MC Thunder 2 Posted Thursday at 09:39 PM Share Posted Thursday at 09:39 PM P.s. bravo Balsa. Tako se zavredjuje poverenje. Samo nastavi hrabro u napadu i kucaj im svima u face. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Thursday at 09:40 PM Share Posted Thursday at 09:40 PM @odupri se ludilučestitke, kolega, na Balšinoj partiji. Samo neka gura ovako. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Thursday at 09:41 PM Share Posted Thursday at 09:41 PM Lepo je odigrao Dejvis, i Marinković, ali je Balša čovek preokreta. To ne sme da se zaboravi. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman Posted Thursday at 09:42 PM Share Posted Thursday at 09:42 PM 45 primljenih poena za 3 četvrtine. Tek smo počeli. Rastemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted Thursday at 09:44 PM Share Posted Thursday at 09:44 PM :gleda raspored: :računa koliko još do .500: 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Thursday at 09:45 PM Share Posted Thursday at 09:45 PM Just now, Shonewizard said: :gleda raspored: :računa koliko još do .500: Priseća se Rade Zamišlja kakva bi epska priča bila da ovaj tim iz ponora napravi nešto veliko Nema mi spasa. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Thursday at 09:46 PM Share Posted Thursday at 09:46 PM Stvarno bismo trebali (da ne kazem morali) ovo da nadogradimo sledece nedelje protiv Zalgirisa. A bice pakleno tesko. Plus ljudi u klubu vrv besne zbog 0-4 sa nama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Thursday at 09:46 PM Share Posted Thursday at 09:46 PM 15:15 u ofanzivni skokovima? Wtf? Imao sam utisak da su oni imali bar 20, a mi daj Bože 5. Karlik, Brendon, Ife, Balša o d l i č n i! Strašna pobeda uz sramno suđenje. Nestvarno da smo ovo izvukli. Ovako se igra za KKP! Borba!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Thursday at 09:48 PM Share Posted Thursday at 09:48 PM Po 15 skokova u napadu obe ekipe. Veliki broj ali barem nismo bili u zaostatku u tom elementu. 19/5 odnos as/il. Divno. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Thursday at 09:49 PM Author Share Posted Thursday at 09:49 PM @MC Thunder 2 Odgovoriću ti ovde vezano za skok, sa live teme. Da li Željkova košarkaška filozofija znači da ćete uvek u nekoj meri patiti na skoku? Da, taj deo jeste do njega. Da li to znači da morate baš toliko loše da gradite defanzivni skok? Pa ne, po mom mišljenju je taj deo uvek do igrača. Jer šta je najbitnije za defanzivni skok: anticipacija - pozicioniranje sopstvenog tela u prostoru ispod koša, box out - građenje tj. postavljanje svog tela između lopte i protivnika, svesnost tj. praćenje gde se lopta nalazi u svakom trenutku, poznavanje protivnika - saznanje o tome ko su najbolji skakači protivničke ekipe & box out, tajming - ne kasniti na skok, odnosno skočiti na vreme, na kraju hustle, uhvatiti loptu sa obe ruke i zaštititi je. Od svega navedenog, trenutno igrači KKP najviše imaju izražen hustle & effort, zbog čega često dođu u situaciju da nadskoče protivnika u njegovom reketu (off reb). Videli smo to protiv KKCZ, a prilično sam sigurna da je i večeras bilo tako. Anticipacija, box out, praćenje putanje lopte, protivnika, tajming, sve te stvari moraš u kontinuitetu raditi dobro kako bi ekipa bila dovoljno sigurna na defanzivnom skoku. I sve te stvari mogu da se nauče, uvežbaju i automatizuju. Dovođenje još jednog ili dva igrača koji imaju 6-7 skokova u proseku ne može da ti garantuje defanzivnu sigurnost cele ekipe, ako se ostali ne poprave. Videli smo da oni mogu da odigraju tako, samo je pitanje u kojim intervalima i od toga otprilike zavisi da li će utakmicu dobiti ili izgubiti. Moje mišljenje je da ovaj tim može mnogo bolje da gradi defanzivni skok i sa ovim igračima, na treneru je da im to utuvi u glavu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted Thursday at 09:49 PM Share Posted Thursday at 09:49 PM Dva meča, 12 izgubljenih lopti. Nekad se to moglo za poluvrijeme. 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Thursday at 09:49 PM Share Posted Thursday at 09:49 PM Olympiakos od 5/5, 7/31 za 3. Dobro preživeh onaj početak, osećam se kao da sam svaku muku u životu rešio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman Posted Thursday at 09:50 PM Share Posted Thursday at 09:50 PM A mnogi ovde su počeli da šalju Željka u penziju... osmi smrtni greh. