kendrick duckworth Posted June 17 Posted June 17 Komšije imaju Petruševa, a imaće i Odželeja i Kalinića u nekim kombinacijama, možda i Browna, i njih otpišite.
Alek The Great Posted June 17 Posted June 17 Nikad opustenije nisam ispratio nasu tekmu. Ako nista ovo takmicenje pokazuje na koga se (ne) moze racunati sledece sezone. Od 9 igraca koji su igrali 8 ima negativan +/-. Moze Duan da ubaci i 50, ali momak ima problem u glavi i nema mu pomoci. Iskreno se nadam da njega i Majka necemo gledati na jesen. 1
DameTime Posted June 17 Author Posted June 17 8 hours ago, fancy said: I hopla - Hezonja Pazi šta predlažeš Ne bih imala ništa protiv da nas zaobiđe taj metak.
Son_of_a_gun Posted June 17 Posted June 17 A dobro, ne bih baš hejtovao Dujana, peglao je ABA finale, pa je igrao prekjuče skoro cijelu tekmu, danas opet, stigao ga umor evidentno. I takav je bio najbolji danas, doduše konkurencija je bila tanka do nikakva. 3
fedor Posted June 17 Posted June 17 1 minute ago, Son_of_a_gun said: A dobro, ne bih baš hejtovao Dujana, peglao je ABA finale, pa je igrao prekjuče skoro cijelu tekmu, danas opet, stigao ga umor evidentno. I takav je bio najbolji danas, doduše konkurencija je bila tanka do nikakva. Izgleda da je prebildovao, svaka mu je poljubila prvi obruc 😄 Trecu ocekujem 45...
ScepanScekicSto Posted June 17 Posted June 17 https://www.instagram.com/p/DLA44_woe5S/?igsh=MW5rbG8xanJmMDZyNg== Valjda nije poku ozbiljnije povredjen u pm 1
jedibojan Posted June 17 Posted June 17 1 hour ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/p/DLA44_woe5S/?igsh=MW5rbG8xanJmMDZyNg== Valjda nije poku ozbiljnije povredjen u pm Brate, mora li i nakon sezone
fedor Posted June 17 Posted June 17 1 hour ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/p/DLA44_woe5S/?igsh=MW5rbG8xanJmMDZyNg== Valjda nije poku ozbiljnije povredjen u pm Ako jeste to ide na dusu kluba. Ili imas ili nemas stav, igras ili ne igras. Na ovaj nacin maltretiras trojicu igraca da nose sav teret utakmica svaka dva dana i naravno desi se ovo. 1
Shunsuke Nakamura Posted June 17 Posted June 17 Vašingtonu samo treba bolji šut za tri od ovih užasnih 25-26% da bude legitimni EL bek. Kroz karijeru je uvijek bio na oko 35-36%. Baš je realno da sledeće sezone to bude bolje i da se vrati u neku normalu. To je onda igrač za dvocifren broj poena u prosjeku. 3
TripleJ Posted June 18 Posted June 18 A sta kazete na zamenu Francuz za Francuza, Frank Stakleni za Cordinier-a Nesalomivog 🙂 ? 5
Alek The Great Posted June 18 Posted June 18 Posle ovoliko povreda Nateklinu tesko da neko uopste zeli u svom timu.
