fillam Posted Monday at 11:47 AM Posted Monday at 11:47 AM 12 minutes ago, goofy said: 04.06. FMP 05.06. budućnost 07.06. budućnost 08.06. fmp 10.06. BUDUĆNOST 12.06. BUDUĆNOST (ako treba) 16.06. budućnost (ako treba) A gde je FMP (ako treba) 😅 1
goofy Posted Monday at 11:49 AM Posted Monday at 11:49 AM (edited) nepoznat mi datum udenuće ga 11.06. verovatno EDIT izgleda mi da nećemo ni igrati KLS od ostalih vesti, Balša dogodine u Bahčešućuru, trener Marko Barać Edited Monday at 12:01 PM by goofy
Kooineeperk Posted Monday at 12:16 PM Posted Monday at 12:16 PM S obzirom da u KLS moze max 4 stranca, vi opusteno mozete da napravite kvalitetan B tim koji ce igrati protiv tog FMP-a 😄
wrach Posted Monday at 01:12 PM Posted Monday at 01:12 PM Zaista se nadam da necemo igrati taj turnir.
goofy Posted Monday at 01:35 PM Posted Monday at 01:35 PM taman će precednik kaesesa da dobije svoje omiljeno finale Zvezda-FMP... 4
Tex_Willer Posted Monday at 01:42 PM Posted Monday at 01:42 PM Svako zlo ima svoj kraj i ovo ce se jednom lane zvati!!! Imam veru u mlade ljudi da nose progresivni mentalitet, a ne podanicko-uvlakacki kao pojedinci koji organizuju ovaj cirkus iz anusa prvog anusa Srbije. 1 1
realno *w Posted Monday at 01:44 PM Posted Monday at 01:44 PM 2 hours ago, goofy said: 04.06. FMP 05.06. budućnost 07.06. budućnost 08.06. fmp 10.06. BUDUĆNOST 12.06. BUDUĆNOST (ako treba) 16.06. budućnost (ako treba) Šta ima veze, momci čekaju kao zapete puške! 5
Papanikolesku Posted Monday at 01:52 PM Posted Monday at 01:52 PM Čovićeva privatna liga, ko i KRK. Odjebati ih ponovo nekim glupim izgovorom koji vređa inteligenciju, i vozi 3
realno *w Posted Monday at 02:06 PM Posted Monday at 02:06 PM Moram napisati par utisaka sa sinoćne tekme: Pod jedan, koliko je Tajrik, da budem blag, neobdaren košarkaškom inteligencijom! Ne očekujem od njega da izvodi ne znam šta na terenu, nego baš ono najjednostavnije, kucaj kad dobiješ loptu, skači, dosta. Ali druže ne možeš sam sebe izbaciti sa 3 od 4 tekme koje odigraš. U Dubaiju smo izgubili samo zbog njegovog 5. faula, el što je na +4 napravio faul pri šutu za tri, em nam se igra u reketu raspala kad je izašao, a bio je fenomenalan do tada. Juče isto dobar, 5-5 iz igre, skače, zatvara reket. Minut, dva pred kraj poluvremena ima jednu ličnu, uspe da napravi 2 najgluplje u toj završnici poluvremena i onda Žoc mora da ga drži celu treću četvrtinu na klupi. Na kraju 14 poena, 3 skoka, 3 asistencije, čak +21 sa njime na parketu, za samo 17 minuta. Budala. 6 1 1
TripleJ Posted Monday at 02:33 PM Posted Monday at 02:33 PM (edited) 41 minutes ago, Papanikolesku said: Čovićeva privatna liga, ko i KRK. Odjebati ih ponovo nekim glupim izgovorom koji vređa inteligenciju, i vozi Voleo bih da su komsije sinoc prosle pa da smo u stanju da vidimo da li su termini KLS-a posledica iskljucivo bezobrazluka prema nama ili je ipak po sredi spor sa ABA ligom. Edited Monday at 02:34 PM by TripleJ
Kooineeperk Posted Monday at 02:50 PM Posted Monday at 02:50 PM Ponovicu i ovde... Termini KLS polufinala su definisani jos pre polufinala ABA lige, jer ABA liga nije dovoljno ozbiljna bila da definise svoj kalendar cak ni sada kada nema apsolutno nikakvih obaveza ABA timova u Evropi. I onda je, nakon svog polufinala, apsolutno arogantno definisala datume finala pregazivsi KLS polufinale. Nema to veze ni sa Zvezdom ni sa Partizanom. To ima veze sa neodgovornim rukovodstvom ABA lige. Koja to radi iz sezone u sezonu. Sad su imali priliku to da isprave, i opet nisu. Jebe im se za to sto ostali klubovi (pa i Buducnost u Crnoj Gori) treba da odigraju jos svoje lokalne utakmice (Buducnost je trebala da igra polufinale 02.06. i 05.06, dok u drugom polufinalu SC Derbi je vec odradio posao jos sredinom maja protiv Sutjeske i sada ladi jaja cekajuci termine finala). I opet ce govno da pojede KLS, kao i KLCG, i pomerace svoje termine... I ne treba ovo da se lomi preko klubova, najgore bi bilo sada da se insistira na terminima KLS i KLCG. Pojedes govno i jbg, trpis gluposti iz ABA lige. 1
