Jakob Aman Posted Saturday at 05:13 AM Posted Saturday at 05:13 AM 7 hours ago, Eddard said: Jel treba opet da dozivam Keli? Uvek pre Brende. 1
DameTime Posted Saturday at 06:36 AM Author Posted Saturday at 06:36 AM Ovde krune već ne možete da promašite 😁 4
Coz29 Posted Saturday at 07:12 AM Posted Saturday at 07:12 AM 10 hours ago, realno *w said: Kako 3, koliko misliš da će igrača da ode? Ja mislim da ide Ife, zatim ili Nilikina ili Duejn, Majk, Dejvis i Balša. To je 5 igrača i treba nam 5 zamena. Mislio sam na 3 igraca El Kalibra. Zato sam i napisao da tu ne racunan Osetkovskog 😅 Tipa: Musa, Smits, Booker. Ili Exum, Moneke, Ibaka. Odrekao bih se Nilikene ( staklen je), Duejna ( nikad on nece skapirati sta Zeljko traži od njega), Majk ( previše je to tanko, jednostavno nije ni blizu EL kvalitata), Dejvis ( o njemu je sve rečeno i jasno), Balsa ide svakako. Ifea bih ostavio, isekala ga je povreda u jednom momentu, i nikako nije uspeo da uhvati ritam nakon toga. Ife je odlican igrac, samo kroz pripreme da vrati samopouzdanje i bilo bi top. Po svemu sudeći najteže je naci igraca na poziciji 4. Mislim da ćemo tu ipak da gadjamo nesto preko bare. @Stexkaze da smo mogli ovog Kartera da dovedemo sto ide kod komsija, čim smo odustali mislim da Ife ostaje. 1
Alek The Great Posted Saturday at 07:39 AM Posted Saturday at 07:39 AM Hocemo li otvarati topik za prelazni rok?
Coz29 Posted Saturday at 07:55 AM Posted Saturday at 07:55 AM 15 minutes ago, Alek The Great said: Hocemo li otvarati topik za prelazni rok? Bio bi red
MC Thunder 2 Posted Saturday at 09:49 AM Posted Saturday at 09:49 AM On 6/13/2025 at 10:14 AM, DameTime said: Zezanje na stranu, ovo lako moze da znaci da odlazi. Jer ako ostaje, sta je to tacno "zabavno"?
Son_of_a_gun Posted Saturday at 09:52 AM Posted Saturday at 09:52 AM Ja ovo vidim da smo dogovorili već nekog/neke kapitalce, nikako drugačije. Sad da ispratimo kako će to sve slavno da propadne. 1
goofy Posted Saturday at 10:07 AM Posted Saturday at 10:07 AM 2 hours ago, Alek The Great said: Hocemo li otvarati topik za prelazni rok? 2 hours ago, Coz29 said: Bio bi red Ja bih da ispoštujemo ovu ekipu do kraja nesretnog KLS-a pa tek onda da otvaramo... 8
Coz29 Posted Saturday at 10:45 AM Posted Saturday at 10:45 AM 36 minutes ago, goofy said: Ja bih da ispoštujemo ovu ekipu do kraja nesretnog KLS-a pa tek onda da otvaramo... Na osnovu Zeljkove konferencije jasno je koliko nam je bitan KLS. Ali imaš pravo, slažem se. 1
jedibojan Posted Saturday at 11:04 AM Posted Saturday at 11:04 AM (edited) Edited Saturday at 11:04 AM by jedibojan 1
kojihit Posted Saturday at 12:18 PM Posted Saturday at 12:18 PM Mnogo mi zao veri ekspensiv odela Žocomirovog sad kad opet gledam snimke proslave 1
Davai Davai Posted Saturday at 01:12 PM Posted Saturday at 01:12 PM Zbog nepravednog bana nisam stigao da proslavim sa vama, tako da sa zakašnjenjem - BRAVO LJUDI, ZASLUŽILI SMO! 🏁 Jedna od najdražih titula, ne znam zašto… 4
Zvezdaš96 Posted Saturday at 01:33 PM Posted Saturday at 01:33 PM 20 minutes ago, Davai Davai said: Zbog nepravednog bana nisam stigao da proslavim sa vama, tako da sa zakašnjenjem - BRAVO LJUDI, ZASLUŽILI SMO! 🏁 Jedna od najdražih titula, ne znam zašto… Kako zašto?? Pa zato što je to jedna od 2 titule u poslednjih 12 godina haha 😄 Svaka čast na tituli, naredne sezone će makar u aba ligi biti manje mečeva, pošto će izvesno biti 20 ekipa, 2 konferencije po 10 ekipa...
