Jakob Aman Posted yesterday at 05:13 AM Posted yesterday at 05:13 AM 7 hours ago, Eddard said: Jel treba opet da dozivam Keli? Uvek pre Brende. 1
DameTime Posted yesterday at 06:36 AM Author Posted yesterday at 06:36 AM Ovde krune već ne možete da promašite 😁 4
Coz29 Posted yesterday at 07:12 AM Posted yesterday at 07:12 AM 10 hours ago, realno *w said: Kako 3, koliko misliš da će igrača da ode? Ja mislim da ide Ife, zatim ili Nilikina ili Duejn, Majk, Dejvis i Balša. To je 5 igrača i treba nam 5 zamena. Mislio sam na 3 igraca El Kalibra. Zato sam i napisao da tu ne racunan Osetkovskog 😅 Tipa: Musa, Smits, Booker. Ili Exum, Moneke, Ibaka. Odrekao bih se Nilikene ( staklen je), Duejna ( nikad on nece skapirati sta Zeljko traži od njega), Majk ( previše je to tanko, jednostavno nije ni blizu EL kvalitata), Dejvis ( o njemu je sve rečeno i jasno), Balsa ide svakako. Ifea bih ostavio, isekala ga je povreda u jednom momentu, i nikako nije uspeo da uhvati ritam nakon toga. Ife je odlican igrac, samo kroz pripreme da vrati samopouzdanje i bilo bi top. Po svemu sudeći najteže je naci igraca na poziciji 4. Mislim da ćemo tu ipak da gadjamo nesto preko bare. @Stexkaze da smo mogli ovog Kartera da dovedemo sto ide kod komsija, čim smo odustali mislim da Ife ostaje. 1
Alek The Great Posted yesterday at 07:39 AM Posted yesterday at 07:39 AM Hocemo li otvarati topik za prelazni rok?
Coz29 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 15 minutes ago, Alek The Great said: Hocemo li otvarati topik za prelazni rok? Bio bi red
MC Thunder 2 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago On 6/13/2025 at 10:14 AM, DameTime said: Zezanje na stranu, ovo lako moze da znaci da odlazi. Jer ako ostaje, sta je to tacno "zabavno"?
Son_of_a_gun Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ja ovo vidim da smo dogovorili već nekog/neke kapitalce, nikako drugačije. Sad da ispratimo kako će to sve slavno da propadne. 1
goofy Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 hours ago, Alek The Great said: Hocemo li otvarati topik za prelazni rok? 2 hours ago, Coz29 said: Bio bi red Ja bih da ispoštujemo ovu ekipu do kraja nesretnog KLS-a pa tek onda da otvaramo... 8
Coz29 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 36 minutes ago, goofy said: Ja bih da ispoštujemo ovu ekipu do kraja nesretnog KLS-a pa tek onda da otvaramo... Na osnovu Zeljkove konferencije jasno je koliko nam je bitan KLS. Ali imaš pravo, slažem se. 1
kojihit Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Mnogo mi zao veri ekspensiv odela Žocomirovog sad kad opet gledam snimke proslave 1
Davai Davai Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Zbog nepravednog bana nisam stigao da proslavim sa vama, tako da sa zakašnjenjem - BRAVO LJUDI, ZASLUŽILI SMO! 🏁 Jedna od najdražih titula, ne znam zašto… 4
Zvezdaš96 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 20 minutes ago, Davai Davai said: Zbog nepravednog bana nisam stigao da proslavim sa vama, tako da sa zakašnjenjem - BRAVO LJUDI, ZASLUŽILI SMO! 🏁 Jedna od najdražih titula, ne znam zašto… Kako zašto?? Pa zato što je to jedna od 2 titule u poslednjih 12 godina haha 😄 Svaka čast na tituli, naredne sezone će makar u aba ligi biti manje mečeva, pošto će izvesno biti 20 ekipa, 2 konferencije po 10 ekipa...
