Jump to content

Recommended Posts

2 hours ago, Tex_Willer said:

Bonga na 3 mora sto vise, em smo tanki spolja em on igra bas malo na krilu.

Dobra stvar je sto je derbi 9 dana posle Pariza, a za Cibonu se vraca Dvejn i msm da ce tu biti minimalna potrosnja Karlika i Brauna.

Takodje Lakic je odlican za Abu, igra Jusupovu odbranu i bolji mi je dosta od Nakica defanzivno.

Jeste. Bonga na 3 a na 4 će moj tatko da igra pošto od ove dvojice nema leba.

• Ha-ha 2

To mogu da vam potvrdim iz prve ruke - direktorica škole je najobičniji poltron, klasična karijerna priča (što na severu Kosova ima groteskne razmere) a sam Zvečan je tvrdo cigansko jezgro, odakle se kontroliše sve, a naročito šverc i distribucija gudre (mainly belog). Tako da u njihovom dvorištu možeš po nešto, ali ne smeš da vređaš nepomenika i ne sme da se promoviše Partizan, a tek kombinacija istog... Iskren da budem, čudim se što je i ovoliko izdržao.

Od mene će imati ponudu karte za Baskoniju, ukolio ortak ne može da dođe, toliko mogu da uradim.

• Like 8
  • Tuzno 1
  • WOW 1

6 minutes ago, Dzep said:

To mogu da vam potvrdim iz prve ruke - direktorica škole je najobičniji poltron, klasična karijerna priča (što na severu Kosova ima groteskne razmere) a sam Zvečan je tvrdo cigansko jezgro, odakle se kontroliše sve, a naročito šverc i distribucija gudre (mainly belog). Tako da u njihovom dvorištu možeš po nešto, ali ne smeš da vređaš nepomenika i ne sme da se promoviše Partizan, a tek kombinacija istog... Iskren da budem, čudim se što je i ovoliko izdržao.

Od mene će imati ponudu karte za Baskoniju, ukolio ortak ne može da dođe, toliko mogu da uradim.

Kako sve mora da bude povezano sa Zvezdom. 

Covek promovise Partizan (cak je i pivo donosio vase), vodi decu mnogo puta i nikad nije imao problem sa tim ciganima iz Zvecana, nema potrebe siriti lazne zablude. 

Ovo je politicka stvar jasno je, i zalosno sto covek gubi posao na ovakav nacin, ali navijaci nemaju nikakve veze sa ovim. Ako tebe ili nekog zanims vise budi slobodan da mi pises PP, rado cu ti objasniti. 

• Tuzno 1

5 minutes ago, Igor_ said:

Ovo je politicka stvar jasno je, i zalosno sto covek gubi posao na ovakav nacin, ali navijaci nemaju nikakve veze sa ovim. 

Takođe, u rešenju o otkazu piše da je „zloupotrebio položaj nastavnika“ tako što je „neprimereno uredio školsku učionicu“ tako da „produbi“ razlike između dece i kod njih „razvije nasilničko ponašanje“, kao i da je maloletne učenike dovodio u vezu sa navijačkim grupama prema „ličnim afinitetima“.

Zidove učionice je Perović, uz dobrovoljnu pomoć dece, ofarbao tako da je donji deo zida prekriven masnom crnom farbom, a gornji krečen u belo. To je očito nekome previše vuklo na Partizan, pošto je idućeg dana crna zamenjena žutom.

Moguće, verovatno je direktorka prepoznala energiju.

• Like 1

3 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Moguće, verovatno je direktorka prepoznala energiju.

Ne vrti se svet oko vecitih druze. Cak i ko je malo bolje upoznat zna da su u Zvecanu ostali samo klinci koji idu na utakmice, nekada okoreko cigansko jezgro je davno po Beogradu i okolini. 

11 minutes ago, Igor_ said:

Covek promovise Partizan (cak je i pivo donosio vase), vodi decu mnogo puta i nikad nije imao problem sa tim ciganima iz Zvecana, nema potrebe siriti lazne zablude. 

Ovo je politicka stvar jasno je, i zalosno sto covek gubi posao na ovakav nacin, ali navijaci nemaju nikakve veze sa ovim. Ako tebe ili nekog zanims vise budi slobodan da mi pises PP, rado cu ti objasniti. 

Vidi, moguće je da se nisam dobro izrazio, ono što sam želeo da kažem jeste da je kombinacija faktora uticala na sve ali naravno da je politika odlučujuća, pobogu pa dole je politika sve. A moguće da se nešto promenilo od kada sam ja otišao, sorry ali nekad nisi smeo da se širiš po Zvečanu kao Grobar. Što se tiče centara moći i kontrole novca i opijata, jedino ako se nešto nije promenilo posle Banjske

5 minutes ago, Igor_ said:

Ne vrti se svet oko vecitih druze. Cak i ko je malo bolje upoznat zna da su u Zvecanu ostali samo klinci koji idu na utakmice, nekada okoreko cigansko jezgro je davno po Beogradu i okolini. 

