kendrick duckworth Posted Tuesday at 04:48 PM Posted Tuesday at 04:48 PM Komšije imaju Petruševa, a imaće i Odželeja i Kalinića u nekim kombinacijama, možda i Browna, i njih otpišite.
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 05:24 PM Posted Tuesday at 05:24 PM Bice zanimljivo sta ce Barsa dolaskom Šengelie
Alek The Great Posted Tuesday at 07:23 PM Posted Tuesday at 07:23 PM Nikad opustenije nisam ispratio nasu tekmu. Ako nista ovo takmicenje pokazuje na koga se (ne) moze racunati sledece sezone. Od 9 igraca koji su igrali 8 ima negativan +/-. Moze Duan da ubaci i 50, ali momak ima problem u glavi i nema mu pomoci. Iskreno se nadam da njega i Majka necemo gledati na jesen. 1
DameTime Posted Tuesday at 07:25 PM Author Posted Tuesday at 07:25 PM 8 hours ago, fancy said: I hopla - Hezonja Pazi šta predlažeš Ne bih imala ništa protiv da nas zaobiđe taj metak.
Son_of_a_gun Posted Tuesday at 07:31 PM Posted Tuesday at 07:31 PM A dobro, ne bih baš hejtovao Dujana, peglao je ABA finale, pa je igrao prekjuče skoro cijelu tekmu, danas opet, stigao ga umor evidentno. I takav je bio najbolji danas, doduše konkurencija je bila tanka do nikakva. 3
fedor Posted Tuesday at 07:33 PM Posted Tuesday at 07:33 PM 1 minute ago, Son_of_a_gun said: A dobro, ne bih baš hejtovao Dujana, peglao je ABA finale, pa je igrao prekjuče skoro cijelu tekmu, danas opet, stigao ga umor evidentno. I takav je bio najbolji danas, doduše konkurencija je bila tanka do nikakva. Izgleda da je prebildovao, svaka mu je poljubila prvi obruc 😄 Trecu ocekujem 45...
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 07:39 PM Posted Tuesday at 07:39 PM https://www.instagram.com/p/DLA44_woe5S/?igsh=MW5rbG8xanJmMDZyNg== Valjda nije poku ozbiljnije povredjen u pm 1
jedibojan Posted Tuesday at 08:43 PM Posted Tuesday at 08:43 PM 1 hour ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/p/DLA44_woe5S/?igsh=MW5rbG8xanJmMDZyNg== Valjda nije poku ozbiljnije povredjen u pm Brate, mora li i nakon sezone
fedor Posted Tuesday at 09:25 PM Posted Tuesday at 09:25 PM 1 hour ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/p/DLA44_woe5S/?igsh=MW5rbG8xanJmMDZyNg== Valjda nije poku ozbiljnije povredjen u pm Ako jeste to ide na dusu kluba. Ili imas ili nemas stav, igras ili ne igras. Na ovaj nacin maltretiras trojicu igraca da nose sav teret utakmica svaka dva dana i naravno desi se ovo. 1
Shunsuke Nakamura Posted Tuesday at 10:00 PM Posted Tuesday at 10:00 PM Vašingtonu samo treba bolji šut za tri od ovih užasnih 25-26% da bude legitimni EL bek. Kroz karijeru je uvijek bio na oko 35-36%. Baš je realno da sledeće sezone to bude bolje i da se vrati u neku normalu. To je onda igrač za dvocifren broj poena u prosjeku. 3
TripleJ Posted Wednesday at 08:21 AM Posted Wednesday at 08:21 AM A sta kazete na zamenu Francuz za Francuza, Frank Stakleni za Cordinier-a Nesalomivog 🙂 ? 5
Alek The Great Posted Wednesday at 09:06 AM Posted Wednesday at 09:06 AM Posle ovoliko povreda Nateklinu tesko da neko uopste zeli u svom timu.
