Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Luchifer89 said:

Gde čovek da nadje seratonin ovih dana?!

A sta znam, pomisli covek mozda se malo izlucilo sinoc... :smiley2:

Inace, jedino mozda gledajuci studente, u pauzama kada i placemo zbog njih. 

p.s. Ako jos ima barem malo snage i utakmica u njemu, dovodite ga. 

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Stiletto said:

Pa to je Stevanoviću nadimak sto godina, čudo da si tek sad čuo :classic_biggrin:

Čovek se uči dok je živ 😁. Prvi put čujem 😆

Posted
13 minutes ago, Stiletto said:

Pa to je Stevanoviću nadimak sto godina, čudo da si tek sad čuo :classic_biggrin:

To vi matoriji znate, ni ja nisam imala pojma 😁

Posted

U tome i jeste stvar, što je bio pokretljiv za tu kilažu. Baš je bio debeo, sala koliko hoćeš. Tih godina sam se zadesio na Rudniku i on je došao na bazen koji je jelte blizu njegovog sela. Brdo od čoveka. Kad je skočio u bazen, kao u crtaću sva voda je pobegla. :classic_biggrin:

• Like 1
  • Ha-ha 8
Posted
5 minutes ago, Barkley#34 said:

U tome i jeste stvar, što je bio pokretljiv za tu kilažu.

Što reče Sabonis kada su ga pitali kako je igrati protiv Šeka, zamislite šifonjer koji se jako brzo kreće

• Ha-ha 5
Posted
27 minutes ago, Smrtokapa said:

Kiosk mi je jasan, ali leteći je baš streč.

Gledao sam ga uživo mali milion puta. Veruj mi na reč, bio je ekstremno brz za nekog te visine i kilaže, trčao je kontre ko zec i kucao sa dve ruke kao od šale.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

U nekom momentu (isto poznih karijera) igrali zajedno i Slaviša + Zoki. To je skupa jedno 350 kila žive vage 😅

• Ha-ha 6
Posted (edited)
1 hour ago, Barkley#34 said:

A mislili smo da ne može gore ove sezone... :classic_tongue:

Trebalo je da znate čim sam vam otvorila ovosezonski topik... Ali za to svakako nisam ja kriva :classic_tongue:

Edited by DameTime
Posted
11 hours ago, DameTime said:

.. Ali za to svakako nisam ja kriva :classic_tongue:

Yep, izvinjavam se sveopštoj Grobariji što sam predložio ovog baksuza da nam otvara svetu temu 😁😜

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Eddard said:

Yep, izvinjavam se sveopštoj Grobariji što sam predložio ovog baksuza da nam otvara svetu temu 😁😜

Mi smo avangarda, he said.

Baš je fora da nam žensko otvori temu, he said 😜

• Love 1
Posted
42 minutes ago, kendrick duckworth said:

Nešto sam bio ubeđen da je 22/23 otvarao Kupi, kad ono fillam, isto kao 23/24.

Možda nije loše da ovaj put malo skeptičniji forumaši otvore makar prelazni rok temu, sa nekim osvrtom i uvodom, samo da ne mrače previše. 😄 

Daj nekog ko je uzivao cak i za vreme VraBca i Boze Djumica. I ko se seca da ovo nije najgori Koprivica koji je igrao centra u KKP.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Nema tu šta, dati Frensisu i Barkliju, oni su umereni u kritici i očekivanjima, a i nešto malo se razumeju u košarku 😄

A može i tandem Thunder-Pendulum, jedan da vedri drugi da mrači, i eto kompozicije

• Ha-ha 1
Posted

Bila bi baš dobra fora da napravimo kao za NBA topik, više forumaša učestvuje i da se na kraju spoji u jedan post. Ja mogu to da merge-ujem u post ako hoćete i malo "editujem" (da bude više od sume svojih delova, nešto što Željko nije uspeo sa ekipom huehue), a neko samo da otvori temu. 

Kad za to dođe vreme 😆

Posted
5 minutes ago, DameTime said:

Bila bi baš dobra fora da napravimo kao za NBA topik, više forumaša učestvuje i da se na kraju spoji u jedan post. Ja mogu to da merge-ujem u post ako hoćete i malo "editujem" (da bude više od sume svojih delova, nešto što Željko nije uspeo sa ekipom huehue), a neko samo da otvori temu. 

Kad za to dođe vreme 😆

Red šarene slaninice, pršute, sjeničkog sira, masline i kvalitetno crno vino. Naravno i neki ljuti namaz ili feferoni u vidu moje malenkosti 🥹, da otvori apetit 😆

Šalu na stranu, više forumaša = više različitih viđenja, utisaka = kvalitetniji upis; a košarkaški bogovi i univerzum, ako se sete, sete se...