Jump to content

Recommended Posts

Majk (kao što sam i predvideo :classic_smile:) i Duejn klasa. :thumbsup:

Dobra atmosfera danas na topiku, malo veselog trolovanja, na kraju su svi dobili, ide vikend i svi lepo da se obučemo, ima i zašta :s_d:

Sad da premotam SK2 i odgledam Zvezdu na miru...

p.s. sudije da jedu govna :ajme:

• Like 5

2 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Kaže Žoc da Bošnjak i Vanja neće skoro, delikatna situacija. 

Iffe počeo 3 na 0 trening, pa polako. 

Strašno. Ajde makar Ife za početak...

Nadam se da i ovo Pokuovo na kraju nije bilo ništa.

Poku 8 poena i 5 skokova, +14 sa njime na terenu. Par gluposti, neke se dobro završile, ali ok, bio je faktor. 

Kao i za Majka, sve je lakše kad se igra protiv ekipe koja nema jake 4 i 5, uguzivače. Rekao bih da je i Makabi takva prilika, sa izuzetkom Vilijamsa.

Jedino je zaebano što sudije očigledno imaju želju da se iživljavaju nad njime. 2 faula koju si mu danas svirali, tačno ne bi Marčuljionis svirao.

Edited by realno *w
  • Like 3

Nisam znao da je sa Olgom. Zove se Jan, suđeno mu je bilo da bude naš. 

Nadam se da to sa Vanjom nije toliko ozbiljno, znači Vanja mnogo.

Danas smo bez Bonge dobro držali odbranu, sve to izgleda mnogo bolje kad je Frenki tu. Sve u svemu, jedan fin naš meč, diktirali smo rezultat celu utakmicu, sad je obaveza pobediti i Makabi, samo bez lako ćemo. Lepo jedno veče, pozdravljen je i diktator, da ne misli da smo ga zaboravili. 

• Like 2

Odlično veče u Areni, pobeda bez mnogo nervoze i pozdravljen nepomenik kako valja.

Mike svojeručno izvukao utakmicu i pored brutalne partije brata Dvejna, kako je samo maltretirao Hejs Dejvisa, nije se pecao na finte, uvek bio u dresu, ma sjajno. 

Povrede su već po malo na strani apsurdnog, ali mora i to nekad da prestane. Poku se baš razbio, mislim da će teško igrati protiv Cedevićana, Brown što posto igra povređen pošto se baš teško kreće. Najsvežije izgledaju Mike I Wash i treba ih koristiti sad kad su u zoni. Ajmo dalje, sledeći!!

• Like 6

Zvaću ga dobri vojak FrenkTM Čini mi se da ih je on otključao sa ona dva asista. Bas dodje kao so, nekako ne ide bez njega. Taman je i Bongić odmorio večeras. Osmjeh mu je djecacki iako znamo da ima tristo godina.

I Nakić je igrao tako da:rotacija se siri vesele se pioniri!

Edited by odupri se ludilu
  • Like 3

2 hours ago, realno *w said:

A Jasikevičijus koji u stilu nižih liga 90ih, prekida kontru 3 na 1, gde cela hala gori, da bi dobio tehničku. Tužan potez, baš nemoć.

Realno, to bi sudije mogle da kazne najbolje. Sačekaš koš, on je još u terenu, okreneš se ka njemu i zalepiš tehničku. Duplo golo. Pa će odustati od toga.

Trademark potez Duska Vujosevica, ako cemo iskreno.

• Like 2

Pokusevski...it's funny how much is true. Mora jede pljesak, burek, mora igra na 5. U tom slucaju, koi se naravno desiti nece, mozda, eventiualno, bi moglo, mozda bude nesto. 

Od balse govedarice nikad nista. Nece decko. Cudo poku oce. Ne veruem da ce uspe, al mu drzim palceve.  Ako resi da jede vise od 2x nedeljno.

Gledati washingona je uzivati u basketu.

Gledati partizan je ne.

Gledati browna je sve obrnuto gldati washingtona. Pj. Odvratno.

Makolko ovi majk zadnje 2 bio presjajan. Ja ne znam stae ono. Koja pozicija?  Sta od njega oces? Kad? Kako? 

Nekad? Nesto,? A bice to dojajaja.

P.s. ae jednu i gostima da se vidimo....

