jedibojan Posted Tuesday at 01:33 PM Posted Tuesday at 01:33 PM 2 hours ago, Barkley#34 said: Jasno, krajnje je vreme da se kolektivno družimo u Lazi. That ship has sailed...
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 01:39 PM Posted Tuesday at 01:39 PM sta yradiste od teme izbor stranaca govori sledece 1. ife out 2. dejvis out ostali koji igraju Washington, Nilikina, Majk i Bonga prva trojica igraju muzicke stolice da vidimo ko ostaje bez mesta kad muzika stane 1
VISOKOLETAC Posted Tuesday at 01:42 PM Posted Tuesday at 01:42 PM 1 minute ago, ScepanScekicSto said: sta yradiste od teme izbor stranaca govori sledece 1. ife out 2. dejvis out ostali koji igraju Washington, Nilikina, Majk i Bonga prva trojica igraju muzicke stolice da vidimo ko ostaje bez mesta kad muzika stane Verovatno si blizu istine. Trenutno su to igraci na koje Obradovic manje racuna, plus Bonga koji verovatnomoze da odigra dve utakmice u dva dana. Verovatno ce i on ulaziti po potrebi. Bar je to moja predpostavka.
pendulum Posted Tuesday at 02:14 PM Posted Tuesday at 02:14 PM 39 minutes ago, VISOKOLETAC said: Jedini ko je trazio odlaganje- Budcnost zbog Morace. Posle nisu hteli da igraju zbog Final four EL. Znam da te bas briga za KLS, ali stavi se sada u kozu nekoga ko je predsednik KSS 😂 Kada bi po tebi trebalo da pocne KLS? 20.06 prva utakmica polufinala? Nije realno. Evo vidiš da jeste - doduše 19.06. u najgorem slučaju što se tiče KKP-a. https://kls.rs/saopstenje-za-javnost/ Quote Ako se finale ABA lige završi dana 16.06.2025. godine polufinalne serije igraće se prema sledećem rasporedu: KK Crvena Zvezda Meridianbet – KK Spartak Office Shoes – 18.06.2025. godine; KK Spartak Office Shoes – KK Crvena Zvezda Meridianbet – 20.06.2025. godine; KK Crvena Zvezda Meridianbet – KK Spartak Office Shoes – 22.06.2025. godine. КК Partizan Mozzart bet – КК FMP Soccerbet – 19.06.2025. godine; КК FMP Soccerbet – КК Partizan Mozzart bet – 21.06.2025. godine; КК Partizan Mozzart bet – КК FMP Soccerbet – 23.06.2025. godine. Poenta priče je da slabije takmičenje treba da se prilagođava jačem. Tako se i ABA prilagođava EL svake godine pa za većinu kola u kalendaru stoji "around" jer se KKP, KKCZ, CED i BUD naknadno odlučuju shodno iscrpljenosti i drugim faktorima kada će da igraju utakmice ABA i kako će da ih uklope sa rasporedom u evropskim takmičenjima. Tako i KLS treba da se prilagođava ABA. U suštini, problem je što je KLS ovde višak i nepotrebno takmičenje i prema mom mišljenju trebalo bi pobednika regularnog dela proglasiti prvakom Srbije i to je to. Ako baš mora, odigrati pred početak sezone, kao neki Superkup Srbije, gde bi igrali timovi iz KLS i ABA u kup sistemu na jednu pobedu po raznim gradovima. Ima taj KLS, ima druga ABA i ima prva ABA i ima Kup Radivoj Korać. Ova turnirska završnica KLS gde se igraju polufinale i finale besmislena je i sramotno je osvajanje trofeja u takvoj konkurenciji stavljati u ravan sa trofejima u nekadašnjoj SCG i Jugoslaviji. 3
MC Thunder 2 Posted Tuesday at 02:20 PM Posted Tuesday at 02:20 PM Malo je bilo Kevina ISO Pantera tri godine... koji je btw defincija promisljenosti i timskog zalaganja, u odnosu na Dzejmsa... Ma znas sta - nek dodje. Nek je show! Nek nije dosadno! Da unlockujemo preostale nijanse boje na Zelimiru. Vracamo kul u spektakularno 😁 1 1
VISOKOLETAC Posted Tuesday at 02:30 PM Posted Tuesday at 02:30 PM 7 minutes ago, pendulum said: Evo vidiš da jeste - doduše 19.06. u najgorem slučaju što se tiče KKP-a. Pa vidis da pametniji popusta 😂I dalje mislim da je to nerealan datum. To znaci da ce eventualno finale igrati u julu, a to znaci vece troskove za klubove za bar jos jednu platu.
