Tunis Posted Tuesday at 02:07 PM Posted Tuesday at 02:07 PM 5 hours ago, DameTime said: Reputacija, prodaje Teo redovno te kontakte. Nije za džabe Teo svojevremeno bio najbolji defanzivac grčke lige 🙂
BattleBender Posted Tuesday at 02:51 PM Posted Tuesday at 02:51 PM 53 minutes ago, realno *w said: Elem, juče broj 1 po kidanju živaca, bez premca, Tajrik. Prvo, da se razumemo, dobra je to partija. 15p+6sk, sa njime na terenu +12, ubedljivo najbolji u timu. Ali mene ubija u pojam, koliko njemu malo fali, da to bude još savršenije, da pogura sebe ka nekom lesorovskom nivou. Kao prvo izgubljene lopte. Sinoć, a i svaki drugi pokušaj tokom sezone, da povede kontru, se završio izgubljenom loptom. Super što si ukrao, ili šta već, ali brate stani i uruči najbližem igraču. Kraj priče. Drugo, izlazne lopte moraju biti bolje, naročito da se ne događaju one stvari, gleda na jednu stranu, vidi da ne može, onda bez gledanja pas na drugu, u out. Koncentracija u odbrani. Ostane sa Kalinom u ćošku, na 2 sek do kraja napada, ne digne ruku, primi trojku. Tu prioritet mora biti branjenje šuta, pa ako će da te probije i šutne flouter sa 5 metara, neka ga. Ili u drugom poluvremenu, napada ga Nedović, potpuno bez ideje, i taman kad kreće da baci neki bezvezni flouter, ovaj kreće da mu izbije loptu i pravi faul. Već si odigrao dobru odbranu, ruka gore i kraj, kakva krađa lopte. Sve u svemu, lud lik. Tajrik i Lesor su nekako slicni. Slicni, i tu se prica zavrsava. Mnogo manje slicni nego sto vi izgleda anticipirate. Za pocetak ja ne verujem u verodostojnost merenja. Mislim da je Lesor visi od Tajrika , tj da je malo tune-ovan za Tajrika. Kao malo veci raspon ruku ima Lessor (nekoliko cm). Ni u to ne verujem. Ti data za Tajrika su verovanato povezano za draft prilike, i te njhove sminke. A i wingspan je varajuca kategorija. Wingspan nije isto sto i vertical reach. Igrac moze da ima krace ruke a da ima veci wingspan, ako mu torzo siri. Tacnije nego sa manjim wingspan-om moze da ima efektivno duze ruke. Mislim da i Lessor ima znaaaatno duze noge. Mnogo lakse uglavi nogu iza protivnikove patike za dropstep.... Meni se Tajrik bas svidja, odmah disclaimer da ovo nije kritika njega. Stavise, u ostatku posta ces videti da bas mislim da je pokidao mec. Fora je sto ima podudaranja nekih sa Lesorom, ali su za neke stvari krucijalno drugaciji. Lessor ima bolju motoriku, mnogo lakse se rola, mnogo lakse pravi drop step, brze i lakse iznosi loptu do obruca na manjem prostoru. Tajrika mozes da ometes da promasi nesto blizu obruca. Tajrik je mocan kad je vec solidno otvoren obruc, pa onda zakuca kao zivotinja. Ali moze da se iskontestuje, Lessora retko ko moze u celoj Evropi. I ne verujem da Tajrik ikada moze da se priblizu Lessoru za te stvari. Sa druge strane, one je meni iznenadjujuce dobar u reakcijama kada se udvoji itd. Verovatno ste malo potisnuli kako je izgledao Lessort u prvoj sezoni u tim situacijam. Rokao je 2,3 greske po mecu u prvoj sezoni. Za prvu sezonu sa Zeljkom, meni Tajrik to moze resava. Pogotovo ako se uzme kontekst da je ovo manje uskladjen tim Partizana, nego iz obe sezone kad je tu bio Lessort. Mislim da ce sledece godine biti bas zajeban, mozda i najbolji igrac Partizana. Ne mislim da moze da bude kao Lessort, taj nivo dominacije. 1
