Jump to content

Recommended Posts

1 hour ago, Papanikolesku said:

E sad, posle ovog gifa da ispoštujem tradiciju.. 

Strašno kakav nizak IQ ima ovaj Dejvis. Ovo je nestvarno šta je tip uradio. 

Želimir da sebe uskrati za jednu čitavu platu za ovo vođenje utakmice jer ovo što je večeras radio je nivo početnika! Gde ti je Ntilikina!? Celo drugo poluvreme!!! Za šta ga kažnjavaš? 

Prelaznu ocenu dobijaju samo Sterling Brown, Isaak Bonga i Karlik Jones, ostali da se zapitaju šta su večeras radili! 

Pobeda na čistu sreću, onaj odozgo nas pogledao. 

Ovo želim da zaboravim što pre, presela mi utakmica. 

Ima li još neko da misli da nam ne treba 4/5!?

Vratilo nam se za nekoliko izgubjenih utakmica na jednu loptu

Kad sam rekao da mi nije bitno kako pobedjujemo, nisam bas mislio na ovo 😄 

Zasluzili smo da nas na kraju nokautariju, ali eto, nije se desilo. Sad ako moze kratko pamcenje i potpuni reset pred Futuru pa onda i Asvel.

• Ha-ha 1

Just now, Papanikolesku said:

Stvar je u tome što si dozvolio da protiv Albe zavisiš od sreće, i da ti se vraća za nešto. 

A to ti kao sad mislis potrosili ste srecu pa se nece vratiti sledeci put 🙂 

Svaka je utakmica za sebe, opusteno.

Evo sad sam se smirio, mislim da sam se jedno 20 minuta smejao za ono bacanje Dejvisa.

Pobeda skroz cista i zasluzena ali velika lekcija, prakticno lekcija bez posledica sto je dobro za vas.

• Like 2

@JPM

Nije do trošenja sreće, već do pristupa, poštovanja lopte, kvaliteta igre. Dopuštaš im 9:0 seriju u poslednjih 5 minuta, sa neverovatnim miksom bezobrazluka i gluposti; i sve to protiv objektivno eurocup ekipe koja ništa nema da izgubi. Niti Želimir traži TO, dok nisu otišli na +4 na minut do kraja, on gleda i dopušta divljanje Vašingtona i drugova, bez da se seti da ima davno zaboravljenog Frenka Ntilikinu koji ako ništa pegla ozbiljnu odbranu. Bila koja druga ekipa bi nas dobila samo na količinu gluposti koju smo pravili. 

Ovaj tim plače za jednim normalnim igračem na visokim pozicijama, ali mi opet okrećemo glavu. 

• Thanks 1

retko mi to uspeva, al ja sam s dejvisom preso u metafiziku. 

prihvatam da je tu, prihvatam da je ovakav, trudim se da ne gledam u njegovom smeru...

apsolutno mi je proslo kroz glavu u momentu izbacaja, da ce covek s mekanom rukom dae tresne o tablu. "skokovi" su mu ipak neprevazidjena fora. svaki x kad "skoci" meni izgleda ko da se ukopo 30cm u parket. kontraintuitivno.

• Like 4

Washington moze u EL da prodje samo kao X faktor sa klupe i da koristi ulaz i sut, to je to. Sve ostalo je dosta upitno. Dok se ne vrati Ife, bice poradjanja i protiv Asvela. 

Sto se Davies-a tice, ne znam zaista sta bih rekao. Ceo stav na terenu zadnja 3 meseca je za glat otkaz. 

Zaista ne razumem da Balsa protiv ovakve ekipe Albe ne moze da dobije ni munut??????? Makar bismo bolje ko trolisali skok i mogao je Tyrique da odmori malo. 

Pozicija 4 jos jezivija. Dajte nekog 4/5 igraca inace ova sezona ode u sunovrat. 

• Like 4

32 minutes ago, Barkley#34 said:

Osim Dejvisa i Tajrik je opasno zabagovao kod onog faula u poslednjem minutu kada su Albatrosi jedva spasili loptu na pet sekundi do kraja napada. 

Tajrik koliko je bio poenterski efikasan, toliko je bio i nonsalantan sa loptom u rukama, na momente i bezobrazan, sa onim tvrdoglavisanjem da bas on mora da pokaze trojici zutih da moze preko njih do zicera. Bilo je jos momenata. Da ne bude da je samo Dejvis pravio sranja.

• Like 1