cuftausosu_ Posted Monday at 03:08 PM Posted Monday at 03:08 PM 6 minutes ago, TripleJ said: Voleo bih da su komsije sinoc prosle pa da smo u stanju da vidimo da li su termini KLS-a posledica iskljucivo bezobrazluka prema nama ili je ipak po sredi spor sa ABA ligom. Rekao bih da se iz godine u godinu pomeraju granice te beskrupuloznosti i bezobraluka celnika tog nazovi takmicenja. Ako kod ljudi koji vode KKP postoji minimum dostojanstva i nekog integriteta, ovo takmicenje treba zaobici u najsirem luku, sve dok se nesto ne promeni tj. ne odstrani ovaj kancer koji je ozbiljno metastazirao u domacoj kosarci. Mislim, kako kao klub mozes da imas motiv za ucescem u takvom "takmicenju" i na kraju kakve ciljeve mozes da postavis u istom? Ovo sa terminima je samo nastavak proslogodisnjeg orgijanja sa onim prekidom u finalu i sramotnim dodeljivanjem trofeja na onakav nacin. 3 1
Kooineeperk Posted Monday at 03:29 PM Posted Monday at 03:29 PM @cuftausosu_ sva sreca da svoje postove, stavove, razmisljanja baziras na cinjenicama... Sta bi bilo da nije tako? 1
cuftausosu_ Posted Monday at 04:49 PM Posted Monday at 04:49 PM 1 hour ago, Kooineeperk said: @cuftausosu_ sva sreca da svoje postove, stavove, razmisljanja baziras na cinjenicama... Sta bi bilo da nije tako? Au jbt, sta ti daje za pravo i odakle ti uopste ideja da mozes da znas kako neko bazira svoja razmisljanja? 😂 Odmah klizeci, samo jer je napisao nesto sto ti se verovatno nije dopalo? Pritom se tebi nisam ni obratio. Nego, ajd malo poradi na prihvatanju razlicitog misljenja i nastupu, ok? Dobronameran savet 😉
Kooineeperk Posted Monday at 05:00 PM Posted Monday at 05:00 PM 10 minutes ago, cuftausosu_ said: Au jbt, sta ti daje za pravo i odakle ti uopste ideja da mozes da znas kako neko bazira svoja razmisljanja? 😂 Odmah klizeci, samo jer je napisao nesto sto ti se verovatno nije dopalo? Pritom se tebi nisam ni obratio. Nego, ajd malo poradi na prihvatanju razlicitog misljenja i nastupu, ok? Dobronameran savet 😉 Sve pet. Ako ja mogu tebi da uzvratim jednim savetom - upoznaj se malo sa cinjenicama. Nije tesko, treba samo da procitas malo iznad svog posta kao i druge neke teme na forumu gde je to detaljnije objasnjeno. 1
cuftausosu_ Posted Monday at 06:17 PM Posted Monday at 06:17 PM (edited) 1 hour ago, Kooineeperk said: Sve pet. Ako ja mogu tebi da uzvratim jednim savetom - upoznaj se malo sa cinjenicama. Nije tesko, treba samo da procitas malo iznad svog posta kao i druge neke teme na forumu gde je to detaljnije objasnjeno. Ok, hvala ti na savetu, Samo, rekao bih da je malo pretenciozno reci da neko nije upoznat sa cinjenicama, samo iz razloga sto ne deli isto misljenje ili ne prihvata navedene informacije kao nesto preterano validno u konkretnoj situaciji. Izvini, ali trenutno je KLS takmicenje koje traje 15 dana. Pritom se domacinstva odredjuju na osnovu plasmana u ABA ligi 😂. Sad ti meni izadjes sa cinjenicama o terminima i to plasiras kao ultimativnu i neoborivu istinu. Izvini, ali trenutno je ABA liga, kakva god da je, preozbiljno takmicenje za ovo sto se zove KLS. Pa makar samo iz prostog razloga jer traje i nasi najbolji klubovi je igraju cele sezone. Pusti cinjenice ko je prvi bukirao termine, gde to ima da je druga liga vaznija od prve, da izvines? Mislim, do sada je manje vise bilo ok to uskladjivanje termina, tj znalo se da ABA ima prioritet, zar ne? Otkud sad odjednom ta prica da ne mogu da se usklade termini? 😉 O skandalima koji prate ovo drugorazredno takmicenje ne bih ovde, da ne odemo u klubasko prepucavanje 🙂 Edited Monday at 06:19 PM by cuftausosu_
Alek The Great Posted Monday at 06:24 PM Posted Monday at 06:24 PM Zna se iz cije kuhinje dolazi to sa terminima.
