Jump to content

Recommended Posts

7 minutes ago, Stiletto said:

Kako menadžment CedOli iskopa francusko dete od 18 godina koje kupi skokove, lepi banane i ima +16 na parketu protiv naših, a ovi naši numeju?

Ili se to dete pretvorilo u bebi Hakima samo protiv naših?

Mali doveden iz Strazbura, bez mislim, ijednog seniorskog minuta. Čudi me da nije u Megi iskreno. Mi to ne možemo da iskopamo, ili možda i možemo, ali nema prostora da se nešto previše trpi; jer Balša popunjava tu poziciju večitog talenta koji samo što nije nadošao. 

Veliki problem na unutrašnjim pozicijama, sa visokim igračima. Tajrik očigledno ima problem sa motivacijom u ABA, dal' ga boli kurac da se cima, ili je isceđen energetski nakon svakog kola u EL, ali osetna je razlika. I svaki put kad on nije prisutan, mi imamo problem. Druga dva centra ne mogu da iznesu jedan abaligaški meč sami. Šta reći za taj momenat. 

Videli smo na šta nam liči def skok kad je Bonga na četiri, ne vredi više ni pričati koliko je ovo mučenje ekipe i igrača, zarad čega? 

• Like 1

13 minutes ago, DameTime said:

Jesam ja luda, ili je sofascore lud, ili se utakmice protiv Mege i Makabija igraju istog dana (3.1.)? 😂

C'est impossible!

U ovom slučaju Sofa luda, za neki drugi slučaj ne garantujem 😁

Mega na Badnji dan u podne u Pioniru.

Mega domaćin, da ne bude zabune. Ne znam šta je sa Halom sportova.

• Thanks 1

Od gazda Kronosa

"Igrali smo sramotno lose sinoc i nismo zasluzili da pobedimo; To ja, Grobar sa 40 i kusur godina gledanja KKP kazem! 
Onolika qrcobolja se ne moze nicim pravdati, nekad nisu bile cetvrtine vec 2x20 minuta pa kom opanci, kom obojci....
Ovo sada ne moze vise od 10 minuta da igra a da se ne zadise?
More, pustio bi ih da igraju protiv Divca, Nese Ilica, Duska Ivanovica, Paspalja, Vrankovica, Radje, Kukoca.... po starim pravilima - pocrkali bi na pola prvog poluvremena dok bi ovi matorci oladili po pivo i pljugu na TO. "

Inace, apsolutno sam siguran da nije bila kurcobolja sinoc, ni najmanje. Videlo se koliko vam je znacila pobeda. Prosto, zamor, pad forme, fokus na bozicne praznike, u Americi je ovo period uzivanja, samo je kod nas neki stres i tenzija.

Kolege, sve vam najlepse zelim u novoj godini, da se na terenu ceramo posteno i sportski, pa ko bude bolji.

Pozdrav i lep provod zelim.

• Like 5
  • Love 1

Srećni praznici (dve) Dame i gospodo! Na privatnom planu da vas posluži zdravlje, vas i vaše porodice, a za ostalo ćete se sami pobrinuti. Na emotivnom, samo jednu želju imam moj živote ludi, da Partizan bude prvak i cili Split poludi!

Pre svega, i ekipi da poželim dobro zdravlje, preduslov da se sve kockice slože; najbolje timske sezone u karijerama, Želimiru la décimu, Vučiću pederu. 

Partizanu i nama drugu evropsku, pobede i doziranog stresa, manje primljenih koševa u poslednjim sekundama, lepa odela, a realnom, Frensisu i meni jednu četvorku. 

• Like 7
  • Love 3
  • Thanks 1