MC Thunder 2 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kod Ibake nije toliko do godina, koliko do toga da li mu se iole cima u odbrani. Ako ne (realno, ne), poyyy, zali boze fizikalija.
kendrick duckworth Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, Papanikolesku said: Uđem na topik, pročitam želje i poželim da ih nisam pročitao. Koji k se priželjkuje Ibaka stariji od svog ćaleta, pa će te da kukate cele sezone kako nije ono što je bio. Logično. Meni se baš priželjkuje neki veteran presence kad god pomislim na roster sledeće sezone, ali zaista je pitanje koji od takvih igrača bi ušli u neku skromniju rolu, za skromnije novce, čisto zbog sportskih i košarkaških motiva. Ibaka, Kozer, svaki od njih može da zabode daleko manje stresniju sredinu, bolju ili veću ulogu...
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja sam od tih sto prizeljkuju Ibaku trudim se da budem koliko toliko realan... treba nam snazan i iskusan centar... ofanzivni smo i vise nego pokriveni... a Ibaka svojim iskustvom pre svega moze da nam pomogne
VISOKOLETAC Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 31 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ja sam od tih sto prizeljkuju Ibaku trudim se da budem koliko toliko realan... treba nam snazan i iskusan centar... ofanzivni smo i vise nego pokriveni... a Ibaka svojim iskustvom pre svega moze da nam pomogne Pa sto onda Ibaku? On je iskusan, ali ofanzivan 🙂
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa jer u ponudi onih koji su nam dostupni, po mom misljenju bi nam on najbolje legao...
VISOKOLETAC Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 34 minutes ago, ScepanScekicSto said: Pa jer u ponudi onih koji su nam dostupni, po mom misljenju bi nam on najbolje legao... Ma ok, ja sam samo razumeo iz tvog posta da vam treba defanzivan centar, a on je sve samo ne dobar defanzivac. 1
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ibaka je sve samo ne ofanzivan centar. On je u svom primeu znao da bude strah i trepet po NBA terenima u defanzivi. Jbt.
VISOKOLETAC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 28 minutes ago, Don Dusko said: Ibaka je sve samo ne ofanzivan centar. On je u svom primeu znao da bude strah i trepet po NBA terenima u defanzivi. Jbt. Onda ga ocigledno nisi skoro gledao. Jbt.
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ibaka je u ovoj fazi defanzivno samo prisutan na terenu i kao takav više podseća na prošlosezonskog Ramba nego na sebe u prajmu. Ostali samo obrisi onoga što je bio 2 hours ago, kendrick duckworth said: Ibaka, Kozer, svaki od njih može da zabode daleko manje stresniju sredinu, bolju ili veću ulogu... Nisam baš siguran da Ibaka u bilo kom evroligašu može da bude startna petica, i da ima neku veću ulogu, bar u ovoj skupini koja puca na top10
Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kazu za Ibaku da trenira kao da ima 20 godina, u fazonu - prvi dolazi, poslednji odlazi. Pravi profesionalac. Ono "da li ce da se cima" ne ide u istoj recenici s njim. Ako je zdrav, ja dizem ruku pre Veselog i Zofrija.
Jakob Aman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Prvi dolazi, poslednji odlazi sa treninga. Na utakmicama se ne cima mnogo. Nešto mi se tu ne poklapa.
odupri se ludilu Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Daniel Outuru. Sta je s njim? Kao da sam negdje nekad procitao da je slobodan.
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ako nista drugo, bar su se ovi opametili pa nijedno ime nije izaslo zadnjih par dana ili nista ne radimo ili dobro krijemo Edited 5 hours ago by ScepanScekicSto 1
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 40 minutes ago, Jakob Aman said: Prvi dolazi, poslednji odlazi sa treninga. Na utakmicama se ne cima mnogo. Nešto mi se tu ne poklapa. Pa, crkao je na treningu. 14
fedor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Alek The Great said: Kazu za Ibaku da trenira kao da ima 20 godina, u fazonu - prvi dolazi, poslednji odlazi. Pravi profesionalac. Za Ramba su mi pricali istu pricu, kazu najspremniji u ekipi, uvek prvi i poslednji. Dominira na treningu sve ostale nase visoke kao da su deca. Odmah zamenik kapiteana, bla bla. Onda krene utakmica i Rambo se pretvori u pecarosa.
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Steta za ovog Nilikinu i sto je tako osetljiv 1
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 30 minutes ago, fedor said: Za Ramba su mi pricali istu pricu, kazu najspremniji u ekipi, uvek prvi i poslednji. Dominira na treningu sve ostale nase visoke kao da su deca. Odmah zamenik kapiteana, bla bla. Onda krene utakmica i Rambo se pretvori u pecarosa. Mozda da promenis izvor informacija. To se sigurno nije pricalo za Ramba.
VISOKOLETAC Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Zna li se nesto o ovim vestima za Ostetkovsog? To je nesto staro ili novo?
Recommended Posts