ScepanScekicSto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Apsolutno ne vidim logiku dovodjenja ovog igraca. Ali nikakvu. samo da kazem da Duejn i Majk zasluzuju sav moguci respekt za postovanje svojih obaveza. 11
jedibojan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Lepo je sto je direktor kss ipak dosao na tekmu 1 11
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kakva je situacija vezano za Nilikinu? Jel ostaje u klubu? Ne znam kakva je priroda povreda bila, jednom je bila prepona čini mi se. Loša sezona za njega, baksuzna. Ali ako nisu hronične povrede, on bi mogao da bude baš važan igrač u rotaciji. Može da čuva pozicije 1,2,3.
odupri se ludilu Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Poku: Nepodnošljiva lakoća loptanja pod obručljem 2
realno *w Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 25 minutes ago, JPM said: Kakva je situacija vezano za Nilikinu? Jel ostaje u klubu? Ne znam kakva je priroda povreda bila, jednom je bila prepona čini mi se. Loša sezona za njega, baksuzna. Ali ako nisu hronične povrede, on bi mogao da bude baš važan igrač u rotaciji. Može da čuva pozicije 1,2,3. Od 18/19 sezone, on je na proseku od oko 50% propuštenih tekmi u sezoni. Sezonu pre KKPa je odigrao 5 od 90 utakmica Niksa, sezonu pre toga propustio 35 utakmica... Veliki borac zaista, ali ne znam koliko se možeš nadati nekom hvatanju ritma, dokle god on ima 3-4 različite povrede godišnje. Recimo ova zadnja povreda, zbog koje je završio sezonu, je bila na zagrevanju. Kod nas je propustio 23 utakmica, još bar 5-6 je propalo zbog miminalne minutaže, nakon izlazaka iz povrede. 2
freethrow Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kao neko ko je od ove sezone odgledao bukvalno 4 utakmice, imam par pitanja. 1) kako je CZ uspela da ispadne od ove tužne skupine iz Subotice? 2) zašto Pokuševski nema 25-35 minuta po utakmici? 3) da li je Arijan Lakić toliko dobar kao što deluje ili toliko grozan kao što deluje?
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, freethrow said: 1) kako je CZ uspela da ispadne od ove tužne skupine iz Subotice? Ovo mogu da ti odgovorim. Tako što su pružili najkurcobolnije dve partije ikada viđene u našoj novijoj istoriji. Bukvalno su odigrali za zahvalnicu svi. 10 minutes ago, realno *w said: Od 18/19 sezone, on je na proseku od oko 50% propuštenih tekmi u sezoni. Sezonu pre KKPa je odigrao 5 od 90 utakmica Niksa, sezonu pre toga propustio 35 utakmica... Veliki borac zaista, ali ne znam koliko se možeš nadati nekom hvatanju ritma, dokle god on ima 3-4 različite povrede godišnje. Recimo ova zadnja povreda, zbog koje je završio sezonu, je bila na zagrevanju. Kod nas je propustio 23 utakmica, još bar 5-6 je propalo zbog miminalne minutaže, nakon izlazaka iz povrede. Šteta. Atletski deluje baš monstruozno. Očito genetski nije dobar materijal. A kakav mu je status u klubu?
Son_of_a_gun Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Moram i ja da bacim jedan hvalispjev za ovu djecu, plašio sam se da ih ne pojede trema i pritisak. Ova podrška sa tribina umije često da bude kontraproduktivna pogotovu kad se radi o mladim i neiskusnim igračima. Ispostaviće se da je bilo upravo suprotno, Spartak je ekipa koju je, i pored mnogo većeg iskustva, pojeo pritisak osvajanja trofeja, srljali su, solirali, promašili sve do pred kraj kad je bilo izvjesno da nema povratka. Poku ima nenormalno mnogo talenta i treba s njim raditi, vratiće se sve. Majk, ne znam šta reći, izgleda da je jako fin čova, poslušan radnik i sve, ali nije to kvalitet koji nam treba i i jbg, tu se priča završava. Dujan s druge strane je tempirana bomba i volio bih da pukne kod nas a ne na drugom kraju terena, i njemu treba ući u glavu i izmješati kockice. Kudos što rilja punom parom u takmičenju koje maltene nije ni nama bitno, vidi se da mu nedostaje sloboda i minuti. Rijetko pošten pristup za stranca. Klinci samo nek nastave ovako, ne bih ništa mijenjao kod njih. This is the way. 15
Klipan Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 8 hours ago, Coz29 said: https://www.instagram.com/p/DLOCnlvspmJ/?igsh=MWluaHE4ZW83MzhibA== Sad videh ovo.. Nisam ga ispratio ove sezone Ovo sto sam pogledao sada deluje kao Muhamed Ali za siromasne 😅 Brzac skraćeni koji pripaljuje iz svih pozicija i odlican je u tranziciji.. Vise mi deluje da je spin mada sad vidim da je info potekla opet iz Grčke od sdnagr koja je javila i za Jabarija Jbt, ovaj je sutnuo 63 trojke na 7 utakmica FIBA LS… Doduse, pogodio 29, sto je fascinantan procenat…ali opet jbt
Marvin Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sta ti je grobarska sreca: jedva docekas da ode Panter, doceka te sezona bez prve cetvorke. Onda docekas prvu cetvorku - al bude na poziciji Kevina Pantera. Joj Zeljko u grob ces me oterati! 5
MC Thunder 2 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nisam ocekivao pobedu, pa jos i ubedljivu. Ajd malo srece i da nas ne pojede taj pritisak sutra, pa da se deca i ludi Duan napiju (potonji se nije ni treznio).
