realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 33 minutes ago, Elevator Operater said: Pao, Oly, Real, Bajern, Hapoel. Domacinstva kada smo nogobuljirani iz Arene 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ 3 spektakla i 2 direktna konkurenta. Katastrofa.
wrach Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ja i dalje ne mogu da poverujem u to. Zapravo jedva cekam magije prislonickog prodavca da objasne kako je to do jaja i kako treba kupiti sezonsku po jos vecoj ceni. Edited 5 hours ago by wrach 1
Son_of_a_gun Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Imam jednu teoriju po kojoj je pošumljeni namjerno agitovao za ovakav raspored jer sad može da isprodaje karte za ove utakmice u Beču, Berlinu, Cirihu, Minhenu i gdje sve ne. Godišnje neće da budu jeftinije zbog ovog sigurno. Vidjećemo gdje ćemo igrati ove utakmice pa će nam se kazati samo. 4
pendulum Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Odakle je ta informacija pošto se provlačilo sve vreme da tri utakmice ne igramo kod kuće? Drugo, bilo je priče oko cene sezonske u vezi sa ovim manjom utakmica. Ljudi zaboravljaju da je ove godine 20 timova u ligi, te imamo 38 kola odnosno 19 kod kuće za razliku od 17 prethodne sezone. Ako ostane da se igraju tri tekme van to je onda samo -1 u odnosu na prošlu tako da će Ostoja moći da opravda cenu sezonske na istom nivou +5-10% poskupljenja na ime inflacije ili tako nečega. Dodatno moći će da izmuzu solidne pare od gastosa plus verujem da će sezonske važiti za sve koji budu želeli da idu iz Srbije. Verujem i ja da smo mi delimično agitovali da nam neke tekme upadnu kao domaćinima da bi se ostvarili ovakvi planovi. Komšije su sa druge strane organizovale raspored tako da imaju samo jedno domaćinstvo u tom periodu i to jedno će odraditi u Pioniru. EDIT: Evo i te tri tekme: PAO i Real su 5.2. i 13.2. a prvenstvo u vaterpolu se završava 25.1.2026. tako da ne vidim razlog zašto ova dva domaćinstva ne bismo imali u Areni? Edited 4 hours ago by pendulum
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izvinjavam se ako sam lose interpretirao, ali neko je tvrdio da januar i pola februara necemo imati Arenu, pa sam po tome izvukao podatke. 1
Klipan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako se ne varam, bilo je neke price oko toga koliko im je vremena potrebno da se Arena pretvori u kupaliste i posle toga opet vrati u namenu za kosarku, pa je mozda zbog toga i prica o potencijalno 5 utakmica. Licno nemam predstave koliko im je vremena potrebno pre i posle vaterpola da pripreme Arenu.
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Klipan said: Licno nemam predstave koliko im je vremena potrebno pre i posle vaterpola da pripreme Arenu. 2016. godine kada se takodje pravio bazen u Areni, poceli su radovi pre nove godine, 27.12. cini mi se i zavrseni 04.01. (treba uzeti u obzir da je verovatno bilo barem 1 dan odmora od radova zbog Nove Godine). A punjenje vode i inicijalno zagrevanje traje dan i po. Ukupno ~10 dana.
pendulum Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ima i info o tome. Quote To znači da bi Partizan i Crvena zvezda ako ostanu deo elite više od mesec dana morali da igraju kao domaćin negde drugde, a ne u Beogradskoj areni, koja kako Nova.rs saznaje neće biti na raspolaganju za košarku od 26. decembra ove godine do 1. februara sledeće usled montaže i demontaže bazena i svega pratećeg. Mi 26.12. igramo sa Makabijem u Areni, nakon čega kreće ta montaža. PAO je 5.2. tako da bi do te tekme trebalo sve da bude spremno.
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 12 minutes ago, Klipan said: Ako se ne varam, bilo je neke price oko toga koliko im je vremena potrebno da se Arena pretvori u kupaliste i posle toga opet vrati u namenu za kosarku, pa je mozda zbog toga i prica o potencijalno 5 utakmica. Licno nemam predstave koliko im je vremena potrebno pre i posle vaterpola da pripreme Arenu. Evropsko prvenstvo u vaterpolu 2016. je trajalo od 10. do 23. januara. Bazen je počeo da se postavlja 27. decembra i radilo se do 4. januara. Znači, devet dana. Punjenje vodom i zagrevanje je trajalo 36 sati. Dan ipo. Sve ukupno 11 dana. Demontaža bazena traje četiri dana. Sve ovo imate na https://starkarena.co.rs/lat/common-7474/ Evropsko prvenstvo u vaterpolu 2026. se održava od 10. do 25. januara. Posle toga još četiri dana da se demontira bazen i još par dana da se vrate parket i koševi. Računica je laka. Edited 2 hours ago by Stiletto 1
pendulum Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Inače Beč deluje kao idealna opcija. Imaju neku halu za 15ak hiljada ljudi. Pun je naših gastosa. Relativno blizu je i ovima koji bi došli iz Nemačke i Švice a nije daleko ni nama iz Srbije tako da verujem da bi bila puna hala. Cirih je ok opcija za celu dijasporu ali je nama odavde daleko. Minhen bi isto bio pun ali kapiram da bi tamo bio problem sa terminom zbog Bajerna tako da ne verujem da je opcija. Da imaju muda, stavili bi domaćinstvo Oliju u Solun. To bi bio šou 🙂 4 1
goofy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago imam u vikendici montažni bazen 4m kol'ko košta ovaj, samo da mi prebace u dvorište? mada, morao bih da posečem silna stabla šljive, pa mi se baš i ne isplati...
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Beč i ta hala sa kapacitetom od 15k zvuce kao najmanje zlo, a čeka nas i duplo kolo kao domaćine van Bg. A živ nisam da vidim kakav sistem će se napraviti da se prednost da sezoncima koji hoće da uče putuju i kako će se potvrđivati dolasci istih. Naravno, nazadnjak se već sada moli svim bogovima da sezonci doputuju u što manjem broju, kako bi ubrao čist i svež keš za tih nekoliko mečeva.
pendulum Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bilo je takvih nekih situacija u prošlosti recimo sa TOP16 fazom. Nije to komplikovano da se sprovede. Da se recimo mogućnost sezoncima da se prijave i preuzmu karte za tekmu. Sve ostalo se pusti u slobodnu prodaju.
TripleJ Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago (edited) 2 hours ago, Elevator Operater said: Beč i ta hala sa kapacitetom od 15k zvuce kao najmanje zlo, a čeka nas i duplo kolo kao domaćine van Bg. A živ nisam da vidim kakav sistem će se napraviti da se prednost da sezoncima koji hoće da uče putuju i kako će se potvrđivati dolasci istih. Naravno, nazadnjak se već sada moli svim bogovima da sezonci doputuju u što manjem broju, kako bi ubrao čist i svež keš za tih nekoliko mečeva. Postoji jednostavniji scenario, ako vec limar planira domacinstva van BG-a, sezonske karte ce se prodavati samo za utakmice koje se igraju u BG-u. Shodno tome moze biti neke korekcije cene istih. Prednost kupovine ulaznica van BG-a bi se dala sezoncima. I to je to. Edited 15 minutes ago by TripleJ
Recommended Posts