Davai Davai Posted Saturday at 01:50 PM Posted Saturday at 01:50 PM 16 minutes ago, Zvezdaš96 said: Kako zašto?? Pa zato što je to jedna od 2 titule u poslednjih 12 godina haha 😄 Bila bi fora da si zapravo Dulencetov burner account. 😂 (ps. opet mi obrisali poruku na aba temi, ali bar nije ban lol) Ako ćemo da ulazimo u “zašto” fo real: zato što je bio rekordan broj malera, čoukova i bipolarnosti ove sezone; izgubili smo malte ne sve što se dalo izgubiti, nesrećno ili kako god, što je čak i za naše standarde mnogo, bre. Svi vide da tim ima šlifa, da može mnogo bolje, a opet se poredimo sa prošlogodišnjom abominacijom (čast izuzecima) što nije baš fer. Sve vreme pričam da volim ovaj tim i pored svega i jednostavno - ovo je nagrada. Da, draža mi je čak od titule pre 2 dine, ona je malo bila isforsirana i toksična u kontekstu… a ova je baš “sportska”, ako me kapiraš. Nepopularno mišljenje: jedino mi je Karlik razočarenje, zbog svog geto mentaliteta… a čak i Ramba i Ifea volim. 🫠 3
fedor Posted Saturday at 02:10 PM Posted Saturday at 02:10 PM 1 hour ago, kojihit said: Mnogo mi zao veri ekspensiv odela Žocomirovog sad kad opet gledam snimke proslave Ne znam kako ce skupiti za novo 😄 Samo od bonusa za osvajanja EL moze 30 posto armanija da kupi, bez da dira platu 😄 1
kojihit Posted Saturday at 02:28 PM Posted Saturday at 02:28 PM 15 minutes ago, fedor said: Ne znam kako ce skupiti za novo 😄 Samo od bonusa za osvajanja EL moze 30 posto armanija da kupi, bez da dira platu 😄 Mora neki crowdfunding da se napravi da mu dopunimo do cifre 😄 #obuciŽocomira Ali moje loše fore na stranu, odela su mu straight fire, jeste da su skupa ko stan i da su sigurno prepravljana i dorađivana za njega, ali nekad ni to nije garant da će to da izgleda super 1
fedor Posted Saturday at 03:06 PM Posted Saturday at 03:06 PM 37 minutes ago, kojihit said: Mora neki crowdfunding da se napravi da mu dopunimo do cifre 😄 #obuciŽocomira Ali moje loše fore na stranu, odela su mu straight fire, jeste da su skupa ko stan i da su sigurno prepravljana i dorađivana za njega, ali nekad ni to nije garant da će to da izgleda super Elektra kompleks?! 😄 Ako pogodi ovo leto sa pojacanjima treba opet skupiti 2 miliona kao onomad za porez i sve dati coveku da ima za odela. Trebace mu...
kojihit Posted Saturday at 03:29 PM Posted Saturday at 03:29 PM 21 minutes ago, fedor said: Elektra kompleks?! 😄 Ako pogodi ovo leto sa pojacanjima treba opet skupiti 2 miliona kao onomad za porez i sve dati coveku da ima za odela. Trebace mu... Noup 😁 Ja pohvalim kad neko lepo izgleda i lepo se obuče, nevezano za pol i godine @DameTime i @MrTwister mogu da potvrde Apsolutno, da se ne brukamo ni mi ni Žocomir 😆
Son_of_a_gun Posted Saturday at 03:35 PM Posted Saturday at 03:35 PM James izgleda stvarno napušta Monako. Nemam nikakvog nadanja da će završiti kod nas ali isto imam i osjećaj da ga Željko želi a i da ovaj nije imun na njega. Bipolaran sam oko njegovog dovođenja, malo ga želim malo i ne, ali bi bio zanimljiv taj sudar ega. Clash of the titans. Šta zanimljiv, bila bi to jebena supernova. 😁 4
Jonas Lunden Posted Saturday at 03:42 PM Posted Saturday at 03:42 PM 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: James izgleda stvarno napušta Monako. Nemam nikakvog nadanja da će završiti kod nas ali isto imam i osjećaj da ga Željko želi a i da ovaj nije imun na njega. Bipolaran sam oko njegovog dovođenja, malo ga želim malo i ne, ali bi bio zanimljiv taj sudar ega. Clash of the titans. Šta zanimljiv, bila bi to jebena supernova. 😁
DameTime Posted Saturday at 03:43 PM Author Posted Saturday at 03:43 PM 12 minutes ago, kojihit said: Ja pohvalim kad neko lepo izgleda i lepo se obuče, nevezano za pol i godine @DameTime i @MrTwister mogu da potvrde Potvrđujem, kad god se sredim, ti primetiš 😁 1
Jonas Lunden Posted Saturday at 03:44 PM Posted Saturday at 03:44 PM Just now, Jonas Lunden said: 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: James izgleda stvarno napušta Monako. Nemam nikakvog nadanja da će završiti kod nas ali isto imam i osjećaj da ga Željko želi a i da ovaj nije imun na njega. Bipolaran sam oko njegovog dovođenja, malo ga želim malo i ne, ali bi bio zanimljiv taj sudar ega. Clash of the titans. Šta zanimljiv, bila bi to jebena supernova. 😁 Expand Isti filling. Mislim da Zeljko od njega moze napraviti 12,5 p, 15 asis, po utakmici, da jednostavno ne bude glavni skorer vec razigravac 🙂
Son_of_a_gun Posted Saturday at 03:48 PM Posted Saturday at 03:48 PM Mike, if you wanna be EL champion, this is your last chance.
kojihit Posted Saturday at 03:52 PM Posted Saturday at 03:52 PM Majkara Džejms da dođe ofc, ready i steady smo i mi i beogradski noćni zivot
Recommended Posts