Ne baš, makar nekoliko okorelih je i dalje u KM, bio za Božić, video se da ekipom, rečeno mi je da su i dalje tu 

1 minute ago, Dzep said:

Vidi, moguće je da se nisam dobro izrazio, ono što sam želeo da kažem jeste da je kombinacija faktora uticala na sve ali naravno da je politika odlučujuća, pobogu pa dole je politika sve. A moguće da se nešto promenilo od kada sam ja otišao, sorry ali nekad nisi smeo da se širiš po Zvečanu kao Grobar. Što se tiče centara moći i kontrole novca i opijata, jedino ako se nešto nije promenilo posle Banjske

Istina. I bas se tad dosta promenilo. 

Sustina je da to nine okidac, Mladen je veliki humanitarac i ima postovanje i tih navijaca suprotnog tabora, a pritom nikad nije bio "huligan" pa da imaju razloga da ga mrze... 

Poenta je da ce cak i u ovakvoj drzavi on njih dobiti na sudu i to je jedino bitno. 

• Like 1

1 hour ago, Tex_Willer said:

Mike igra odlicnu odbranu, Bonga na 3 znaci donosi mnogo vise nego na 4, a i skok je tu odlican.

Pa ovo i nije baš tačno, mislim, ovaj deo da Majk igra odličnu odbranu. Ta "odlična" odbrana ga i klupira 30 minuta kod Želimira. Za Bongu +1

• Like 1

Ima on svojih brljotina ali i dobrih sekvenci. Preduge ruke ima, to bude nezgodno za ofanzivce. 

Nažalost, u napadu je ponekad baš žalosno koliko je nemoćan. Zasad, hajd' da sačekamo da vidimo da li će se pojaviti taj šut makar.

4 hours ago, Igor_ said:

Svet se ne vrti, ali Srbija je zarobljenik crvene zvezde. Zao mi je sto je to tako, ali to je cinjenica. 

• Thanks 1
  • Ha-ha 1

Petorka Frank, Sterling, Bonga, Mike, Tyrique ima najveci defanzivni potencijal. Mike deluje da igra pod velikim pritiskom (onaj intervju gde je rekao da misli da ce ga Partizan otpustiti govori u prilog tome) pa na momente deluje da poprilicno zaskripi u odbrani. Ali ja sam optimista da cemo tamo u martu izgledati ozbiljno dobro defanzivno, ako svi budu bili na broju. Bilo bi lepo da do tada ostanemo u igri bar za taj play in. 

• Like 1

3 hours ago, Papanikolesku said:

Pa ovo i nije baš tačno, mislim, ovaj deo da Majk igra odličnu odbranu. Ta "odlična" odbrana ga i klupira 30 minuta kod Želimira. Za Bongu +1

2 hours ago, Barkley#34 said:

Ima on svojih brljotina ali i dobrih sekvenci. Preduge ruke ima, to bude nezgodno za ofanzivce. 

Nažalost, u napadu je ponekad baš žalosno koliko je nemoćan. Zasad, hajd' da sačekamo da vidimo da li će se pojaviti taj šut makar.

Ta odbrana se uglavnom svodi na 1 na 1. Timska je neuporedivo lošija. U proseku je to ispodprosečno, a i def.rtg govori dosta u korist tome. 

Čak je i Pokuov neuporedivo bolji. 

Takođe, valjda je jasno kakva on zver treba da bude u odbrani, pa da nadoknadi takvu nemoć u napadu? Sve u svemu, u ovom stanju. čovek je pravi krater ove ekipe u svakom mogućem smislu.

• Like 2

Problem kod Majka (do nedavno je bio i kod Tajrika, samo na njegov nacin) je da relativno jednostavne i ciste prilike u napadu zakomplikuje do nivoa neverice. Onda budu izgubljene lopte, popijene rampe, erbolovi.

Obozava da prodribla lopte u šumu ruku u reket, a meni se sloši čim vidim da je napravio prvi mikrokorak

Za mene je prvi problem skok. 2 skoka za 15 min, mizerija. Bukvalno kako uđe, tako kreću naši problemi sa skokom.

Da je dobar u skoku, sve drugo bih nekako pregurao.

Onda ide nemoć u napadu, 13% za tri, čak i bacanja mizernih 58%. 

Onda na lraju da pričamo o diskutabilnoj odbrani. Sve u svemu, uveren sam da bi čovek, u bilo kojem drugom klubu, odavno leteo ili bio van tima.

2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Jos jedan dokaz da povreda na samom pocetku priprema prosto nema sansi da se stigne ostatak ekipe

Ma daj, počeo je da igra sredinom oktobra. Odigrao do sada 25 utakmica ukupno, nekim igračima cela sezona stane u taj broj utakmica.

Do sada bi uhvatio ritam da je pauzirao godinu dana, a ne mesec ili koliko već.

• Like 2