Shikamaru Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ostoja i njegovi projekti i putoševstvovanja po inostranstvu nek se nose u tri pičke lepe materine (izvinjavam se al boljih reči nema pokušavam već 5 minuta da smislim) Dakle mi ćemo preko mesec dana biti van BGa (po svemu sudeći Beč), pritom ne znam jel plan i ABA mečeve igrati tamo? Čak je verovatno i bolja opcija da jeste nek se tamo skuće a ne da se svako malo na ova putovanja još ubaci relacija Beč - BG i nazad da bi se ABA igrala u Pioniru. Još najgore od svega mi je kad izađe i kaže "Mi smo planirali neke utakmice van Srbije" Nisi ti ništa planirao majstore nego si izbačen ko poslednje govno i sad pokušavaš da se opereš. A kurčio si se i proklamovao prvenstvo zakupa kad se prešlo u Arenu, vidim.. I kad sam već ušao u rent, i za ovu Australiju mu pozdravim familiju. Nedelju dana pre početka prvenstva ti putuješ na kraj sveta da bi se zajebavao sa Nejtom Džavaijem i Alexom Marićem, pa dakle... Mnogo više psovki bi upotrebio ali ajde, možda i deca čitaju. 2
Shikamaru Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Da dodam, ovaj rent nema nikakve veze sa dijasporom koja je nebrojano puta dokazala vernost i sposobnost da napravi domaći parket svuda po Evropi. Ne sumnjam da će tamo biti spektakl, ovo je posvećeno predsedniku nam i njegovim lažima i manipulacijama, gde zarad profita preti da nam usere sezonu
Barkley#34 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Četiri vezana gostovanja od 3. do 6. kola i četiri poslednje utakmice u Beogradu. 1
Marvin Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Moze i u Berlinu jedna tekma, taman nemamo Albu vise Ostoja cuj me, je*o Minhen i imigraciju iz '68 4
ChrisJudd Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nije loš rapored, dosta ovih timova sa novim igračima su nam protivnici u prvih mesec dana. Da iskoristimo to i na kraju oktobra budemo preko 50% 1
VISOKOLETAC Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 27 minutes ago, Shikamaru said: I kad sam već ušao u rent, i za ovu Australiju mu pozdravim familiju. Nedelju dana pre početka prvenstva ti putuješ na kraj sveta da bi se zajebavao sa Nejtom Džavaijem i Alexom Marićem, pa dakle... Mnogo više psovki bi upotrebio ali ajde, možda i deca čitaju. Ovo vam i nije tako los potez, jer se za Australiju leti preko Dubaija, a to vam je i prvo kolo. Jedino sto ce vas dzet leg razvaliti za drugu utakmicu protiv Armanija.
Shikamaru Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 8 dana je između te dve tekme, sumnjam da će se ići pravo za Dubai. Izgubiš sav profit ako platiš hotel u Dubaiju toliko Ne znamo ni kad ABA počinje, mada zbog smanjenog broja utakmica u regularnom delu kapiram da će posle EL početi
odupri se ludilu Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Pa mislim ovu protiv Bajerna možemo i u Minhenu biti domaćini. Kao da nismo do sada imali taj osjećaj. Dobar je raspored u jednu ruku, a u drugu se može neko ...
VISOKOLETAC Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 24 minutes ago, Shikamaru said: 8 dana je između te dve tekme, sumnjam da će se ići pravo za Dubai. Izgubiš sav profit ako platiš hotel u Dubaiju toliko Ne znamo ni kad ABA počinje, mada zbog smanjenog broja utakmica u regularnom delu kapiram da će posle EL početi Mislis da je ok da se leti Australia-Dubai-Beograd, a onda posle 3 dana opet 5 i po sati za Dubai i nazad odmah, jer imas Armani posle dva dana.
TripleJ Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 34 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ovo vam i nije tako los potez, jer se za Australiju leti preko Dubaija, a to vam je i prvo kolo. Jedino sto ce vas dzet leg razvaliti za drugu utakmicu protiv Armanija. Pa nece ako na vreme krenu za Dubai, par dana pred utakmicu direkt u Dubai iz Austrailje, ide lagano navikavanje. Posle toga je razlika izmadju nas i Dubaija samo 2h.
