Jump to content

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, realno *w said:

Kako 3, koliko misliš da će igrača da ode?

Ja mislim da ide Ife, zatim ili Nilikina ili Duejn, Majk, Dejvis i Balša. To je 5 igrača i treba nam 5 zamena.

Mislio sam na 3 igraca El Kalibra.

Zato sam i napisao da tu ne racunan Osetkovskog 😅

Tipa: Musa, Smits, Booker.

Ili

Exum, Moneke, Ibaka.

Odrekao bih se Nilikene ( staklen je), Duejna ( nikad on nece skapirati sta Zeljko traži od njega), Majk ( previše je to tanko, jednostavno nije ni blizu EL kvalitata), Dejvis ( o njemu je sve rečeno i jasno), Balsa ide svakako.

Ifea bih ostavio, isekala ga je povreda u jednom momentu, i nikako nije uspeo da uhvati ritam nakon toga.

Ife je odlican igrac, samo kroz pripreme da vrati samopouzdanje i bilo bi top.

Po svemu sudeći najteže je naci igraca na poziciji 4. Mislim da ćemo tu ipak da gadjamo nesto preko bare.

@Stexkaze da smo mogli ovog Kartera da dovedemo sto ide kod komsija, čim smo odustali mislim da Ife ostaje.

• Like 1
Posted
2 hours ago, Alek The Great said:

Hocemo li otvarati topik za prelazni rok?

2 hours ago, Coz29 said:

Bio bi red 

Ja bih da ispoštujemo ovu ekipu do kraja nesretnog KLS-a pa tek onda da otvaramo...

• Like 8
Posted
36 minutes ago, goofy said:

Ja bih da ispoštujemo ovu ekipu do kraja nesretnog KLS-a pa tek onda da otvaramo...

Na osnovu Zeljkove konferencije jasno je koliko nam je bitan KLS.

Ali imaš pravo, slažem se.

• Like 1
Posted

Zbog nepravednog bana nisam stigao da proslavim sa vama, tako da sa zakašnjenjem - BRAVO LJUDI, ZASLUŽILI SMO! 🏁 Jedna od najdražih titula, ne znam zašto…

• Like 4
Posted
20 minutes ago, Davai Davai said:

Zbog nepravednog bana nisam stigao da proslavim sa vama, tako da sa zakašnjenjem - BRAVO LJUDI, ZASLUŽILI SMO! 🏁 Jedna od najdražih titula, ne znam zašto…

Kako zašto?? Pa zato što je to jedna od 2 titule u poslednjih 12 godina haha 😄

Svaka čast na tituli, naredne sezone će makar u aba ligi biti manje mečeva, pošto će izvesno biti 20 ekipa, 2 konferencije po 10 ekipa...

Posted
16 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Kako zašto?? Pa zato što je to jedna od 2 titule u poslednjih 12 godina haha 😄

Bila bi fora da si zapravo Dulencetov burner account. 😂

(ps. opet mi obrisali poruku na aba temi, ali bar nije ban lol)

Ako ćemo da ulazimo u “zašto” fo real: zato što je bio rekordan broj malera, čoukova i bipolarnosti ove sezone; izgubili smo malte ne sve što se dalo izgubiti, nesrećno ili kako god, što je čak i za naše standarde mnogo, bre. Svi vide da tim ima šlifa, da može mnogo bolje, a opet se poredimo sa prošlogodišnjom abominacijom (čast izuzecima) što nije baš fer. Sve vreme pričam da volim ovaj tim i pored svega i jednostavno - ovo je nagrada. Da, draža mi je čak od titule pre 2 dine, ona je malo bila isforsirana i toksična u kontekstu… a ova je baš “sportska”, ako me kapiraš.

Nepopularno mišljenje: jedino mi je Karlik razočarenje, zbog svog geto mentaliteta… a čak i Ramba i Ifea volim. 🫠

• Like 3
Posted
1 hour ago, kojihit said:

Mnogo mi zao veri ekspensiv odela Žocomirovog sad kad opet gledam snimke proslave

Ne znam kako ce skupiti za novo 😄 Samo od bonusa za osvajanja EL moze 30 posto armanija da kupi, bez da dira platu 😄

• Ha-ha 1
Posted
15 minutes ago, fedor said:

Ne znam kako ce skupiti za novo 😄 Samo od bonusa za osvajanja EL moze 30 posto armanija da kupi, bez da dira platu 😄

Mora neki crowdfunding da se napravi da mu  dopunimo do cifre 😄

#obuciŽocomira

Ali moje loše fore na stranu, odela su mu straight fire, jeste da su skupa ko stan i da su sigurno prepravljana i dorađivana za njega, ali nekad ni to nije garant da će to da izgleda super

• Like 1
Posted
37 minutes ago, kojihit said:

Mora neki crowdfunding da se napravi da mu  dopunimo do cifre 😄

#obuciŽocomira

Ali moje loše fore na stranu, odela su mu straight fire, jeste da su skupa ko stan i da su sigurno prepravljana i dorađivana za njega, ali nekad ni to nije garant da će to da izgleda super

Elektra kompleks?! 😄

Ako pogodi ovo leto sa pojacanjima treba opet skupiti 2 miliona kao onomad za porez i sve dati coveku da ima za odela. Trebace mu...

Posted
21 minutes ago, fedor said:

Elektra kompleks?! 😄

Ako pogodi ovo leto sa pojacanjima treba opet skupiti 2 miliona kao onomad za porez i sve dati coveku da ima za odela. Trebace mu...

Noup 😁

Ja pohvalim kad neko lepo izgleda i lepo se obuče, nevezano za pol i godine @DameTime i @MrTwister mogu da potvrde 

Apsolutno, da se ne brukamo ni mi ni Žocomir 😆

Posted

James izgleda stvarno napušta Monako. Nemam nikakvog nadanja da će završiti kod nas ali isto imam i osjećaj da ga Željko želi a i da ovaj nije imun na njega.

Bipolaran sam oko njegovog dovođenja, malo ga želim malo i ne, ali bi bio zanimljiv taj sudar ega. Clash of the titans.

Šta zanimljiv, bila bi to jebena supernova. 😁

• Like 3
Posted
5 minutes ago, Son_of_a_gun said:

James izgleda stvarno napušta Monako. Nemam nikakvog nadanja da će završiti kod nas ali isto imam i osjećaj da ga Željko želi a i da ovaj nije imun na njega.

Bipolaran sam oko njegovog dovođenja, malo ga želim malo i ne, ali bi bio zanimljiv taj sudar ega. Clash of the titans.

Posted
Just now, Jonas Lunden said:
6 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Expand  

Isti filling. Mislim da Zeljko od njega moze napraviti 12,5 p, 15 asis, po utakmici, da jednostavno ne bude glavni skorer vec razigravac 🙂