MC Thunder 2 Posted Wednesday at 07:09 PM Posted Wednesday at 07:09 PM Derbi nisam gledao, pa malopre pustio snimak. Kontam, makar kad znam rezultat ne mogu da me iznerviraju. Kakav danak neiskustvu Bila je dovoljna 1/4, sva ona saplitanja, ishitreni sutevi Karlika, nasedanje na njihove finte. Prokljucao sam momentalno 😅 7
realno *w Posted Thursday at 07:04 AM Posted Thursday at 07:04 AM (edited) 11 hours ago, MC Thunder 2 said: Derbi nisam gledao, pa malopre pustio snimak. Kontam, makar kad znam rezultat ne mogu da me iznerviraju. Kakav danak neiskustvu Bila je dovoljna 1/4, sva ona saplitanja, ishitreni sutevi Karlika, nasedanje na njihove finte. Prokljucao sam momentalno 😅 Neiskusno 😄 Uglavnom, meni je to normalno, čak i kad pustim snimak, a gledao sam u hali recimo itd. Tek kad nemaš "pritisak" praćenja rezultata i navijanja za svoju ekipu, možeš baš da obratiš pažnju na detalje, ono tipa da obratiš pažnju na igrače od lopte, itd. I tu se najbolje vide neke gluposti, propusti... Ja sam i u hali rekao da smo mi u prvoj četvrtini imali tipa 10+ grubih grešaka, na obe strane. Edited Thursday at 07:05 AM by realno *w 1
Barkley#34 Posted Thursday at 07:21 AM Posted Thursday at 07:21 AM Ja sam stigao samo da na snimku pogledam prvo poluvreme i nisam siguran da želim da gledam i drugo. Pobedi se u zube ne gleda, istina ali strašno puno gluposti za ekipu koja zajedno pegla već mesecima.
ScepanScekicSto Posted Thursday at 04:36 PM Posted Thursday at 04:36 PM https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/3936 o Vilbekinu
Papanikolesku Posted Thursday at 04:51 PM Posted Thursday at 04:51 PM Čovek imao pokidane ligamente kolena, propustio čitavu sezonu, najbolje da nekom padne na pamet njega da dovede. Nema previše smisla ni prenositi bilo kakve glasine tih kvazi insajdera, bar ne do kraja tekuće sezone. Jedino je jasno da će se zvati Luča, a moja želja je da mr Prislonica pljusne ozbiljnu lovu za Elajdžu kojeg će tražiti pola Evrope 😌
ScepanScekicSto Posted Thursday at 05:09 PM Posted Thursday at 05:09 PM Ne prepisuj za Elajdzu 😂😂😂 al cudna mi reakcija kluba
Papanikolesku Posted Thursday at 05:24 PM Posted Thursday at 05:24 PM Ma nema naravno ništa od Brajanta, može da bira gde će, a bez 2+M neće ni sesti za sto. A verovatno će i produžiti sa Efesom na kraju. To su moje puste želje. Prioritet je, nadam se, kvalitetna četvorka, i neki kombo bek, da nije operisan od kreacije za sebe, a i za druge. Da nam se opet sezona ne bi svodila isključivo na Karlika. Verujem da će i on i Sterling ostati, imaju ugovore i za sledeću sezonu, a pročitah negde da nemaju ništa protiv da ostanu u Beogradu jer imaju nedovršena posla. Pretpostavljam da će core rostera koji čine oba Jonesa, Bonga, Vanja i Sterling biti deo i sledeće sezone, uz ove domaće polutane. Ne znam kakve ugovore imaju Ife, Brendon, Frenki i Majk, ali se nadam da 3/4 neću gledati u Partizanu iduće godine. Ironija je što bih na kraju najpre zadržao mučenog Majka, što je neverovatno. Eventualno Frenka, ali je istorijat povreda u njegovoj fascikli ozbiljan problem. 2
Shonewizard Posted Thursday at 07:34 PM Posted Thursday at 07:34 PM Ja nisam stigao ni da vidim (vjerujem da nisam jedini) da se Wilbekin pominje, a klub stigao da demantuje. Ima tu nešto definitivno. 😂 3
ScepanScekicSto Posted Thursday at 07:47 PM Posted Thursday at 07:47 PM Ma presmesno... na jednom mestu je samo pisalo... glupost.. zato mi je i cudna reakcija
MC Thunder 2 Posted Thursday at 08:38 PM Posted Thursday at 08:38 PM Zaista je neobicno da se tako specificno demantuje za nekog, a da nas 95% nije ni culo da se pise/pominje. 3