Edited by mipivi
  • Ha-ha 1

Lepo rekoh, najpotcenjeniji ali verovatno jedan od kljucnih igraca Nilikina

i iz face mu se vidi da je mnooogo dobar lik

ajmo sad da se vratimo mesec, mesec i po unazad kad smo svi ocekivali da Duejn bude otpusten... sad vam kazem, Mike ce nadoci... on to covek moze, videli smo, a kontinuitet ce uhvatiti

ova ekipa kad kompletiran(ako ikad) i dodje na nekih 80% potencijala moze da igra bukvalno sa svakom ekipom u EL na loptu ili dve... trenutno smo na 50-60% pre svega zbog povreda... na 100% osvajama 😁😁😁

samo trening, i sve dolazi na svoje 

• Like 6

5 hours ago, mipivi said:

Što ti se ne sviđa Sterling? 

Na mene ostavlja utisak da je prilično pošten igrač - baš se cima u odbrani, hoće da odigra i presing na prenosu, borben na skoku (bar za jednog beka), ima 42% za 3 pts u dosadašnjem delu sezone...

• Like 5

7 hours ago, Cavani said:

Trademark potez Duska Vujosevica, ako cemo iskreno.

DV je ulazio u teren i Toša ga je fol zaustavljao u akciji pusti me da ga razbijem, ali ne sjećam se da je kontre prekidao. On je to radio zbog svoje ekipe da ih galvanizira (Ćiro Blažević autor) i zbog kriterijuma sudija. Istine radi ovo pišem.

Inače kao što Šćepan reče ova ekipa tek treba da nadođe. Ne bi valjalo da nas ovih nekoliko neočekivanih poraza udalje od borbe za taj poslednji vagon. Taj takmičarski karakter sezone će i definisati karakter ekipe.

Od početka ponavljam ovo je nova ekipa( nije mudrost ali mnogi to zanemaruju) i recimo tri igrača sa najviše EL iskustva su sinoć bili out, ali ekipa brodi. To je najbitnije sada i podrška timu koja ne izostaje.

Neka nas zdravlje posluži.

• Like 9

34 minutes ago, DameTime said:

Što ti se ne sviđa Sterling? 

Na mene ostavlja utisak da je prilično pošten igrač - baš se cima u odbrani, hoće da odigra i presing na prenosu, borben na skoku (bar za jednog beka), ima 42% za 3 pts u dosadašnjem delu sezone...

Okej je Sterling, ali u glavi on i dalje đuska nba 

Par rezonskih odluka po meču ga razdvaja od nekog boljeg utiska. 

• Like 1

6 hours ago, mipivi said:

PJ zna lopte i kada hoće onda stvarno može da prikaže puno. Istina je da je često igrao svoju igru a trebalo nam je nešto drugo. U vezi ovog poređenja, razlika je u tome što smo od PJ-a očekivali da bude jedan od ključnih igrača a Sterlinga, kada smo na broju, možemo da koristimo dozirano. Što reče Dejm, on hoće da se iscima što treba poštovati a uvek treba imati jednu haubicu u rezervi. Ako ga krene onda potapa protivnike.

1 hour ago, ScepanScekicSto said:

sad vam kazem, Mike ce nadoci... on to covek moze, videli smo, a kontinuitet ce uhvatiti

Realni je to ukratko opisao, može protiv ekipa koje imaju lagane izgovore za četvorku. Protiv ozbiljnijih će biti masakr. Od mene ima rispekt što se cima, posebno u odbrani. Kolike krake ima, napadač sve vreme ima osećaj da ga napada hobotnica.

• Like 4

9 minutes ago, Barkley#34 said:

Realni je to ukratko opisao, može protiv ekipa koje imaju lagane izgovore za četvorku. Protiv ozbiljnijih će biti masakr. Od mene ima rispekt što se cima, posebno u odbrani. Kolike krake ima, napadač sve vreme ima osećaj da ga napada hobotnica.

koliko el ekipa ima prejake cetvorke?

ovako iz glave i ne bas puno

• Like 2

33 minutes ago, Papanikolesku said:

Okej je Sterling, ali u glavi on i dalje đuska nba 

Par rezonskih odluka po meču ga razdvaja od nekog boljeg utiska. 

Tih par rezonskih odluka ga deli i od neke skuplje ekipe. 😁

Mislim da je ovo što sam navela sasvim dovoljno za vrlo pozitivan utisak (za sada), a perfektan nije, niti će biti.

• Like 2