propolis Posted May 1 Posted May 1 Svaki nekvalitet na svakoj drugoj poziciji ga kvalifikuje da igra na 5. Meni je on Veseli u nastajanju, ali Veseli na 5, ne onaj što je igrao na 3, 4 tako da ne bi bilo loše da krene u tom pravcu da se razvija. 1
Alek The Great Posted May 2 Posted May 2 Na papiru, Poku bi bio idealan na 5 i da bude neki Nowitzki. Ali, da li ste vi slusali njega u podkastima?! Momak kaze da mu je metabolizam takav da nema sanse sa se ugoji. Treba mu vecnost da nabaci 3-4 kila, a izgubi ih za tili cas. Mislite da ga po amerikama ne bi napravili da bude zver? Mozda se to sa godinama promeni, ali mi ne mozemo da ga cekamo toliko.
jedibojan Posted Friday at 07:36 AM Posted Friday at 07:36 AM On 5/1/2025 at 8:31 AM, ScepanScekicSto said: i sa Dejvisom ne znam sta raditi... 2
Tex_Willer Posted Friday at 08:05 AM Posted Friday at 08:05 AM Poku na 4 je fino telo i defanzivno meni barem unosi neki mir, ali problem jeste tromiji napad, dok kad ulazi u pik to dosta bolje izgleda. Majk mi deluje kao pravi ratnik koji se totalno prilagodio ekipi( do sad u karijeri nije to bio nego napadac). Ako Luca ne dolazi stvarno mislim da je ok Majk uz Pokua i klasnog igraca na 4, to bi potezalo i Bongu svo vreme na 3 sto mi se bas svidja( naravno Lucic se mora juriti). Protiv Zvezde je kljuc fizicki parirati, u smislu da Bonga pokriva Kalinića( da se ne trosi na 4), dok Braun da bude isključivo na beku. Ja bi rekao 9 igraca da cemo koristiti od PO, Ife sem ako sad nije u zamrzivaču za PO svoje je odigrao, dok Frenk ce imati nekih 10-15 min.
Jakob Aman Posted Friday at 12:08 PM Posted Friday at 12:08 PM On 5/1/2025 at 8:31 AM, ScepanScekicSto said: Ovo sam i ja napisao probati Pokua na 5... od plata Ifea i Washa, dovesti jednog kvalitetnog i proverenog igraca. prva 4. i sa Dejvisom ne znam sta raditi... @Alek The Great Prećera ga kume Zarija 😂😂😂 Šut karta za Dejvisa.
DameTime Posted Sunday at 06:20 PM Author Posted Sunday at 06:20 PM Uvek sam bila grobarka Spoiler 1 1
MC Thunder 2 Posted Sunday at 07:06 PM Posted Sunday at 07:06 PM Komsije ce nam svakako doneti nesto dobro u plejofu. Ako u 1/2 izgube od Buducnosti, cine nam put do trofeja 3x laksim. Ako pobede, daju nam prednost domaceg u derbi finalu. Spoiler Siguran sam da necemo sebi nista zakomplikovati 🤣
Stiletto Posted Sunday at 07:31 PM Posted Sunday at 07:31 PM 24 minutes ago, MC Thunder 2 said: Komsije ce nam svakako doneti nesto dobro u plejofu. Ako u 1/2 izgube od Buducnosti, cine nam put do trofeja 3x laksim. Ako pobede, daju nam prednost domaceg u derbi finalu. Reveal hidden contents Siguran sam da necemo sebi nista zakomplikovati 🤣 Prvo Spartak pa reci hop! 🙂 1
TripleJ Posted Sunday at 08:23 PM Posted Sunday at 08:23 PM Gledam ovaj raspored za play off, koliko bespotrebnog odugovlacenja, ako cetvtfinale udje u 3. tekmu moze se desiti da se igra 22. maja :D. Poptuno besmisleno. Ako i dodjemo do finala, zaboravicemo sta igramo.
Poenter Posted Sunday at 08:26 PM Posted Sunday at 08:26 PM Hahahahahhahahahhahahahahhaa I SAVED Partizan from bankruptcy 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kosjan Willavić Posted Sunday at 08:52 PM Posted Sunday at 08:52 PM (edited) 26 minutes ago, Poenter said: Hahahahahhahahahhahahahahhaa I SAVED Partizan from bankruptcy 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ne zna se ko mi vise ide na ganglije kad glumi biznismena: ovaj ljakse ili Nemanja Antic Edited Sunday at 08:53 PM by Kosjan Willavić
realno *w Posted Monday at 05:39 AM Posted Monday at 05:39 AM 10 hours ago, Stiletto said: Prvo Spartak pa reci hop! 🙂 Apsolutno, odigrali smo 2 baš teška meča sa njima. Doduše, sve su to bili mečevi nakon EL, bez previše priprema, skautinga, odmora... Sada imamo 5 dana da se spremimo za meč, nadam se da će to biti puno ozbiljnije.
