dissolvius Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 14 minutes ago, Dzo23 said: A šta sa Dilanom? opet je p'jan! 1
Elevator Operater Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 24 minutes ago, Dzo23 said: A šta sa Dilanom? Rekao je "dooobar centar". 1
Coz29 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Meni je Milton igrac sličan Elajdzi Brajanu. Nista ne radi specijalno dobro, ali je vise nego solidan u svemu. Veliko i jako telo. Procenti za 3 ce sigurno biti bolji nego u NBA, meni je na prodoru jak, u El to moze malo vise doci do izražaja. Slažem se sa @SteveFrancis#3Milton nije game changer, njegov individualni učinak nas nece odvesti na f4, on nije igrac koji ce promeniti sezonu, ali mislim da moze biti jako bitan sraf u ekipi koja želi borbu za play off. Ono sto ja ocekujem od njega je da bude nesto sto ameri zovu najbolji 6 igrac.
ScepanScekicSto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Mozzart pise da Nilikina verovatno ostaje Sta znam, meni nije iznenadjenje... on je ono sto se trazi od back up pleja... e sad da li ce biti zdrav...
Barkley#34 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 hours ago, zorex said: ove možemo da se nadamo jahanju 1
Coz29 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 17 minutes ago, ScepanScekicSto said: Mozzart pise da Nilikina verovatno ostaje Sta znam, meni nije iznenadjenje... on je ono sto se trazi od back up pleja... e sad da li ce biti zdrav... Pbg.news u komentaru ostavio da nećemo srljati, ukoliko iskoči igrac za koga bi mislili da je upgrade u odnosu na Nilikinu tek onda ćemo reagovati. Mocarti samo prepisuju
Jakob Aman Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Uz dobru 5icu, biće ovo po imenima sigurno najjači tim Partizana ikada.
jedibojan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ako nista, midrange is back on the menu. Pozdravljam to. Sto se tice optimizma, bio sam veoma zadovoljan potpisima Kaminskog i PJ-a, tako da ovaj put obazrivije. Razlika je sto su njih dvojica tada menjali nosioce a sada se radi cista nadogradnja
Xpert Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 minutes ago, jedibojan said: Sto se tice optimizma, bio sam veoma zadovoljan potpisima Kaminskog i PJ-a, tako da ovaj put obazrivije. Kaminsky, kao i Davies su bili nacrtani neuspesi. Igraci u slobodnom padu sa karijerom. Nije bilo trika da uspe. Plus jeziva odbrana ovog prvog. 1
Jakob Aman Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nadam se da je Oskar Cibve igrac koji se ceka. Da se konačno i meni ispuni želja da na 5ici imamo vrhunskog skakaca, posle niza igrača na toj poziciji kojima je to bila misaona imenica. 1
Jakob Aman Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Imam osećaj da će i Nilikina otići. I to bi bilo ok.
TripleJ Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 hours ago, Jakob Aman said: Imam osećaj da će i Nilikina otići. I to bi bilo ok. ja sam skroz ok i da ostane, na ovu bekovsku liniju, fali neki defanzivac pa makar i odigrao 20 tekmi u el od 38. jos centar, i da zatvaramo prelazni rok topic koji nismo ni otvorili. 1
SteveFrancis#3 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Inace, pohvaljujem ovaj mali zaokret i gledanje ka igracima koji nisu klasicne vec izandjale menadzerske kombine iz sad vec sterilne bare kakvo je postalo evropsko kosarkasko trziste. Vec nekoliko godina pisem o potrebi za injekcijom kvaliteta spolja i ovo jeste put ka tome. Mozda personalno neki igrac ne bi bio moj prvi izbor, ali to ne znaci da se treba vratiti rezciklazi nekih standardnih ojebina, da oprostite na mom dosta losem svedskom. Tu ce tzv. sporcki sektor dobiti jedan diskretan head-nod, znaci ugao od najvise 30°. Za vise mora ipak malo ozbiljnije da se pristupi i svrsenim studentima. 1 1
Recommended Posts