ScepanScekicSto Posted Wednesday at 09:14 AM Posted Wednesday at 09:14 AM 51 minutes ago, TripleJ said: A sta kazete na zamenu Francuz za Francuza, Frank Stakleni za Cordinier-a Nesalomivog 🙂 ? paaa... odavno se prica za Coordiniea, daj jos jednog iz Virtusa da ga Zeljko ubije u pojam
Coz29 Posted Wednesday at 09:22 AM Posted Wednesday at 09:22 AM 59 minutes ago, TripleJ said: A sta kazete na zamenu Francuz za Francuza, Frank Stakleni za Cordinier-a Nesalomivog 🙂 ? Ahhaha vrh opis 😅 Bio bi to ozbiljan upgrade
Marvin Posted Wednesday at 09:25 AM Posted Wednesday at 09:25 AM Ja samo nisam za zamenu Ife - Ajzea, treba nam bolji plej. Ako je umesto Frenkija ili Dujana ondak moze 1
Kosjan Willavić Posted Wednesday at 10:48 AM Posted Wednesday at 10:48 AM (edited) 12 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Vašingtonu samo treba bolji šut za tri od ovih užasnih 25-26% da bude legitimni EL bek. Kroz karijeru je uvijek bio na oko 35-36%. Baš je realno da sledeće sezone to bude bolje i da se vrati u neku normalu. To je onda igrač za dvocifren broj poena u prosjeku. Bas tako, on je partizanov nedovoljno otkljucan potencijal iz vise razloga. Pritom je izgleda dobar komad budale, te je ocigledno do njega dosta. Uz vise ozbiljnosti i posvecenosti, on je ozbiljan trpac za Evropu, gomila nekih bekova koji se sukljaju ovuda kao pecalbari bi dupe dali za njegov skill i kosgeterski instinkt. Covek je definicija one nase forumske macke u dzaku: ili je bas high reward, ili te proda kada ti najvise treba. Edited Wednesday at 10:48 AM by Kosjan Willavić 2
MC Thunder 2 Posted Wednesday at 10:59 AM Posted Wednesday at 10:59 AM Lik je uspeo da se skroz otkljuca u onoj EL seriji vadjenja iz kanala, niko da ga zaustavi u prodoru...pa se zakljucao tako da nije do kraja EL sezone jedan jedini ulaz na kos izveo. Isto mu vazi i za odbranu. Ono protiv Pao u Areni, ja sam bio fasciniran kako hoce i kako ume. Kada je krenuo potop u napadu, krenuo je i u odbrani, brzi i glupi faulovi, ne moze svoju babu da sacuva. Ja sam za to da ostane i da vidimo hoce li biti Zoolander ili Zoolander 2 kvalitet igraca. 2
odupri se ludilu Posted Wednesday at 11:11 AM Posted Wednesday at 11:11 AM U načelu ja nisam da ostane jer kontam taj šut za tri se popravi ali glava.... Ali nešto me ipak vuče da sam za. A to je da je ovo njemu prva sezona u Evropi plus one igranke oko ugovora. Moguće je da bi u drugoj sezoni mogao biti mirniji u glavi i konačno da otključa taj potencijal. U toj varijanti a i bez nje Frenki nažalost mora ići. Valjao bi nam neki Jokubaitis tip igrača dovoljno mlad a ima iskustva u Evroligi može igrati odbranu a zna i da podijeli loptu. On je potpisao. Ima li šta iz Albe da se lešinari ili alicno
Coz29 Posted Wednesday at 11:34 AM Posted Wednesday at 11:34 AM https://www.instagram.com/p/DLCgvB6s81_/?igsh=dGFiZzNyejdzZjYw Ako je istina da je Oly na potezu, onda dolazi kod nas 😅
TripleJ Posted Wednesday at 11:34 AM Posted Wednesday at 11:34 AM 2 hours ago, Alek The Great said: Posle ovoliko povreda Nateklinu tesko da neko uopste zeli u svom timu. Niko nije rekao da cemo bukvalno da se djoramo sa Virtusom, vise Frank out Cordinier in fazon.
MilošVB Posted Wednesday at 11:50 AM Posted Wednesday at 11:50 AM 38 minutes ago, odupri se ludilu said: Ima li šta iz Albe da se lešinari ili alicno Italijanski Musa, Gabrijele Proćida. 3
odupri se ludilu Posted Wednesday at 12:09 PM Posted Wednesday at 12:09 PM (edited) 19 minutes ago, MilošVB said: Italijanski Musa, Gabrijele Proćida. Ali pre neki dan je uhvaćen na tribinama u Bolonji čini mi se na drugoj utakmici finala. Nadam se da se samo uželio košarke i da cijeni Duško da je Pajola bolji Edited Wednesday at 12:10 PM by odupri se ludilu
Alek The Great Posted Wednesday at 12:49 PM Posted Wednesday at 12:49 PM 1 hour ago, TripleJ said: Niko nije rekao da cemo bukvalno da se djoramo sa Virtusom, vise Frank out Cordinier in fazon. Znam na sta si mislio. Ali lik ima ugovor sa nama, nece raskinuti i ostati bez sigurne love koja nije bas za gsp i kikiriki. A i mi nismo u fazonu da trpamo igrace na gomilu.
Recommended Posts