Kooineeperk Posted April 16 Posted April 16 12 minutes ago, Luchifer89 said: Gde čovek da nadje seratonin ovih dana?! A sta znam, pomisli covek mozda se malo izlucilo sinoc... Inace, jedino mozda gledajuci studente, u pauzama kada i placemo zbog njih. p.s. Ako jos ima barem malo snage i utakmica u njemu, dovodite ga. 1
Stiletto Posted April 16 Posted April 16 19 minutes ago, Eddard said: Leteći kiosk 😂 Pa to je Stevanoviću nadimak sto godina, čudo da si tek sad čuo 1
Eddard Posted April 16 Posted April 16 9 minutes ago, Stiletto said: Pa to je Stevanoviću nadimak sto godina, čudo da si tek sad čuo Čovek se uči dok je živ 😁. Prvi put čujem 😆.
DameTime Posted April 16 Author Posted April 16 13 minutes ago, Stiletto said: Pa to je Stevanoviću nadimak sto godina, čudo da si tek sad čuo To vi matoriji znate, ni ja nisam imala pojma 😁
Barkley#34 Posted April 16 Posted April 16 U tome i jeste stvar, što je bio pokretljiv za tu kilažu. Baš je bio debeo, sala koliko hoćeš. Tih godina sam se zadesio na Rudniku i on je došao na bazen koji je jelte blizu njegovog sela. Brdo od čoveka. Kad je skočio u bazen, kao u crtaću sva voda je pobegla. 1 8
Smrtokapa Posted April 16 Posted April 16 5 minutes ago, Barkley#34 said: U tome i jeste stvar, što je bio pokretljiv za tu kilažu. Što reče Sabonis kada su ga pitali kako je igrati protiv Šeka, zamislite šifonjer koji se jako brzo kreće 5
Stiletto Posted April 16 Posted April 16 27 minutes ago, Smrtokapa said: Kiosk mi je jasan, ali leteći je baš streč. Gledao sam ga uživo mali milion puta. Veruj mi na reč, bio je ekstremno brz za nekog te visine i kilaže, trčao je kontre ko zec i kucao sa dve ruke kao od šale. 1 1
Smrtokapa Posted April 16 Posted April 16 Ja ga pamtim tek iz krajnje faze karijere, pa mi je teško da zamislim taj vertikal. Treba podići sve to masno tkivo. 😁
MC Thunder 2 Posted April 16 Posted April 16 Ja sam bio klinac kada su 1998 (?) centarski tandem bili Gilic-Stevanovic 😄 3
Marvin Posted April 16 Posted April 16 U nekom momentu (isto poznih karijera) igrali zajedno i Slaviša + Zoki. To je skupa jedno 350 kila žive vage 😅 6
DameTime Posted April 16 Author Posted April 16 (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: A mislili smo da ne može gore ove sezone... Trebalo je da znate čim sam vam otvorila ovosezonski topik... Ali za to svakako nisam ja kriva Edited April 16 by DameTime
ChrisJudd Posted Thursday at 09:56 AM Posted Thursday at 09:56 AM Sledeću sezonu da otvori neko od pesimista, onako skromno, bez očekivanja nekih. 1
Eddard Posted Thursday at 10:02 AM Posted Thursday at 10:02 AM 11 hours ago, DameTime said: .. Ali za to svakako nisam ja kriva Yep, izvinjavam se sveopštoj Grobariji što sam predložio ovog baksuza da nam otvara svetu temu 😁😜 1 1
DameTime Posted Thursday at 10:06 AM Author Posted Thursday at 10:06 AM 3 minutes ago, Eddard said: Yep, izvinjavam se sveopštoj Grobariji što sam predložio ovog baksuza da nam otvara svetu temu 😁😜 Mi smo avangarda, he said. Baš je fora da nam žensko otvori temu, he said 😜 1
kendrick duckworth Posted Thursday at 10:16 AM Posted Thursday at 10:16 AM Nešto sam bio ubeđen da je 22/23 otvarao Kupi, kad ono fillam, isto kao 23/24. Možda nije loše da ovaj put malo skeptičniji forumaši otvore makar prelazni rok temu, sa nekim osvrtom i uvodom, samo da ne mrače previše. 😄
TripleJ Posted Thursday at 10:59 AM Posted Thursday at 10:59 AM 42 minutes ago, kendrick duckworth said: Nešto sam bio ubeđen da je 22/23 otvarao Kupi, kad ono fillam, isto kao 23/24. Možda nije loše da ovaj put malo skeptičniji forumaši otvore makar prelazni rok temu, sa nekim osvrtom i uvodom, samo da ne mrače previše. 😄 Daj nekog ko je uzivao cak i za vreme VraBca i Boze Djumica. I ko se seca da ovo nije najgori Koprivica koji je igrao centra u KKP. 1 1
Papanikolesku Posted Thursday at 12:39 PM Posted Thursday at 12:39 PM Nema tu šta, dati Frensisu i Barkliju, oni su umereni u kritici i očekivanjima, a i nešto malo se razumeju u košarku 😄 A može i tandem Thunder-Pendulum, jedan da vedri drugi da mrači, i eto kompozicije 1
Barkley#34 Posted Thursday at 12:46 PM Posted Thursday at 12:46 PM Barkli otvarao par puta za FKP, maltene smo se raspali u tim sezonama, tako da hvala ali ne bih baš da završim u katranu i perju dogodine.
Papanikolesku Posted Thursday at 12:50 PM Posted Thursday at 12:50 PM Tamo nisi ni imao šansu, bio si osuđen na debakl i pre nego što si umočio pero u mastilo
DameTime Posted Thursday at 12:50 PM Author Posted Thursday at 12:50 PM Bila bi baš dobra fora da napravimo kao za NBA topik, više forumaša učestvuje i da se na kraju spoji u jedan post. Ja mogu to da merge-ujem u post ako hoćete i malo "editujem" (da bude više od sume svojih delova, nešto što Željko nije uspeo sa ekipom huehue), a neko samo da otvori temu. Kad za to dođe vreme 😆
Papanikolesku Posted Thursday at 01:06 PM Posted Thursday at 01:06 PM 5 minutes ago, DameTime said: Bila bi baš dobra fora da napravimo kao za NBA topik, više forumaša učestvuje i da se na kraju spoji u jedan post. Ja mogu to da merge-ujem u post ako hoćete i malo "editujem" (da bude više od sume svojih delova, nešto što Željko nije uspeo sa ekipom huehue), a neko samo da otvori temu. Kad za to dođe vreme 😆 Red šarene slaninice, pršute, sjeničkog sira, masline i kvalitetno crno vino. Naravno i neki ljuti namaz ili feferoni u vidu moje malenkosti 🥹, da otvori apetit 😆 Šalu na stranu, više forumaša = više različitih viđenja, utisaka = kvalitetniji upis; a košarkaški bogovi i univerzum, ako se sete, sete se...
Recommended Posts