Jump to content

Recommended Posts

Posted

@Tanaskovic

Zavisi kakve cemo igrace na 4 i 5 dovesti. 

Ako bude nesto tipa:

startna 4, Poku (plus povremeno Bonga)

startna 5, Tajrik

Mogu da zamislim da Tanasko bude taj peti visoki, mada je i to dosta tanko u smislu kvaliteta jer nije neki poseban suter (u ABA ima pristojnih 36% za 3 ali na svega jednu sutnutu trojku po utakmici).

Ali ako planiramo da Dejvisa zamenimo mrtvim belcem tipa Dilane opet si pjanTM naduvan, onda nam se crno pise :)

Posted (edited)
8 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Retke su bile njegove dobre partije. Nisu cak bili problem ni neki njegovi limiti (sve veci, vremenom), vec niz imbecilnih odluka i poteza koje nikada ne mogu imati veze sa formom ili godinama. Jos je vec skandal kada te poteze pravi igrac sa toliko iskustva na najjacoj evro sceni.

Ipak, maestralna njegova partija sinoc i oprostaj na jedan lep nacin. Ipak se pojavio kada nam je trebalo, makar to bio i samo 1 mec i hvala mu za sinoc, odlazi ipak on high(ish) note.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 7
Posted (edited)
15 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Ekskluzivan snimak @DameTime i @kojihit sa sinoćnje proslave titule.

@Papanikolesku je ovaj što sjedi smrknut desno. 

Pih, ovo mi nešto mlako 😁 Kad budemo slavili Euroleague title, niko neće smeti da bude smrknut, čak ni Papa. 

Nego, kad smo već kod mjuze, od početka finalne serije tj. otkako smo ukrali pobedu u Morači, meni je ova pesma bila u glavi:

Edited by DameTime
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Ne bih da dižem frku... U stvari, hoću. Osvajamo i to abitno takmičenje 😄 

Ovogodišnji KLS je mislim jedino takmičenje u poslednjih nekoliko godina da sam baš siguran da osvaja CZV, prosto ne znam šta bi trebalo da se dogodi da ne osvoji iskreno, uprkos tome što nema prednost domaćeg parketa..

Ne vidim prosto kako će Balša Koprivica, Arijan Lakić, Wašington i Ajzea Majk da razbiju Filipa Petruševa, Nikolu Kalinića, Nedovica, Mekintajera, Kenana, baš bi moralo da se desi da se povredi pored Davidovca i Bolomboja još makar 2 bitna igrača recimo da ne igra kao protiv Budućnost Kalinić i plus da ne igra ni sekund ni Petrušev, mada opet i tu više verujem Mitroviću i Braunu, nego Majku i Koprivici, da se kladim ovde se baš ne bih kladio na Partizan, ako bih uložio neku veću lovu na njihovu pobedu, jer je baš rizik veliki, a verujem da će i kladionice staviti veliku kvotu na Partizan..

Posted
8 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ovogodišnji KLS je mislim jedino takmičenje u poslednjih nekoliko godina da sam baš siguran da osvaja CZV, prosto ne znam šta bi trebalo da se dogodi da ne osvoji iskreno, uprkos tome što nema prednost domaćeg parketa..

Ne vidim prosto kako će Balša Koprivica, Arijan Lakić, Wašington i Ajzea Majk da razbiju Filipa Petruševa, Nikolu Kalinića, Nedovica, Mekintajera, Kenana, baš bi moralo da se desi da se povredi pored Davidovca i Bolomboja još makar 2 bitna igrača recimo da ne igra kao protiv Budućnost Kalinić i plus da ne igra ni sekund ni Petrušev, mada opet i tu više verujem Mitroviću i Braunu, nego Majku i Koprivici, da se kladim ovde se baš ne bih kladio na Partizan, ako bih uložio neku veću lovu na njihovu pobedu, jer je baš rizik veliki, a verujem da će i kladionice staviti veliku kvotu na Partizan..

Neces ni videti

Ako se Ćoki naljuti FMP ce titulu da osvoji 

• Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ima jedan trener što je isto ovako bio siguran, imao je takoreći filing 😁

• Like 2
Posted (edited)
3 minutes ago, DameTime said:

Ima jedan trener što je isto ovako bio siguran, imao je takoreći filing 😁

Sferopulos od kako je u Zvezdi nikada nije izgubio nijedno finale u bilo kom takmicenju u kojem je usao u finale, od 4 finala osvojio je sva 4 pehara i u sva 4  finala rutinski savladao je Željka Obradovića.

