Jump to content

Recommended Posts

Posted

@Kooineeperk sad tražiš dlaku u jajetu da se izvučeš iz ovoga 🙂

Poenta - da li su čelnici KLS-a znali okvirne termine celog ABA plejofa? Jesu. Dakle, mogli su da pretpostave da potencijalno može da iskrsne problem. Da su želeli, mogli su da sačekaju i da se dogovore sa klubovima i sa ABA ligom. Ali nisu. Izabrali su izdrkavanje. Bilo bi zanimljivo videti da su i KKP i KKCZ u finalu ABA da li bi bilo isto ovako insistiranje da se odigra polufinale KLS-a dan pred finale ABA.

• Thanks 1
Posted
12 hours ago, longbowman said:

Ako Mike James dođe u Partizan zavetujem se da ću jednom rendom ĉlanu ove teme pokloniti u Septembru mesecu prase od 18 kilograma.

Jel 18 broj utakmica koji bismo izgubili zbog njega? 😁

Posted
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Saslusanje 11. juna, izmedju dve utakmice finala ABA, u Beogradu... zamislite da je tuzilastvo stavilo da je saslusanje izmedju dve utakmice u Podgorici? 😄 

Uh, bas se naguzvalo. Neko bi pomislio da je Buducnost Voli drzavni projekat u Srbiji, a ne mi 😄

Posted
1 minute ago, pendulum said:

Poenta - da li su čelnici KLS-a znali okvirne termine celog ABA plejofa? Jesu. Dakle, mogli su da pretpostave da potencijalno može da iskrsne problem.

Okvirne datume su znali, sa tim se slazem, ako uzimamo ono sa sajta. Mada kao sto vidis, ABA izadje i potvrdi (promeni) zvanicne datume. 

Isto tako, nadam se da se i ti slazes da je u najmanju ruku neozbiljno tako definisati kalendar i onda jos i menjati datume finalne serije par dana pre istih. 

Da su želeli, mogli su da sačekaju i da se dogovore sa klubovima i sa ABA ligom. Ali nisu. Izabrali su izdrkavanje.

Takodje se slazem - mogli su da cute i cekaju i da oni budu neozbiljni. I slazem se da ovo jeste izdrkavanje, ali dokle treba da se cuti?

Bilo bi zanimljivo videti da su i KKP i KKCZ u finalu ABA da li bi bilo isto ovako insistiranje da se odigra polufinale KLS-a dan pred finale ABA.

E ovo su sada vec teorije zavere, ne bih zalazio u to. Da li bi bio drugaciji tretman, drugaciji ton, da su oba vecita u finalu ili da je Zvezda tamo a Partizan nije... stvarno ne bih u to ulazio. 

Jedino zvanicno sto imamo od KLS jeste da su predvideli svoje polufinalne parove i u slucaju da jedan od klubova igra majstoricu a drugi ne. I da su pozeleli da oba kluba igraju finale ABA lige. 

Posted
19 hours ago, Kooineeperk said:

Ponovicu i ovde...

8 minutes ago, Kooineeperk said:

Hajdemo na jednu temu, da se ne raspisemo o jednoj istoj stvari na vise tema. Nije lepo. 

Mada, nije ni kaznjivo... :whistling:

Brate 😄 

Posted
1 minute ago, DameTime said:

Bukvalno si ti taj koji je razvukao temu na dva topika :thumbup:

OK, priznajem da jesam i ja, ali imao sam s kim 🙂 a moja molba nije prosla. 

Anyway, videli smo nedavno da to nije kaznjivo. Mozes i na 5 tema da razvuces ako hoces. Cak, mozda je i pozeljno? Evo ne znam... 😄 

Posted
6 minutes ago, pendulum said:

Poenta - da li su čelnici KLS-a znali okvirne termine celog ABA plejofa? Jesu. Dakle, mogli su da pretpostave da potencijalno može da iskrsne problem. Da su želeli, mogli su da sačekaju i da se dogovore sa klubovima i sa ABA ligom. Ali nisu. Izabrali su izdrkavanje. Bilo bi zanimljivo videti da su i KKP i KKCZ u finalu ABA da li bi bilo isto ovako insistiranje da se odigra polufinale KLS-a dan pred finale ABA.