ScepanScekicSto Posted June 18 Posted June 18 51 minutes ago, TripleJ said: A sta kazete na zamenu Francuz za Francuza, Frank Stakleni za Cordinier-a Nesalomivog 🙂 ? paaa... odavno se prica za Coordiniea, daj jos jednog iz Virtusa da ga Zeljko ubije u pojam
Coz29 Posted June 18 Posted June 18 59 minutes ago, TripleJ said: A sta kazete na zamenu Francuz za Francuza, Frank Stakleni za Cordinier-a Nesalomivog 🙂 ? Ahhaha vrh opis 😅 Bio bi to ozbiljan upgrade
Marvin Posted June 18 Posted June 18 Ja samo nisam za zamenu Ife - Ajzea, treba nam bolji plej. Ako je umesto Frenkija ili Dujana ondak moze 1
Kosjan Willavić Posted June 18 Posted June 18 (edited) 12 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Vašingtonu samo treba bolji šut za tri od ovih užasnih 25-26% da bude legitimni EL bek. Kroz karijeru je uvijek bio na oko 35-36%. Baš je realno da sledeće sezone to bude bolje i da se vrati u neku normalu. To je onda igrač za dvocifren broj poena u prosjeku. Bas tako, on je partizanov nedovoljno otkljucan potencijal iz vise razloga. Pritom je izgleda dobar komad budale, te je ocigledno do njega dosta. Uz vise ozbiljnosti i posvecenosti, on je ozbiljan trpac za Evropu, gomila nekih bekova koji se sukljaju ovuda kao pecalbari bi dupe dali za njegov skill i kosgeterski instinkt. Covek je definicija one nase forumske macke u dzaku: ili je bas high reward, ili te proda kada ti najvise treba. Edited June 18 by Kosjan Willavić 2
MC Thunder 2 Posted June 18 Posted June 18 Lik je uspeo da se skroz otkljuca u onoj EL seriji vadjenja iz kanala, niko da ga zaustavi u prodoru...pa se zakljucao tako da nije do kraja EL sezone jedan jedini ulaz na kos izveo. Isto mu vazi i za odbranu. Ono protiv Pao u Areni, ja sam bio fasciniran kako hoce i kako ume. Kada je krenuo potop u napadu, krenuo je i u odbrani, brzi i glupi faulovi, ne moze svoju babu da sacuva. Ja sam za to da ostane i da vidimo hoce li biti Zoolander ili Zoolander 2 kvalitet igraca. 2
odupri se ludilu Posted June 18 Posted June 18 U načelu ja nisam da ostane jer kontam taj šut za tri se popravi ali glava.... Ali nešto me ipak vuče da sam za. A to je da je ovo njemu prva sezona u Evropi plus one igranke oko ugovora. Moguće je da bi u drugoj sezoni mogao biti mirniji u glavi i konačno da otključa taj potencijal. U toj varijanti a i bez nje Frenki nažalost mora ići. Valjao bi nam neki Jokubaitis tip igrača dovoljno mlad a ima iskustva u Evroligi može igrati odbranu a zna i da podijeli loptu. On je potpisao. Ima li šta iz Albe da se lešinari ili alicno
Coz29 Posted June 18 Posted June 18 https://www.instagram.com/p/DLCgvB6s81_/?igsh=dGFiZzNyejdzZjYw Ako je istina da je Oly na potezu, onda dolazi kod nas 😅
TripleJ Posted June 18 Posted June 18 2 hours ago, Alek The Great said: Posle ovoliko povreda Nateklinu tesko da neko uopste zeli u svom timu. Niko nije rekao da cemo bukvalno da se djoramo sa Virtusom, vise Frank out Cordinier in fazon.
MilošVB Posted June 18 Posted June 18 38 minutes ago, odupri se ludilu said: Ima li šta iz Albe da se lešinari ili alicno Italijanski Musa, Gabrijele Proćida. 3
odupri se ludilu Posted June 18 Posted June 18 (edited) 19 minutes ago, MilošVB said: Italijanski Musa, Gabrijele Proćida. Ali pre neki dan je uhvaćen na tribinama u Bolonji čini mi se na drugoj utakmici finala. Nadam se da se samo uželio košarke i da cijeni Duško da je Pajola bolji Edited June 18 by odupri se ludilu
Alek The Great Posted June 18 Posted June 18 1 hour ago, TripleJ said: Niko nije rekao da cemo bukvalno da se djoramo sa Virtusom, vise Frank out Cordinier in fazon. Znam na sta si mislio. Ali lik ima ugovor sa nama, nece raskinuti i ostati bez sigurne love koja nije bas za gsp i kikiriki. A i mi nismo u fazonu da trpamo igrace na gomilu.
Recommended Posts