je baksuz... 12 minutes ago, MC Thunder 2 said: Gledao sam sad taj jucerasnji intervju Zeljka pred polazak u Atinu, bas se vidi da je isfrustriran Frenkom (govor tela i glas u fazonu "jel lik realan") i vremenom izostanka....A i Bongom, rekao bih sa pravom. Meni deluje da mu se jeste smučilo što mu non-stop izostaju igrači (razumljivo), ali da nije frustriran njima dvojicom konkretno. Nego, što ga novinar pita da li će i on na proslavu jubileja CZ, a Žoc se suptilno okreće ka Partizan shop-u, u fazonu jel ovo Partizan
DameTime Posted Friday at 11:45 PM Author Posted Friday at 11:45 PM Želimir prilično loše spremio ovo. Raznelo me je udvajanje (najčešće) Fourniea i bilo kog Oly beka na prenosu lopte, napad im je na taj način usporen tačno 0 puta. Tek u Q4 je ubacio Balšu i Lakića, da proba nešto drugačije. Sterling je ponovo udavljen, to mi se ič ne sviđa. Vanja odigrao kapitenski, generalno je odlično što se igrači nisu predali ni na -20. Ali, moglo je to i bolje da se odigra u celini. Oly jedna od najantipatičnijih ekipa na čelu sa Barcokasom, prosto jedva čekam da mu se gosn Ataman usere u život. Da ne spominjem onog koji se podvijenog repa vratio iz NBA... Neće uzeti EL. No dobro, on to the next, Barsa nije bauk. P.S. Moja crveno-bela Dame Time majica nije bila od pomoći 1 2
TripleJ Posted Friday at 11:56 PM Posted Friday at 11:56 PM Ako je ovo moralo da se desi, najbolj moguci trenutak. I dalje cekamo Barsu 🙂 1
bergkamp bcd Posted Saturday at 01:11 AM Posted Saturday at 01:11 AM 1 hour ago, DameTime said: Želimir prilično loše spremio ovo. Nije on mnogo toga mogao da uradi, ovo je realan odnos snaga te dve ekipe. Olympiacos na 1 i 2 trenutno ima sledece igrace: Goss, Mitrou - Long, Vildoza, Walkup, Larentzakis, Fournier, Evans, Lee, Dorsey. To je bolesna sirina i bolestan budzet, dovoljan da lagano imaju 28-0 da bas zele da zapinju na svakom mecu. Na 4 i 5 imaju fenomenalne igrace, na 3 imaju dva preiskusna igraca koji su komplementarni, nije im problem ni ako se cetiri igraca povrede jer i dalje imaju mocan tim. Uz to, imaju i Vezenkova koji je najbolji igrac takmicenja. Sto se tice antipaticnosti, meni su antipaticni jer su pozajmili Petruseva KKCZ i jer su im dva od sedam poraza u sezoni na gostovanjima u Beogradu. Samo su Paris Basket i Fenerbahce (koji ima 2-0 protiv njih) imali vecu pomoc od Olympiacosa u toku sezone, za sada. Sto se tice sansi Partizana za plasman dalje u TOP10, njima su kljucni mecevi protiv Barce, Reala i Efesa. Partizan je trenutno na 19-15 ako uzmemo da dobijaju sve na domacem terenu, Barca isto na 19-15, Armani na 18-16, Real na 18-16 i Efes na 17-17. Ako samo racunamo poraze od Efesa i Barce, to je vec skor od 18-16, sto znaci da su ovih prvih sest ekipa ispred, Barca je ispred, Real je ispred zbog boljeg medjusobnog skora, Efes je ispred zbog obe pobede, ostaju samo Armani i Paris Basket.
Son_of_a_gun Posted Saturday at 06:31 AM Posted Saturday at 06:31 AM Moj neki utisak je da smo bili fizički inferiorni u odnosu na Oli, svaki matchup mi je izgledao kao missmatch, gdje je ispred igrača sa loptom igrač koji je fizički viši, jači i pokretniji. I pored toga smo mogli zakuvati da su ušli neki otvoreni šutevi, njihovi su ušli naši nisu i to je to. Tuta Bugarin uvalio svoje maltene bez driblinga, pas u leđa i polaganje, to im je na kraju donijelo prevagu, dosta lakše su dolazili do poena od nas. Čini mi se da nam raubovanje trojca Carlik, Tyrique, Sterling sad dolazi na naplatu, baš je primjetan nedostatak energije kod njih i to je nešto što dodatno zabrinjava. Na žalost nisam optimističan za nastavak sezone ako ćemo igrati bez Bonge i Frenkija, ova ekipa bez njih dvojice nije u stanju da igra dobru odbranu u kontinuitetu a to je ključ svega. Ajde Frenki je blizu ali Bonga će baš faliti ako se ne vrati uskoro, jer Poku i Majk ne mogu da isporuče baš ništa. Da je bio sinoć ne bi nam Bugari zabili nož u leđa, pun half intended. U vezi kluba ove sezone najviše me nerviraju dvije stvari, što nam niko ništa ne govori konkretno oko povređenih igrača i, što je mnogo gore, što se igrači stalno povređuju na duži period. Kod nas nema sitnih povreda, igrač kad ode otišao je na mjesec dana minimum. Pa još mjesec da uđe u trening. Pa još koji dan za svaki slučaj. Ubija me to u pojam. 1
ScepanScekicSto Posted Saturday at 07:00 AM Posted Saturday at 07:00 AM Ja nisam nezadovoljan... nismo odigrali toliko los mec, oni su bas jaki ali opet cini mi se da mi mozemo bolje. negde bi bio smoren da smo mi odigrali na maximumu, sve pogadjali a oni nas odrali 15 razlike.... ima ovde prostora da budemo jos bolji... naravno i oni... korak po korak... 1
Xpert Posted Saturday at 07:20 AM Posted Saturday at 07:20 AM Sve prema očekivanjima, jednostavno su dosta bolji od nas. P.S. Imam i jedno nepopularno mišljenje, gledajući ekipu ove sezone - Ife Lundberg je ozbiljno precenjen igrač. 1
Recommended Posts