Patriota iz kauca Posted Friday at 09:43 PM Share Posted Friday at 09:43 PM Sledi raspad.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Friday at 09:43 PM Share Posted Friday at 09:43 PM Sramotni Tajrik Jones. Lično si im poklonio utakmicu. Ovaj potez Brauna na kraju je neverovatan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted Friday at 09:43 PM Share Posted Friday at 09:43 PM Sterling ti da pa te ubije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted Friday at 09:43 PM Share Posted Friday at 09:43 PM (edited) Mnogo kurcenja, jako malo inteligencije. Utakmica koju da smo iole pristojno odigrali, dobili bi lagano. Al realno nismo ni zasluzili neizvesnu zavrsnicu. Jer ovo je bila horor partija celog tima. Opet smo se vratili u izuzetno nepovoljnu situaciju. Edited Friday at 09:45 PM by Xpert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted Friday at 09:45 PM Share Posted Friday at 09:45 PM Ocajno pripremljena utakmica, i na psihickom i na kosarkaskom nivou. Poraz koji ce nas ozbiljno unazaditi u svakom smislu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted Friday at 09:46 PM Share Posted Friday at 09:46 PM Jago je napravio trokorak pre poslednjeg pasa… 3 3 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Friday at 09:49 PM Share Posted Friday at 09:49 PM Kakvo razočarenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Friday at 09:50 PM Share Posted Friday at 09:50 PM Zaista mi nije jasno kako ona sekirica na Sterlingu nisu bacanja, a ovo jesu za 3p Nedovica?! Nismo bili na nivou veceras. Ko zna koliko puta su imali 2 ili 3 napada zaredom. Ne secam se ni kad je Karlik omasio 3 bacanja kao vcr. Glavu gore, mora se sad dobijati u gostima. 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted Friday at 09:53 PM Share Posted Friday at 09:53 PM Komšije bez bilo kakve zajebancije ozbiljna ste mašina od ekipe. Svaka čast. Zvezda je večeras bila na maksimumu, bolje od ovoga ne može i izgubili ste na jednu loptu sa skraćenom rotacijom. Biće ovde ozbiljna borba do kraja. Lepi dani su pred vama. ❤️ 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Friday at 09:53 PM Share Posted Friday at 09:53 PM Sve što je bilo loše je bilo toliko očigledno da ubada u oko. Opet, kakvi god da smo bili opet smo uspeli da igramo egal meč. Kad se smire strasti to će ostati kao pozitivno za analizu, da smo maltene uspeli da pobedimo sve svoje gluposti i protivnika. Ipak, bili smo previše glupi. Da smo dobili možda bismo pomislili da smo previše dobri, bolno je ali i korisno spuštanje na zemlju. Sve je to deo procesa rasta tima. Ako uspeju da skupe moždane vijuge imaće odličan primer kako ne treba i da ne može na foru. Nismo još uvek klasa da možemo tako da pobeđujemo. Nazad na trening. Čestitke Zvezdi, ćeraćemo se još. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted Friday at 09:57 PM Share Posted Friday at 09:57 PM Mene mozak boli posle ove utakmice stvarno niko nema gluplje ekipe od nas samo mi ovako možemo izgubiti al šta da se radi uvek uz Partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Friday at 09:59 PM Share Posted Friday at 09:59 PM Bolje sto nisam mogao da gledam, sami opisi nekih gluposti mi izazivaju anksioznost. Ali sto kaze Barkli, izvuci bolne pouke, dupeta u malu salu i nastavi tamo gde si stao pre 9 dana. Nema razloga da opet ne zaigramo bolje/u skladu sa mogucnostima sledece nedelje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted Friday at 09:59 PM Share Posted Friday at 09:59 PM (edited) Neko sa Tajrikom zaista mora da poprica. Ovako vise ne moze. Covek je tempirana bomba. P.S. Apropo izvlacenja pouka - fokus mora biti samo na utakmici i glava cista. Mi smo ovu utakmicu, pre sve izgubili zbog psihiloskog aspekta. Edited Friday at 10:05 PM by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 09:59 PM Author Share Posted Friday at 09:59 PM Poraz je poraz, to što je došao u poslednjoj sekundi posle faula na šutu je nebitno. Može da se analizira do prekosutra, ali kategorija zamalo pobedili iako smo bili loši ne postoji. Ne znam da li me je skoro neko isterao iz takta (što se tiče košarke) kao T. Jones večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Friday at 10:00 PM Share Posted Friday at 10:00 PM (edited) 9 minutes ago, Alek The Great said: Zaista mi nije jasno kako ona sekirica na Sterlingu nisu bacanja, a ovo jesu za 3p Nedovica?! Tu je on najveći krivac, onaj poslednji potez je bilo jasno da je hteo da doda. Trebao je samo da zafrljači loptu ka košu i dobio bi bacanja. Edited Friday at 10:00 PM by Volter 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Friday at 10:00 PM Share Posted Friday at 10:00 PM Zvezda nas je dobila sa 15.8% za tri. Pogodili su 3 trojke iz 19 šuteva. U drugom mislim da nijednu nisu ubacili. I ja da se nerviram zbog njihovog građenja reketa i defanzivnog skoka? 15 ofanzivnih skokova smo dopustili. Katastrofa. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Friday at 10:02 PM Share Posted Friday at 10:02 PM I da li cemo ikada iskoreniti ove debile koji unose pistaljke, gadjaju igrace i ometaju laserom?! To je bila najveca sramota veceras. 