Bagzzi Posted Monday at 08:17 PM Posted Monday at 08:17 PM https://www.kurir.rs/sport/kosarka/9661314/karlik-dzons-razbio-flasu-o-glavu-mladicu-ispred-beogradskog-nocnog-kluba?utm_source=kurir_app&utm_medium=app&utm_campaign=adria_internal 1 1
Coz29 Posted Monday at 08:18 PM Posted Monday at 08:18 PM Upravo videh, ako je istina ode sezona u 3 kurca.
Papanikolesku Posted Monday at 08:22 PM Posted Monday at 08:22 PM Juju, al ga odalamio flašom po tintari 😱 1
Carl Johnson Posted Monday at 08:23 PM Posted Monday at 08:23 PM 4 minutes ago, Coz29 said: Upravo videh, ako je istina ode sezona u 3 kurca. Tesko da je istina, s obzirom da ima video na kom se jasno vidi da je pocepao coveku glavu flasom 3 15
Coz29 Posted Monday at 08:26 PM Posted Monday at 08:26 PM 1 minute ago, Carl Johnson said: Tesko da je istina, s obzirom da ima video na kom se jasno vidi da je pocepao coveku glavu flasom A jeste ti si bas prepoznao Karlika i sve učesnike..
NMX Posted Monday at 08:30 PM Posted Monday at 08:30 PM Ako je ovo Karlik na snimku, ovo lako mogu da budu TTP (flajka u glavu, onesvest, pa ga jos gadjao). Ne bio mu u kozi (ako je ovo on) 1 1
Stiletto Posted Monday at 08:58 PM Posted Monday at 08:58 PM https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/3946 Quote Saopštenje za javnost KK Partizan Mozzart Bet KK Partizan Mozzart Bet potvrđuje da su se tri igrača crno-belih našla prošle noći u sred incidenta koji se dogodio nedaleko od poznatog beogradskog noćnog kluba. Prema informacijama dobijenih od igrača, oni su od strane grupe momaka vređani na rasnoj osnovi, dok su devojke iz njihovog društva nazivane najpogrdnijim imenima samo zbog činjenice da su u društvu ljudi tamne puti. Kada su svi mislili da je incident okončan verbalno, ista grupa momaka je sačekala igrače Partizana ispred Kluba nakon što su iz istog izašli i fizički ih napala. Usled napada, oni su napadačima uzvratili. U svojstvu građana, nakon dobijanja poziva od strane nadležnih organa, igrači Partizana će otići da daju svoje iskaze. Sve interne stvari KK Partizan Mozzart Bet, biće rešene u skladu sa aktima Kluba. 1
kendrick duckworth Posted Monday at 09:03 PM Posted Monday at 09:03 PM 25 minutes ago, NMX said: Ako je ovo Karlik na snimku, ovo lako mogu da budu TTP (flajka u glavu, onesvest, pa ga jos gadjao). Ne bio mu u kozi (ako je ovo on) Pročitao sam na blicu/sportalu da su dvojica zadobili laške telesne i jedan teže telesne, a naveden je prelom prsta što bi trebalo da je teška telesna. Ćale kaže da ukoliko su lakše telesne nastupila oruđem koje mogu da prouzrokuju teže telesne povrede, da se to onda menja... U svakom slučaju, odvratna makljaža i ne znam šta bih pametno rekao. Ovo što piše na blicu, a što je napisao i klub sada u saopštenju, ne pomaže mnogo Karliku.
dzakala Posted Monday at 09:09 PM Posted Monday at 09:09 PM Ovo sa snimka je jezivo, dodatno na to jer se radi o sportistima. Bilo kakve price o eventualnim razlozima, provokacijama, bilo cemu su zaista suvisne i degutantne. 3
Kooineeperk Posted Monday at 09:11 PM Posted Monday at 09:11 PM 36 minutes ago, NMX said: Ako je ovo Karlik na snimku, ovo lako mogu da budu TTP (flajka u glavu, onesvest, pa ga jos gadjao). Ne bio mu u kozi (ako je ovo on) Auuu ovaj lik u plavom - najpre nabod pesnicom, pa flasa po faci (no pun intended), pa onda pada i overava glavu o asfalt, odskace mu kao lopta. Blago njemu ako nije zavrsio na intenzivnoj.
Nini3112 Posted Monday at 09:11 PM Posted Monday at 09:11 PM Ovo je stvarno sramota,s kojim mozgom ti ovako nekome otvoris glavu jer pazi "devojke su iz njihovog drustva prozivane" pa si hteo da ispadnes mangup. Bas sramno,nadam se da je decko dobro,desi se tuca razumem ali flasa u vugla? 1
Recommended Posts