ScepanScekicSto Posted yesterday at 03:29 PM Posted yesterday at 03:29 PM (edited) Kad moze Lukasenku bilbord, moze i Zoranu "Kaće centar, Zoki?" Edited yesterday at 03:29 PM by ScepanScekicSto 1
ScepanScekicSto Posted yesterday at 05:42 PM Posted yesterday at 05:42 PM https://www.instagram.com/reel/DOG4h2bDDMF/?igsh=MXBlczhqaTRrMzNyeQ== najava za open air iduce nedelje
Son_of_a_gun Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Prošli prelazni rok je bio neizdrživ, svakodnevno bombardovanje tračevima sa svih strana, ali ovo mrtvilo ovog ljeta me baš bacilo u letargiju. Bukvalno sam se uželio onih glupih poraza i završnica na jednu loptu, eto dotle je došlo. 1 1 1
Coz29 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kriziramo svi, samo neka krene sezona, jebes i centra i sve..
ScepanScekicSto Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Iduce nedelje open air napoljy protiv Paoka a a druga ce biti unutra protiv Zenita za vikend ide italija... jeb ga.. malo bar kosarke da gledamo... jedva cekam da vidim nove igrace... 1
Mrk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Moram da bacim hejt za pripremne utakmice, smatram da nisu dovoljno kvalitetne provere. Virtus i Pao kao jedine EL ekipe, pritom Pao igra preko one stvari pripreme (videti pod proslo leto). Ono sto me jos vise nervira je sto letimo preko pola sveta u zavrsnom delu priprema. Razumem zasto se to radi ali ne razumem tajming.
Elevator Operater Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 46 minutes ago, Son_of_a_gun said: Prošli prelazni rok je bio neizdrživ, svakodnevno bombardovanje tračevima sa svih strana, ali ovo mrtvilo ovog ljeta me baš bacilo u letargiju. Bukvalno sam se uželio onih glupih poraza i završnica na jednu loptu, eto dotle je došlo. Kako ces samo brzo da se pokajes za ovo...🥲 7 minutes ago, Mrk said: Moram da bacim hejt za pripremne utakmice, smatram da nisu dovoljno kvalitetne provere. Virtus i Pao kao jedine EL ekipe, pritom Pao igra preko one stvari pripreme (videti pod proslo leto). Ono sto me jos vise nervira je sto letimo preko pola sveta u zavrsnom delu priprema. Razumem zasto se to radi ali ne razumem tajming. O ovome sam bas razmisljao. Komsije imaju neuporedivo jace pripremne meceve 7 minutes ago, Mrk said: Moram da bacim hejt za pripremne utakmice, smatram da nisu dovoljno kvalitetne provere. Virtus i Pao kao jedine EL ekipe, pritom Pao igra preko one stvari pripreme (videti pod proslo leto). Ono sto me jos vise nervira je sto letimo preko pola sveta u zavrsnom delu priprema. Razumem zasto se to radi ali ne razumem tajming. O ovome sam bas razmisljao. Komsije imaju neuporedivo jace pripremne meceve
MikiMilane Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Novak Manojlović, košarkaš KK Bosne i U18 reprezentacije 🇧🇦, navodno na radaru KKP i Mege. 2
wrach Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago https://www.instagram.com/reel/DNyKjChWPFY/?igsh=MWRxd3MxNW90MDI1cQ%3D%3D I onda zasto se PART+ placa koliko se placa.. treba pokriti plate novinara, nece se pitanja sama spremiti
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago https://www.instagram.com/p/DOIdLhSjBm9/?igsh=MWwwbnVhdHZpMWV2aA== Cene ulaznic za open air
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago @Papanikolesku i ja unosimo brda dobre volje u ovu sezonu (iako zulja sto nema jos uvek jednog dobrog centra). Na Zeljku je da ne talasa previse sa tim 😁 Ok poraza ce biti, ali bez samoubistava, prodatih lopti iz auta ili pickastog pristupa (Oaka). Ne trazi se previse, rekao bih 😇 1 1 1
Jonas Lunden Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja imam prijedlog,da Safet otvori novu temu uz neke dirljive stihove Duška Radovića 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago i pored ovog da se ceka red, efinity puca... al uspeh uzeti kartu za open air
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ne mogu samo jednu stvar da razumem, a to je da na poziciji Balse ne dovedemo Zofrija. Nema trika da u ovom Partizanu nema mesta za njega. Treći centar ce nam biti sigurno losiji igrac od Zofrija. Samo nemoj neko da mi kaze ukrasce minute Pokusevskom i Dilanu. Iskusan igrac, da odigra 10 min po meču, da odmeni nosioce, ne bi bio neko opterećenje za budzet, grobarcina, prvi stranac kapiten u istoriji, neko ko bi davao 200% sebe na svakom meču. Pa jebem mu majku kad smo mi to postali toliko jebeni klub da to ne cenimo. Ni Zeljka ne razumem, pominje se od ranije da nemaju neki odnos posle rastanka u Feneru, ali ako za nekog moze da se tvrdi da bi bio 100% u službi kluba to je Zofri. Navijači bi sigurno lepo reagovali Apsolutno ne vidim razlog njegovog nedovodjenja. Edited 2 hours ago by Coz29 1
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Coz29 said: Ne mogu samo jednu stvar da razumem, a to je da na poziciji Balse ne dovedemo Zofrija. Nema trika da u ovom Partizanu nema mesta za njega. Treći centar ce nam biti sigurno losiji igrac od Zofrija. Samo nemoj neko da mi kaze ukrasce minute Pokusevskom i Dilanu. Iskusan igrac, da odigra 10 min po meču, da odmeni nosioce, ne bi bio neko opterećenje za budzet, grobarcina, prvi stranac kapiten u istoriji, neko ko bi davao 200% sebe na svakom meču. Pa jebem mu majku kad smo mi to postali toliko jebeni klub da to ne cenimo. Ni Zeljka ne razumem, pominje se od ranije da nemaju neki odnos posle rastanka u Feneru, ali ako za nekog moze da se tvrdi da bi bio 100% u službi kluba to je Zofri. Navijači bi sigurno lepo reagovali Apsolutno ne vidim razlog njegovog nedovodjenja. Žofri Lovernj na poziciju Balše je ekstremno suluda ideja. On je prošle godine u Asvelu igrao 20 minuta po meču i imao odličnih 13 indeksnih poena po meču, a sada će da dodje u KKP, da se skida svaku treću utakmica i onda u istoj igra 5 minuta? Gde tačno vidiš minute za njega? Imaćemo 2 petice očigledno, imamo 2 igrača koji mogu 4/5. Dilan sigurno nije doveden da igra 100% vremena na 4, jer ni tu nemamo dovoljno prostora + znamo da Žoc voli tu spejsing opciju sa streč peticom, makar ispaštali neki drugi elementi. Balša je imao čak i više prostora, em nismo imali 2 ta 4/5 igrača, em je Dejvis dobar deo utakmica bio užasan, pa je Žoc ubaciovao ovog u fazonu "nemam šta da izgubim". Kako god, više je nego jasno da Lovernj može da dođe ili kao drugi centar, ili da ne dodje uopšte. Ovo prvo bi svakako bio izuzetno rizičan potez sa obzirom na njegovu istoriju povreda i činjenicu da propusti bar trećinu svake sezone.
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, realno *w said: Žofri Lovernj na poziciju Balše je ekstremno suluda ideja. On je prošle godine u Asvelu igrao 20 minuta po meču i imao odličnih 13 indeksnih poena po meču, a sada će da dodje u KKP, da se skida svaku treću utakmica i onda u istoj igra 5 minuta? Gde tačno vidiš minute za njega? Imaćemo 2 petice očigledno, imamo 2 igrača koji mogu 4/5. Dilan sigurno nije doveden da igra 100% vremena na 4, jer ni tu nemamo dovoljno prostora + znamo da Žoc voli tu spejsing opciju sa streč peticom, makar ispaštali neki drugi elementi. Balša je imao čak i više prostora, em nismo imali 2 ta 4/5 igrača, em je Dejvis dobar deo utakmica bio užasan, pa je Žoc ubaciovao ovog u fazonu "nemam šta da izgubim". Kako god, više je nego jasno da Lovernj može da dođe ili kao drugi centar, ili da ne dodje uopšte. Ovo prvo bi svakako bio izuzetno rizičan potez sa obzirom na njegovu istoriju povreda i činjenicu da propusti bar trećinu svake sezone. To sto je Balsa igrao u Partizanu nije ni za poziciju 6 centra u ekipi. Treći centar je jako važna uloga u ekipi, osigurač je za povrede, razne ispade igraca, probleme sa faulovima, daje dodatnu dubinu rosteru. Moze Zofri da bude drugi centar ali u Asvelu. Apsolutno sam siguran da bi mu uloga treceg centra u Partizanu jako prijala, po svim parametrima. U sezoni sa Kaminskim i Dejvisom, da smo imali boljeg igraca na poziciji treceg centra sigurno bi bilo bolje. Posle kada nas Dubai nabije u prvom kolu, jer je Tajrik u prvoj četvrtini napravio 3 faula, nemoj da bude kuknjave sto Dilan i Poku ne mogu da odbrane nista, i što nam protivnika vata 15 ofanzivnih skokova. 1
Shikamaru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kuka se za defanzivnom peticom a priziva Žofri u 2025., ne kontam Da se navijači pitaju gledali bi parnjak visokih Bertans i Žofri jebeš mi sve, i odbranili bi svaki sedmi napad - možda, slučajno. Ta nostalgija je lepa, ali ubija.
m0k1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pored svega toga - Zofri je sigurno barem tri puta skuplji od Balse, tako da toliko pare za treceg centra su sulude. Nije bas da su pare problem blizancima, ali opet...
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 26 minutes ago, Coz29 said: Treći centar je jako važna uloga u ekipi, osigurač je za povrede, razne ispade igraca, probleme sa faulovima, daje dodatnu dubinu rosteru. Ako bi sastav KKPa bio ovo: Karlik, Nilikina, Milton, Vašington, Vanja, Sterling, Bonga, Parker, Poku, Dilan, Tajrik i pojačanje; Gde tačno vidiš tu prostor za trećeg centra koji uskače kad imamo probleme sa ličnim greškama? Mislim, generalno mi je teško da zamislim da 2 centra upadnu u problem sa faulovima, ali čak i u tom slučaju tu su dva igrača koji mogu to da pokriju na par minuta. Znači, treći centar nema sigurno mesto u 12, ne skida se. Samo u slučaju povrede ili nekog odmaranja igrača, može da upadne u 12. Ili možda misliš da treba da uskače u ekipu na račun Pokuševskog? Ja lično ne bi menjao Pokua za 3 Žofrija. Može ovaj da ne postane igrač i da nam ne vrati za uloženo, ali svakako da je dovoljno talentovan, mlad, donaći igrač, u koga vredi ulagati, više nego u ispovređivanog 35 godišnjaka. Edited 1 hour ago by realno *w
Shikamaru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedino gde mogu da zamislim dovođenje Žoa je umesto Dilana, dakle Parker, Poku Tajrik, X, Žo vs Parker, Poku, Dilan Tajrik, X složićemo se da je ovo drugo dosta modernija kombinacija visokih
fedor Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 39 minutes ago, Shikamaru said: Kuka se za defanzivnom peticom a priziva Žofri u 2025., ne kontam Da se navijači pitaju gledali bi parnjak visokih Bertans i Žofri jebeš mi sve, i odbranili bi svaki sedmi napad - možda, slučajno. Ta nostalgija je lepa, ali ubija. Neko konacno da kaze... Volim Zofrija kao brata, ali daleko je to od onog sto nam treba ako pricao o poziciji rezervnog centra koja nam gori trenutno. Mislim ja iskreno nemam nista protiv, cak sta vise voleo bi da dodje, ako je on voljan da igra za pribliznu lovu za koju je Balsa igrao i da se skida za Abu, a ovamo u EL bas kad zafali, ali niti je on spreman za to, niti je Zeljko nesto lud da radi opet sa njim. Zo, Bertans, Vesterman, pa i Veseli lagano ulazi u tu grupu, fantasticne uspomene, lepa prica, ali na tome treba da ostane jer se plasim da bi svaki sledeci eksperiment te vrste pokvario lepu sliku ili u nasim ocima ili u ocima nekog od tih igraca. 1
Elevator Operater Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Tajrik je sljaker, ludak, covek koji moze da okrene celu energiju tima, a zna i da bude DD masina. Ali ima i dalje podosta mana i izuzetno je labilan, neophodno je da za "drugog" centra imamo igraca najmanje jednakih vrlina, a ne bek-ap opciju u kvalitativnom smislu (nazalost, verujem da je limar pod bek-apom bas imao na umu igraca manjih kvaliteta, u toj izjavi). 1
ScepanScekicSto Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 31 minutes ago, Shikamaru said: Jedino gde mogu da zamislim dovođenje Žoa je umesto Dilana, dakle Parker, Poku Tajrik, X, Žo vs Parker, Poku, Dilan Tajrik, X složićemo se da je ovo drugo dosta modernija kombinacija visokih opcija 2, umesto x Serž i da zatvaramo radnju
Coz29 Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 39 minutes ago, realno *w said: Ako bi sastav KKPa bio ovo: Karlik, Nilikina, Milton, Vašington, Vanja, Sterling, Bonga, Parker, Poku, Dilan, Tajrik i pojačanje; Gde tačno vidiš tu prostor za trećeg centra koji uskače kad imamo probleme sa ličnim greškama? Mislim, generalno mi je teško da zamislim da 2 centra upadnu u problem sa faulovima, ali čak i u tom slučaju tu su dva igrača koji mogu to da pokriju na par minuta. Znači, treći centar nema sigurno mesto u 12, ne skida se. Samo u slučaju povrede ili nekog odmaranja igrača, može da upadne u 12. Ili možda misliš da treba da uskače u ekipu na račun Pokuševskog? Ja lično ne bi menjao Pokua za 3 Žofrija. Može ovaj da ne postane igrač i da nam ne vrati za uloženo, ali svakako da je dovoljno talentovan, mlad, donaći igrač, u koga vredi ulagati, više nego u ispovređivanog 35 godišnjaka. Sve ovo sto si napisao ima smisla samo ukoliko Poku u El moze makar nesto vise da doprinese u odnosu na prošlu sezonu. Iskreno bas bih voleo to, posebno sam navijao za njega kada igra na poziciji 5. @Shikamaruprosle godine da smo imali Bertansa umesto Majka, imali bismo sigurno koju pobedu vise. Jeste skuplji bio sigurno ali makar znas sta dobiješ. Ovako bačene pare u vetar.
Recommended Posts