2 minutes ago, Volter said: Tu je on najveći krivac, onaj poslednji potez je bilo jasno da je hteo da doda. Trebao je samo da zafrljači loptu ka košu i dobio bi bacanja. Aman covece, opalio ga je jako da ovaj nije ni stigao da pogleda kos. A kome je trebao da doda kad nije bilo nikoga ni blizu? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Friday at 10:07 PM Share Posted Friday at 10:07 PM 1 minute ago, DameTime said: Poraz je poraz, to što je došao u poslednjoj sekundi posle faula na šutu je nebitno. Da je ušla o-ruk trica složio bih se, ovako je važno kako je došlo. Nakon odlične odbrane na Yagu, znajući da je napad za pobedu i da ima par sekundi, Sterling se zaleće i biva nadmudren. 3 minutes ago, Papanikolesku said: Zvezda nas je dobila sa 15.8% za tri. Pogodili su 3 trojke iz 19 šuteva. U drugom mislim da nijednu nisu ubacili. I ja da se nerviram zbog njihovog građenja reketa i defanzivnog skoka? 15 ofanzivnih skokova smo dopustili. Katastrofa. Dejvis na kraju 8 skokova kao Bolomboy i Petrušev, uz 6 ukradenih, pamtim mu jedan propust na defanzivnom skoku. Dvaput mu je Bolomboy na čistu vertikalu izbio, ali odličan effort i skok. Bonga dopustio dva prejeftina skoka za poene, nekoliko puta se odbila u pizdu materinu... Ali i pored toga, apsolutni ključ poraza leži u Tajrikovim sekvencama, uprkos izgoretini celog tima. Ima i do odbrane komšija. Dva ponajbolja igrača su odigrali skandaloznu utakmicu glede koncentracije, fokusa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Friday at 10:07 PM Share Posted Friday at 10:07 PM 2 minutes ago, Alek The Great said: Aman covece, opalio ga je jako da ovaj nije ni stigao da pogleda kos. A kome je trebao da doda kad nije bilo nikoga ni blizu? Ne vredi sada da pišem, ako se bude pojavio snimak te situacije i kad na miru pogledaš, videćeš ovo o čemu pišem. Taj poslednji detalj je na kraju presudio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 10:12 PM Author Share Posted Friday at 10:12 PM 3 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Dejvis na kraju 8 skokova kao Bolomboy i Petrušev, uz 6 ukradenih, pamtim mu jedan propust na defanzivnom skoku. Dvaput mu je Bolomboy na čistu vertikalu izbio, ali odličan effort i skok. Davies je odigrao poprilično dobru utakmicu, da ne prođe ispod radara. Trebalo je izdržati znajući da je T. Jones out ko zna do kada jer se samoizbacio iz utakmice (a Balša očigledno nije bio u gameplanu), ne brljati u odbrani i ne praviti bezveze faulove + probati da doprineseš u napadu. Moraju se više poštovati igrači poput Bonge i Lakića, koji rade ozbiljan posao u odbrani a premalo učestvuju u napadu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted Friday at 10:12 PM Share Posted Friday at 10:12 PM 9 minutes ago, Alek The Great said: Aman covece, opalio ga je jako da ovaj nije ni stigao da pogleda kos. A kome je trebao da doda kad nije bilo nikoga ni blizu? Dosudili su faul Jagu i procenili da je to bilo pre kretanja u dvokorak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Friday at 10:13 PM Share Posted Friday at 10:13 PM 4 minutes ago, Volter said: Ne vredi sada da pišem, ako se bude pojavio snimak te situacije i kad na miru pogledaš, videćeš ovo o čemu pišem. Taj poslednji detalj je na kraju presudio. Gledao sam ja snimak. Bila su 3 faula - 2 od Jaga i 1 od Nedovica. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Friday at 10:13 PM Share Posted Friday at 10:13 PM Just now, Xpert said: Dosudili su faul Jagu i procenili da je to bilo pre kretanja u dvokorak. Jagu? Mislio sam da je Nedoviću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Friday at 10:16 PM Share Posted Friday at 10:16 PM (edited) Čestitke Ciganima, pošteno dobijena utakmica gde su se oba tima takmičila u glupostima a na kraju smo mi u tome pobedili. Šta više, nismo zaslužili ni neizvesnu završnicu, al to je neka druga priča. U suštini ne menja se mnogo, i dalje svaka treba da se dobije, biće bitka za plej-in do poslednjeg kola... A u poslednjem kolu Real kući 😂😂 E da, nisam zadovoljan količinom pederovanja. I mislim da nije bilo fer što komplet Ciganski kop nije ispratio Praju aplauzom, bilo je aplauza tu i tamo, ali vidno suzdržani. Bitka i na tribini bila poštena, naravno sto hiljada padobranaca pijanih je došlo, ušlo je makar 5k ljudi više, zgadili su mi tekmu ali sam posle skapirao da je to klasika, ne može se protiv braće Srba, glavinjanje i usvinjavanje na max uvek Edited Friday at 10:17 PM by Dzep Autocorrect jebeni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Friday at 10:17 PM Share Posted Friday at 10:17 PM Mislim da je Dejvisova igra na pet jedna velika prevara, ppnekad lepa za oko. Toliko puta prođu pored njega, lagano poentiraju, uhvate skok ili uzme nešto polurezonski itd. da svi lepi i/ili korisni potezi ne mogu sve navedeno da pokrpe. Naravno, nije on kriv što je Tajrik izbriljirao pa je morao da pegla veći deo meča. Generalno, mislim da mora da razvali u napadu da bi se reklo da je bio koristan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts