Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Papanikolesku said:

Uđem na topik, pročitam želje i poželim da ih nisam pročitao. Koji k se priželjkuje Ibaka stariji od svog ćaleta, pa će te da kukate cele sezone kako nije ono što je bio. Logično. 

Meni se baš priželjkuje neki veteran presence kad god pomislim na roster sledeće sezone, ali zaista je pitanje koji od takvih igrača bi ušli u neku skromniju rolu, za skromnije novce, čisto zbog sportskih i košarkaških motiva. Ibaka, Kozer, svaki od njih može da zabode daleko manje stresniju sredinu, bolju ili veću ulogu...

Posted

Ja sam od tih sto prizeljkuju Ibaku

trudim se da budem koliko toliko realan... treba nam snazan i iskusan centar... ofanzivni smo i vise nego pokriveni... a Ibaka svojim iskustvom pre svega moze da nam pomogne

Posted
31 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Ja sam od tih sto prizeljkuju Ibaku

trudim se da budem koliko toliko realan... treba nam snazan i iskusan centar... ofanzivni smo i vise nego pokriveni... a Ibaka svojim iskustvom pre svega moze da nam pomogne

Pa sto onda Ibaku? On je iskusan, ali ofanzivan 🙂

Posted
34 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Pa jer u ponudi onih koji su nam dostupni, po mom misljenju bi nam on najbolje legao...

Ma ok, ja sam samo  razumeo iz tvog posta da vam treba defanzivan centar, a on je sve samo ne dobar defanzivac.

• Like 1
Posted
28 minutes ago, Don Dusko said:

Ibaka je sve samo ne ofanzivan centar.

On je u svom primeu znao da bude strah i trepet po NBA terenima u defanzivi. Jbt.

Onda ga ocigledno nisi skoro gledao. Jbt.

Posted

Ibaka je u ovoj fazi defanzivno samo prisutan na terenu i kao takav više podseća na prošlosezonskog Ramba nego na sebe u prajmu. Ostali samo obrisi onoga što je bio

2 hours ago, kendrick duckworth said:

Ibaka, Kozer, svaki od njih može da zabode daleko manje stresniju sredinu, bolju ili veću ulogu...

Nisam baš siguran da Ibaka u bilo kom evroligašu može da bude startna petica, i da ima neku veću ulogu, bar u ovoj skupini koja puca na top10

Posted

Kazu za Ibaku da trenira kao da ima 20 godina, u fazonu - prvi dolazi, poslednji odlazi. Pravi profesionalac. Ono "da li ce da se cima" ne ide u istoj recenici s njim. Ako je zdrav, ja dizem ruku pre Veselog i Zofrija.

Posted
40 minutes ago, Jakob Aman said:

Prvi dolazi, poslednji odlazi sa treninga. Na utakmicama se ne cima mnogo.

Nešto mi se tu ne poklapa.

Pa, crkao je na treningu.

• Ha-ha 14
Posted
2 hours ago, Alek The Great said:

Kazu za Ibaku da trenira kao da ima 20 godina, u fazonu - prvi dolazi, poslednji odlazi. Pravi profesionalac. 

Za Ramba su mi pricali istu pricu, kazu najspremniji u ekipi, uvek prvi i poslednji. Dominira na treningu sve ostale nase visoke kao da su deca. Odmah zamenik kapiteana, bla bla. 
Onda krene utakmica i Rambo se pretvori u pecarosa. 

Posted
30 minutes ago, fedor said:

Za Ramba su mi pricali istu pricu, kazu najspremniji u ekipi, uvek prvi i poslednji. Dominira na treningu sve ostale nase visoke kao da su deca. Odmah zamenik kapiteana, bla bla. 
Onda krene utakmica i Rambo se pretvori u pecarosa. 

Mozda da promenis izvor informacija. To se sigurno nije pricalo za Ramba.