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zna li ko, kakav ie ovaj Jabari mentalno? Jel budala, normalan?
MC Thunder 2 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nadam se i da stend ap komičar do kraja ovu seriju vodi hao glavni trener. Zasluzio je. Just now, ScepanScekicSto said: Zna li ko, kakav ie ovaj Jabari mentalno? Jel budala, normalan? Navodno svlacionica-friendly. 1
DameTime Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Željko razmišlja da se on i Bogdan Diklić skinu za G2, čisto da bude malo interesantnije. 2
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: Zna li ko, kakav ie ovaj Jabari mentalno? Jel budala, normalan? 4 minutes ago, MC Thunder 2 said: Nadam se i da stend ap komičar do kraja ovu seriju vodi hao glavni trener. Zasluzio je. Navodno svlacionica-friendly. Dosta toga se može pročitati na ovu tekmu i uglavnom sve se svodi na isto: da se radi o vrednom, mirnom i skromnom momku, posvećenom porodici. Inače, ćale mu je bio vrlo ozbiljan NBA igrač. 1 1
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Meni je npr iznenadjenje (priznajem trazio sam ga) sto nema nalog na instagramu... sto je da se razumemo apsolutno pozitivno 1
wrach Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, JPM said: Kakva je situacija vezano za Nilikinu? Jel ostaje u klubu? Ne znam kakva je priroda povreda bila, jednom je bila prepona čini mi se. Loša sezona za njega, baksuzna. Ali ako nisu hronične povrede, on bi mogao da bude baš važan igrač u rotaciji. Može da čuva pozicije 1,2,3. Bold: Iskreno, nisam ja nesto odusevljen njegovom defanzivom ove godine. Imao je sjajne momente, ali imao je i velike propuste, a ako je tako, ne mozes da se oslonis na njega ni da ce biti prisutan a i kad je prisutan ne mozes da se oslonis da ce da isporuci - pa jbg onda, mislim da je za zahvalnicu.
Igor_ Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 7 hours ago, EFT Reaver said: Razlika izmedju 9 i 10 godina je mizerna 15ak posto ... Sa 9 bi imao 200k penziju kad napuni 62,a sa 10 220-230k Nije tu sama poenta u toj razlici, svi jure tih 10 godina zbog zdravstvenog i jos nekih beneficija, ako se ne varam posle 10 godina cela porodica ima pravo na to.
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago https://www.instagram.com/p/DLPOGEFolJc/?igsh=MWljd2s1dDkxejF0MQ== po pbg.news Washington ostaje tj plan je da ostane
Son_of_a_gun Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bilo je izvjesno posle svega da će ostati, čak iako ga nisu prvobitno imali u planu zaslužio je da mu se da još jedna šansa. Što se Džabara tiče, sviđa mi se ova lockerroom friendly priča a isto tako mi se sviđa što se lik vratio posle dva acl-a, što pokazuje da je mentalno jak, mnogi su nestajali sa scene i posle jednog. Isto tako mu prolazi zenit karijere i sad je vjerovatno orjentisan više na osvajanje titula, što mi govori da će biti dosta motivisan kod nas a isto tako govori i o ambicijama kluba u narednom periodu. Da sam ovoliko secirao na medicinskom fakultetu mogao sam sad biti neki vrhunski hirurg a ne laprdalo na random košarkaškom forumu. 😁 6
božija noga Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Komšije srećan potpis. Prvi korak završen. Ispravite me mislim da je njegov agent rekao da razgovaraju sa vama.
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Malo koristih chatgpt da nadjem neke osnovne info o njemu... zanimljiv covek... Mormon... skroman, nema drustvene mreze, vegan... https://as.com/baloncesto/acb/jabari-parker-podria-haber-dejado-el-baloncesto-a-los-14-anos-n/?utm_source=chatgpt.com https://www.libertyballers.com/2013/8/13/4615766/the-case-for-tanking-jabari-parker-nba-draft-philadelphia-76ers?utm_source=chatgpt.com TELESPORT SKENER: Parker i Obradović – kakav je to pravi spoj!https://telesport.rs/2025/06/23/telesport-skener-parker-i-obradovic-kakav-je-to-pravi-spoj/
Gromovnik Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 22 hours ago, MC Thunder 2 said: Nisam ispratio te price da nam Sterling zavrsava Parkera, da li je fora ili je ovaj nas bio nesto u kontaktu sa Jabarijem. Ako nije cisto zezanje vec ovo drugo, briga manje za glavne baje diskusiju. I dalje sam 50-50 da li ce Karlik uopste ostati. Ako ostane, bice nekosarkaskih sranja oko njega, pre ili kasnije. Bg seljo-čobanizam pamti i osvetoljubiv je. Zar nisu Sterling i Dzabari bili u Milvokiju u isto vreme?
odupri se ludilu Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Bonga da ostane je sada prioritet. Biće Parkera ali Bongaća je teško pronaći u Jevropu. Vezao je ekipu ko super lepak. Edited 8 hours ago by odupri se ludilu 3
Recommended Posts