Shikamaru Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Coz29 said: @Shikamaruprosle godine da smo imali Bertansa umesto Majka, imali bismo sigurno koju pobedu vise. Jeste skuplji bio sigurno ali makar znas sta dobiješ. Ovako bačene pare u vetar. Uh sa ovim se ni malo ne slažem, Berta ima jasan ekstra kvalitet, i dalje sam vrh u Evropi, ali tu svaki doprinos staje a sve ostalo ide u minus Jasno mi je šta hoćeš da kažeš da bi taj šut u mnogim utakmicama bio dovoljan da nas prevali na pobedu u onim tesnim završnicama ali mislim da potcenjuješ koliko bismo poena upravo zbog njega primili (još u momentima gde npr nema Tajrika da mu pokriva leđa) Samo vrati polufinale ABA i koliko smo ga mi napadali, zamisli potentnije iso ekipe šta bi nam radile. 1
Coz29 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 16 minutes ago, Shikamaru said: Uh sa ovim se ni malo ne slažem, Berta ima jasan ekstra kvalitet, i dalje sam vrh u Evropi, ali tu svaki doprinos staje a sve ostalo ide u minus Jasno mi je šta hoćeš da kažeš da bi taj šut u mnogim utakmicama bio dovoljan da nas prevali na pobedu u onim tesnim završnicama ali mislim da potcenjuješ koliko bismo poena upravo zbog njega primili (još u momentima gde npr nema Tajrika da mu pokriva leđa) Samo vrati polufinale ABA i koliko smo ga mi napadali, zamisli potentnije iso ekipe šta bi nam radile. Nije ironija, da ne misliš tako nesto. Stvarno me zanima, da li misliš da ce Parker u odbrani biti problem ove sezone? Edited 21 hours ago by Coz29
Shikamaru Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Biće naravno, ono što će biti presudno je u kojoj meri i koliko će isporučiti na drugoj strani. Između ostalog zbog Jabara mislim da nam od bekap petice zavisi sezona, jer će nam trebati 35+ minuta vrhunske odbrane sa te pozicije, a od Tajrika ćeš tu nekad dobiti i 25+ a nekad ni 10 Ja bih prihvatio Birča ako je istina što se piše da je bio voljan doći kod nas, razumem želju za nečim "boljim" daj da vidimo dal tako nešto postoji na tržištu 1
Coz29 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 minutes ago, Shikamaru said: Biće naravno, ono što će biti presudno je u kojoj meri i koliko će isporučiti na drugoj strani. Između ostalog zbog Jabara mislim da nam od bekap petice zavisi sezona, jer će nam trebati 35+ minuta vrhunske odbrane sa te pozicije, a od Tajrika ćeš tu nekad dobiti i 25+ a nekad ni 10 Ja bih prihvatio Birča ako je istina što se piše da je bio voljan doći kod nas, razumem želju za nečim "boljim" daj da vidimo dal tako nešto postoji na tržištu Slažem se.. Pre neki dan sam bas napisao, ukoliko dodje centar koji nije def orijentisan, džaba ga bilo, bolje i da ne dolazi. Za tu ulogu bih uvek pre gledao najbolje moguce dostupno rešenje u evropi, ko god to bio. Igrac preko bare, dok skapira sta Zeljko zeli od njega, privikne se na evropski stil kosarke, zatim evropska pravila i sudjenje, bude vec kasno.
realno *w Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, Shikamaru said: Jedino gde mogu da zamislim dovođenje Žoa je umesto Dilana, dakle Upravo to. Ako bi plan bio da se Poku se gura isključivo na 4, pa da Žofri ima minute na obe pozicije. Žoc je očigledno na toj poziciji želeo nekog ko je veća opasnost u šutu. Žofrijev šut je gotovo zanemarljiv. 37 minutes ago, Coz29 said: Sve ovo sto si napisao ima smisla samo ukoliko Poku u El moze makar nesto vise da doprinese u odnosu na prošlu sezonu. Iskreno bas bih voleo to, posebno sam navijao za njega kada igra na poziciji 5. Vidi, on je treće rešenje na obe pozicije u EL, a u ABA će verovatno imati više minuta, možda biti i starter povremeno. Treće rešenje na bilo kojoj poziciji nije nešto od čega ti zavisi toliko toga, a opet neko kao Poku može da skupi dosta minuta i napreduje. kažeš - evo ovaj bi nam bolje došao.
Papanikolesku Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Može li neki centar koji nema 35+ godina, istorijat povreda kao Neymar i ime koje je, otprilike jedino što je od njega ostalo?
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja sam ubedjen da bi kod nas bolje legao koledž centar sa jasnim defanzivnim karakteristikama od raznih imena koja su lateralno užas i koja u sistemu Zeljkove odbrane ne mogu mnogo( pritom razlika u ceni je ogromna). Karakter je izuzetno bitan u ovom kkp, tu me Dilan najviše plaši, ne deluje kao neko ko bi ginuo na terenu... 1
jedibojan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 47 minutes ago, Tex_Willer said: Karakter je izuzetno bitan u ovom kkp, tu me Dilan najviše plaši, ne deluje kao neko ko bi ginuo na terenu... Lace it with coke i ima da leti po terenu 1
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vizuelni utisak - Dilana 1 jak verbalni sukob i unošenje u lice dele od sezonske suspenzije, u najboljem scenariju po protivnickog igraca. Narocito sa onim "Intelektualna svojina paralegal podrska advokatima" naocarima koje je imao na intervjuu.
pendulum Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Realno ista faca i ekspresije. Turkoglu '79. godište, a Karlik '97. Teoretski je moguće. Samo treba proveriti da li je osamnaestogodišnji Hidajet blejao po Amerikama u to vreme.
Recommended Posts