jedibojan Posted Thursday at 08:56 PM Posted Thursday at 08:56 PM (edited) Neke moje zelje i razmisljanja... Spoljna linija: Iffe, Frank i Duane. Iffe - Zeljkova odluka/analiza po pitanju koliko moze i zasto je igrao ovakvu sezonu. Po meni, da se gospodski rukujemo i idemo dalje svako svojim putem Duane - deluje da je 99% gotova prica. Moze da igra EL u nekom rekreativu (Dubai?) i naravno da nam se usere u zivot. Frank - vise odluka medicinskog tima, ali na zalost deluje da on ne moze da izgura sezonu. Sustinski, trazio bih jednog igraca ekstra kvaliteta i jednu radilicu umesto ove trojice i otvorio minute za Bosnjaka. (Tehnicki Frank se uklapa u ulogu te radilice, ali jbg) Jones, Brown, Bonga i kapiten su (sasvim pristojna) okosnica. Unutrasnja linija: Porazavajuce je sto niko nije snosio odgovornost za ovako sramnu selekciju. Prva petica i valjda Tyrique... Prva cetvorka, ako bob da Luca veteran i Poku da odmara Lucu u ABA i u EL kad je povredjen. Tu imamo i Bongu za krpljenje Edit: za malo da se ogresim o Arijana. Naravno da ostaje Edited Thursday at 09:01 PM by jedibojan 2
Luchifer89 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Iffe ce ostati. Bas jak filing. I Kaminski ostaje
NMX Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Šteta što se lako odustali od Vilbekina, bilo bi tu dobrih forica 12
Stiletto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 30 minutes ago, Karr said: https://youtu.be/zTYkBIzo9uo Pa neće ovaj put Luča da ga čuva, igraće zajedno 1
Karr Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ма више ми је било смијешно колико пута је коментатор рекао Вилбекин 😁
goofy Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Ne znam zašto se ovde priziva Luča. Koliko god ga ja voleo, čovek u junu puni 36god i pri tom je sklon povredama. Smo počeli da precrtavamo od komšija dovođenje matorih domaćih? Edited 15 hours ago by goofy
Marvin Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kapitan, partizanstina u najboljem mogucem obliku. Da li si nekad slusao sta Trinkijeri govori o njemu? Kao neki treci / cetvrti igrac na 3/4 je po meni odlicno resenje. A nije da tu nemamo opcija cak i ako je povredjen 3 1
realno *w Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Luča je baš komplikovano pitanje, ali iako sam prvi uvek govorio o njegovim povredama i pauzama, mislim da bi dobro došao. Imamo Bongu, imamo vatijante sa Vanjom i nadam se Sterlingom, imamo Nakića. Luča bi imao "luksuz" da igra samo EL i i svaku petu u ABA. Mislim da bi značio dosta. 7
jedibojan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 hours ago, MC Thunder 2 said: Iffe ce ostati. Bas jak filing. Nije iskljuceno. Mozda mu i bude prijala smanjena uloga i pritisak, ali onda umesto Franka i Duane-a mora da dodje ozbiljan pravilac razlike (dobicemo Dorsey-a ili tako nekog ali jbg...)
odupri se ludilu Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 4 hours ago, Luchifer89 said: I Kaminski ostaje Kako šutira Ife više mi dođe Kamenjaš nego Kaminski
Marvin Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Zapravo Ife u ulozi Duejna uopste ne bi bio lose resenje. Znaci neki 4. bek u rotaciji, ako ga krene sut neka igra i vise. Ali mora pre njega da postoji konkretna zamena za Karlika i/ili jos jedan jak bek (mada bih ja tu pomerio Sterlinga na startnu dvojku)
Recommended Posts