Kooineeperk Posted Tuesday at 02:48 PM Posted Tuesday at 02:48 PM Quote Usled problema koji su se pojavili u vezi sa preklapanjem termina završnica AdmiralBet Super lige Srbije i regionalne ABA lige, na molbu Košarkaškog saveza Srbije, UK KLS obaveštava javnost da će polufinalna i finalna serija Super lige biti odložene i da će se iste odigrati nakon završenog finala ABA lige. Covic u fazonu: 2
fedor Posted Tuesday at 03:23 PM Posted Tuesday at 03:23 PM 16 hours ago, fedor said: Sto se tice ove galame oko termina to je samo puko dizanje buke da bi neko primetio da takmicenje i dalje postoji, naravno da ce podviti rep, ucutati i pomeriti termine kako im aba odsvira kao sto svaki put i rade. Kao sto rekoh... 3
MC Thunder 2 Posted Tuesday at 03:45 PM Posted Tuesday at 03:45 PM Nadam se da je Karlik od onih sto lose misli tera bacanjem u posao. Ne bih voleo da igra glavom u sudnici, ali to je zaista tesko i nerealno za ocekivati.
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 03:45 PM Posted Tuesday at 03:45 PM Vrlo zanimljivo da je samo jedno ime procurelo sto se tice nas... valja ga pogledati protiv Barse veceras
ChrisJudd Posted Tuesday at 03:49 PM Posted Tuesday at 03:49 PM Da je se Želimir ovim kriterijumima vodio i pri izboru stranaca za kup, siguran sam da bi se EL sezona bolje završila.
Mrk Posted Tuesday at 07:14 PM Posted Tuesday at 07:14 PM Ako se ne varam bilo je dosta vremena za odmor i trening posle kupa, ne verujem da nam je odabir stranaca za kup odlucio sezonu u EL. 1
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 08:43 PM Posted Tuesday at 08:43 PM Ju ju kako ce zeljko da menja boje na Osetkovskog
TripleJ Posted Tuesday at 08:51 PM Posted Tuesday at 08:51 PM 8 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ju ju kako ce zeljko da menja boje na Osetkovskog Mozda dolazi na mesto Balse ? 🙂
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 08:52 PM Posted Tuesday at 08:52 PM Ne znam na cije mesto dolazi... ali ovo sto je igrao veceras...
Coz29 Posted Tuesday at 09:16 PM Posted Tuesday at 09:16 PM https://www.instagram.com/p/DKbv2BVN_-x/?igsh=YnRrZDhvMDQyeWcy Sigurna smo kuća za ovakve zlikovce 😅 1
m0k1 Posted Tuesday at 09:25 PM Posted Tuesday at 09:25 PM Svaka cast Monaku za ovakav potez - suspendovali su najboljeg igraca u polufinalu plejofa. Ruku na srce - isamarao ih je Asvel 20-ak razlike veceras pa cemo videti koliko ce ta suspenzija da potraje, ali opet... Partizan to nije uradio za mnogo ozbiljniju tucu a poprilicno sam siguran da ne bi ni Zvezda tako nesto uradila... 1
longbowman Posted Tuesday at 10:31 PM Posted Tuesday at 10:31 PM 1 hour ago, Coz29 said: https://www.instagram.com/p/DKbv2BVN_-x/?igsh=YnRrZDhvMDQyeWcy Sigurna smo kuća za ovakve zlikovce 😅 "Bože daj mi znak" sada ima totalno novo značenje
DameTime Posted Tuesday at 10:39 PM Author Posted Tuesday at 10:39 PM Molim vas da napravimo majicu za Želimira 1 2
Shunsuke Nakamura Posted Tuesday at 11:45 PM Posted Tuesday at 11:45 PM Skroman je Osetkovski - nadam se da ga uzimate.
realno *w Posted yesterday at 06:49 AM Posted yesterday at 06:49 AM Ok, kontam da je juče baš slabo odigrao i da je to samo jedna utakmica, ali ono je bilo baš pretanko. Definicija EC/LŠ igrača.
jedibojan Posted yesterday at 07:36 AM Posted yesterday at 07:36 AM Mike je vec godinu dana sa ekipom... Po meni bolja opcija od onoga sto sam video 2 utakmice koje sam gledao Dilana. A nadam se da cemo dovesti nekog kvalitetnijeg od Mike-a, i to za backup opciju
ScepanScekicSto Posted yesterday at 07:39 AM Posted yesterday at 07:39 AM Meni nije problem sto je odigrao jednu utakmicu... meni je utisak kao da gledam Kaminskog... toliki manjak energije... daj boze da gresim
MC Thunder 2 Posted yesterday at 08:17 AM Posted yesterday at 08:17 AM Moze i Majk i Dilan, taman da se oko marta pitamo zasto opet stvari ne funkcionisu. 1
Recommended Posts