Shikamaru Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mislis da je ok da se leti Australia-Dubai-Beograd, a onda posle 3 dana opet 5 i po sati za Dubai i nazad odmah, jer imas Armani posle dva dana. Ne mislim ja da je to ok, ja se slažem da bi to bilo pametno Al se kladim da neće biti tako 1
Stiletto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, Marvin said: Evo kompletnog rasporeda: 02-Oct-25 vs EA7 Emporio Armani Milan 09-Oct-25 vs Anadolu Efes Istanbul 15-Oct-25 @ Real Madrid 17-Oct-25 @ Baskonia Vitoria Gasteiz 07-Nov-25 @ Olympiacos Piraeus 11-Nov-25 @ AS Monaco 14-Nov-25 vs LDLC ASVEL Villeurbanne 21-Nov-25 vs Fenerbahce Beko Istanbul 25-Nov-25 @ Panathinaikos Athens 04-Dec-25 @ FC Bayern Munich 12-Dec-25 vs Crvena Zvezda Meridianbet 17-Dec-25 @ Virtus Bologna 19-Dec-25 @ Zalgiris Kaunas 26-Dec-25 vs Maccabi Rapyd Tel Aviv 30-Dec-25 @ Valencia Basket 06-Jan-26 @ AS Monaco 09-Jan-26 vs FC Barcelona 16-Jan-26 @ Olympiacos Piraeus 20-Jan-26 vs FC Bayern Munich 23-Jan-26 @ Hapoel IBI Tel Aviv 29-Jan-26 @ EA7 Emporio Armani Milan 05-Feb-26 vs Panathinaikos Athens 13-Feb-26 vs Real Madrid 25-Feb-26 @ Fenerbahce Beko Istanbul 05-Mar-26 vs Dubai Basketball 12-Mar-26 @ Virtus Bologna 19-Mar-26 vs Paris Basketball 24-Mar-26 @ LDLC ASVEL Villeurbanne 27-Mar-26 @ FC Barcelona 02-Apr-26 @ Crvena Zvezda Meridianbet 08-Apr-26 vs Anadolu Efes Istanbul 10-Apr-26 vs Zalgiris Kaunas 16-Apr-26 vs Baskonia Vitoria‑ z Preskočio si par kola, ovo je pravi raspored: 1. kolo, 30. septembar: Dubai – Partizan 2. kolo, 02. oktobar: Partizan – Olimpija Milano 3. kolo, 09. oktobar: Partizan – Anadolu Efes 4. kolo, 15. oktobar: Real Madrid – Partizan 5. kolo, 17. oktobar: Baskonija – Partizan 6. kolo, 24. oktobar: Partizan – Pariz 7. kolo, 29. oktobar: Hapoel – Partizan 8. kolo, 31. oktobar: Partizan – Barselona 9. kolo, 07. novembar: Olimpijakos – Partizan 10. kolo, 11. novembar: Partizan – Monako 11. kolo, 14. novembar: Asvel – Partizan 12. kolo, 21. novembar: Partizan – Fenerbahče 13. kolo, 25. novembar: Panatinaikos – Partizan 14. kolo, 04. decembar: Bajern Minhen – Partizan 15. kolo, 12. decembar: Partizan – Crvena zvezda 16. kolo, 17. decembar: Partizan – Virtus 17. kolo, 19. decembar: Žalgiris – Partizan 18. kolo, 26. decembar: Partizan – Makabi 19. kolo, 30. decembar: Valensija – Partizan 20. kolo, 06. januar: Monako – Partizan 21. kolo, 09. januar: Barselona – Partizan 22. kolo, 16. januar: Partizan – Olimpijakos 23. kolo, 20. januar: Partizan – Bajern 24. kolo, 23. januar: Partizan – Hapoel 25. kolo, 29. januar: Olimpija – Partizan 26. kolo, 03. februar: Makabi – Partizan 27. kolo, 05. februar: Partizan – Panatinaikos 28. kolo, 13. februar: Partizan – Real Madrid 29. kolo, 25. februar: Fenerbahče – Partizan 30. kolo, 05. mart: Partizan – Dubai 31. kolo, 12. mart: Virtus – Partizan 32. kolo, 19. mart: Pariz – Partizan 33. kolo, 24. mart: Partizan – Asvel 34. kolo, 27. mart: Partizan – Valensija 35. kolo, 02. april: Crvena zvezda – Partizan 36. kolo, 08. april: Efes – Partizan 37. kolo, 10. april: Partizan – Žalgiris 38. kolo, 16. april: Partizan – Baskonija 2
DameTime Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago 3 hours ago, Shikamaru said: Ostoja i njegovi projekti i putoševstvovanja po inostranstvu nek se nose u tri pičke lepe materine (izvinjavam se al boljih reči nema pokušavam već 5 minuta da smislim) Dakle mi ćemo preko mesec dana biti van BGa (po svemu sudeći Beč), pritom ne znam jel plan i ABA mečeve igrati tamo? Čak je verovatno i bolja opcija da jeste nek se tamo skuće a ne da se svako malo na ova putovanja još ubaci relacija Beč - BG i nazad da bi se ABA igrala u Pioniru. Meni je ovo čak kul. Biće impresivnije kad napravimo niz pobeda. A i taman imam izgovor da skoknem do Beča, pre ću tamo da prisustvujem utakmici nego u jbn Areni. 1 1
wrach Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ostaje da se vidi kako ce raspored vs dostupnost arene + pojacanja uticati na cenu sezonske
goofy Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 22 minutes ago, wrach said: Ostaje da se vidi kako ce raspored vs dostupnost arene + pojacanja uticati na cenu sezonske To je valjda jasno, poskupeće... 2
Jakob Aman Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Izbegnuta mina u vidu ovog midzeta iz Grčke. Savršen prelazni rok za sada.
Nate Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 30 minutes ago, Jakob Aman said: Izbegnuta mina u vidu ovog midzeta iz Grčke. Savršen prelazni rok za sada. Gde je presao?
Coz29 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Moglo je da se naslutiti odmah da je neka patka. Pored Vasingtona apsolutno nam nije potreban takav igrac. Vasington bi u Fiba LS postizao 35+ u proseku.
MC Thunder 2 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 9 hours ago, TripleJ said: Najgore moguce duplo kolo gde si kao domacin drugu a pre toga putujes 6 sati u jebeni Dubai :D. Al mozda uhvatimo Dubai neuigran tu prvu :). Pa to, mi smo poznati po super uigranosti na startu sezone. 🥲
Recommended Posts