Jump to content

Recommended Posts

Posted

Svaki nekvalitet na svakoj drugoj poziciji ga kvalifikuje da igra na 5.
Meni je on Veseli u nastajanju, ali Veseli na 5, ne onaj što je igrao na 3, 4 tako da ne bi bilo loše da krene u tom pravcu da se razvija.

• Like 1
Posted

Na papiru, Poku bi bio idealan na 5 i da bude neki Nowitzki. Ali, da li ste vi slusali njega u podkastima?! Momak kaze da mu je metabolizam takav da nema sanse sa se ugoji. Treba mu vecnost da nabaci 3-4 kila, a izgubi ih za tili cas. Mislite da ga po amerikama ne bi napravili da bude zver? Mozda se to sa godinama promeni, ali mi ne mozemo da ga cekamo toliko. 

Posted

Poku na 4 je fino telo i defanzivno meni barem unosi neki mir, ali problem jeste tromiji napad, dok kad ulazi u pik to dosta bolje izgleda.

Majk mi deluje kao pravi ratnik koji se totalno prilagodio ekipi( do sad u karijeri nije to bio nego napadac).

Ako Luca ne dolazi stvarno mislim da je ok Majk uz Pokua i klasnog igraca na 4, to bi  potezalo i Bongu svo vreme na 3 sto mi se bas svidja( naravno Lucic se mora juriti).

Protiv Zvezde je kljuc fizicki parirati, u smislu da Bonga pokriva Kalinića( da se ne trosi na 4), dok Braun da bude isključivo na beku.

Ja bi rekao 9 igraca da cemo koristiti od PO, Ife sem ako sad nije u zamrzivaču za PO svoje je odigrao, dok Frenk ce imati nekih 10-15 min.

Posted
On 5/1/2025 at 8:31 AM, ScepanScekicSto said:

Ovo sam i ja napisao

probati Pokua na 5... 

od plata Ifea i Washa, dovesti jednog kvalitetnog i proverenog igraca.

prva 4.

i sa Dejvisom ne znam sta raditi...

@Alek The Great

Prećera ga kume Zarija 😂😂😂

Šut karta za Dejvisa.