Ne znam sta je sada problem? Da li Covic hoce da se macuje sa ABA ligom i podigne KLS, naravno da hoce, a ako usput podkaci Partizan to je za njega samo plus.

E sada, da li to znaci da je ABA liga profesionalna liga? Sta to znaci moje finale ce od prilike odigrati tada? Sta ih je sprecavalo da zakazu sve termine odmah posle zavrsetka EL aspiracija vecitih? Zasto se cetvrtfinale i polufinale igralo na 7 dana, a finale se igra na 2 dana? Neko bi pomislio da su to namerno uradili, jer su znali kada se igra KLS ili je Cedevita morala da igra njihovo prvenstvo, ali to ne smeta, jer to nije Covic, pa moze da se odlozi.

I opet kazem da je ovaj put Partizan u pravu i ostecen, ali nije bas sve kako izgleda na prvi pogled.

Posted
4 minutes ago, goofy said:

Partizan igra KLS! Manje od 24h pred Podgoricu!

Sumanuto...

Među četiri igrača koji su stranci u sastavu Partizana za Košarkašku ligu Srbije su Isak Bonga, Dvejn Vašington, Frenk Nilikina i Tajrik Džons.

Zanimljiv izbor stranaca... bez Karlika i Brauna?! 

2 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Jedino ispravno je posle treće utakmice finala. Ovo gore može a i ne mora da bude.

Kad su vec ovoliko cekali, mogli su da sacekaju da se sve PO utakmice u oba takmicenja zavrse. 

Posted (edited)
3 minutes ago, Kooineeperk said:

Zanimljiv izbor stranaca... bez Karlika i Brauna?! 

Dosta govori o tome koliko Željka boli kurac za KLS, igraće samo zato što mora.

Btw, meni lično ne smeta što ste komentarisali KLS i ovde, samo mi je bio malo smešan tvoj komentar koji sam citirala 😄 

Edited by DameTime
Posted (edited)
14 minutes ago, Kooineeperk said:

Onda nije trebao da stavlja ni Tajrika i Bongu. 

Pa neće da troluje takmičenje, ipak je to Želimir. Ali neće baš ni da troši Carlika i Sterlinga (koji su nam udarne igle) na KLS. Konačno osećamo prednosti što smo KK Kamerun :thumbup:

Edited by DameTime
  • Ha-ha 1
Posted

Doduše, poslednja rečenica u vesti kaže

Postoji šansa da Superliga pomeri datum igranja utakmica i da igrači Partizana dobiju odgovarajuće vreme za odmor između mečeva u dva paralelna takmičenja.

tako da je verovatno napravljen neki dogovor.

Nema šanse da će se igrati u navedenim terminima... ili sam ja budala (što pouzdano znam da jesam)

Posted

Zar nije logicno da registruje Karlika i Sterlinga kao dva najbolja igraca, koja nece trositi u polufinalu kls i koje moze da dobije sa 10 juniora a da dva najbolja igraca budu tu za finale?

Ili Karlik mora da bezi iz zemlje posle finala aba :s_d:

• Ha-ha 1
Posted
3 hours ago, Son_of_a_gun said:

*gugla kako promijeniti nick na forumu u “rendom”*

Zbog ove fore , ja N.S (31) sa Banovog Brda javno obećavam članu Son_of_a_gun prase od 18 kilograma ( uređeno i ispečeno - kad je beg bio cicija ) ukoliko Mike James postane deo KK Partizan. Obećavam mu i nitroglicerin za pod jezik, što zbog praseta što zbog " niko se ne otvara,  koju drugu opciju sam imao osim da pripalim sa 10 metara preko odbojkaškog bloka ? ". 

Vi ni ne znate koliko nama treba Mike James. 

• Like 3
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5
  • Pumpaj! 3