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Thursday at 09:50 PM Share Posted Thursday at 09:50 PM Ako nastavite sa pobedama drugar Fedor će napisati - Šalio sam se da nam je ABA lige prioritet, naravno da je to Evroliga. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted Thursday at 09:51 PM Share Posted Thursday at 09:51 PM (edited) Bravo za borbu, kidisanje i to sto smo bili pravi u kljucnim momentima. Odbrana od druge cetvrtine zaista dobra. Jos smo daleko od zeljene pozicije, ali prethodne dve utakmice su veliki korak unapred u odnosu na pocetak sezone. Tezak raspored se nastavlja, ali idemo mec po mec. Edited Thursday at 09:53 PM by Xpert 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted Thursday at 09:56 PM Share Posted Thursday at 09:56 PM (edited) Ivča kad prevodi Rajka je toliki transfer blama, svaka čast Ivči ja ne bih mogo Edited Thursday at 09:56 PM by peradvind Slovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Thursday at 09:56 PM Share Posted Thursday at 09:56 PM On 11/23/2024 at 9:17 AM, odupri se ludilu said: Ali eto prilike pustiti Koprivu protiv Milutinova, neka ga školuje, naučiće više nego na pedeset treninga. A ako je ruža? Procvetaće! On 11/23/2024 at 8:33 PM, jedibojan said: Moze za 5 minuta 5 puta da faulira Mustafu. To je ujedno i 5 minuta manje Davisa na parketu Ja samo da odam priznanje dvojici kolega koji su verovali u Balšu, a ja kontrirao i ispao glup! Dečkonja je ušao protiv dva tornja, bez ikakvog respetka, zakucao im u facu tri puta, pokrenuo i ekipu i tribine. Malo reći bravo Balša. 26 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Thursday at 09:59 PM Share Posted Thursday at 09:59 PM 7 minutes ago, DameTime said: Moje mišljenje je da ovaj tim može mnogo bolje da gradi defanzivni skok i sa ovim igračima, na treneru je da im to utuvi u glavu. Baš pišem napamet ali mi se čini da je sad veći fokus na tome da bekovi više idu na skok a i češće igramo bez preuzimanja pa je olakšano građenje skoka. Te dve stvari doprinose boljem skoku na ova dva meča, čini mi se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Thursday at 10:00 PM Share Posted Thursday at 10:00 PM Udavili smo ekipu koja je i 2.napad el i koja najbolje davi u el. Sad ne sme korak nazad, makar u tom segmentu odbrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Thursday at 10:00 PM Author Share Posted Thursday at 10:00 PM Da dodam, samo 5 TO na onakvu odbranu Olija, bukvalno je u drugom poluvremenu šuma ruku bila svuda. I da se pridružim @Shonewizard koliko Iffe deluje nesiguran u driblingu, ali zato Carlik vozi kao Šumaher. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted Thursday at 10:04 PM Share Posted Thursday at 10:04 PM Gledam boxscore i nikako mi nije jasna ovaj brojka 15 u koloni ofanzivni skokovi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Thursday at 10:04 PM Share Posted Thursday at 10:04 PM P.s. zao mi je sto nismo dobili sa maksimalnih 10 razlike. Ne bi nam to nista znacilo rezultatski jer nema teorije da sa njima budemo u bilo kakvom krugu....ali ove ljige i njihova 2 cuvara 3 cuvara je trebalo ugaziti za svaki moguci poen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Thursday at 10:07 PM Share Posted Thursday at 10:07 PM 1 minute ago, DameTime said: Da dodam, samo 5 TO na onakvu odbranu Olija, bukvalno je u drugom poluvremenu šuma ruku bila svuda. I da se pridružim @Shonewizard koliko Iffe deluje nesiguran u driblingu, ali zato Carlik vozi kao Šumaher. Ife nesiguran u driblingu, ali opet nijedna izgubljena u situacijama kada dribla u najvećoj mogućoj gužvi. Imao je onu jednu naivnu, kad mu je pobegla bez odbrane ikakve, to je jednostavno momenat. Sve ostalo je nekako iskontrolisao. ___________ Ja ne znam kad smo mi ovo imali protiv neke jake ekipe. Sva tri elementa, naročito kontre i poene iz izgubljenih lopti. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Thursday at 10:15 PM Author Share Posted Thursday at 10:15 PM Jao, Bogi Spoiler 3 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman Posted Thursday at 10:15 PM Share Posted Thursday at 10:15 PM Posle Asvela smo na 50% a vi kako hoćete 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts