ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Kad moze Lukasenku bilbord, moze i Zoranu "Kaće centar, Zoki?" Edited 5 hours ago by ScepanScekicSto 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.instagram.com/reel/DOG4h2bDDMF/?igsh=MXBlczhqaTRrMzNyeQ== najava za open air iduce nedelje
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Prošli prelazni rok je bio neizdrživ, svakodnevno bombardovanje tračevima sa svih strana, ali ovo mrtvilo ovog ljeta me baš bacilo u letargiju. Bukvalno sam se uželio onih glupih poraza i završnica na jednu loptu, eto dotle je došlo. 1 1
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kriziramo svi, samo neka krene sezona, jebes i centra i sve..
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Iduce nedelje open air napoljy protiv Paoka a a druga ce biti unutra protiv Zenita za vikend ide italija... jeb ga.. malo bar kosarke da gledamo... jedva cekam da vidim nove igrace... 1
Mrk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moram da bacim hejt za pripremne utakmice, smatram da nisu dovoljno kvalitetne provere. Virtus i Pao kao jedine EL ekipe, pritom Pao igra preko one stvari pripreme (videti pod proslo leto). Ono sto me jos vise nervira je sto letimo preko pola sveta u zavrsnom delu priprema. Razumem zasto se to radi ali ne razumem tajming.
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 46 minutes ago, Son_of_a_gun said: Prošli prelazni rok je bio neizdrživ, svakodnevno bombardovanje tračevima sa svih strana, ali ovo mrtvilo ovog ljeta me baš bacilo u letargiju. Bukvalno sam se uželio onih glupih poraza i završnica na jednu loptu, eto dotle je došlo. Kako ces samo brzo da se pokajes za ovo...🥲 7 minutes ago, Mrk said: Moram da bacim hejt za pripremne utakmice, smatram da nisu dovoljno kvalitetne provere. Virtus i Pao kao jedine EL ekipe, pritom Pao igra preko one stvari pripreme (videti pod proslo leto). Ono sto me jos vise nervira je sto letimo preko pola sveta u zavrsnom delu priprema. Razumem zasto se to radi ali ne razumem tajming. O ovome sam bas razmisljao. Komsije imaju neuporedivo jace pripremne meceve 7 minutes ago, Mrk said: Moram da bacim hejt za pripremne utakmice, smatram da nisu dovoljno kvalitetne provere. Virtus i Pao kao jedine EL ekipe, pritom Pao igra preko one stvari pripreme (videti pod proslo leto). Ono sto me jos vise nervira je sto letimo preko pola sveta u zavrsnom delu priprema. Razumem zasto se to radi ali ne razumem tajming. O ovome sam bas razmisljao. Komsije imaju neuporedivo jace pripremne meceve
MikiMilane Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Novak Manojlović, košarkaš KK Bosne i U18 reprezentacije 🇧🇦, navodno na radaru KKP i Mege.
Recommended Posts