Shikamaru Posted yesterday at 09:45 AM Posted yesterday at 09:45 AM Ostoja i njegovi projekti i putoševstvovanja po inostranstvu nek se nose u tri pičke lepe materine (izvinjavam se al boljih reči nema pokušavam već 5 minuta da smislim) Dakle mi ćemo preko mesec dana biti van BGa (po svemu sudeći Beč), pritom ne znam jel plan i ABA mečeve igrati tamo? Čak je verovatno i bolja opcija da jeste nek se tamo skuće a ne da se svako malo na ova putovanja još ubaci relacija Beč - BG i nazad da bi se ABA igrala u Pioniru. Još najgore od svega mi je kad izađe i kaže "Mi smo planirali neke utakmice van Srbije" Nisi ti ništa planirao majstore nego si izbačen ko poslednje govno i sad pokušavaš da se opereš. A kurčio si se i proklamovao prvenstvo zakupa kad se prešlo u Arenu, vidim.. I kad sam već ušao u rent, i za ovu Australiju mu pozdravim familiju. Nedelju dana pre početka prvenstva ti putuješ na kraj sveta da bi se zajebavao sa Nejtom Džavaijem i Alexom Marićem, pa dakle... Mnogo više psovki bi upotrebio ali ajde, možda i deca čitaju. 3
Shikamaru Posted yesterday at 09:50 AM Posted yesterday at 09:50 AM Da dodam, ovaj rent nema nikakve veze sa dijasporom koja je nebrojano puta dokazala vernost i sposobnost da napravi domaći parket svuda po Evropi. Ne sumnjam da će tamo biti spektakl, ovo je posvećeno predsedniku nam i njegovim lažima i manipulacijama, gde zarad profita preti da nam usere sezonu 1
Barkley#34 Posted yesterday at 09:54 AM Posted yesterday at 09:54 AM Četiri vezana gostovanja od 3. do 6. kola i četiri poslednje utakmice u Beogradu. 2
Marvin Posted yesterday at 09:55 AM Posted yesterday at 09:55 AM Moze i u Berlinu jedna tekma, taman nemamo Albu vise Ostoja cuj me, je*o Minhen i imigraciju iz '68 5
ChrisJudd Posted yesterday at 10:00 AM Posted yesterday at 10:00 AM Nije loš rapored, dosta ovih timova sa novim igračima su nam protivnici u prvih mesec dana. Da iskoristimo to i na kraju oktobra budemo preko 50% 1
VISOKOLETAC Posted yesterday at 10:17 AM Posted yesterday at 10:17 AM 27 minutes ago, Shikamaru said: I kad sam već ušao u rent, i za ovu Australiju mu pozdravim familiju. Nedelju dana pre početka prvenstva ti putuješ na kraj sveta da bi se zajebavao sa Nejtom Džavaijem i Alexom Marićem, pa dakle... Mnogo više psovki bi upotrebio ali ajde, možda i deca čitaju. Ovo vam i nije tako los potez, jer se za Australiju leti preko Dubaija, a to vam je i prvo kolo. Jedino sto ce vas dzet leg razvaliti za drugu utakmicu protiv Armanija.
Shikamaru Posted yesterday at 10:24 AM Posted yesterday at 10:24 AM 8 dana je između te dve tekme, sumnjam da će se ići pravo za Dubai. Izgubiš sav profit ako platiš hotel u Dubaiju toliko Ne znamo ni kad ABA počinje, mada zbog smanjenog broja utakmica u regularnom delu kapiram da će posle EL početi
odupri se ludilu Posted yesterday at 10:38 AM Posted yesterday at 10:38 AM Pa mislim ovu protiv Bajerna možemo i u Minhenu biti domaćini. Kao da nismo do sada imali taj osjećaj. Dobar je raspored u jednu ruku, a u drugu se može neko ...
VISOKOLETAC Posted yesterday at 10:51 AM Posted yesterday at 10:51 AM 24 minutes ago, Shikamaru said: 8 dana je između te dve tekme, sumnjam da će se ići pravo za Dubai. Izgubiš sav profit ako platiš hotel u Dubaiju toliko Ne znamo ni kad ABA počinje, mada zbog smanjenog broja utakmica u regularnom delu kapiram da će posle EL početi Mislis da je ok da se leti Australia-Dubai-Beograd, a onda posle 3 dana opet 5 i po sati za Dubai i nazad odmah, jer imas Armani posle dva dana.
TripleJ Posted yesterday at 10:53 AM Posted yesterday at 10:53 AM 34 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ovo vam i nije tako los potez, jer se za Australiju leti preko Dubaija, a to vam je i prvo kolo. Jedino sto ce vas dzet leg razvaliti za drugu utakmicu protiv Armanija. Pa nece ako na vreme krenu za Dubai, par dana pred utakmicu direkt u Dubai iz Austrailje, ide lagano navikavanje. Posle toga je razlika izmadju nas i Dubaija samo 2h.
Shikamaru Posted yesterday at 10:54 AM Posted yesterday at 10:54 AM 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mislis da je ok da se leti Australia-Dubai-Beograd, a onda posle 3 dana opet 5 i po sati za Dubai i nazad odmah, jer imas Armani posle dva dana. Ne mislim ja da je to ok, ja se slažem da bi to bilo pametno Al se kladim da neće biti tako 1
Stiletto Posted yesterday at 11:18 AM Posted yesterday at 11:18 AM 1 hour ago, Marvin said: Evo kompletnog rasporeda: 02-Oct-25 vs EA7 Emporio Armani Milan 09-Oct-25 vs Anadolu Efes Istanbul 15-Oct-25 @ Real Madrid 17-Oct-25 @ Baskonia Vitoria Gasteiz 07-Nov-25 @ Olympiacos Piraeus 11-Nov-25 @ AS Monaco 14-Nov-25 vs LDLC ASVEL Villeurbanne 21-Nov-25 vs Fenerbahce Beko Istanbul 25-Nov-25 @ Panathinaikos Athens 04-Dec-25 @ FC Bayern Munich 12-Dec-25 vs Crvena Zvezda Meridianbet 17-Dec-25 @ Virtus Bologna 19-Dec-25 @ Zalgiris Kaunas 26-Dec-25 vs Maccabi Rapyd Tel Aviv 30-Dec-25 @ Valencia Basket 06-Jan-26 @ AS Monaco 09-Jan-26 vs FC Barcelona 16-Jan-26 @ Olympiacos Piraeus 20-Jan-26 vs FC Bayern Munich 23-Jan-26 @ Hapoel IBI Tel Aviv 29-Jan-26 @ EA7 Emporio Armani Milan 05-Feb-26 vs Panathinaikos Athens 13-Feb-26 vs Real Madrid 25-Feb-26 @ Fenerbahce Beko Istanbul 05-Mar-26 vs Dubai Basketball 12-Mar-26 @ Virtus Bologna 19-Mar-26 vs Paris Basketball 24-Mar-26 @ LDLC ASVEL Villeurbanne 27-Mar-26 @ FC Barcelona 02-Apr-26 @ Crvena Zvezda Meridianbet 08-Apr-26 vs Anadolu Efes Istanbul 10-Apr-26 vs Zalgiris Kaunas 16-Apr-26 vs Baskonia Vitoria‑ z Preskočio si par kola, ovo je pravi raspored: 1. kolo, 30. septembar: Dubai – Partizan 2. kolo, 02. oktobar: Partizan – Olimpija Milano 3. kolo, 09. oktobar: Partizan – Anadolu Efes 4. kolo, 15. oktobar: Real Madrid – Partizan 5. kolo, 17. oktobar: Baskonija – Partizan 6. kolo, 24. oktobar: Partizan – Pariz 7. kolo, 29. oktobar: Hapoel – Partizan 8. kolo, 31. oktobar: Partizan – Barselona 9. kolo, 07. novembar: Olimpijakos – Partizan 10. kolo, 11. novembar: Partizan – Monako 11. kolo, 14. novembar: Asvel – Partizan 12. kolo, 21. novembar: Partizan – Fenerbahče 13. kolo, 25. novembar: Panatinaikos – Partizan 14. kolo, 04. decembar: Bajern Minhen – Partizan 15. kolo, 12. decembar: Partizan – Crvena zvezda 16. kolo, 17. decembar: Partizan – Virtus 17. kolo, 19. decembar: Žalgiris – Partizan 18. kolo, 26. decembar: Partizan – Makabi 19. kolo, 30. decembar: Valensija – Partizan 20. kolo, 06. januar: Monako – Partizan 21. kolo, 09. januar: Barselona – Partizan 22. kolo, 16. januar: Partizan – Olimpijakos 23. kolo, 20. januar: Partizan – Bajern 24. kolo, 23. januar: Partizan – Hapoel 25. kolo, 29. januar: Olimpija – Partizan 26. kolo, 03. februar: Makabi – Partizan 27. kolo, 05. februar: Partizan – Panatinaikos 28. kolo, 13. februar: Partizan – Real Madrid 29. kolo, 25. februar: Fenerbahče – Partizan 30. kolo, 05. mart: Partizan – Dubai 31. kolo, 12. mart: Virtus – Partizan 32. kolo, 19. mart: Pariz – Partizan 33. kolo, 24. mart: Partizan – Asvel 34. kolo, 27. mart: Partizan – Valensija 35. kolo, 02. april: Crvena zvezda – Partizan 36. kolo, 08. april: Efes – Partizan 37. kolo, 10. april: Partizan – Žalgiris 38. kolo, 16. april: Partizan – Baskonija 2
DameTime Posted yesterday at 12:54 PM Author Posted yesterday at 12:54 PM 3 hours ago, Shikamaru said: Ostoja i njegovi projekti i putoševstvovanja po inostranstvu nek se nose u tri pičke lepe materine (izvinjavam se al boljih reči nema pokušavam već 5 minuta da smislim) Dakle mi ćemo preko mesec dana biti van BGa (po svemu sudeći Beč), pritom ne znam jel plan i ABA mečeve igrati tamo? Čak je verovatno i bolja opcija da jeste nek se tamo skuće a ne da se svako malo na ova putovanja još ubaci relacija Beč - BG i nazad da bi se ABA igrala u Pioniru. Meni je ovo čak kul. Biće impresivnije kad napravimo niz pobeda. A i taman imam izgovor da skoknem do Beča, pre ću tamo da prisustvujem utakmici nego u jbn Areni. 1 1
wrach Posted yesterday at 12:57 PM Posted yesterday at 12:57 PM Ostaje da se vidi kako ce raspored vs dostupnost arene + pojacanja uticati na cenu sezonske
goofy Posted yesterday at 01:20 PM Posted yesterday at 01:20 PM 22 minutes ago, wrach said: Ostaje da se vidi kako ce raspored vs dostupnost arene + pojacanja uticati na cenu sezonske To je valjda jasno, poskupeće... 4
Jakob Aman Posted yesterday at 04:31 PM Posted yesterday at 04:31 PM Izbegnuta mina u vidu ovog midzeta iz Grčke. Savršen prelazni rok za sada.
Nate Posted yesterday at 05:02 PM Posted yesterday at 05:02 PM 30 minutes ago, Jakob Aman said: Izbegnuta mina u vidu ovog midzeta iz Grčke. Savršen prelazni rok za sada. Gde je presao?
Coz29 Posted yesterday at 05:19 PM Posted yesterday at 05:19 PM Moglo je da se naslutiti odmah da je neka patka. Pored Vasingtona apsolutno nam nije potreban takav igrac. Vasington bi u Fiba LS postizao 35+ u proseku.
MC Thunder 2 Posted yesterday at 07:03 PM Posted yesterday at 07:03 PM 9 hours ago, TripleJ said: Najgore moguce duplo kolo gde si kao domacin drugu a pre toga putujes 6 sati u jebeni Dubai :D. Al mozda uhvatimo Dubai neuigran tu prvu :). Pa to, mi smo poznati po super uigranosti na startu sezone. 🥲
Klipan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Off topic mode on: Ovaj upis je samo da nam tema ostane na prvoj strani tema na PDF-u. Off topic mode off. 2
Shonewizard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Istekao rok da nam neko iz NBA eventualno pokupi Karlika, Denzela i Bongu. 3
Recommended Posts