Tako da kada je finale u pitanju, Sferopulos je za godinu ipo dana u Zvezdi na 4/4, tako da... 😉 

Zato je on i doveden, jer on nije Duško(samo jedan trofej da je sedeo na klupi). ipak je to Sfero, zato mu je i produžen ugovor da uzima ova 2/3 ,,nebitna" takmičenja po godini 😉

Edited by Zvezdaš96
Posted
15 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Sferopulos od kako je u Zvezdi nikada nije izgubio nijedno finale u bilo kom takmicenju u kojem je usao u finale, od 4 finala osvojio je sva 4 pehara i u sva 4  finala rutinski savladao je Željka Obradovića.

Tako da kada je finale u pitanju, Sferopulos je za godinu ipo dana u Zvezdi na 4/4, tako da... 😉 

Zato je on i doveden, jer on nije Duško(samo jedan trofej da je sedeo na klupi). ipak je to Sfero, zato mu je i produžen ugovor da uzima ova 2/3 ,,nebitna" takmičenja po godini 😉

If you're happy, I'm happy

• Like 4
  • Love 2
Posted
15 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Što mi namiguješ? 😁 Sve je ok, ne znam zašto imaš potrebu da meriš patku 😁

• Like 1
  • WOW 1
Posted
44 minutes ago, Zvezdaš96 said:

KLS bi trebao da poveca broj stranaca. Razumem da se stiti interes srpske kosarke, ali 4 stranca je premalo, moralo bi da bude bar 6, takvo je vreme doslo. Meni je krivo sto ce ova sezona ostati nedorecena u smislu Zvezda-Partizan rivalstva. Kako god bude u KLS to nece biti realan odnos snaga jer Partizan igra bez pola tima i bez najboljih igraca. Odigrano je 5 derbija ove sezone i bas se svasta moglo videti. Dve lagane pobede Partizana, a tri tesne pobede Zvezde. Steta sto nije odigrana Aba serija u kompletnim rosterima, verujem da bi sve prstalo od dobre kosarke. 

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Upristoji se, bez ružnih reči na forumu 😄 

Patka nije ružna reč, a nije ni kurac, don't pardon my French 😁

• Ha-ha 4
  • WOW 3
Posted

3 hours ago, Marvin said:

@Tanaskovic

Zavisi kakve cemo igrace na 4 i 5 dovesti. 

Ako bude nesto tipa:

startna 4, Poku (plus povremeno Bonga)

startna 5, Tajrik

Mogu da zamislim da Tanasko bude taj peti visoki, mada je i to dosta tanko u smislu kvaliteta jer nije neki poseban suter (u ABA ima pristojnih 36% za 3 ali na svega jednu sutnutu trojku po utakmici).

Ali ako planiramo da Dejvisa zamenimo mrtvim belcem tipa Dilane opet si pjanTM naduvan, onda nam se crno pise 🙂

Ajde da se ne zajebavamo. 

Dečko jeste fantastičan borac i izuzetno zahvalan igrač za ABA ligu. Isto tako mi je bukvalno pokazna vežba koliki je problem kada četvorka nema nagoveštaj  šuta. Bukvalno pravi problem Budućnosti, jer ako se igra na petice, on menja stranu, ali ga njegov čuvar uopšte ne prati i pomaže svuda. 

Takođe, kad dobije loptu na nekom utrčavanju, a odbrana uspe da zatvori obruč, ili ako napada na postu u mismeču, izuzetno loše čita situaciju na terenu pa su povratne lopte užasne i ima jako malo asistencija.

Sve u svemu, baš nema čemu ni da se nada u EL. 

Posted
1 hour ago, MC Thunder 2 said:

Da malko podignem svoj veo misterije, a i da pozelim Rambu ovakav provod i avanturu tamo daleko 😁

6 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Elektro metalac, but in a lighthearted way 

Pa daj neki svoj mix, kakav je ovo teaser 

• Like 1
Posted (edited)
3 hours ago, DameTime said:

Ne bih da dižem frku... U stvari, hoću. Osvajamo i to abitno takmičenje 😄 

Karlik, Tajrik, Ife, Braun i Dejvis nisu prijavljeni i pusteni su na odmor. Nilikina nece igrati jer je povredjen, takodje najverovanije nece biti ni Bonge i Marinkovica uz naravno kaznu koju ima Zeljko koji nece voditi tim u kls. Sa kim god da Partizan igra u polufinalu ja bi tipovao na "iznenadjenje". 

Igracemo sa petrokom Wash - Nakic - Poku - Majk - Balsa  i izmenama Lakic, Bosnjakovic i Dimitrijevic. Igramo protiv fmp-a koji je izbacio megu 2-0. Ne vidi nacin na koji cemo pobediti dve utakmice u seriji sa ovih osam igraca sve i da je motivacija na maks, a ne ovako pola ekipe ti otislo na odmor ti kao moras nesto da igras. 

Edited by fedor