Tunis Posted Monday at 06:49 PM Posted Monday at 06:49 PM 3 hours ago, cuftausosu_ said: Ovo sa terminima je samo nastavak proslogodisnjeg orgijanja pa kada se ispostavi da je KLS prvi dao termine, a ABA sjebala: 29 minutes ago, cuftausosu_ said: Pusti cinjenice ko je prvi bukirao termine imaš malo sukob sam sa sobom
cuftausosu_ Posted Monday at 07:04 PM Posted Monday at 07:04 PM 9 minutes ago, Tunis said: pa kada se ispostavi da je KLS prvi dao termine, a ABA sjebala: imaš malo sukob sam sa sobom Jbg, sta si ti izvukao i zakljucio ovde. 😂 Mozda bi ti manje vremena i naprezanja bilo potrebno da si samo probao da skontas poentu posta. 🙂
Kooineeperk Posted Monday at 07:39 PM Posted Monday at 07:39 PM 1 hour ago, cuftausosu_ said: Ok, hvala ti na savetu, Samo, rekao bih da je malo pretenciozno reci da neko nije upoznat sa cinjenicama, samo iz razloga sto ne deli isto misljenje ili ne prihvata navedene informacije kao nesto preterano validno u konkretnoj situaciji. Nema tu nikakve pretencioznosti, naprotiv. Takvi stavovi kao sto je tvoj su zapravo pretenciozni jer ili su doneti bez sagledavanja stvarne situacije ili jos gore, doneti su zanemarujuci te cinjenice... Sam si napisao: 4 hours ago, cuftausosu_ said: Ovo sa terminima je samo nastavak proslogodisnjeg orgijanja Nema veze jedno s drugim. Termini odredjeni na vreme, kad se i moglo uostalom s obzirom na neozbiljnost ABA rukovodstva. Nema nikakve veze sa onim desavanjima koje ti nazivas "orgijanje" (mada, nije bas ni skroz jasno na sta tu mislis)... no dobro. 1 hour ago, cuftausosu_ said: Izvini, ali trenutno je KLS takmicenje koje traje 15 dana. Pritom se domacinstva odredjuju na osnovu plasmana u ABA ligi 😂. Tako je, slazem se da je obezvredjeno i glupo. Imas li ti neku bolju ideju? Kako bi ti odredio domacinstvo? Umesto da se samo kritikuje nesto, dajte neke konstruktivne predloge ali samo da nije glupost tipa "da se ne igra" jer to niko pametan, pa ni glup, ne bi smislio niti ima ikoga da to tako radi. I Slovenija i Hrvatska i BiH i Crna Gora imaju svoja takmicenja... KLCG nije mnogo drugacija od naseg KLS. Sve iste probleme imaju (osim sto Buducnost ranije zavrsi takmicenje u Evropi). 1 hour ago, cuftausosu_ said: Sad ti meni izadjes sa cinjenicama o terminima i to plasiras kao ultimativnu i neoborivu istinu. Pa kako drugacije ako su termini izasli 25.05. a ABA izasla sa svojim terminima danas? Evo, ne razumem sta ti tu ne razumes 😄 Naravno da je to neoboriva istina. Sajt KLS, imas tekst, imas datum kad je objavljeno. A ABA liga danas objavila svoje termine. Sta ti tu nije jasno, zaista ne znam. 1 hour ago, cuftausosu_ said: Izvini, ali trenutno je ABA liga, kakva god da je, preozbiljno takmicenje za ovo sto se zove KLS. Pa makar samo iz prostog razloga jer traje i nasi najbolji klubovi je igraju cele sezone. Ne bih je bas nazvao "preozbiljnim takmicenjem" 😄 ali je svakako kvalitetnije. 1 hour ago, cuftausosu_ said: Pusti cinjenice ko je prvi bukirao termine, gde to ima da je druga liga vaznija od prve, da izvines? Mislim, do sada je manje vise bilo ok to uskladjivanje termina, tj znalo se da ABA ima prioritet, zar ne? Otkud sad odjednom ta prica da ne mogu da se usklade termini? 😉 O skandalima koji prate ovo drugorazredno takmicenje ne bih ovde, da ne odemo u klubasko prepucavanje 🙂 Govorio sam o bezobzirnosti i bezobrazluku rukovodjstva ABA lige da termine odredi kako bi ostali nacionalni savezi odnosno nacionalne lige mogle da odrede svoje datume. I to je prosto cinjenica - ABA je mogla to da uradi, da je htela, a nacionalni savezi/lige nisu htele dalje da cekaju i trpe takvo tretiranje. Pa su zakazali svoje termine. Naravno da ce se KLS i KLCG uskladiti s tim, ne treba da se lomi preko klubova. Ali nesto treba da se promeni jer ocigledno je i glupo i ruzno.
Jonas Lunden Posted Monday at 07:59 PM Posted Monday at 07:59 PM Majk Dzejms suspendovan od Monaka. Resenje se samo namece 🙂
Recommended Posts