Davai Davai Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 16 minutes ago, Zvezdaš96 said: Kako zašto?? Pa zato što je to jedna od 2 titule u poslednjih 12 godina haha 😄 Bila bi fora da si zapravo Dulencetov burner account. 😂 (ps. opet mi obrisali poruku na aba temi, ali bar nije ban lol) Ako ćemo da ulazimo u “zašto” fo real: zato što je bio rekordan broj malera, čoukova i bipolarnosti ove sezone; izgubili smo malte ne sve što se dalo izgubiti, nesrećno ili kako god, što je čak i za naše standarde mnogo, bre. Svi vide da tim ima šlifa, da može mnogo bolje, a opet se poredimo sa prošlogodišnjom abominacijom (čast izuzecima) što nije baš fer. Sve vreme pričam da volim ovaj tim i pored svega i jednostavno - ovo je nagrada. Da, draža mi je čak od titule pre 2 dine, ona je malo bila isforsirana i toksična u kontekstu… a ova je baš “sportska”, ako me kapiraš. Nepopularno mišljenje: jedino mi je Karlik razočarenje, zbog svog geto mentaliteta… a čak i Ramba i Ifea volim. 🫠 3
fedor Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, kojihit said: Mnogo mi zao veri ekspensiv odela Žocomirovog sad kad opet gledam snimke proslave Ne znam kako ce skupiti za novo 😄 Samo od bonusa za osvajanja EL moze 30 posto armanija da kupi, bez da dira platu 😄 1
kojihit Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 15 minutes ago, fedor said: Ne znam kako ce skupiti za novo 😄 Samo od bonusa za osvajanja EL moze 30 posto armanija da kupi, bez da dira platu 😄 Mora neki crowdfunding da se napravi da mu dopunimo do cifre 😄 #obuciŽocomira Ali moje loše fore na stranu, odela su mu straight fire, jeste da su skupa ko stan i da su sigurno prepravljana i dorađivana za njega, ali nekad ni to nije garant da će to da izgleda super 1
fedor Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 37 minutes ago, kojihit said: Mora neki crowdfunding da se napravi da mu dopunimo do cifre 😄 #obuciŽocomira Ali moje loše fore na stranu, odela su mu straight fire, jeste da su skupa ko stan i da su sigurno prepravljana i dorađivana za njega, ali nekad ni to nije garant da će to da izgleda super Elektra kompleks?! 😄 Ako pogodi ovo leto sa pojacanjima treba opet skupiti 2 miliona kao onomad za porez i sve dati coveku da ima za odela. Trebace mu...
kojihit Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 21 minutes ago, fedor said: Elektra kompleks?! 😄 Ako pogodi ovo leto sa pojacanjima treba opet skupiti 2 miliona kao onomad za porez i sve dati coveku da ima za odela. Trebace mu... Noup 😁 Ja pohvalim kad neko lepo izgleda i lepo se obuče, nevezano za pol i godine @DameTime i @MrTwister mogu da potvrde Apsolutno, da se ne brukamo ni mi ni Žocomir 😆
Son_of_a_gun Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago James izgleda stvarno napušta Monako. Nemam nikakvog nadanja da će završiti kod nas ali isto imam i osjećaj da ga Željko želi a i da ovaj nije imun na njega. Bipolaran sam oko njegovog dovođenja, malo ga želim malo i ne, ali bi bio zanimljiv taj sudar ega. Clash of the titans. Šta zanimljiv, bila bi to jebena supernova. 😁 3
Jonas Lunden Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: James izgleda stvarno napušta Monako. Nemam nikakvog nadanja da će završiti kod nas ali isto imam i osjećaj da ga Željko želi a i da ovaj nije imun na njega. Bipolaran sam oko njegovog dovođenja, malo ga želim malo i ne, ali bi bio zanimljiv taj sudar ega. Clash of the titans. Šta zanimljiv, bila bi to jebena supernova. 😁
DameTime Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago 12 minutes ago, kojihit said: Ja pohvalim kad neko lepo izgleda i lepo se obuče, nevezano za pol i godine @DameTime i @MrTwister mogu da potvrde Potvrđujem, kad god se sredim, ti primetiš 😁 1
Jonas Lunden Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Jonas Lunden said: 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: James izgleda stvarno napušta Monako. Nemam nikakvog nadanja da će završiti kod nas ali isto imam i osjećaj da ga Željko želi a i da ovaj nije imun na njega. Bipolaran sam oko njegovog dovođenja, malo ga želim malo i ne, ali bi bio zanimljiv taj sudar ega. Clash of the titans. Šta zanimljiv, bila bi to jebena supernova. 😁 Expand Isti filling. Mislim da Zeljko od njega moze napraviti 12,5 p, 15 asis, po utakmici, da jednostavno ne bude glavni skorer vec razigravac 🙂
Son_of_a_gun Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Mike, if you wanna be EL champion, this is your last chance.
kojihit Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Majkara Džejms da dođe ofc, ready i steady smo i mi i beogradski noćni zivot
Recommended Posts